Találatok a következő kifejezésre: Mikortól adhatok gyümit a babámnak (2 db)

Mikortól adhatok turmixolt gyümit a babámnak? Tegnap volt 3 hós és csak anyatejes!

Legjobb válasz: Nem déli gyümölcsöt már adhatsz neki pl:alma barack körte.De az sem baj ha még csak cicizik legalább egy honapig föleg ha elég is neki

Nem déli gyümölcsöt már adhatsz neki pl:alma barack körte.De az sem baj ha még csak cicizik legalább egy honapig föleg ha elég is neki
6 hónapos koráig teljesen felesleges, ha van tejed. Nem kell a beleirõl az anyatejes flórát lemosni még vizzel sem. Ettõl lesz erõs az immunrendszere.
Ne adj neki semmi mást 6 hónapos koráig, ha szépen fejlõdik!!!
Kezdj almával és szépen lassan õszibarack körte ..mire 4 hs lesz jöhet a banán meg társai, aztá keverheted.Minden nap csak pár kanállal kóstoltass új gyümit.
hát én úgy tudom, körtét nem lenne még szabad, sõt banánt sem egyelõre...alma, õbarack már mehet.
Anyatejes babánál hat hónapos korig legideálisabb a kizárólagos anyatej, feltéve ha van elég tejed persze.
az anyatej nem tartalmaz kellõen c vitamint, ééepn ezért szükséges a gyümölcs hozzáadása lé illetve pép formájában :) Persze szoptassunk hat hónapig, de ezzel egészítsük ki nyugodtan a 4. hónaptól. Két étkezés között lehet adni a babának, így a 3 órát is könnyebben felváltja a 4...
ja, és én mondtam, hogy körtét banánt még ne, de aki lepontozott az járjon inkább utána, nehogy baja legyen a gyerekének!

Mikortól adhatok 5, 5 hós babámnak olyan gyümit, amiben van keksz, gabona? És tejpépet? Délutánra szeretnék adni, de a dokinő nem hajlandó kiirni, hogy miért nem tudom. Azt már 4 hós korától ehetné, nem? Tudtok ajánlani valamilyet, ebben van HA-s?

Legjobb válasz: Tejpépben van HA-s/milupa/,de ezt is a doktornõnek kell kiirni.A sima tejpépet bárhol megtudod venni/Tesco,dm,rossmann,stb./Az én kislányom is 5,5 hós és már 4 hónapos kora óta eszik tejpépet simát.Tápszerbõl meg HA-st eszünk mi is.Semmi baja nincs tõle! Szinte mindegyiket megeszi:Milupa vaniliás vagy banános.Dm-es tejpép gyümölcsös stb.Én is délután adom neki! Kekszet és gabonát én sem tudom.Én még csak gyümölcsöt és tejpépet adok.

Tejpépben van HA-s/milupa/, de ezt is a doktornõnek kell kiirni.A sima tejpépet bárhol megtudod venni/Tesco, dm, rossmann, stb./Az én kislányom is 5, 5 hós és már 4 hónapos kora óta eszik tejpépet simát.Tápszerbõl meg HA-st eszünk mi is.Semmi baja nincs tõle! Szinte mindegyiket megeszi:Milupa vaniliás vagy banános.Dm-es tejpép gyümölcsös stb.Én is délután adom neki! Kekszet és gabonát én sem tudom.Én még csak gyümölcsöt és tejpépet adok.
HA-a tejpépet valóban csak a doki írhat fel. viszont tudsz venni olyan tejpépet akárhol, ami prebiotikus. ez azért jó, mert nagyjából hasonló összetételû, mint a HA-s pépek. Ha kicsit is érzékenyebb kajákra tápszerváltásokra, akármire a babád, akkor elõször csak ilyet adj neki! Vannak 4 hós kortól adhatók. pl a hippnek van ilyen prebiotikus tejpépje, õszi-sárgabarack ízben, és van natúrban is. ahhoz keverhetsz mondjuk gyümölcsöt neki, és biztos hogy nagyon fog ízleni. kekszes dolgokat 6 hós kortól ajánlják. olyankor is elõször babakekszet, babapiskótát tegyél a gyümijébe. Én szoktam venni a fiamnak hippes bébikaját: õszibarack teljes kiörlésû gabonával meg van alma-szõlõ, abba bele tudna fulladni, annyira szereti. Azt hiszem 5 hós kortól ajánlott, én kb azóta adom is neki!
A Milupa HA tejpépet lehet kapni recept nélkül is.Azt nem tudom hogy árban olcsóbb e ha felírják azt kérdezd meg.Mi a Sinlac-ot esszük reggelire.Azt viszont tudom olcsóbb ha felírják.Egyébként recept nélkül 2900 ft körül van.Mi is 5 és fél hónaposak vagyunk bár neki a doktornõ azért nem ajánlotta mert 9 kg de a tápszert már nem szívesen eszi meg ezért kénytelen vagyok neki azt adni.
A kérdező hozzászólása: A mi manónk (kisfiú) 7kg, és nem értem. miért nem akar tejpépet irni neki. Azt mondja, ne terheljük a kis hasát. Õ is tápszeres, és nem mindig akarja már enni. A gyümit imádja, most kóstolja a fõzelékeket. Lehet akkor veszek neki tejpépet, baja nem lehet. Köszönöm a válaszokat.
Szerintem probáld meg a Sinlacot mert az speciális gyógyászati célra szánt allergén szegény pép.A mi doktornénink csak ezt javasolja és fel is írja.Az utolsó voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!