Találatok a következő kifejezésre: Mikortól fogom hogy (43 db)

Hogy lehet egy fiatal kutyust rávenni arra hogy ugasson? Mikortól várhtó hogy a kutyus ugatni fog?

Legjobb válasz: Játszatok vele jó sokat.. legyen egy saját játéka és amikor belejön a játékba, de nem kapja meg rögtön, (vagy nem dobod el rögtön)... egybõl felháborodik majd és ugatni fog :)Sztem olyan 4 hónapos kor után már tuti fog ugatni

Játszatok vele jó sokat.. legyen egy saját játéka és amikor belejön a játékba, de nem kapja meg rögtön, (vagy nem dobod el rögtön)... egybõl felháborodik majd és ugatni fog :) Sztem olyan 4 hónapos kor után már tuti fog ugatni
az én kutyám alig ugat néha viszont ez azért van mert biztonságérzete megvan, idegent is csak akkor ugat meg ha nincs mellette olyan ember akit ismer
mennyire fiatal? mióta van veletek?
A kérdező hozzászólása: 2 hónapos és két hete van nálunk
akkor még kölyök, eleve most, 8 hetesen kerülhetne csak hozzátok.
4 hónapos volt a kutyám mikor megtanítottam neki. kb 20 percen keresztül próbálkoztam mindenfélével mire nagy nehezen rám ugatott, abban a pillanatban kapta a jutifalit, amin nagyon meglepõdött mert az ugatás után elszégyellte magát, hogy neki ilyet nem is szabadna és mégis jutalom jár érte :D a másodikat már könnyebben elértem, jutifali. A harmadikat pedig bár még szégyenlõsen de már örömmel csinálta :)

Mikortól fogom érezni, hogy melyik testrészét nyomja ki? Később fogom érezni azt pl. hogy megfordul?

23 hetes vagyok.Egyre többet mozog a pici, és egyre er?sebben.Érzek már kidudorodást,hullámzást, rúgást, rezgést.De még nem tudom megkülönböztetni, hogy a keze vagy a lába.És már várom azt is, amikor "egészben " fogom érezni.Mikor jön el az az id??

Legjobb válasz: én sose tudtam eldönteni, hogy éppen milyen testrészét nyomta ki, de attól függetlenül nagyon jó érzés volt.

én sose tudtam eldönteni, hogy éppen milyen testrészét nyomta ki, de attól függetlenül nagyon jó érzés volt.
Szia!36 hetes vagyok, de még sose tudtam eldönteni, hogy épp a lábát vagy a kezét érzem e!A fejét és a hátát azt megtudom különböztetni!Szerintem ti még "kicsik" vagytok!
Én sem tudtam sosem megkülönböztetni. Tudtam, hol a feje és a feneke, így abból tudtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!

15. hétben vagyok, azt olvastam, hogy mostantól hallanak már bennünket a babák a pociban. Ti is beszéltek hozzá? Van értelme ennyi idősen? Mikortól fog reagálni?

Legjobb válasz: Úgy tudom a 20. héttõl hallanak, de mindegy, én azóta beszélek neki, hogy tudom, hogy megfogant a kislányom. Amikor a fiammal voltam terhes, délután mikor lefeküdtem pihenni mindig ugyanazt a mesét meséltem neki, amit késõbb csecsemõkorában is szívesen hallgatott és könnyebben elaludt rá. Kérdésedre válaszolva, szerintem mindenképpen van értelme, beszélni hozzájuk, én azt is elmondom neki, hogy mit fogunk csinálni aznap. Konkrétan reagálni rá nem tudom, hogy tudnak-e, de az anya hangja mindenképpen kellemes nekik. Boldog babavárást! 33 hetes kismama.

Úgy tudom a 20. héttõl hallanak, de mindegy, én azóta beszélek neki, hogy tudom, hogy megfogant a kislányom. Amikor a fiammal voltam terhes, délután mikor lefeküdtem pihenni mindig ugyanazt a mesét meséltem neki, amit késõbb csecsemõkorában is szívesen hallgatott és könnyebben elaludt rá. Kérdésedre válaszolva, szerintem mindenképpen van értelme, beszélni hozzájuk, én azt is elmondom neki, hogy mit fogunk csinálni aznap. Konkrétan reagálni rá nem tudom, hogy tudnak-e, de az anya hangja mindenképpen kellemes nekik. Boldog babavárást! 33 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod. Én is beszélek hozzá, csak még mindíg furcsa egy picit, hogy szinte nem is látszik a pocak és mégis van ott valaki. Kellemes babavárást!
Szia, én énekelni szoktam neki, a beszéd nekem nem megy annyira, egyszerûen nem tudom mit mondjak neki:) apával szoktunk hozzá beszélni, de csak poénkodni szoktunk, de szerintem neki ez is tetszik! Amúgy én is úgy hallottam hogy 20.héttõl alakul ki a hallásuk, de ez nem azt jelenti hogy elõtte nem lenne értelme velük kommunikálni! Boldog Babavárást! 23 hetes kismami


Mikortól és hogyan kell a babák fogait tisztítani?

