Találatok a következő kifejezésre: Mikortól fog már a (30 db)

Mikortol fog hallani a babam? Mikortol no a hasam? 8 hetes vagyok. Talan mintha elkezdett volna mar.

Volt 7 honapja egy s.vetelesem.

Legjobb válasz: Szia!A kicsik a pocakon belül már 26 hetes koruktól hallanak,egy könyvben olvastam róla!A has növekedésérõl pedig mindenki mást tapasztal,így én is.Sok dologtól függ...a testalkatod is befolyásolja,bár ilyenkor még csak a puffadás miatt tûnik nagyobbnak.:( Üdv

Szia!A kicsik a pocakon belül már 26 hetes koruktól hallanak, egy könyvben olvastam róla!A has növekedésérõl pedig mindenki mást tapasztal, így én is.Sok dologtól függ...a testalkatod is befolyásolja, bár ilyenkor még csak a puffadás miatt tûnik nagyobbnak.:( Üdv
A 24. héttõl már hallanak a kicsik. A pocak meg változó, hogy kinek mikor nõ. Ilyenkor még a méhed egy citrom nagyságú, nagy változást a puffadás miatt tapasztalhatsz, mert terhesen rosszabbodik a kismama emésztése. Nekem a 17. héten kezdett el lassan-lassan, de nõni a pocak. Amíg van helye a méhnek a medencében, addig látványosan nem fogod látni a növekedését.

Mikortól fog menni a Dear John a mozikban? Annyira várom már: )

Legjobb válasz: Már megy.Egyébként nagyon jó film csak semmi köze nincs a könyvhöz :( pedig a Kedvesem a keedvenc könyvem(:

Már megy.Egyébként nagyon jó film csak semmi köze nincs a könyvhöz :( pedig a Kedvesem a keedvenc könyvem(:
április 8-tól már megy a mozikban feliratosan.
én akkor kezdtem, mikor a 8. fog kibújt.
Szia! Már moshatod a fogacskáit, azzal nem ártasz. Egyébként a hozzátáplálásnál kell igazán elkezdeni a fogmosást. Én 6 hónaposan kezdtem el használni a NENEDENT BABY nevû fogkrémet a hozzá tartozó kis kefével(újjra húzható). Nagyon szereti a baba.
Megkérdeztem errõl a múlt héten a gyerekfogorvosunkat. Azt tanácsolta, hogy amikor már kibújik a fogacska és elkezdõdött a hozzátáplálás, akkor legalább este de lehet evések után érdemes gézlappal vagy pelussal letörölni. Anyatejesnél még nem szükséges. Fogkrémet késõbb elég elkezdeni használni, de egyéves kortól mindenképpen. Úgy a legjobb tanítani, hogy amikor te mosod a fogad, õ is ott van és nézi. Én magyarázok is hozzá, állatira élvezi. Múltkor amíg fogat mostam, neki az ujjammal masszíroztam az ínyét, vigyorgott nagyokat. A lányom 1 hét múlva lesz 6 hónapos, csak anyatejes és most bújik kifelé az elsõ fogacskánk.

Mikortól fog védeni már a gyógyszer?

A mestruáció 5. napján fogom bevenni az els? szem gyógyszert (Balera).Most fogok el?ször fogamzásgátlót szedni!A papíron az van hogy 1 hét után már véd de ahhoz van írva ha els? naptól kezdve szedem!

Legjobb válasz: Ne hallgass az elõttem lévõre! Ha a mensid 5. napján veszed be, akkor 7 napig kell csak gumival védekeznetek! De miért nem veszed be a mensid 1. napján? Akkor már az elsõ szemtõl védene! Nyugodtan megbízhatsz a tablettában, védeni fog! Akkor kell kivárni az egy hónapot, ha nem veszed be a mensid elsõ öt napjának valamelyikén!

