Találatok a következő kifejezésre: Mikortól kell a ciklus (8 db)

A menstruáció első napjától nézve mikortól kell a palástfű teát inni? (28 napnál rövidebb a ciklus)

Legjobb válasz: Elvileg az elsõ 14 napon a cickafarkat, utána palástfüvet. :)

Elvileg az elsõ 14 napon a cickafarkat, utána palástfüvet. :)

Ha nagyon rendszertelen a ciklusom, honnan tudom, hogy mikortól kell inni a palástfű teát?

Legjobb válasz: Palàstfüvet ihatod, azzal nem àrtasz! A cickafarkot szoktàk, ciklus beàllitàsra, de akkor 'ne akarj babàt'(bocs a hülye megfogalmazàsért), abban a ciklusban! Miutàn megjött ovuig, reggel cicka, este palàstfü, ovu utàn csak palàstfü!!!

Palàstfüvet ihatod, azzal nem àrtasz! A cickafarkot szoktàk, ciklus beàllitàsra, de akkor 'ne akarj babàt'(bocs a hülye megfogalmazàsért), abban a ciklusban! Miutàn megjött ovuig, reggel cicka, este palàstfü, ovu utàn csak palàstfü!!!
Én is így voltam. Hõmérõztem, és amikor felment a hõ elkezdtem inni. Nekem bejött. :) ) 18 hetes km

Mikortól kell számolni a ciklus első napját, menszi első vagy első menszi mentes naptól?

Ápr. 30-án kezd?dött a menstruációm, és 3-án estére ért végett, ma megszakításos "védekezéssel" védekeztünk párommal. Mennyi esély van rá hogy teherbeeshetek a ciklus 22. vagy 18. napján voltam? Nem vagyok már túl fiatal nem lenne gond ha beszökne egy baba, de nem is terveztük.

Legjobb válasz: menstruáció elsõ napja a ciklus elsõ napja, tehát 22. napon vagy

menstruáció elsõ napja a ciklus elsõ napja, tehát 22. napon vagy
A menzi elsõ napjától. Ha nem rekordhosszú ciklusod van, nagyon kevés az esélye szerintem most egy babának. Peteérésed úgy 8-10 nappal elõbb lehetett.

A menstuációs ciklus 4 napját mikortól kell számítani? Akkor amikor aznap jön meg a vérzés vagy másnaptól?

Egy készítményt a menstruációs ciklus 4 napjától kell szednem.12-én(csütörtökön)jött meg a vérzésem. Akkor aznaptól kell számítani vagy 13-tól péntektől a 4 napot? Fontos nagyon! Köszönöm a normális válaszokat!

Legjobb válasz: A ciklus elsõ napja az a nap amikor megjön. Vagyis nálad csütörtök. Péntek már a második nap.

A ciklus elsõ napja az a nap amikor megjön. Vagyis nálad csütörtök. Péntek már a második nap.
szerintem 16-ától kell szedned.

Mikortol kell szamolni a 28napos ciklust? Amikor megjon vagy mikor elmulik?

nyugodtan lehet lepontozni.

