Találatok a következő kifejezésre: Mikortól kezdődnek a (72 db)

Mikortól kezdenek a fiúk már elhúzódozni anyu ölelésétől, puszilgatásától?

Legjobb válasz: 13-14 évesen MÉG egy két nyilvános puszi belefér....utána már az se...

13-14 évesen MÉG egy két nyilvános puszi belefér....utána már az se...
gyereke válogatja, az én fiam is 13, 14 éves volt 15 évesen még a buszon is máshová ült, nagyon nehéz korszak ez anyának fiunak is.

Mikortól kezdődnek a rosszullétek, és meddig tartanak? Milyen gyakoriak? Mikor lehet már tudni, hogy terhes vagyok?

Párommal volt egy balesetünk egyik este, aminek lehet, hogy következménye lett. Nem bánnánk, csak még picit korai.

Legjobb válasz: Szerintem csak túlságosan beleélted magad, 3 nap után még SEMMIT nem érezhetsz.

Szerintem csak túlságosan beleélted magad, 3 nap után még SEMMIT nem érezhetsz.
5-6 hetes terhesen lehet érezni ált. az elsõ tüneteket(de minden terhesség más), de addigra már a teszt is kimutatja ha baba van.
3 nap után nem lehet megmondani. Csak beleéled magad. Nekem a tünetek csak a 7. héten kezdõdtek, de akkor már orvosi papírom is volt a terhességrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A teszt és az orvos is csak 2-3 hét után tudják megmondani?
A teszt 2 hét az orvos 3-4 hét után fogja tudni megmondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Minél többet nézelõdök a neten, és egyre jobban beleélem magam. Sajnálom, hogy még annyit kell várni, hogy megtudjam. :)


Mikortól kezdődnek a nagy leárazások a boltokban?

pl:C&A,Takko,Vögele,New Yorker...stb.

Legjobb válasz: most

most
Hetek óta az van.
Már nemsokára véget is érnek, már alig van valami.

Mikortól kezdenek a babák a lábukon rugózni?

lehet hogy hülyén tettem fel a kérdést akkor bocsi .csak kiváncsiságbol érdekelne hogy ha a térdünkre álitjuk mondjuk a babát hány honapos kortol kezdenek el rajta ugrálni(rugozni)

Legjobb válasz: Szerintem ez nem korfüggõ, minden baba máskor csinálja.Az én lányom 9 hónapos, és még csak most kezd ráérezni.Eddig csak nézett rám nagy szemekkel, hogy mit akarok..De gondolom, mások babája elõbb csinálja.Ez nincs korhoz kötve, mint ahogy az sem, hogy mikor áll fel elõször.Van baba, aki már 7 hónaposan, és van, aki 11 hónaposan, de ennek sincs semmi jelentõsége.

Szerintem ez nem korfüggõ, minden baba máskor csinálja.Az én lányom 9 hónapos, és még csak most kezd ráérezni.Eddig csak nézett rám nagy szemekkel, hogy mit akarok..De gondolom, mások babája elõbb csinálja.Ez nincs korhoz kötve, mint ahogy az sem, hogy mikor áll fel elõször.Van baba, aki már 7 hónaposan, és van, aki 11 hónaposan, de ennek sincs semmi jelentõsége.
nálunk 4-5 hónapos kora között elkezdte ahogy a lába alatt szilárd terület van egybõl elkezdi, ha csak ölben van de a talpacskái alá tesszük a kezünket már kezdi is :) )))6 és fél hónapos nagyon aktívan rugozik:) ))
A kérdező hozzászólása: mi 5 hosak vagyunk és nem rugozik olyan mintha össze akrne rogyni viszont ha tornáztatom és nyomom fel a lábát akkor jó erõseket rug de igy nem!
2. válaszoló vagyok, nálunk is így kezdte így erõsödik a lábizma, amikor elõszõr csinálta olyan volt mintha összerogyna, ne erõltesd, mi sem tettük, de egyre többször és tovább csinálta, ha elég erõs lesz a lába majd meglátod milyen édesen "ugrál":) ))
enyém 9 hós. Már magától feláll, kapaszkodva lépeget. Már õ magától rugózik ha mondom neki hogy tánci-tánci. Nagyon édes!:)

Mikortól kezdi a baba kinyomni is magát, nemcsak rugdosni?

Legjobb válasz: Én már 22-23 hetesen éreztem ahogy nyomkodta valamiét mindig a hasfalamhoz, és szépen látszódott is már. :) 27 heteske

Én már 22-23 hetesen éreztem ahogy nyomkodta valamiét mindig a hasfalamhoz, és szépen látszódott is már. :) 27 heteske
Szia!Én már a 15. hét körül éreztem, hogy kinyomja magát. 22hetes pocis
27.hét környékén néztük a pocim egyik este és akkor elvándorolt egyik oldalról a másikra, nagyon érdekes volt majd késõbb már ki lehetett venni a lábát, karját , fejét de ez már a 30.hét után volt!
Én 23 hetes vagyok és talán 2 hete látszik az (a rugdaláson kívül persze), hogy odébbhúzza valamilyét a bõröm alatt. Néha egész ilyesztõ, ahogy végighullámzik valami egyik oldalról a másikra. Mi lesz késõbb? :) Azt hiszem ezt értetted az alatt, hogy kinyomja magát, ugye?

Anyukák, megkapta már valaki a családiadó kedvezményt? Vagy mikortól kezdik a kiutalásokat?

