Találatok a következő kifejezésre: Mikortól adhatom hippes (3 db)

Mikortól adhatom a hippes édesköményteát a kicsinek? Milyen adagban?

Legjobb válasz: Én igaz nem Hippes hanem Humanas édeskömény teát adtam a babámnak de azt 2 hónapos korától. Általában 100 ml-t csináltam egy napra, de szinte sose fogyott el az összes.

Én igaz nem Hippes hanem Humanas édeskömény teát adtam a babámnak de azt 2 hónapos korától. Általában 100 ml-t csináltam egy napra, de szinte sose fogyott el az összes.
Az én kisfiam Hipp gyermekteát issza (van benne édeskömény is) 2 hónapos korától, és nagyon szereti! Bár az van ráírva a dobozára, hogy 4 hónapos kortól adható, én kipróbáltam, és bevált, semmi baja nincs tõle. 100 ml forralt vízben kell feloldani 1 púpos kanálnyi teát, de ezt úgyis mindig ráírják a csomagolásra.

Mikortól adhatom babámnak a hippes babakekszet ami glutént tatrtalmaz?

6 hónapos kor van ráírva,de nem tudom hogy a glutén miatt adhatom-e,3 napja eszik almapépet.

Legjobb válasz: ha most kezded hozzátáplálni,akkor még ne adj neki szerintem . ha már e szik gyümöl csöket, zöldségeket,husit, utána mehet az is. nem a glutén miatt, hanem, h a gyomra szokja a többi kaját is elõtte.

ha most kezded hozzátáplálni, akkor még ne adj neki szerintem . ha már e szik gyümöl csöket, zöldségeket, husit, utána mehet az is. nem a glutén miatt, hanem, h a gyomra szokja a többi kaját is elõtte.
Én 4.5 hónapos kora óta adok glutén tartalmú dolgokat a fiamnak, mert nekünk ezt mondta a gyerekorvos.
A kérdező hozzászólása: 6 hónapos, most kezdtük a hozzátáplálást még csak almát eszik.

7 hónapos múlt a babám, még nem evett májat. Hippes bébiételt vettem 6 hónapos kortól adható sütőtök-sertésmáj. Ezt már adhatom Neki vagy inkább csirkemájat? És mikortól?

Legjobb válasz: Csirkemájjal szokták kezdeni.Én elõször pipihusit, majd pulykát adtam.Ezután köv. nálunk a csirkemáj. 7,5 hónapos a babám.

Csirkemájjal szokták kezdeni.Én elõször pipihusit, majd pulykát adtam.Ezután köv. nálunk a csirkemáj. 7, 5 hónapos a babám.
Adhatod neki nyugodtan. Bár nálunk a sütötökös annyira nem tetszet, inkább az alampûré sertésmájjal. Embere válogatja. Majd kiderül, hogy ízlik e neki. -8 hónapos baba anyukája-
A kérdező hozzászólása: Köszi! csirkemellet és pulykamellet már eszik (3 hete).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 2. válaszolónak is. A babám nagyon szereti a sütõtököt, ezért is örültem meg ennek a kombinációnak!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!