Találatok a következő kifejezésre: Mikortól fürödhet a (6 db)

Mikortól fürödhet a kertben kis felfújható pancsolóban a baba?

11 hónapos,ha melegebb az id? ,már lehet?

Legjobb válasz: Hát hogyne:-)

Hát hogyne:-)
Persze, a mienk már fürdött!
A kérdező hozzászólása: ok, köszönöm, csak mert anyum fél hogy õ még kicsi, jobban felfázik, de akkor mi is fogunk:-)
Ha jó lesz az idõ, akkor a szintén 11 hónapos kisfiam is felavatja a kis medencéjét a hétvégén. Jó pancsolást a babádnak!
A 9 hós lányom pont ma pancsizott.Imádta:) Persze nem a napon!

Mikortól fürödhet velem a babám a nagy kádban?

Legjobb válasz: 2-3 hónaposan, de legyen aki megfogja, amíg kiszállsz. Jó móka lesz :)

2-3 hónaposan, de legyen aki megfogja, amíg kiszállsz. Jó móka lesz :)
Aki lenullázta a válaszomat, írjon okosabbat, ha nem tetszik neki. Mi a fene gond volt vele??? Amúgy nekem a védõnõ így mondta, hogy 2-3 hónaposan már nagyon jó, ha a kádban velünk fürdik a baba néha, de jó ha ottvan az apuka, mert nehezebb és kevésbé biztonságos, ha a babával együtt szállunk ki.
Szia! Én sem értem aki lenullázta a választ. Én a lányommal 2, 5 hónapos korában fürödtem elõször. Imádta, hogy lehet benne rugdalózni. Ekkor már nyugodtan beteheted a nagykádba. Mi is úgy csináltuk, hogy én vagy apuja fürdött és beadtuk egymásnak a babát. Utána vittem a törülközõt és kivettem, apu meg fürödhetett tovább. Arra vigyázz, ne legyen meleg nagyon a víz. Igazítsátok a babához a hõfokot és utána még mindig engedhetsz hozzá vizet. sok sikert az elsõ közös fürdéshez
A kérdező hozzászólása: Én nem nulláztam. Hasznosra értékeltem. Köszi csajok!

Mikortol fürödhet velünk a baba a nagykádban?

most 6 hónapos és szeretnénk ha velünk fürödne persze el?tte mi lezuhanyoznánk

Legjobb válasz: Nálunk 5 hónapos korától fürdik apával a fiam,és nagyon élvezi

Nálunk 5 hónapos korától fürdik apával a fiam, és nagyon élvezi
Nekem a lányom elözször 3 hónaposan próbálta.Most költöztünk, és sajna csak zuhink van:(
Születésétõl fogva fürödhet apával, azt nem is írom milyen higiénia szabályok mellett. velünk meg akkor, ha vége a "tisztulásnak". Mi egy hónapos korától kezdük, akkor még apával persze, de nagyon élvezte. Azóta is imádja a vezet a kislányom. Rázuhanyozhatok a fejére bármi...
Én is fél év körül tervezem, hogy velem fog fürödni. Szerintem már nyugodtan:-)
Nekem azt mondta a dokim hogy a gyermekágy után lehet velem fürödnie, nem árt neki:-)


Mikortol furodhet velem a lányom? Most 4honapos.

Legjobb válasz: Én a dokit kérdeztem errõl,azt mondta,hogy ha nem muszály,akkor ne,de vele is fürdött pici korától mindegyik gyereke...NA,ez van.Nálunk a férjem próbálkozott a fiunkkal,de addig nem élvezte egyikük sem túlzottan,míg a babó nem tudott legalább támasztással megülni.Addig eléggé szenvedõs,de egy próbát megér!:)

