Találatok a következő kifejezésre: Mikortól adható a (171 db)

Sárgabarack bébiétel mikortól adható? A védőnő szerint másképp van feldolgozva, ezért adhatom nyugodtan aszerint, ahogy fel van rajtuk tüntetve. Igaz ez?

Legjobb válasz: nem viccbõl írják rá hány hónapos kortól adható. adhatod a feltüntetett korhatár szerint. nem vagyok az üvegesek híve, de szerinted olyan nagy cégeknek,mint a hipp,a kecskeméti és társai, mennyire lenne jó reklám,ha több száz,több ezer baba megbetegedne a terméküktõl? már csak ezért sem érdekük rosszat eladni neked. a védõnõnek igaza van. különleges gyártási technikával készülnek,így pl. epreset is adhatsz neki hamarabb.

nem viccbõl írják rá hány hónapos kortól adható. adhatod a feltüntetett korhatár szerint. nem vagyok az üvegesek híve, de szerinted olyan nagy cégeknek, mint a hipp, a kecskeméti és társai, mennyire lenne jó reklám, ha több száz, több ezer baba megbetegedne a terméküktõl? már csak ezért sem érdekük rosszat eladni neked. a védõnõnek igaza van. különleges gyártási technikával készülnek, így pl. epreset is adhatsz neki hamarabb.
Igaz. 4 hónapos kor van rajta feltüntetve, ha jól emlékszem, tehát 4 hónapos kortól adható.
Ìgy van.Sàrgabarack segìtett a picimnek a pocakfàjàsnàl. 4 hòsan kapta...
igen 4hóapossan lehet neki adni én is adtam már neki és ízlett is :) 4, 5hónapos :)

Mikortól adhatok a babámnak Stodalt, és hogyan? (7 hós)

3*1-etadhatok neki, mint ami a papíron is van?

Legjobb válasz: Már egész pici kortól adható és nyugodtan adhatsz neki 3*1 teás kanállal. Az én kisfiam a múlt héten volt beteg (5 hónapos), kint volt nálunk a doktornõ, Õ mondta, hogy adjak belõle 3*1-et naponta 1 hétig, vagy amíg már nem köhög és a rekedtsége is elmúlik. Amúgy ez homeopátiás gyógyszer, úgyhogy szerintem akár újszülött kortól adható.

Már egész pici kortól adható és nyugodtan adhatsz neki 3*1 teás kanállal. Az én kisfiam a múlt héten volt beteg (5 hónapos), kint volt nálunk a doktornõ, Õ mondta, hogy adjak belõle 3*1-et naponta 1 hétig, vagy amíg már nem köhög és a rekedtsége is elmúlik. Amúgy ez homeopátiás gyógyszer, úgyhogy szerintem akár újszülött kortól adható.

Müzlit mikortól adhatok a babának? Vagy valami gabona pelyhet?

10 hónapos a babám. Mibe teszitek bele? Hol lehet kapni babának valót?

Legjobb válasz: Szia. Én 6,5hónaposan adtam neki elõször milupa gabonapépet gyümölcsel. Minden másnap azt kap, de már kenyeret,kalácsot és tésztát(durum) is adtam.Most 9hónapos. Mûzlit nem tudom mikortól lehet!?

Szia. Én 6, 5hónaposan adtam neki elõször milupa gabonapépet gyümölcsel. Minden másnap azt kap, de már kenyeret, kalácsot és tésztát(durum) is adtam.Most 9hónapos. Mûzlit nem tudom mikortól lehet!?
A kérdező hozzászólása: Köszi :) !


Mikortól adhatok a 7 hónaposnak tököt?

Fiatal a tök!És főzve gondoltam,szóval tökfözeléket!

Legjobb válasz: azt most már adhatod neki

azt most már adhatod neki
én is 7 hótól tudom (még akkor is ha 6 hónaposan kezdted a h.táplálást. 2 gyerekes anyuka vagyok)
Én 6 hósan kezdtem a hozzátáplálást, és 7 hósan már kapott tököt. Egy kis krumplival összefõzve (hogy jobb legyen az állaga) és olvasztok neki bele trappista sajtot (egy picikét az íze miatt) - imádja! Ma is azt evett kétszer.
A kérdező hozzászólása: huuuu, szuper akkor.Mi mindannyian imádjuk!Remélem neki is tetszeni fog! :) :)
A kérdező hozzászólása: 3, 5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást!

Mikortól adható a "Junior gyerekital"?

