Találatok a következő kifejezésre: Mikortól alusszák a babák az éjszakát (3 db)

Mikortol alusszak at a babak az ejszakat?

kislanyom 7 honapos.napkozben 5x eszik, kasat is adok neki,de valahogy nem teliti el egesz ejszakara. ejjel 3x szoptatom, de az utolso szoptatasnal,mar nemigen van tejem, tapszert, meg nemakar elfogadni.valami tipp,ami biztos bevalik?elore is koszi

Legjobb válasz: Ez nagyon gyerekfüggõ. Az én kisfiam is 9 hónapos már, és egyszer még felébred enni éjjel. Próbáltam már én is a Milupa jó éjszakát tápszert, nem vált be. Próbálom este minél késõbb vacsiztatni, de akkor meg elalvás elõtt nagyon kevés tápszert eszik. A patikában azt mondták a Mildibé szép álmokat tápszer a legtáplálóbb, azt eszi, de mégis felébred. Még ezt a Sinlacot nem próbáltam, de itt már többen írták, úgyhogy legközelebb veszek. Kitartás neked, majdcsak alszanak a babáink:)

Ez nagyon gyerekfüggõ. Az én kisfiam is 9 hónapos már, és egyszer még felébred enni éjjel. Próbáltam már én is a Milupa jó éjszakát tápszert, nem vált be. Próbálom este minél késõbb vacsiztatni, de akkor meg elalvás elõtt nagyon kevés tápszert eszik. A patikában azt mondták a Mildibé szép álmokat tápszer a legtáplálóbb, azt eszi, de mégis felébred. Még ezt a Sinlacot nem próbáltam, de itt már többen írták, úgyhogy legközelebb veszek. Kitartás neked, majdcsak alszanak a babáink:)
A Sinlac-ot próbáltad már? Vagy a jó éjszakát tejpépet? Amúgy szerintem ez babafüggõ. Mármint az alvás dolog. Az én kislányom sajnos tápszeres, de öt hetes kora óta végig alussza az éjszakát. Még most is pedig már fél éves és sorra bújnak ki a fogacskái. Õ is ötször eszik, de éjjel nem, mert nem kér, helyette alszik. A Sinlac viszont nagyon jó és fincsi. Próbáld ki hátha neki is ízlik. Az ismerõsi körömben még nem volt olyan baba aki ne szerette volna. Mi is azt adjuk neki az utólsó etetéskor, és ha nincs is jó étvágya egy nap, de a Sinlacot mindíg megeszi. Sok sikert.
Elõttem szólónak üzenem hogy a Sinlacot írasd fel a gyerekdokival mert úgy olcsóbb!
A kérdező hozzászólása: koszike a valaszokat.mar tobb tapszert is kiprobaltam, de azert meg megprobalhatom, amit ajanlottatok
Az én kisfiam 5 hós, és 8 hetes kora óta végig alussza az éjszakát.Este szopizik+tápszert is eszik, Milupát.És fele-fele arányba készítem tápszer/babagrízbõl.Úgy laktatóbb.

Mikortól alusszák át a babák az éjszakát?

Legjobb válasz: Ez nagyon változó! A mi fiunk egy és két hónap között volt, amikor már este 10-tõl reggel fél 7-ig aludt. (Ez már átalvásnak számít ilyen idõs babáknál.) Vannak, akik még a baba 1 éves korában is az éjszakai kelésekkel küszködnek.

Ez nagyon változó! A mi fiunk egy és két hónap között volt, amikor már este 10-tõl reggel fél 7-ig aludt. (Ez már átalvásnak számít ilyen idõs babáknál.) Vannak, akik még a baba 1 éves korában is az éjszakai kelésekkel küszködnek.
Én kisfiam 2, 5 hónapos és este 8-9tõl hajnal 3-4ig alszik, aztán eszik és alszik tovább. :) )
Nem akarlak elkeseríteni, de ezek a babák egyre rosszabb alvók.Az enyém már 4 éves de ritka ha nem kel fel valamiért.
Ez egyénileg változó.A nagyfiam 6 hetes korától, kisebbik lányom szintén, nagylányom 4 hónaposan, kisebbik fiam már 1 éves is elmúlt mire végigaludta az éjszakát.Sõt, a nagyfima hanyat nem aludta végig, mihelyt hasra tettük reggelig fel sem kelt.De ez attól is függ meddig szopik, éjjel felkel e teázni, de elvileg 4-5 hónaposan éjjelre már ennie nem kell, teázni meg gyereke válogatja:-).

Harom napja a babam ejszaka 5orát alszik egy huzamba, utána eszik es ujra 4orat alszik. Mikortol alusszák at az ejszakát? 1honapos babák vagyunk.

Legjobb válasz: erre nincs semmi szabaly... a kislanyom 10 honapos, megközelitöleg sem alussza at az ejszakat. Van olyan, ki 3 hetes koratol atalussza... A fiam kb 1 eves koratol... de mindkettöjüknel volt egy olyan korszak kb 2 honapos koratol 5 honapos korig, hogy ataludtak, nem tudom, miert romlottak el :)

erre nincs semmi szabaly... a kislanyom 10 honapos, megközelitöleg sem alussza at az ejszakat. Van olyan, ki 3 hetes koratol atalussza... A fiam kb 1 eves koratol... de mindkettöjüknel volt egy olyan korszak kb 2 honapos koratol 5 honapos korig, hogy ataludtak, nem tudom, miert romlottak el :)
Szia! Mi is egy hónaposak vagyunk, egyszer kelek fel hozzá éjjel.Az butaság, hogy "siettetni" kell , hogy átaludja az éjszakát. Most alakul a napirendje. Õ még nem tesz különbséget nappal és éjszaka között; ezt tanulnia kell..Szerintem még 2-3 ilyen hét áll elõttünk, aztán jöhet a nagy szundi. De én még mindig úgy vagyok vele, hogy ez az egyszeri felkelés is hatalmas elõny, hallottam olyan babáról, hogy félóránként kelt fel éjjel. Na, szerintem ott már nem táskák voltak a szülõk szemén, hanem kufferok :)
Ez nagyon változó! Az én kislányom két éves múlt, és még mindig felkel 1x- 2x.
Mit értesz az alatt, hogy átalussza az éjszakát? 6 hetes babák 5-6 óránál többet nem szoktak egyhuzamban aludni éjszaka. 4 hónapos korra ez általában kitolódik 6-8 órára. 6 hónapos kor után már a 10-11 óra is menni szokott. Persze ez sem kötelezeõ érvényû törvény, minden baba más és más. Nekem mindhárom babámnál így volt.
ÓÓÓhhh, hol van az még :) ) örülj, hogy 1 hónaosan 5 !!!!!! órát alszik egyhuzamban az enyém 9 hónapos, és mostanában kezdi végigaludni, de pl. ma éjjel is felkelt egyszer. Az egy dolog, hogy már nem eszik éjjel, de majd ezer dolog miatt fog felébredni, pl. fogzs meg iylenek! Szóval, aludj, amíg lehet :) )))
A kérdező hozzászólása: Eddig altalába 2-3óránkent ebredt fel enni, ez nagy haladás hogy ennyit alszik. köszi mindenkinek a hozzá szolást.
1 hónaos kora óta átalussza, ami általában azt jelenti, hogy 23-tól 5h-ig. Van, amikor 22-tõl 5-ig, vagy 23-tól 6-ig. A csúcs 23:30-07:30. Szóval változó, de 5 elõtt talán 3 hetente 1x kel csak fel. 11 hetes lesz csütörtökön.
15.50-es vagyok, bocsi, hogy hosszú voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!