Legjobb válasz: Ahogy kibújt kisfiam elsõ 2 foga, onnantól mostam neki. Nenedent fogkrémmel, és babafogkefével. (nem az újrahúzhatóval, hanem a hagyományos fogkefével.)

Ahogy kibújt kisfiam elsõ 2 foga, onnantól mostam neki. Nenedent fogkrémmel, és babafogkefével. (nem az újrahúzhatóval, hanem a hagyományos fogkefével.)
Nekem 8 honapos volt a Fiam es minden foga meg volt ( sejtheted mennyit aludtunk) en csak az ujrahuzhatossal sikaltam neki... Eredmeny 2 lukas fog alul 1 felul... Semmit nem ert... Sima babafogkefet hasznalj ha nem akarsz ugy jarni mint mi..

8 hónapos babámnak lassan 6 foga lesz kint, mikortól és hogyan kell mosni?

Legjobb válasz: Az én lányom 13 hós és 4 foga van. Minden esten mossuk fürdés közben. Nenedent fogkrémet vettem, van hozzá szilikon ujjra felhúzható kis fogkefe. Nagyon élvezi!

Az én lányom 13 hós és 4 foga van. Minden esten mossuk fürdés közben. Nenedent fogkrémet vettem, van hozzá szilikon ujjra felhúzható kis fogkefe. Nagyon élvezi!
Enyém 11 hónapos és 8 foga van. Amikor már 4 foga volt, azóta mossuk. Imás fogat mosni, mindig kéri rögtön a kis fogkeféjét. De azt mondják nem kell még fogkrém. Van a MAM-nak pici sörtés fogkeféje, meg gumis masszírozós is. Szereti, mert masszírozza is az ínyét. Szerintem ilyenkor kell rászoktatnunk õket, mert ha az esti fürdés része, szerintem ezt megszokja és talán késõbb sem kell veszekedni velük.
16 hónap, 8 fog. Mi is fogkrém nélkül mossuk minden este fürdés után babafogkefével.
Az én lányaimnak már 4 hónaposan kint volt az elsõ foguk.Azóta mossuk Nekik minden este.
14hónapos lányomnak mindennap este mosom.1éves koráig oda adtam neki a gumi fogkefét és a sörtéset, engedtem, hogy rágja egy ideig.1éves kora után vettem fogkrémet, gabit(epres)tejfogakra.Szerintem tetszik neki az ize imád fogat mosni.Persze nagyon picit teszek rá.Mostmár én mosom és engedi.
Már az elsõ fogacskát is mosni kell! A Dm-ben lehet kapni ujjra húzhatós fogkefét, mi azzal kezdtünk, meg negyed borsónyi lenyelhetõs fogkrémmel. Pár hónap után váltottunk rendes gyerekfogkefére. Most 22 hós, már egyedül szépen megmossa, de azért én is átsikálom neki reggel-este.
Én csajomnak 2 foga van, már mossuk.
Nálunk is 2 foga van, és "mossuk", de fogkrém nélkül. DM-es 3 féle van összecsomgolva. Az elsõt használjuk, inkább valami rágókára hasonlít. A kicsi fogkefe masszírozza a fogínyt és csillapítja a viszketési ingert fogzáskor.
mindenkinél más és más!pár hét és a párod is érezni fogja!
szia, Bármilyen hihetetlen nálunk párom hamarabb érezte a kislányom mozgását mint én, már a 14. héten. Próbáljátok úgy, hogy nyugodtan lefekszel a hátadra, mondjuk pancsi után, és párod ráteszi a hasadra a tenyerét, vagy a fülét (az én párom sokat hallgatózott...:) )). Várjatok türelmesen, és lehetõleg legyen csend, hogy mindenre rendesen tudjatok koncentrálni. Biztosan fog jelentkezni..:) ) Sok sikert.. Boldog babavárást kívánok.
Én is a 17.héttõl érzem a babámat, a férjem viszont a 20.héttõl. Még egy kis türelem :) Üdv, 30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már alig várom, hogy kívülrõl is lehessen érezni, látni!

