Találatok a következő kifejezésre: Mikortól aludják a babák az (3 db)

Mikortól aludják át a babák az éjszakát?

Gondolom változó!

Legjobb válasz: Nagyon változó. Az enyém már 3 hetesen átaludta, ha egyszer-egyszer fel is ébred (mondjuk havonta egyszer) akkor is csak szomjas.

Nagyon változó. Az enyém már 3 hetesen átaludta, ha egyszer-egyszer fel is ébred (mondjuk havonta egyszer) akkor is csak szomjas.
szia!az én kislányom 1 hónapos koraóta végig alszik éjszaka! utóljára este 10-kor adok neki enni és reggel olyan 8-óra felé kell fel!!de egyénenként ez is változó!! mennyi idõs a picikéd??
Az elöttem válaszolóknak nagyon jó. Az én kisfiam egy éves lesz s talán háromszor aludta végig az éjszakát.Így szerintem tényleg nagyon változó.
A lányom két hónaposan átaludta. A fiam most 5 hónapos, de kb.2-3 órától változó rendszerességgel felkel. Nem éhes, csak nem jó alvó.
Két fiam van. Az elsõ 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát, a kicsi 10 hónapos koráig 1-1, 5 óránként szopizott éjjel, most 18 hónapos, és már elõfordul, hogy nem kel föl inni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az én picim 2, 5 hetes tudom hogy még soká lesz hosszú éjszakánk csak kíváncsi voltam!Mert most még eléggé alvajáró üzemmódban vagyok!De ugyabár Anyu mindent kibír! :-)))

Mikortol alhat a babám rendes ágyon? (Mennyi idösen? ) Meddig birja a sulyát a kiságy? Hogyan lehet átszoktatni nagy ágyra, eljön az idö hogy ő akar ott aludni vagy én mondjam hogy ott aludjon? Mikor vegyük meg az uj (nagy) ágyat?

Szeretnénk második babát jo lenne addig átszoktatni de nem akarom hogy azt éreze a teso miatt kell máshol aludnia.

Legjobb válasz: Attól függ mennyi idõs a pici, vagy hát a nagy. Nekem a nagy fiam 3 éves koráig aludt a kiságyban. Akkor kapott új ágyat és úgy szokott át,hogy õ akart az új ágyban aludni. Volt amikor az éjszaka közepén vissza költözött a kiságyba. De kb 1 hónap alatt megszokta. Mindenképp olyan ágyat vegyél amit akár 18 éves koráéig tud használni. Ha egyik kicsi másik pici akkor viszont szükséged lesz még egy darabig 2 kiságyra.

Attól függ mennyi idõs a pici, vagy hát a nagy. Nekem a nagy fiam 3 éves koráig aludt a kiságyban. Akkor kapott új ágyat és úgy szokott át, hogy õ akart az új ágyban aludni. Volt amikor az éjszaka közepén vissza költözött a kiságyba. De kb 1 hónap alatt megszokta. Mindenképp olyan ágyat vegyél amit akár 18 éves koráéig tud használni. Ha egyik kicsi másik pici akkor viszont szükséged lesz még egy darabig 2 kiságyra.
Nekem fél éves volt, mikor már nem tudott aludni a kiságyba.Nagyon végigaludta az éjszakát.A leesés problémát úgy oldottam meg, hogy egy felnõtt takarót feltekertem, és azt tettem a szélére.

Kb mikortól lehet rászoktatni a babákat hogy éjjel aludjon? Melyik az a leghamarabbi időpont?

Legjobb válasz: 2-3 hónapos kortól már átaludták az éjszakákat.Nem kell õket eteni,legfeljebb ha nagyon nyûgös,teáztatni.És nem kell felvenni az ágyából,csak megsímogatni,és halkan beszélni hozzá,míg elnem alszi.

