Találatok a következő kifejezésre: Mikortól fog pocak (3 db)

15. hétben vagyok, azt olvastam, hogy mostantól hallanak már bennünket a babák a pociban. Ti is beszéltek hozzá? Van értelme ennyi idősen? Mikortól fog reagálni?

Legjobb válasz: Úgy tudom a 20. héttõl hallanak, de mindegy, én azóta beszélek neki, hogy tudom, hogy megfogant a kislányom. Amikor a fiammal voltam terhes, délután mikor lefeküdtem pihenni mindig ugyanazt a mesét meséltem neki, amit késõbb csecsemõkorában is szívesen hallgatott és könnyebben elaludt rá. Kérdésedre válaszolva, szerintem mindenképpen van értelme, beszélni hozzájuk, én azt is elmondom neki, hogy mit fogunk csinálni aznap. Konkrétan reagálni rá nem tudom, hogy tudnak-e, de az anya hangja mindenképpen kellemes nekik. Boldog babavárást! 33 hetes kismama.

Úgy tudom a 20. héttõl hallanak, de mindegy, én azóta beszélek neki, hogy tudom, hogy megfogant a kislányom. Amikor a fiammal voltam terhes, délután mikor lefeküdtem pihenni mindig ugyanazt a mesét meséltem neki, amit késõbb csecsemõkorában is szívesen hallgatott és könnyebben elaludt rá. Kérdésedre válaszolva, szerintem mindenképpen van értelme, beszélni hozzájuk, én azt is elmondom neki, hogy mit fogunk csinálni aznap. Konkrétan reagálni rá nem tudom, hogy tudnak-e, de az anya hangja mindenképpen kellemes nekik. Boldog babavárást! 33 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod. Én is beszélek hozzá, csak még mindíg furcsa egy picit, hogy szinte nem is látszik a pocak és mégis van ott valaki. Kellemes babavárást!
Szia, én énekelni szoktam neki, a beszéd nekem nem megy annyira, egyszerûen nem tudom mit mondjak neki:) apával szoktunk hozzá beszélni, de csak poénkodni szoktunk, de szerintem neki ez is tetszik! Amúgy én is úgy hallottam hogy 20.héttõl alakul ki a hallásuk, de ez nem azt jelenti hogy elõtte nem lenne értelme velük kommunikálni! Boldog Babavárást! 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: ja, és a hasnak mikor kell keményedni?
ez teljesen változó!!Kismama és terhessége válogatja!Valakinek nagy hasa lesz és már hamar látszik, valakinek kicsi és késõbb kezd el látszódni!Szóval változó-ezt így nem lehet megítélni!Én vékony voltam mégis a 16 hetes korig szinte semmi nem látszódott!Most is 37 hetesen-sincs óriási hasam.....pont jó így! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszi, és boldog babvárást, és könnyû szülést neked:-)
A kérdező hozzászólása: bocsi, babavárást:-) elirtam neharagudj
En is 16 hetestol vettem eszre hogy novekszik, bar a szomszedok meg akkor sem vettek eszre, csak ha olyan ruhaban voltam.Amugy en is sovany alkat vagyok.Aki ducibb annak szerintem sokkal hamarabb latszik.Most 27 hetes vagyok es most sem nagy a hasam bar most jol latszik hogy babas vagyok.
Kemenyedni nekem eloszor 16-18 hetesen kezdett, de annyira valtozo van amikor egy heten egyszer es van mikor egy nap 5szor..de az majd kesobb..
És még egy észrevétel, csak egy korábbi hozzászólást szeretnék javítani. Nekem eddig olyan tapasztalataim vannak, hogy a vékony nõknek a pocak hamarabb kivehetõ, csak azért nem feltûnõ, mert általában csak oldalról látszik, szembõl, hátulról alig van változás. A duciknál pedig épp úgy vettem észre, hogy nagyon késõn kezd el látszódni a terhesség ténye, általában a mozgásukon és az utolsó egy-két hónapban a pocak formáján. Nekem volt munkatársnõm, akin bõven volt felesleg (alapesetben egy 25-30 kiló) és rajta 28. hétig még semmi sem látszott, még a mozgásán sem, mert elõtte is kicsit medve járású volt. Itt is sok duci kismama írta, hogy a hasuk jó ideig nem nõ, nem is nagyon híznak, csak annyit vesznek észre, hogy a pocakjuk már nem puha, hanem kemény, mint a terhespocak.

Mikortól fog a pocak teljesen egyértelműen látszani?

Most 12 hetes vagyok, és már a 7. hétt?l kismamanadrágot hordok, de látni még csak az látja, aki alaposan szemügyre vesz.

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok! Ez mindenkinek más. Nekem már észrevették a 4. héten, másnak a 6. hónapban kezd csak el látszani. Türelem, fogsz még szenvedni, hogy semmi nem megy rád, és úgy nézel ki, mint egy viziló:) Egy 25 hetes kismama

Szia! Gratulálok! Ez mindenkinek más. Nekem már észrevették a 4. héten, másnak a 6. hónapban kezd csak el látszani. Türelem, fogsz még szenvedni, hogy semmi nem megy rád, és úgy nézel ki, mint egy viziló:) Egy 25 hetes kismama
szia! ez alkattól is függ. nekem a 22ik hétig nem is lehetett látni, mert lent volt a baba. most 26 hetes a bébi és elég jól kigömbölyödtem. csak hasra híztam, úgyhogy rajtam látszik mert vékony voltam. van akin már 2-3 hónaposan látszik, de valakin fel sem tûnik csak az utolsó két hónapban. ha véknyabb vagy, hamarabb látszik. gratu a babához
Én 8 hetes vagyok és már most látszik a hasamon a változás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!