Én a dokit kérdeztem errõl, azt mondta, hogy ha nem muszály, akkor ne, de vele is fürdött pici korától mindegyik gyereke...NA, ez van.Nálunk a férjem próbálkozott a fiunkkal, de addig nem élvezte egyikük sem túlzottan, míg a babó nem tudott legalább támasztással megülni.Addig eléggé szenvedõs, de egy próbát megér!:)
3 hónapos kortól.Akkorra megszokja a szülõk ph-ját és már lehet vele fürödni, persze elõtte ajánlott lezuhanyozni.
már fürödhet veled. tedd a mellkasodra élvezni fogja:-) de a kiszállás nehézkes ha egyedül vagy. Ha apa otthon van az jó.
VAn aki már egész kicsi korától együtt fürdik a babával. Bízz az ösztöneidre, ha szeretnél próbáld ki. Én kb 5 hó körül próbáltam meg, de sokáig macerás volt, amíg kialakítottunk egy taktikát, hogy mi hogy legyen. Aztán mire bevált, kinõtte a fürdetõt, jött a következõ taktika:-) De én is lezuhanyoztam elõtte mindig, és férjem segített kivenni a kicsit, amíg én törölköztem.
A kérdező hozzászólása: Koszi szépen mindenkinek...
Nálunk 10 hetes kora óta együtt fürdik az apjával, mert a kiskádban ordított. Azóta vidáman telnek a fürdések! :) Csak tényleg kétemberes produkció. Az egyiknek ott kell állni a fürdõlepedõvel a kád mellett! :) (JA, és apa nem zuhanyozik le elõtte, mondjuk nem végez '"piszkos" munkát napközben, és a gyerekünk egészséges, vidám baba).

Mikortól fürödhet együtt a baba a nagytesóval?

Nálunk a nagy 4 éves, a kicsi 8 hós, már ül. Arra vagyok kíváncsi, hogy nálatok ez hogy alakult és biztonságos volt-e a kicsinek?

Legjobb válasz: Amikor már stabilan ül, és nem borul fel rögtön, ha véletlenül meglöki a nagyobbik gyerek. Meg függ a nagy érettségétõl is. Ha már meg tudod magyarázni neki, hogy a kicsire vigyázni kell, vagyis nem lökdössük sem direkt, sem véletlenül, nem fröcsköljük le, és persze ha már õ is vízbiztos annyira, hogy nem fog rögtön kétségbeesetten ordítani, ha a kicsi véletlen rácsap a vízre, és a szemébe fröcsköl, akkor mehet a dolog, de természetesen csak a folyamatos jelenléteddel.

Amikor már stabilan ül, és nem borul fel rögtön, ha véletlenül meglöki a nagyobbik gyerek. Meg függ a nagy érettségétõl is. Ha már meg tudod magyarázni neki, hogy a kicsire vigyázni kell, vagyis nem lökdössük sem direkt, sem véletlenül, nem fröcsköljük le, és persze ha már õ is vízbiztos annyira, hogy nem fog rögtön kétségbeesetten ordítani, ha a kicsi véletlen rácsap a vízre, és a szemébe fröcsköl, akkor mehet a dolog, de természetesen csak a folyamatos jelenléteddel.
Nálunk 2 év korkülönbség van, a kicsi 10 hónapos volt az elsõ közös fürdésnél.
A kislányom 2, 5 éves múlt, a kisfiam 7 hónapos.A fiú nagyjából stabilan ül, kb. 2 hete fürdenek együtt, de mindig ott vagyok/ülök a kád mellett és figyelem nehogy elboruljon, a biztonság kedvéért egy vastagabb törölközõt is raktam a fiú háta mögé.Nagyon élvezik hogy együtt fürödhetnek. :)
Mi most ígértük meg a nagynak, hogy karácsonykor fürödhet a kicsivel. Igaz, a kicsi még nem ül, és csak 5 hónapos lesz akkor, de betesszük a vízbe a biztonsági babafürdetõvel együtt, persze folyamatosan ott leszünk velük.

Mikortól lehet vinni a babát a Velencei-tóba, Balatonba? 13hósan már fürödhet benne kislányom?

És hány fokos vízbe lehet? Naptejen, sapin kívül mi szükséges?

Legjobb válasz: Kisfiam lassan 10 hónapos, a védõnõ azt mondta nyugodtan vihetem. Én kislányra adnék úszópelust is (a kisfiamra is fogok), nehogy valami fertõzést összeszedjen. Egy jó kis úszógumiba teszem. Mi vettünk napszemüveget is, már megszokta, nagyon zavarta a tûzõ nap.

Kisfiam lassan 10 hónapos, a védõnõ azt mondta nyugodtan vihetem. Én kislányra adnék úszópelust is (a kisfiamra is fogok), nehogy valami fertõzést összeszedjen. Egy jó kis úszógumiba teszem. Mi vettünk napszemüveget is, már megszokta, nagyon zavarta a tûzõ nap.
Fiam 6 hónapos.Az orvos azt mondta hogy 1 éves korig nem mehetünk strandra, de tóra mehetünk, ugyan is azok természetesen szûrödnek, így sokkal tisztábbak és vegyszermentesebbek, mint a strandon a medence.Úgy hogy igen, mehettek! :)
Garda tóban a hollandok minden nap fürösztötték a 3 hónap körüli gyereküket a 20 fokos vízben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!