Találatok a következő kifejezésre: Mikortól ültethetem babámat (3 db)

Mikortól ültethetem a babámat?

8hetesek vagyunk, s a büfinél is ül az ölemben, persze egy kicsit d?lt helyzetben.

Legjobb válasz: Amikortól már látod, hogy akarja felhúzni magát ülésbe és picit dõlt helyzetben is erõlrödik, hogy megtartsa magát. Amíg a feje lóg, nem tudja tartani, nem érdemes így fogni mert nagy súly nehezedik a gerincére és késõbb problémákat okozhat. Az én babán 15 hetes, de még csak 1-2 hete kezdett el ülni és már fel is emeli a fejét ha ül, de még ez is korai szerintem, úgyhogy nem is erõltetem sokat. Üdv, Gyógytornász anyuka (pontos kort azért nehéz megadni, mert minden baba más, de kb. 4-5 hónapos kortól már ültetheted.)

Amikortól már látod, hogy akarja felhúzni magát ülésbe és picit dõlt helyzetben is erõlrödik, hogy megtartsa magát. Amíg a feje lóg, nem tudja tartani, nem érdemes így fogni mert nagy súly nehezedik a gerincére és késõbb problémákat okozhat. Az én babán 15 hetes, de még csak 1-2 hete kezdett el ülni és már fel is emeli a fejét ha ül, de még ez is korai szerintem, úgyhogy nem is erõltetem sokat. Üdv, Gyógytornász anyuka (pontos kort azért nehéz megadni, mert minden baba más, de kb. 4-5 hónapos kortól már ültetheted.)
Tényleg nem szabad erõltetni az ülést.Akkortól ültetheted, amikortól õ maga egyedül fel tud ülni.De ha hamarabb akarod ültetni, mint ah azt a gyerek fejlõdése indokolná, akkor feleslegesen megterheled a gerincét, amibõl késõbb bajok vannak.Egyelõra fetesd.Büfinél is a válladra.

Szerintetek mikortól ültethetem félig ülve a babakocsiban a babámat?

Most lesz 6 hós, ülni még nem tud egyedül, de ha fogjuk és az ölünkben ül, akkor egész stabilan megy neki.

Legjobb válasz: Szerintem a középállásban már nyugodtan lehet a Kicsike :)

Szerintem a középállásban már nyugodtan lehet a Kicsike :)
Nyugodtan állíthatod már a támlát félig ülõ helyzetbe.
nekem a doki teljesen megtiltotta a feltamogatast, csak 8, 5hosan tanult meg ulni, akkortol ultettem, de mi jartunk tornazni
A kérdező hozzászólása: Rendben, akkor félig ülve megpróbáljuk! :) Köszönöm. Még annyi, hogy ilyenkor kössem be? Mert ha fekszik, akkor ugye nem kell.
Mindenképp kösd be! Én fekve is bekötöttem.
Mindenképp kösd be:)

Mikortol ultethetem kitamasztva a 3 honapos babamat?

Legjobb válasz: Kb. öt hónapos korától.

Kb. öt hónapos korától.
Az enyém fél éves lesz, de még nem ül stabilan, nem is támasztgatom. Olyan van, hogy ha ölben van támasztom a hasammal és ül egy ideig, vagy a babakocsiban kb 80 fokban döntöm, de normál ülésbe még én sem tenném le. Legyél egy kicsit türelmesebb, mert még nagyon pici!!
Kitámasztva semmikor!!!!Az árt a hátának, mivel megterheli.Az öledben-neked dõlve-illetve a babakocsiban a fél fekvõ pozícióban lassan már "ültetheted".
Szia! Szerinetm is korai még. Mi is úgy vagyunk, ahogy a 2. válaszoló. 7 hós kislány, az ölemben ücsörög, kocsiban is döntött támlával ül. Bármennyire is hisztizik, próbáld meg nem ültetni, mert késõbb gondjai lehetnek a gerincével. Ha lehet, 5 - 6 hós koráig várjatok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!