Legjobb válasz: Azt nem utalják ki külön. Vagy megkapod a fizetéseddel/gyeddel együtt (pontosabban nem vonják le belõle), vagy utólag visszaigényled az adóbevallásodban.

Azt nem utalják ki külön. Vagy megkapod a fizetéseddel/gyeddel együtt (pontosabban nem vonják le belõle), vagy utólag visszaigényled az adóbevallásodban.
1-es vagyok. Ha a tavalyit igényelted most vissza, az adóbevallás beküldésétõl 30 napon belül kell küldeniük. Én februárban beküldtem a adóbevallást, már múlt hónapban megkaptam.
A kérdező hozzászólása: Igen, a tavalyit igényeltük vissza.Ma a 32.nap
30 nap után valamennyi késedelmi kamatot is fognak utalni. (jegybanki alapkamatból számítják naponta, úgyhogy nem lesz egy nagy összeg)
Én is februárban igenyeltem vissza, még nem kaptam meg. Tegnap felhívtam õket és kitalálták hogy ujra igényeljem meg, szóval most ujra várhatók 45napot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.Elméletileg mára , holnapra várom.2-3napot rászámoltam a kézheztvételre is, postán adtam fel.

Mikortól kezdődnek a "klasszikus" terhességi tünetek?

5 hét 2 napos vagyok, és azon kívül, hogy folyton pisilni járok, és fájnak a melleim, semmi bajom: sem hányinger, sem émelygés, sem szédülés.

Legjobb válasz: Majd kiderül.:) nekem úgy a 6. hét környékén jött az iszonyatos hányinger és hányás...majd a 12, hét után minden eltûnt...

Majd kiderül.:) nekem úgy a 6. hét környékén jött az iszonyatos hányinger és hányás...majd a 12, hét után minden eltûnt...
Én 7 hetes vagyok és most kezdõtött a reggeli hányinger, de az kitart egész délelõtt és este is visszajön.
Második vagyok megint: És a melleim iszonyat fájnak már 2-3 hete.
Nekem nem voltak terhes tüneteim a mell feszülésen kívül. Így meg azért voltam idege, hogy ugyan ott van-e még vagy észre sem vettem és elment a babám. (tudom hülyeség, de már ilyenek jártak a fejemben) Mindenki más, lehet hogy neked sem lesz, de az is lehet hogy csak jóval késõbb jönnek elõ.
A kérdező hozzászólása: ó, pedig már kezdtem azt hinni, hogy megúsztam... :) )) de ezek szerint még lehet, hogy csak korai vagyok... :)
Én is azt hittem megúsztam de most a 7. hét elején mint a 2. hozzászólónak émelygés, undor az ételektõl és hát a mellbimbóm-( de ez ezzel jár ha megúszod örülj! boldog babavárást

Mikortol kezdodnek a joslofajasok? Mihez lehet oket hasonlitani?

Legjobb válasz: szia, joslófájások a 30.hét után jelentkezhetnek.ez lehet mensi szerû görcsölés, vagy méhkeményedés.a lényeg, hogy rendszertelen legyen, mert ha rendszeressé válik, pl.5 percenként begörcsölsz, vagy bekeményedsz az lehet szülési fájás is.

szia, joslófájások a 30.hét után jelentkezhetnek.ez lehet mensi szerû görcsölés, vagy méhkeményedés.a lényeg, hogy rendszertelen legyen, mert ha rendszeressé válik, pl.5 percenként begörcsölsz, vagy bekeményedsz az lehet szülési fájás is.

Mikortól kezdenek a lányok legkorábban melltartót viselni?

Legjobb válasz: amikortól elkezd nekik nöni a mellük. ez nem csak a mell tartására szolgál hanem hogy a polo blúz ne látszódjon át.

amikortól elkezd nekik nöni a mellük. ez nem csak a mell tartására szolgál hanem hogy a polo blúz ne látszódjon át.
Ez attól is függ, hogy az illetõ hogyan, mikor, mennyire gömbölyödik ki. De általános felsõben már elkezdik a lányok hordani, ez olyan vagány dolog, tudod, hogy nekem már szükségem van melltartóra, mert megnõtt a cicim. :) És el kezdik cikizni azt a lányt, aki nem hord. De a lényeg szerintem, hogy akkor kezdj el hordani melltartót, ha TE igényét érzed.
Nem muszáj melltartóval kezdeni, lehet kapni sport toppokat, amik lehet hogy ilyenkor még kényelmesebbek! :)
Nekem kb: 11 évesen kezdett nöni a cicim, és mivel elég tikk mellü voltam ezért sport melltertót vetettem anyukámmal. Aztán tök örültem mikor igazi melltartót kaptam 60/A méretüt :)
Nekem már 11 évesen kellett hordanom, mert nagy melleim voltak, pedig vékony testalkatom volt.Egyik barátnõm meg még 16 évesen is csak dísznek vette föl.:)
Én 13 évesen kaptam elõször melltartót. sajnos már nincs meg, pedig jó lett volnba eltenni emlékbe:) most 23 éves vagyok
13 vok, van melltartóm, de nem hordom, ugyanis még nagy :) am. már 2 éve sportmelltartót hordok, és nagyon kényelmes, nem tok róla rosszat mondani. Remélem azért a melltertóba belenövök :)
11évesen én már hordtam, persze csak cicifixet. de attol függ mit/hova vettem fel. ha esküvõre mentem melltartó volt rajtam blúzzal, de ha csak iskolába akkor cicifix. de mikor rendezseresen melltartó volt rajtam 12éves lehettem..
Amikor kell...nincs életkorhoz kötve, nem mindenkinek ugyan olyan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!