Ne hallgass az elõttem lévõre! Ha a mensid 5. napján veszed be, akkor 7 napig kell csak gumival védekeznetek! De miért nem veszed be a mensid 1. napján? Akkor már az elsõ szemtõl védene! Nyugodtan megbízhatsz a tablettában, védeni fog! Akkor kell kivárni az egy hónapot, ha nem veszed be a mensid elsõ öt napjának valamelyikén!
az elöttem lévöre ne hallgass.. A te bogyod olyan, hogyha az elsö napon veszed be akkor véd a hetedik naptol. Szval ha az ötödik napon veszed be nyilván nem fog egy hét mulva védeni. Bár proba szerencse. te dolgod. Én ugy szedném ahoyg a lapon van
akkor ne az ötödik napon vedd be hanem az elsön.. Igy nem véd az elsö naptol, gumit is hazsnáljatok az elsö honapban.. szval pocsékba menne várd meg a köveketzö mensid elsö napját és vedd be akkor
szia! Rengeteg ilyen kérdét tettek már itt fel és sok különbözõ válasz született, szerintem a dokidat kellett volna megkérdezni vagy a papír szerint szedni. Mindenki mond mindent, de én ebben az esetben kivárnám az egy hónapot gumival és csak utánna szeretkeznék szabadon. Természetesen a te döntésed, de azért mert más nem lett terhes, te még lehetsz és jobb a biztosra menni. Valamint a hatás a gyógyszertõl is függ.
Ez van a betegtájékoztatójában: "A fogamzásgátló hatás kifejlõdéséhez legalább 1 heti folyamatos adagolás szükséges. Ha menstruációja már elkezdõdött vegye be az elsõ filmtablettát a menstruáció 5 napján függetlenül attól, hogy a vérzés már megszûnt vagy fennáll. Ebben az esetben azonban más fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni a filmtablettaszedés elsõ 7 napjában ( 7 napos szabály ). Nem tudom az elõttem lévõk mit nem értenek ezen!

Életbe lépett e már a nyelvvizsga-amnesztia? Ha nem mikortól fog életbe lépni? Lesz e valamilyen különbség az egyes egyetemek/főiskolák között?

Legjobb válasz: Még nem. Jelenleg csak beadványként létezik, reméljük hamarosan napirendre kerül és elfogadják. Részleteket sajnos nem tudok.

Még nem. Jelenleg csak beadványként létezik, reméljük hamarosan napirendre kerül és elfogadják. Részleteket sajnos nem tudok.
Ma voltam TO-n ott azt mondták, amikor megkapják az engedélyt, akkortól osztják ki, ami szepetember 1-tõl esélyes.
Már kettõvel is! Az kb. 7 hósan volt.
Az enyémnek még nincs foga, de pár napja minden szopizásnál megharapja és eléggé fáj.3, 5 hós
1-2 foggal is tud harapni, ha épp arról van szó. Sõt, már fog nélkül is, ha a feszülõ, kemény ínyét összezárja. Nem gondolom, hogy emiatt abba kellhet hagyni a szoptatást, maximum akkor, ha a baba minden figyelmeztetés és próbálkozás ellenére sem hagy fel a rágcsálással. De általában ennek is meg szokott lenni az orvosolható! oka. - Engem pl. akkoriban harapdált a lányom, amikor nem vettem észre, hogy már gyorsabban és rövidebb idõ alatt kiszopizik és tovább tukmáltam neki a mellem. Szegénykém más mód híján így közölte velem, hogy köszöni, de elég volt neki annyi is. Nem tartott sokáig, míg rájöttem, mit akar. :) Egyébként a szoptatás maga soha nem vált emiatt kellemetlenné, pedig már az összes foga kint van és egyébként is elég mókuska-fajta...
2 eves fiam meg szopizik.Soha nem harapott nem kellemetlen a szoptatas.
Az elsõ fogaknál le lehet és kell is szoktatni a harapdálásról. Ha nem harap, nem is érzed a fogait. Két gyereket szoptattam 3 éves koráig.
A kislányom még 20 foggal se harapta meg a cicit!

A True Blood 1. évadában mikortól fog újra feltűnni Eric, és akkor már végig benne is lesz?