Kisfiam másfél hét múlva tölti be az 1 éves kort, eddig anyatejet kapott. Egy éves koráig terveztem a szoptatást, de betegség miatt olyan gyógyszert kaptam ami melett nem szoptathatok. Tehéntejet még nem szeretnék adni neki. Adhatom már neki a Junior gyereitalt? Erre a jó egy hétre külön nem vennék neki tápszert.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem nyugodtan adhatod neki akár már ma is.Elõször a kisdobozosat vedd meg neki,mert nem biztos,hogy fogja szeretni.

Szia. Szerintem nyugodtan adhatod neki akár már ma is.Elõször a kisdobozosat vedd meg neki, mert nem biztos, hogy fogja szeretni.
1 éves kortól adható a junior gyerekital. De az az 1 hét nem oszt nem szoroz, szerintem is adhatod már neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Most akkor mikortól adhatok a babának tehéntejet?

eddig tápszert kapott, 13 hónapos! Viszont rámegy a gatyám is! allergiás megbetegedés nincs a családban, nála sincs semmi nyoma! de ezer orvosi véleményt és cikket lehet olvasni és mindegyik mást ír! legyek okos! :)

Legjobb válasz: Mar nyugodtan adhatod neki. En 6 hosan kezdtem el, de mivel 9kg nyomott, a dokibacsi lebeszelt rolla. Azt mondta varjak meg 2 honapot. Hat varok. De mar igy is csak reggel es este kap tapszert. Napkozben eszegetunk, sok sok zoldseget egy keves tejpep.

Mar nyugodtan adhatod neki. En 6 hosan kezdtem el, de mivel 9kg nyomott, a dokibacsi lebeszelt rolla. Azt mondta varjak meg 2 honapot. Hat varok. De mar igy is csak reggel es este kap tapszert. Napkozben eszegetunk, sok sok zoldseget egy keves tejpep.
Én ugy tudom, hogy 3éves kor alatt nem lehet nekik tehéntejet, mert allergizál.9honapos baba anyukája
Igazából 1 éves kórtól nincs tiltott étel és ital.Nem egésszen van így mert a diót, mogyorót, mézet jobb másfél évessen elkezdeni.A tehéntej adható 1 éves kortól. Unokatesóm kislány másfél éves koráig anyatejes volt és két évessen lett tejcukor alergiája. Szerintem nyugodtan adhatod neki. 24hós anyuka 24 hetes km
A kedves 17:00-ás válaszoló mintha a szívembõl szólt volna.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat!
nem semmi....akinek van energiája így kiszámolni a 20 ft árkülönbséget..csak egyszerre sok kifizetni a tápszert...de a tejbõl a család többi tagja is iszik....
22:00-ás vagyok. attól még magatoknak vehetsz tejet, csak a baba adagjával kevesebbet. :) le is lettem pontozva, gondolom valakinek fáj az igazság. hát, egyszerre kell megvenni, igen. de attól még te havonta kapsz pénzt. ;)

Mikortól adhatok a kisfiamnak vacsorára tejbegrizt?

Legjobb válasz: Amikor már kaphat bolti tejet, tehát 1 éves kora után. Persze tápszerbõl már 6 hónapos korától fõzhetsz és a dobozos tejpépet is adhatod, mert darát fél éves kora után már ehet.

Amikor már kaphat bolti tejet, tehát 1 éves kora után. Persze tápszerbõl már 6 hónapos korától fõzhetsz és a dobozos tejpépet is adhatod, mert darát fél éves kora után már ehet.
A kérdező hozzászólása: 9 hónapos a lurkó.

Mikortól adható a babának babakeksz, babapiskóta, puffasztott kukorica (fincsi)?

Legjobb válasz: Pufit azt nem adok a babámnak, mert ráragad néha a szájpadlására, ha nagyobb darabot harap belõle. Babapiskótat és keksz 6 hóstól adható, én 8 hóstól adok neki ilyet.

