Találatok a következő kifejezésre: Mikortól hat Belara (2 db)

Belara fogamzásgátló tabletta az első pirula beszedésétől számítva mikortől hat?

2 nap m?lva fogom kezdeni a szedését. Eddig óvszerrel védekeztünk,mikort?l kezd védeni a Belara?

Legjobb válasz: Kérem szépen vegye elõ a betegtájékoztatót (gyógyszer leírását) Ha ilyet nem talál a dobozban, akkor hamisított, vegyen a PATIKÁban másikat.

Kérem szépen vegye elõ a betegtájékoztatót (gyógyszer leírását) Ha ilyet nem talál a dobozban, akkor hamisított, vegyen a PATIKÁban másikat.
Betegtájékoztatót szerinted mire találták fel? Arra, hogy ha nem tudsz valamit akkor olvasd el mert le van benne írva.
Szia! Elviekben 1 hét után már védettséget biztosít, a nõgyógyászom mondta. Ez a betegtájékoztatón nincsen feltüntetve. (Legalábbis amikor én kezdtem pár éve, még nem volt ennél a gyógyszernél). De azért én megvártam az 1 hónapot, biztos ami biztos. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! :)

Mikortól hat a Belara a menstruációra?

Tegnap jött meg, este be is vettem az els? szemet.

Legjobb válasz: az elsö alkalommal ugyanolyan....és egyébkén a többinél is..hiszen van 1 levél gyógyszered...amiben 30 szem fogamzásgátló tabletta van..és ugye ugy van h beszeded mind a 30-at,utána vársz 1 hetet h megjöjjön...azaz 1 hétig menstruálsz és utána megint elkezded szedni a 30 napos fogamzásgátlót...

az elsö alkalommal ugyanolyan....és egyébkén a többinél is..hiszen van 1 levél gyógyszered...amiben 30 szem fogamzásgátló tabletta van..és ugye ugy van h beszeded mind a 30-at, utána vársz 1 hetet h megjöjjön...azaz 1 hétig menstruálsz és utána megint elkezded szedni a 30 napos fogamzásgátlót...
A kérdező hozzászólása: A Belara 21szemes!! És nekem amikor felírta a doki nekem azt mondta hogy lecsökkenti a menszeszem 3-4napra és nem lesz olyan erõs a vérzésem mint eddig! azért kérdeztem hogy már az elsõ tabi bevétel után elkezd hatni rá vagy az elsõ levél utáni szünetben?!
Én 5 hónapja szedek belara-t és nekem az elsõ levél után még erõs volt a menstruációm, majdnem annyira mint elõtte és fájdalmas is. Aztán a második levéltõl kezdve teljesen lecsökkent a mennyisége, 1 nap alatt csak kb 1 kis tampon telik meg és nem is fáj már a hasam. Persze nem mindenkinél egyforma, lehet hogy náald már az elsõ levélnél csökken a mennyisége.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!