2-3 hónapos kortól már átaludták az éjszakákat.Nem kell õket eteni, legfeljebb ha nagyon nyûgös, teáztatni.És nem kell felvenni az ágyából, csak megsímogatni, és halkan beszélni hozzá, míg elnem alszi.
Nekünk bejött hogy lefeküdtem magamra tettem hasra, és paskoltam a popsiját.Jól betakarózva persze.Ez ment kb 3 hétig, aztán szépen beszokott az ágyba.Nehéz megnyugtatni Õket, mert hihetetlen fel tudják magukat spanolni.Próbáld ki, aztán ha nem megy írj.2 fiúcska anyukája.
ne hagyd sírni! durva lenne, ha sokkot kapna, ezt azért nem szabad hagyni! ennyi idõs baba nem hisztizik, biztos valami nem jó neki! Vágyik a közelségedre, próbáld meg, hogy ha veled alszik, sikerül-e megnyugtatni, nincs túl meleg/hideg, biztos van-e tejed. Tessék próbálkozni, tudom nehéz, én bébim 1 hónapos, még mindig gyakori, hogy éjjel 3 órát kell rázni, de akkor fáj a pocakja!
A kérdező hozzászólása: Az oké hogy nem alussza át az éjszakát mert ugye sürün kell ennie 2-3 oránként! Csak azt nem értem hogy evés után miért nem nyugszik meg? Este csend van meg semmi fény de ha nem veszem fel a kisányából nem hadja abba a bömbölést és ha sokáig sír a baba sokkos állapotba is kerülhet! Igy kénytelen vagyok rázni a seggét de az közben is 2 percig csendbe van utána fél perc rinya utána megint csend.. Nem értem:P de azért szeretjük!
1 hetes babát ne akarj irányítani!és fõleg ne várd, hogy átalussza az éjszakát, még nagyon pici a gyomra. viszont ne kapcsolj lámpát, ne pelusozd át és ne hanoskodj, nappal pedig csináj mindent úgy ahogy kell és rá fog érezni.de tényleg ne várj csodát, még sokáig fogtok virrasztani, legalább a gyermekágyból nõjjetek ki
szia, szerintem nem zene kell neki, hanem tudatosítani kell benne, hogy éjszaka van. éjszaka senki nem hallgat zenét. alig legyen fény, ne beszélj hozzá, csak akkor pelenkázd át, ha nagyon szükséges. az enyém 6 hetes kora óta alussza át az éjszakát. az elsõ hat hétben 2x keltem hozzá szoptatni. aztán egyik napról a másikra mindkettõt elhagyta. ne ringasd, egyszerûen rakd vissza, és nézd meg a reakciót.
A kérdező hozzászólása: Esetleg valami nyugtató zene?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Csak az a baj hogy éjjel hiába etetem meg utána kb a következõ etetésig patáliázik pedig tiszta a pelus meg sztem a hasa se fáj ezért nem értem! Enne oszt aludna tovább!1 hetes a baba!
szerintem ez úgy van hogy ha magától átalussza akár már pár hetesen is az tökjó akkor nincs teendõd:) ha utána is ébred ugyanugy akkor nyilván éhes vagy szomjas vagy akármi én addig tuti nem erõltetném hogy leszoktassam az éjjeli kelésrõl. Meg nem is erõltetem. A fiam 5 hósan hagyta el az éjjeli szopit, a lányom 2 hós még bõszen szopizik éjjel. Szerintem várd meg mig spontánul átalussza. Ha nem éhes, nem szomjas nem fog kelni. Ha meg éjjel ébred ugyan (már 6 hónapos kora után is) de nem kér se inni se szopizni nem akar akkor jöhetnek csak szerintem az altatós trükkök.
Az én fiam 1-2 hónaposan kelt éjjel enni, aztán csak kelt, de nem evett hanem visszaaludt, majd már fel se kelt. 5 hónaposan pedig ismét elkezdett kelni éjjel, hogy õ éhes. Szóval úgyis úgy lesz ahogyan õ akarja :-) Ha magától nem ébred fel enni, akkor ne is keltsd fel! BUÉK!
Ez babafüggõ. A kislányom 6 hetes kora óta átalussza az éjjelt, nagyon ritka ha felkel. Nem szoktattam rá, magától teszi. De szerintem amíg éjjel felkel mert éhes, akkor szoptasd meg vagy adj tápszert (attól függ mit eszik), és ne teát. De ez csak az én véleményem. Minden jót! 3 hónapos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Az biztos pillanat alatt fehuzza magát! Ha nem kap idöben enni ilyenek! De fájt a pocija neki azert sirt de megoldottam! Most nyugodtabban aludt! kösz a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!