Találatok a következő kifejezésre: Mikortól jelentkeznek esetén (2 db)

Mikortól jelentkeznek terhesség esetén a rosszullétek? Az elmaradt menszitől? Vagy csak az 5-6. héten?

Legjobb válasz: az elmaradt mensinél már jelentkezhet, hiszen akkor két hetes már a baba 4 hetes a terhesség és megtörtént a beágyazódás..onnantól jönnek a brutál hormonok, de nem mindenkimek vannak tünetei..én megkaptam a legdurvábbakat szinte szünet nélkül rosszul voltam, aztán a 12 heti uh után elvágták, mintha csak azt várta volna, hogy benézzek a monitoron. Néha nap van egy kis rossz érzés, de ez már semmi. Ha neked nem jelentkezik ilyen csak örülhetsz, mert nem kellemes.

az elmaradt mensinél már jelentkezhet, hiszen akkor két hetes már a baba 4 hetes a terhesség és megtörtént a beágyazódás..onnantól jönnek a brutál hormonok, de nem mindenkimek vannak tünetei..én megkaptam a legdurvábbakat szinte szünet nélkül rosszul voltam, aztán a 12 heti uh után elvágták, mintha csak azt várta volna, hogy benézzek a monitoron. Néha nap van egy kis rossz érzés, de ez már semmi. Ha neked nem jelentkezik ilyen csak örülhetsz, mert nem kellemes.
Én a másodikat várom, de nekem egyáltalán nem volt semmi rossz élményem! Egy kis cicifeszülés, fáradság de ezeket is csak pozitív teszt után vettem észre! Szóval nyugodtan várhatod a babát tünetek nélkül is, legfeljebb te is a szerencsések közé tartozol!
A kérdező hozzászólása: Köszi, én tegnap teszteltem pozitívat, és most vagyok az 5. hétben, remélem engem elkerülnek majd a rosszullétek. :)
engem most a 6. hét közepén támadott meg a hányinger. elõtte semmi bajom nem volt.

Terhesség esetében mellfeszülés milyen időközönként jelentkezik? Mikortól lehet ezzel számolni? Feltétel?

Legjobb válasz: Nekem a menzi kimaradásától kezdve feszült a mellem. A doim azt mondta, az a jó ha ez így van, tehát folyamatos. A legutóbbi terhességem nem maradt meg, pedig már van 2 gyerekem, akik probléma mentes terhesség és fogamzás után gyorsan jöttek. Most elején szintén feszült a mellem, de egyszer csak kezdett már kevéssé feszülni és sajnos nem maradt meg a babám.

Nekem a menzi kimaradásától kezdve feszült a mellem. A doim azt mondta, az a jó ha ez így van, tehát folyamatos. A legutóbbi terhességem nem maradt meg, pedig már van 2 gyerekem, akik probléma mentes terhesség és fogamzás után gyorsan jöttek. Most elején szintén feszült a mellem, de egyszer csak kezdett már kevéssé feszülni és sajnos nem maradt meg a babám.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!