Még csak az 5. résznél tartok mert tv-ben nézem, légyszi ne mondjatok semmi *SPOILERT* csak azt, hogy mikortól lesz újra benne? Köszi!

Legjobb válasz: Pontosan nem tudom de nyugi lesz még benne eleget.

Pontosan nem tudom de nyugi lesz még benne eleget.
a 2. évadban (sztem ott jobban is néz ki) elég sokat szerepel légy kitartó eric fontos szereplõ sokat van színen:D

15. hétben vagyok, azt olvastam, hogy mostantól hallanak már bennünket a babák a pociban. Ti is beszéltek hozzá? Van értelme ennyi idősen? Mikortól fog reagálni?

Legjobb válasz: Úgy tudom a 20. héttõl hallanak, de mindegy, én azóta beszélek neki, hogy tudom, hogy megfogant a kislányom. Amikor a fiammal voltam terhes, délután mikor lefeküdtem pihenni mindig ugyanazt a mesét meséltem neki, amit késõbb csecsemõkorában is szívesen hallgatott és könnyebben elaludt rá. Kérdésedre válaszolva, szerintem mindenképpen van értelme, beszélni hozzájuk, én azt is elmondom neki, hogy mit fogunk csinálni aznap. Konkrétan reagálni rá nem tudom, hogy tudnak-e, de az anya hangja mindenképpen kellemes nekik. Boldog babavárást! 33 hetes kismama.

Úgy tudom a 20. héttõl hallanak, de mindegy, én azóta beszélek neki, hogy tudom, hogy megfogant a kislányom. Amikor a fiammal voltam terhes, délután mikor lefeküdtem pihenni mindig ugyanazt a mesét meséltem neki, amit késõbb csecsemõkorában is szívesen hallgatott és könnyebben elaludt rá. Kérdésedre válaszolva, szerintem mindenképpen van értelme, beszélni hozzájuk, én azt is elmondom neki, hogy mit fogunk csinálni aznap. Konkrétan reagálni rá nem tudom, hogy tudnak-e, de az anya hangja mindenképpen kellemes nekik. Boldog babavárást! 33 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod. Én is beszélek hozzá, csak még mindíg furcsa egy picit, hogy szinte nem is látszik a pocak és mégis van ott valaki. Kellemes babavárást!
Szia, én énekelni szoktam neki, a beszéd nekem nem megy annyira, egyszerûen nem tudom mit mondjak neki:) apával szoktunk hozzá beszélni, de csak poénkodni szoktunk, de szerintem neki ez is tetszik! Amúgy én is úgy hallottam hogy 20.héttõl alakul ki a hallásuk, de ez nem azt jelenti hogy elõtte nem lenne értelme velük kommunikálni! Boldog Babavárást! 23 hetes kismami
mindenkinél más és más!pár hét és a párod is érezni fogja!
szia, Bármilyen hihetetlen nálunk párom hamarabb érezte a kislányom mozgását mint én, már a 14. héten. Próbáljátok úgy, hogy nyugodtan lefekszel a hátadra, mondjuk pancsi után, és párod ráteszi a hasadra a tenyerét, vagy a fülét (az én párom sokat hallgatózott...:) )). Várjatok türelmesen, és lehetõleg legyen csend, hogy mindenre rendesen tudjatok koncentrálni. Biztosan fog jelentkezni..:) ) Sok sikert.. Boldog babavárást kívánok.
Én is a 17.héttõl érzem a babámat, a férjem viszont a 20.héttõl. Még egy kis türelem :) Üdv, 30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már alig várom, hogy kívülrõl is lehessen érezni, látni!
van már bio . változat is és más glutén mentes. Szerintem szabad ha elfogadja , figyeld azért.
én olyan 6-7hónaposan adtam neki, pedig fogatlan volt.Eleinte ne adj neki sokat, mert eléggé sós... az én fiam imádja, mert könnyen olvad a szájában, és jól megtudja fogni 9hónapos (még fogatlan)
Én 7 hónaposan adtam neki elõször. Az a lényeg, hogy ott legyél mellett és figyeld nehogy a szájpadlására ragadjon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!