Találatok a következő kifejezésre: Mikortól fürödhet a babám a (2 db)

Mikortól lehet vinni a babát a Velencei-tóba, Balatonba? 13hósan már fürödhet benne kislányom?

És hány fokos vízbe lehet? Naptejen, sapin kívül mi szükséges?

Legjobb válasz: Kisfiam lassan 10 hónapos, a védõnõ azt mondta nyugodtan vihetem. Én kislányra adnék úszópelust is (a kisfiamra is fogok), nehogy valami fertõzést összeszedjen. Egy jó kis úszógumiba teszem. Mi vettünk napszemüveget is, már megszokta, nagyon zavarta a tûzõ nap.

Kisfiam lassan 10 hónapos, a védõnõ azt mondta nyugodtan vihetem. Én kislányra adnék úszópelust is (a kisfiamra is fogok), nehogy valami fertõzést összeszedjen. Egy jó kis úszógumiba teszem. Mi vettünk napszemüveget is, már megszokta, nagyon zavarta a tûzõ nap.
Fiam 6 hónapos.Az orvos azt mondta hogy 1 éves korig nem mehetünk strandra, de tóra mehetünk, ugyan is azok természetesen szûrödnek, így sokkal tisztábbak és vegyszermentesebbek, mint a strandon a medence.Úgy hogy igen, mehettek! :)
Garda tóban a hollandok minden nap fürösztötték a 3 hónap körüli gyereküket a 20 fokos vízben.

Mikortól fürödhet velem a babám a nagy kádban?

Legjobb válasz: 2-3 hónaposan, de legyen aki megfogja, amíg kiszállsz. Jó móka lesz :)

2-3 hónaposan, de legyen aki megfogja, amíg kiszállsz. Jó móka lesz :)
Aki lenullázta a válaszomat, írjon okosabbat, ha nem tetszik neki. Mi a fene gond volt vele??? Amúgy nekem a védõnõ így mondta, hogy 2-3 hónaposan már nagyon jó, ha a kádban velünk fürdik a baba néha, de jó ha ottvan az apuka, mert nehezebb és kevésbé biztonságos, ha a babával együtt szállunk ki.
Szia! Én sem értem aki lenullázta a választ. Én a lányommal 2, 5 hónapos korában fürödtem elõször. Imádta, hogy lehet benne rugdalózni. Ekkor már nyugodtan beteheted a nagykádba. Mi is úgy csináltuk, hogy én vagy apuja fürdött és beadtuk egymásnak a babát. Utána vittem a törülközõt és kivettem, apu meg fürödhetett tovább. Arra vigyázz, ne legyen meleg nagyon a víz. Igazítsátok a babához a hõfokot és utána még mindig engedhetsz hozzá vizet. sok sikert az elsõ közös fürdéshez
A kérdező hozzászólása: Én nem nulláztam. Hasznosra értékeltem. Köszi csajok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!