Találatok a következő kifejezésre: Mikortól kell a napi 10 (4 db)

Mikortól kell számolni a napi 10 magzatmozgást?

Legjobb válasz: Általában 36. héttõl

Általában 36. héttõl
Azt az utolsó 2-4hétre szokták mondani.De alapban a babák nem mozognak egyforma´n.
A 34. héttõl. Egyébként benne van a kiskönyvben a táblázat, amibe a méhöszehúzódásokat is be kell írnod.
Nálunk a 32. héttõl.
Nem kell számolni, ha úgy érzed, hogy bõven megvan.Akkor kezd el számolni, ha egyszercsak azt veszed észre, hogy aznap még alig mozgott a babád.
14 napot kell várni, és reggeli elsõ pisilésnél kell elvégezni....
nem a tabletta a legjobb megoldás
Mikortól kell elvégezni? Ha nem jött meg. Akár már a késés elsõ napján elsõ reggeli pisibõl. 99%-ban kimutatja ha terhes. De csak akkor ha nem jött meg neki. Elõtte is kimutathatja (elõtte pár nappal, nem együttlét után rögtön), de utána biztosabb. Csináljatok még egyet ha féltek, vagy irány az orvos és ha már ott vagytok gyógyszert is írassatok ki, biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat a hülye fogalmazásért :/ õ végezte el...
most akkor te végzed, vagy a barátnõd? :D mert azt irtad, h "megjött neki"..
A kérdező hozzászólása: Köszi erre vagyok kíváncsi hogy lehet e más oka. De tuti legyen elvégzek egy terhességi tesztet megint
nem értek semmit.. az együttlét után 7 nappal NEM mutat megfelelõ eredményt a teszt.. az meg h kevesebb volt neki arra is utalhat, h stresszelt.. nekem pl. vizsgaidõszak után is megjött, de kevesebb volt, aztán a következõ meg normálisan megjött..
A kérdező hozzászólása: De az a szitu hogy 7nap után elvégeztük de negatív lett (ami utóbbiakban kiderült nem biztos) de ez hó elején volt... Meg jött neki hóvégén de kevesebb volt a váladék és nem görcsölt a hasa most mi lehet szerintetek??
nem
A kérdező hozzászólása: Akkor nem tuti??
+3-4 nap múlva megint biztos ami biztos alapon
Akkor mi? Kasztráltassa magát? Tabletta. Persze nem véd a fertõzésektõl és viszonylag sok mellékhatása lehet, DE még mindig jobb mint felelõtlenül 15-16 évesen összehozni egy gyereket (gondolom kérdezõ és párja nem lehet több). Van még nagyon sok megoldás, hüvelykúp, hüvelytabletta, injekció, óvszer, pesszárium stb. Mondjuk egy pesszárium felhelyezése sem lehet könnyû, még egy velem egykorú nõnek sem (24) nemhogy egy fiatalabbnak. Hüvelykúp és társai sem túl megbízhatóak és nekem mondjuk kicsi illúzió és vágyromboló az idõzített sex, felhelyezem és utána 10 perc malmozás és na...akkor gyerünk. Idegenkedek tõle. Inkább gyógyszer. Ha normális az orvos, kivizsgál rendesen, tuti olyan gyógyszert ír ki ami nem csökkenti a libidót és nem okoz mellékhatásokat. (utolsó elõtti voltam)

10 hetes babam raszokott, hogy 3 naponta kakal, de most ez a 6. Napja, hogy nem kakalt, 2 napja nagyon minimalis valami volt, Csak anyatejet eszik, nem nyugtalan, nem nyugos, vidamnak tunik. Mikortol kell aggodni vagy csinalni valamit?

Legjobb válasz: Ha csak anyatejes, akkor nem baj, az azt jelenti, hogy teljes mértékben hasznosítja az anyatejet, nincs salakanyag. Az én kisfiam kb. 4 hónapos volt, amikor hetente csak egyszer kakilt. Nem volt semmi baja, pukizott bõven, nem sírt, nem volt nyûgös, nem húzogatta a lábát, szóval nem kínlódott. De persze kérdezd meg a gyerekorvosodat meg a védõnõt is, hogy megnyugodjál. (Bár ebben a melegben én csak telefonon kérdezném)

Ha csak anyatejes, akkor nem baj, az azt jelenti, hogy teljes mértékben hasznosítja az anyatejet, nincs salakanyag. Az én kisfiam kb. 4 hónapos volt, amikor hetente csak egyszer kakilt. Nem volt semmi baja, pukizott bõven, nem sírt, nem volt nyûgös, nem húzogatta a lábát, szóval nem kínlódott. De persze kérdezd meg a gyerekorvosodat meg a védõnõt is, hogy megnyugodjál. (Bár ebben a melegben én csak telefonon kérdezném)
6 nap után már nem ártana kis segitség, beszélj a védõnõvel a módokról.
Nekem 4 napot mondott a gyerekorvos, de az enyém tápszert is kapott. A dokit kérdezd meg az a biztos.
Az én kisfiam most 4 hónapos és kb 1 hónapja elég ritkán kakil (4-5 naponta). A mi gyerekorvosunk 1 hét "türelmi idõt" mondott, hogy annyi még belefér kakilás nélkül.

Milyen jelei vannak a peteérésnek? Tuti jelek? Mikortól kell számolni a napokat? Úgy tudom általában 10-14 napon van!

Sajnos hőmérőzésre nincs lehetőségem,mert váltott műszakban dolgozom és így nem lenne hiteles.

Legjobb válasz: A párom menstrációja utáni hétvégén megcsináltuk egyetlen aktussal a most 3 éves kisfiamat!

A párom menstrációja utáni hétvégén megcsináltuk egyetlen aktussal a most 3 éves kisfiamat!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudom követni a ciklusaimat!Eddig átlagban 26-27 napos volt, de az utóbbi két alkalommal ez megváltozott 24 és 17 napra.Kész voltam teljesen amikor legutóbb 17.napra megjött! Sajnos a munkahelyen miatt nem tudom mennyire mutatna valós értéket, átlagban 3-4 napot dolgozom 12.órában, hol éjszaka, hol nappal, semmi rendszeresség nincs benne.
A kérdező hozzászólása: Jun.27-én jött meg 17.napra, akkor ha jól számolom ma vagyok a 7.napon!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!