Pufit azt nem adok a babámnak, mert ráragad néha a szájpadlására, ha nagyobb darabot harap belõle. Babapiskótat és keksz 6 hóstól adható, én 8 hóstól adok neki ilyet.
Babakeksz 6 hónapos kortól vízbe vagy tápiba pépesítve. Babapiskóta lehetõleg minél késõbb mert tele van cukorral. Ha a puffasztott kukorica alatt a kukit (pufit) érted, akkor az olyan 8-10 hónapos kortól, fogmennyiségtõl függõen. De elég gyatra kaja, csak telít és hízlal. Ha viszont nem erre gondolsz, akkor viszont nem tudom, h azt mikortól lehet adni. :)
6 hónaptól lehet glutént adni. De a babapiskóta tele van cukorral és lehet tojás is van benne, ami miatt nem ajánlott azért még.A pufi kukit is kaphatja, de amint az elõzõ válazsoló is írta, feltapad a szájpadlására és eléggé zavarhatja. Én nem adnék neki egyiket sem nagyon, mert nem értékes táplálék.De neten van babakeksz recept is, lehet azt próbáld meg inkább, az csak gyümölcs meg liszt, esetleg zabpehely meg gyümölcs.
A kérdező hozzászólása: Kösziaz eddigi válaszokat! Igen a pufira, kukira (vagy ki, ahogy mondja) gondoltam... :-) 6 hós a babám, tehát akkor még csak a babakeksz, ami szóba jöhet!

Kalácsot mikortól adhatok a babámnak?

2 foga van a picimnek,de már adtam neki babpiskótát a kezébe meg kenyérhéjat,kiflit.Nem tudom mikortól adhatok neki kalácsot! És mit kínáljak mellé? És hogyan rakjam elé hogy ne legyen baj baj bel?le?

Legjobb válasz: Egyetértek a másodikkal, simán eheti, akár pici darabokat tépkedsz, akár a kezébe adsz egy kis darabot, házi lekvárral is adhatod (amiben kevés cukor van, és tartósítószer-mentes).

Egyetértek a másodikkal, simán eheti, akár pici darabokat tépkedsz, akár a kezébe adsz egy kis darabot, házi lekvárral is adhatod (amiben kevés cukor van, és tartósítószer-mentes).
egy jó darabig még ne. a kalács a nyáltól összetapad és örlõfogak nélkül nem igazán lehet elrágni.
Szia!11 hós kislányom vígan eszi a kalácsott vajjal.Nincs még örlõ foga és nem tapad össze, szépen elcsócsálja.2 foga van lent és 4 fent.:)

Sárgaborsót és lencsét mikortól adhatok a 11 hós babámnak? Védőnő szerint már adhatom simán, szerintetek?

4 hótól hozzátáplálom.

Legjobb válasz: Sárgaborsót én ilyen kora körül adtam a lányomnak,mint amennyi idõs a babád.Lencsét 14 hónaposan(szilveszterkor)izlett neki,de egy az egyben viszontláttam a végtermékben.

Sárgaborsót én ilyen kora körül adtam a lányomnak, mint amennyi idõs a babád.Lencsét 14 hónaposan(szilveszterkor)izlett neki, de egy az egyben viszontláttam a végtermékben.
10 hónaposan már mindent evett. A sárgaborsót szerette, a lencsét nem nagyon, de azért megette azt is.
Én is 11 hónapos korában adtam a kisfiamnak sárgaborsót. Én az elsõ levét leöntöttem róla forrás után, hogy kicsit kevésbé legyen "gázos". Nagyon szerette. A lencsét 1 éves kora után próbáltam, de azt nem szereti.
Sárgaborsót már akár 6-7 hósan lehet, ha 4 hótól hozzá van táplálva a kicsi.A lencsét 9-10 hónapos kortól.Semmi gond nincs velük, miért ne lehetne adni?A lencse fúj, akár a bab vagy borsó félék, akinek érzéken a gyomra rá az lesz 30 évesen is.Akinek nem, az eheti bátran ha szereti.
Lencsét kb egy hónapja, azóta még egyzser, sárgaborsót még nem, 16 hós lesz a lányom holnapután. Százarbabot már igen, múlt hétn nem volt semi tõle. Valahogy nem nagyon eszünk iyleneket, és eddig kimaradt. Zöldborsót nem szereti.
A sárgaborsó és a lencse nem ugyan az!Sokan össze tévesztik. A lencse olyan mint a zöldborsó, bab...stb, a sárgaborsón nincs héj, s nem fúj mint az elõbbiek, ezért már sokkal korábban lehet adni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ezek az egyik legegészségesebb zöldségek, ezekben a legtöbb a vas, mangán, cink, kálcium. (azt gondoltam, hogy a céklában van a legtöbb vas, de tévedtem) Ezért fogom én is adni a babámnak, annak ellenére, hogy eddig a férjemmel mi sem ettük, de mióta babánk van, megnézem, mit teszek az asztalra. Jó babázást nektek.:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: nincs héjuk, de elég nehezen emészthetõ még a babáknak. Sok helyen csak 1 éves kor után ajánlják. Nem hiába írta is az egyik anyuka, hogy viszont látta egyben a babája székletében.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!