Legjobb válasz: megjön

megjön
Istenem gyerekek, könyörgöm gondolkodjatok már. A 28 az átlag, de nem mindenkinek annyi. Van akinek 25, van akinek 35 napos. Ezen a tartományon belül normálisnak mondható. Menzesz elsõ napjától a következõ menzesz elsõ napjáig eltelt napok száma a ciklus hossza. Ha neked mondjuk mindig 30 napra jön meg, akkor teljesen normális, 30 napos ciklusod van, nem késik két napot... Ne legyél már ilyen buta basszus. Ennyit érnek a felvilágosító órák a suliban???
És amúgy neked 28 naponta szokott megjönni?
Bocs az Offért, de mi ugyan hogy tudnánk már téged lepontozni Kedves Kérdezõ? De a kérdésedre válaszolván akkor amikor megjön!
Lepontozni? Bár lehetne! Amikor megjön.
Amikor megjön, attól a naptól.
kééész katasztrófa.. és ha nem akarsz gyereket, akkor miért nem védekeztek? vagy te mit hiszel, h lesz a gyerek?? ááá.. nee.. ez már fááj..
A kérdező hozzászólása: anyam meghalt ugyhogy ne hozd fel. amugy a meddoseget lehet orokolni? (mert en is csak ugy nehezen lettem)
A kérdező hozzászólása: amugy teljesen igazad van.
"A meddõséget lehet örökölni" Hát igen, azt mondják, hogy ha a szüleidnek nem volt gyereke, akkor neked se valószínû hogy lesz. :D
Ha igazat adsz, akkor legyél szíves védekezni. Sajnálom, hogy felhoztam az édesanyád. De ez akkor sem mentség arra, hogy felelõtlen csitri vagy. Ne kockáztasd már egy gyerek életét. Vegyetek szépen óvszert, ha a tabi nem megfelelõ.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nem mentseg nem is azert irtam. csak hogy ne hozd fel
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat. ha akartok irhattok meg.
És az óvszer? Azzal mégis mi bajod van? Én sem szedhetek gyógyszert, mégsem kockáztatom meg egy ártatlan ember életét. Hogy lehetnek ilyenek az emberek, most komolyan? Egyszerûen nem tudom elhinni. Eddig is marhára idegesített a dolog, de mióta szülészeten vagyok gyakorlaton végképp kiakaszt. Több az abortusz, mint a szülés. Naponta van vagy 6 terhességmegszakítás....elképesztõ...
A kérdező hozzászólása: nem szedhetek semilyen gyogyszert azt mondta a doki.a majam miatt. : (
Gratulálok. Jó nagy idióta vagy látom. Nem tudom hogy álltál volna anyád elé 15 évesen, hogy menjetek abortuszra, mert baj van... Ha nem akarsz gyereket, mi a büdös francért szórakozol ilyennel? Ennyire szeretnél egy abortuszt? Ennyire szeretnél megölni egy gyereket? Miért nem védekezel? Drága a gumi? Amúgy ha 4 év alatt nem estél teherbe, még az is lehet, hogy vagy te, vagy a párod meddõ. Lehet ki kellene vizsgáltatni magatokat.
A kérdező hozzászólása: nem nem akarunk szulok lenni. megszakitasos modszerrel igen.
ha nem védekezel, akkor elõbb-utóbb terhes leszel.. felelõtlen vagy.. vagy ennyire az a legföbb vágyatok, h szülõk legyetek?? megszakitás sincs??
A kérdező hozzászólása: igen ennyit ernek. amugy 18vagyok. 4eve nem vedekezunk a baratommal eddig semmi baj nem volt.
A kérdező hozzászólása: nem 28napos van mikor 27. 30.31. 33. rendszertelen
amikor megjön. de ha nem védekezel, akkor nem sokat ér számolgatni..
A kérdező hozzászólása: azert kerdeztem mert 16an kelett volna megjonnie. ma 18van mar
A kérdező hozzászólása: koszi szepen. rendesek vagytok.
jééé:D akkor eddig tök hülye voltam :D azthittem a menstruáció utolsó najától kell számolni :D basszus :D

Barátcserje kapszulát mikortól kell szedni? A ciklus elejétől vagy a peteéréstől?

Ma vagyok a ciklusom 6. napján, elkezdthetem szedni?

Legjobb válasz: Szia! A barátcserjét a menzi elsõ napjától kell szedni.Ha most kezded,úgyis jó,ne aggódj! Sok sikert!

Szia! A barátcserjét a menzi elsõ napjától kell szedni.Ha most kezded, úgyis jó, ne aggódj! Sok sikert!
A ciklus bármelyik napján el lehet kezdeni

A barátcserje kapszulát mikortól kell szedni a ciklusban? És hol lehet kapni?

Még csak most szeretnék majd venni, de nem tudom mikortól kell szedni. Tudnátok tanácsot adni benne? Menstruációs ciklus helyreállítására szeretném, na, meg ha segítene a teherbeesésben, az sem lenne baj :-)

Legjobb válasz: És még azt is kérdezném, hogy olvastam, hogy terhesen nem szabad szedni. És ha nem tudok még róla, hogy sikerült-e a baba vagy sem, akkor nem árthatok vele, ha szedem, amig a teszttel ki nem derül? Vagy hogyan mûködik ez? Köszönöm mindenkinek aki válaszol!

A kérdező hozzászólása: És még azt is kérdezném, hogy olvastam, hogy terhesen nem szabad szedni. És ha nem tudok még róla, hogy sikerült-e a baba vagy sem, akkor nem árthatok vele, ha szedem, amig a teszttel ki nem derül? Vagy hogyan mûködik ez? Köszönöm mindenkinek aki válaszol!
végig kell szedni az egész ciklusban. nem árt a babának, ha kiderül, hogy sikerült, akkor abbahagyod, mert már nincs rá szükséged! én premenst szedek, 3 hónap alatt tökéletes 28 napos ciklust állított be!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy válaszoltál, és örülök, hogy Te sikerrel jártál! Remélem nekem is segít majd :)

Mikortól kell számolni a a ciklus első napját? Hogy jön ki a 28 nap?

Legjobb válasz: A menstruáció elsõ napjától a következõ menstruáció elõtti napig tart egy cilkus. Ez nem mindenkinek 28 nap, tehát nem biztos hogy neked is 28 napra fog kijönni.

A menstruáció elsõ napjától a következõ menstruáció elõtti napig tart egy cilkus. Ez nem mindenkinek 28 nap, tehát nem biztos hogy neked is 28 napra fog kijönni.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! Bõvítésként: állítólag 35 napig még élettaninak számít.
A kérdező hozzászólása: Mi számít élettaninak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!