Találatok a következő kifejezésre: Mikortól kezdődnek a terhességi (4 db)

Mikortól kezdődnek a "klasszikus" terhességi tünetek?

5 hét 2 napos vagyok, és azon kívül, hogy folyton pisilni járok, és fájnak a melleim, semmi bajom: sem hányinger, sem émelygés, sem szédülés.

Legjobb válasz: Majd kiderül.:) nekem úgy a 6. hét környékén jött az iszonyatos hányinger és hányás...majd a 12, hét után minden eltûnt...

Majd kiderül.:) nekem úgy a 6. hét környékén jött az iszonyatos hányinger és hányás...majd a 12, hét után minden eltûnt...
Én 7 hetes vagyok és most kezdõtött a reggeli hányinger, de az kitart egész délelõtt és este is visszajön.
Második vagyok megint: És a melleim iszonyat fájnak már 2-3 hete.
Nekem nem voltak terhes tüneteim a mell feszülésen kívül. Így meg azért voltam idege, hogy ugyan ott van-e még vagy észre sem vettem és elment a babám. (tudom hülyeség, de már ilyenek jártak a fejemben) Mindenki más, lehet hogy neked sem lesz, de az is lehet hogy csak jóval késõbb jönnek elõ.
A kérdező hozzászólása: ó, pedig már kezdtem azt hinni, hogy megúsztam... :) )) de ezek szerint még lehet, hogy csak korai vagyok... :)
Én is azt hittem megúsztam de most a 7. hét elején mint a 2. hozzászólónak émelygés, undor az ételektõl és hát a mellbimbóm-( de ez ezzel jár ha megúszod örülj! boldog babavárást

Mikortol kezdem erezni a terhesseget? A masodik hetemet kezdem meg talan, de semmi jele meg semminek. Elvileg jovo het penteken jonne meg, csak olyan nehez varni.

Nem erzek magamon valtozast es kicsit felek is, mert megerolteto munkat vegzek...

Legjobb válasz: Ahány terhesség, annyi féle! Van aki az elejétõl fogva végighányja a terhessége felét - én viszont csak annyit láttam, hogy növekszik a hasam! Az egyetlen jele talán annyi volt, hogy az elején korábban elálmosodtam mint máskor. Ha arra vagy kiváncsi, hogy mikortól érzed meg, vagyis mikortól lehetsz biztos benne, hgy terhes vagy - vegyél egy tesztet.

Ahány terhesség, annyi féle! Van aki az elejétõl fogva végighányja a terhessége felét - én viszont csak annyit láttam, hogy növekszik a hasam! Az egyetlen jele talán annyi volt, hogy az elején korábban elálmosodtam mint máskor. Ha arra vagy kiváncsi, hogy mikortól érzed meg, vagyis mikortól lehetsz biztos benne, hgy terhes vagy - vegyél egy tesztet.
A fogantatás után 10-12 nappalra áûgyazódik be a baba, és csak utána kezdenek termelõdni a terheshormonok, amik miatt kimarad a vérzés, hányinger lesz, és amit a terhesteszt mérni tud. ha a jövõ hét péntekjén jön meg, akkor még be sem ágyazódott a baba. Bármit érzel most, az nem a babától van. Jövõ hét péntekig ne tesztelj, mert korai lenne.
Még korai bármit is érezned, hiszen még nem termelõdik hcg mert még nem ágyazódott be, már ha sikerült. Jövöhét péntek még messze van. Az elõtt ne nagyon tesztelj, max csütörtökön. A tünetek meg megegyeznek a menzissel, így míg nem késik és esetleg bármit is éreznél, (pl: puffadás, hasszurka, megjönérzés, éhség, ingerültség, derékfájás, mellfájdalom....) természetesek menzi elõtt így nem lehet rámondani hogy tuti baba. De van aki semmit nem érez egyáltalán. Addig is ha emelni kell csak egyenes háttal, hajlított térddel tedd. Vagy nem tudom milyen munkát végzel, a lényeg hogy óvatosan, apránként. Minden jót és türelem!
Turelem en is pentekre nem varom meg egy het s mar tesztelhetunk

Mikortól kezdődnek álltalában a terhességi tünetek?

Mellnövés. Hányinger. Szédülés?

Legjobb válasz: Általában 6 hetesen kezdõdnek a tünetek.

Általában 6 hetesen kezdõdnek a tünetek.
Nekem szedules es mellerzekenyseg mar a mensi elmaradasa elott par nappal volt. Hanyinger most kezdodik (5 het, 3 nap)
A mellfeszülés a (nem)várt mensi körül már lehetséges, 4 hetes korban pedig jöhet a hányinger, émelygés, szagérzékenység. Legalábbis én így vagyok vele :-)
Szia!Nekem úgy 6 hetes, és elötte meg fájtak izületeim nagyon.21 hetes kismami
Nekem a mell érzékenység az elsõ pillanattól volt. Utána csak az álosság volt. A szédülés, és hányinger 8hetesen kezdõdött.

Kb. mikortól kezdenek előjönni a terhességi tünetek? Kivette.

Lehet az,hogy egy hét után már hányinger,alhasi fájdalom,sok büfi tapasztalható?Félek,mert nem védekeztünk a párommal és épp a peteérési id?szakba volt az aktus,de miel?tt elment volna kivedte.Nagyon félek!

Legjobb válasz: Hát van okod az aggodalomra, mert ha kivette, akkor is kerülhetett beléd sperma, ugyanis az elõváladék is tartalmazhat! És ha megtermékenyült a petesejt, akkor kb. 7-14 nap a beágyazódás, volt már rá példa, hogy valaki a beágyazódástól kezdve érezte a tüneteket. Viszont ha már van tünet, akkor elvileg kimutatja a teszt. Remélem nem vagy terhes, viszont felesleges kockáztatni, és utólag parázni, tessék normálisan védekezni. A kivette nem normális, és nem is hatékony védekezés.

Hát van okod az aggodalomra, mert ha kivette, akkor is kerülhetett beléd sperma, ugyanis az elõváladék is tartalmazhat! És ha megtermékenyült a petesejt, akkor kb. 7-14 nap a beágyazódás, volt már rá példa, hogy valaki a beágyazódástól kezdve érezte a tüneteket. Viszont ha már van tünet, akkor elvileg kimutatja a teszt. Remélem nem vagy terhes, viszont felesleges kockáztatni, és utólag parázni, tessék normálisan védekezni. A kivette nem normális, és nem is hatékony védekezés.
....fõleg nem peteéréskor....
A tipikus terhestünetek nem jelentkeznek a kimaradó vérzés elõtt, sõt: inkább utána 1-2 héttel. Aggodalomra ettõl függetlenül van okod, mert termékeny idõszakban szeretkeztetek védekezés nélkül. A megszakítás ugyanis nem védekezés. Ha nem akarsz teherbe esni, védekezni kellett volna, vagy legalább esemény utánit bevenni.
Teljesen egyet értek az utolsoval, a tüneteknek késõbb kellene jelentkeznie.
Hát 1 héttel az aktus után már nem tudsz tenni semmit, csak remélheted, hogy megúsztad.Viszont ilyenkor még nem érezhetsz terhes tüneteket, kb. még csak most kezd(ene) beágyazódni, bár egyénfüggõ, az aktuális mensi körüli napokon lehet érezni legkorábban.
A kérdező hozzászólása: Ezelõtt egy hete volt, ugye már semmit nem tehetek az ellen hogy ne essek teherbe?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!