20 hetes kismama vagyok. Baj, hogy ha nem érzem még a baba összes mozgását? Mikortól fogom érezni?

Legjobb válasz: Valószínû,hogy nemrég kezted érezni csak. Még kicsi ahhoz ,hogy az összes mozgását érezd.A lényeg,hogy van mozgás ,még ha csak picit és gyengén érzed is. Nekem a 19.hetes ultrahangon mondta az orvos,hogyha ezek még csak kis kapargászások az sem gond. Pár hét múlva már erõteljesebb lesz és persze gyakoribb,rendszeresebb.

Valószínû, hogy nemrég kezted érezni csak. Még kicsi ahhoz , hogy az összes mozgását érezd.A lényeg, hogy van mozgás , még ha csak picit és gyengén érzed is. Nekem a 19.hetes ultrahangon mondta az orvos, hogyha ezek még csak kis kapargászások az sem gond. Pár hét múlva már erõteljesebb lesz és persze gyakoribb, rendszeresebb.
Ne türelmetlenkedj, lassan fogod érezni. Mindenkinél más, van, aki már 18 hetesen állandóan érzi, van, aki csak késõbb. Mit értesz azalatt, hogy az összes mozgását? Vannak olyan kismamák, akik a hasukat nézva azt mondják, hogy a pici épp a kezét nyújtja ki... - Na, ez szépen hangzik, de én ebben nem hiszek. Persze, talán késõi terhességben, ha nagy a baba. Szóval én mindig nagyon éreztem a babám mozgását, de ha el is játszottam a gondolattal, soha nem jelentettem ki, hogy az épp a könyöke vagy az ökle, a keze vagy a lába (csak befordulás után volt egyértelmû). Szóval ebben nem hiszek. Persze vannak ilyen kismamák, meg vannak olyanok.
Nem baj, még van idõtök bõven.Nyugi, minden jó, és nincs semmi baj.Nekem a 17. héttõl kezdõdött, de volt olyan, hogy napokig nem is hallottam felõle, persze ezért még õ mozog, csak az elején a kis 20 cm-vel nem érezzük, fõleg napközben , ha mi is mozgékonyabbak vagyunk.Ne félj, lerúgja õ még a hólyagodat:-)
Amúgy is vennék porcerõsítõt neki. És nem azért hogy a füle álljon..
Elöljáróban: nem vagyok szakértõ a témában, sõt nekem csak egy keverék német juhászom van, de az alábbi felvételek 3, 10, és 12 hónapos korában készültek. http://kepfeltoltes.hu/view/120218/BENI2_005_www.kepfeltolte.. http://kepfeltoltes.hu/view/121116/CIMG3103_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/121024/Beni_11_062_www.kepfeltol..
Mit adsz enni neki? Elvileg még felállhat .Fogváltása befejezõdött?

Mikortól fog az az esti rutin beállni, hogy vacsi, fürdés, alvás?

6 hónapos a babám és vacsi közben alszik el mindig. Tehát a sorrend fürdés, vacsi, alvás.

Legjobb válasz: szia kerdezhetek? lehet hogy én mint 8 hetes baba anyukája még nem értem, de miért nem jó ez a sorrend? nekem a barátnõm a mai napig igy altatja a babáját, pedig már 2 éves. Este 6-kor kap vacsit, fürdés és fél8 fele még kap tejet

szia kerdezhetek? lehet hogy én mint 8 hetes baba anyukája még nem értem, de miért nem jó ez a sorrend? nekem a barátnõm a mai napig igy altatja a babáját, pedig már 2 éves. Este 6-kor kap vacsit, fürdés és fél8 fele még kap tejet
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekünk így javasolták, és végül is bevált, csak mostanában jött fel a kérdés bennem, hogy ez a továbbiakban hogy lesz. Amikor már csak szilárdat fog enni, nyilván való, hogy fürdés és fogmosás után csak az alvás jöhet. Hát, nem tudom...
Lassan 1 éves a lányom.Fürdés fél 8kor van este, 5kor kap uzsit, és fürdésig általában még elrohangál 1 almával, vagy túrórudival vagy valami kis falatkákkal.Fürcsi után tápszer, és utána alvás! Én ezen még sok-sok ideig nem szeretnék változtatni.Késõbb majd, kakaót, vagy valamit kap majd.Most is az esti tápszer megnyugtatja, és jól alszik.Én ezen 4-5 éves koráig nem is szeretnék változtatni.Egyrészt mert én sem szeretek teli hassal lefeküdni, és egyébként nem is egészséges!Nekem is még az emlékeimben van, hogy anyukám adott lefekvés elõtt kakaót, és akkor már minimum 4 éves voltam!!!
Nekem 5 hónapos a lányom. Kezdetek óta úgy van, hogy fürdés, vacsi, "lézer-show" apjával (10perc kb.) és utána már alszik is reggelig. Õ így szokta meg kezdetektõl. Egyébként nap közben úgy alszik, hogy reggel 9-tõl (tízórai) 13:00-ig (ezután ebédel) és majd délután 16:00 (uszonna)-18:00-ig alszik. 19:00-kor fürdetem, 19:30-kor vacsorázik, 20:00 alszik. Egy nap pedig 5× eszik.
Ezen én is sokat gondolkozok. Kislányom 9, 5 hós. Nekünk is így van, hogy fürdés, vacsi, alvás. Mostanában nem alszik be egybõl vacsin, de könnyen elalszik magától kis idõ múlva. És én sem szeretnék ezen a bevett dolgon változtatni. Szerintem õt megzavarná, ha vacsi, fürdés, alvás lenne. Õ is a tápszeren nyugszik meg. Ez fürdés után kell neki, igényli. Volt úgy, hogy kb 1, 5 óra telt el az uzsi óta (egyébként 4 óránként eszik), de annyira kellett neki a tápszer, mintha farkas éhes lenne. És a reggelivel is ez a dilemmám. Hajnalban eszik 6 körül. Egy darabig biztos, hogy tápszert fog kapni cumisüvegbõl, mert utána még visszaalszik. Így nem lehet szilárddal etetni, mikor még magához sem tért :) )
Szerintem tökéletes ez a sorrend. Azt nem értem, miért csak fürdéskor lehet fogat mosni? Mert a kommented ezt sugallja. Még nem gondolkoztam ezen a sorrenden a babámmal kapcsolatban, de szerintem nálunk maradni fog a mostani: fürdés, vacsi, alvás, aztán ha lesz foga, a vacsi után beiktatunk egy fogmosást is! :-)
Amikor már nem kapott tápszert a lányom, tejre váltottunk. De akkor is ez a langyos itóka volt a nap zárása számára, amikor már ovis volt!:) Utána elment fogat mosni, majd jött a meseolvasás, és már aludt is. Nincs ezzel gond, a fogmosástól sosem tért nagyon magához, plusz a mese is álomba ringatta utána.:)
Szerintem sincs gond ezzel a sorrenddel. Jó darabig még úgyis folyékonyat kap vacsira, nem?

Nekem aranyhörcsögöm van, és azt szeretné kérdezni, hogy mikortól fogja a forgót használni? Egyáltalán rájön?

Legjobb válasz: Az enyémek mindig elkezdték, amint betettem nekik. Pedig volt már vagy 25 hörcsögöm. A mostaninak felfüggesztettem, olyan magasan van, hogy éppen eléri a kezével. Megkapaszkodik, és felhúzza magát, aztán ha megunta, kiugrik. Erre is rögtön rájött.

Az enyémek mindig elkezdték, amint betettem nekik. Pedig volt már vagy 25 hörcsögöm. A mostaninak felfüggesztettem, olyan magasan van, hogy éppen eléri a kezével. Megkapaszkodik, és felhúzza magát, aztán ha megunta, kiugrik. Erre is rögtön rájött.
A kérdező hozzászólása: köszi =) Bár én már beletenni is próbáltam, aztán forgattam neki, de csak kimászott belõle :S
Ne erõltesd, úgy nem fogja szeretni :) Hagyd bent, reggelre megtanulja :) Csak takard le valamivel, ne tudjon kimászni, mert nagyon találékonyak.
A kérdező hozzászólása: már több hetes, és csak belemászik és kimászik. Ennyi részérõl a használata. Szóval nem értem én ezt :D :S
A kérdező hozzászólása: jaa. oké-oké leesett :$ :D xd
A kérdező hozzászólása: nem tudom mivel kéne letakarni, a textil leesik :(
Én egy nagy deszkát vagy könyvet szoktam rátenni, azt nem tudja elmozdítani. 2-3 centi rés is elég neki, azon elég levegõt kap.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!