Találatok a következő kifejezésre: Mikortól írja a doki (6 db)

Most 4 hónapos a babám mikortól kap másik tápszert? És meddig írja fel a doki?

Legjobb válasz: 6 hónapos kortól lehet adni a 2-es tápszert, és a doki is addig írja fel receptre. Ha esetleg továbbra is indokolt a HA-s tápszer adása, akkor azt felírja késõbb is, de általános esetben csak 6 hónapos korig. Utána boltban tudsz venni.

6 hónapos kortól lehet adni a 2-es tápszert, és a doki is addig írja fel receptre. Ha esetleg továbbra is indokolt a HA-s tápszer adása, akkor azt felírja késõbb is, de általános esetben csak 6 hónapos korig. Utána boltban tudsz venni.
Az én kislányom 6 és fél hónapos, 4 hónapos kora óta kap tápszert, HA-t, mert az apuka allergiás. Mi most tértünk át a sima 2-re, ezt már nem írja fel a doktornõ.A sima tápszert úgy tudom, fél éves koráig írják fel, a HA-t egy éves koráig.

Mikortól írja fel a doki a colsztyt?

Már 8 hónapja próbálkozunk és semmi,a dokim nem csinált semmilyen vizsgálatot,hogy rendben vagyok-e,és az volt a válasza nyugi 2év a normélis várakozási id?:(

Legjobb válasz: az én dokim azt mondta, hogy 1 év a várakozási idõ, utána kezdi el majd a vizsgálatokat

az én dokim azt mondta, hogy 1 év a várakozási idõ, utána kezdi el majd a vizsgálatokat
nekem aztmondta hogy 1 év után fel kell. de van peteérésed? mert ha nincs nyálkád akkor fel kellene hogy irja. és a nyálkát nemkell öszetéveszteni a spermával meg a nedvel.
Én egy évet tudok! Helyzettõl, és orvostól függ. Nekem elsõre felírta, mivel nem mûködtek a petefészkeim, és mindez teljesen véletlenül derült ki. Nem értem miért nem csinál vizsgálatot. Eleve egy kis vérvétel kellene, hogy megnézze a hormonjaidat. UH, hogy megnézze a petefészkeidet. Szerintem ez alap lenne. Szerintem érdemes lenne felkeresni egy másik orvost is. Sõt tudom hogy sokaknak nehéz, de a legjobb magánrendelésre elmenni. Ott biztosan jobban foglalkoznak az ember lányával, nem ugy mint egy rendelõben futószalagon..:(
szia, nekem fél év próbálkozás után csinált a dokim hormonvizsgálatot!kiderült hogy nincs is peteérésem!!!ugyhogy szerintem egy vérvételre elküldhetne!a 2év várakozás, véleményem szerint nagyon sok!nézz be egy másik dokihoz!ez az én véleményem!

Mikortol lehet szexuális életet élni, ha a doki ir ki szülés utáni fog. Gátlot? 5 hete szültem

Legjobb válasz: mi már ilyenkor csináltuk ha nem fáj akkor hajrá,lehet máshogy is védekezni

mi már ilyenkor csináltuk ha nem fáj akkor hajrá, lehet máshogy is védekezni
ha csak a fogamzásgátlóval szeretnél védekezni, akkor az elsõ levél után, de addig van más lehetõség pl.: amit az elõzõ mondott, óvszer., de csak ha nem fáj.

Yasminelle fogamzásgátlót írt fel ma a dokim! Mikortól nyújt biztos védelmet?

Most el?ször szedek fogamzásgátlót majd… azt szeretném kérdezni h majd ha elkezdem (a mensim els? napján) akkor mennyi szem után nyújt védelmet? Vagy csak a második levélt?l lehet elhagyni az óvszert!?

Legjobb válasz: A tájékoztatóban az van írva, hogy ha a mensi elsõ napjától szeded, akkor már az elsõ szem bevétele után véd a terhességgel szemben. Nézz utána, olvasd el a betegtájékoztatót. Ha félsz, akkor egy ideig használjatok még óvszert.

A tájékoztatóban az van írva, hogy ha a mensi elsõ napjától szeded, akkor már az elsõ szem bevétele után véd a terhességgel szemben. Nézz utána, olvasd el a betegtájékoztatót. Ha félsz, akkor egy ideig használjatok még óvszert.
Olvasd el a betegtájékoztatót :s "Mikor kezdheti el az elsõ csomag szedését? - Ha nem használt hormontartalmú fogamzásgátlót az elõzõ hónapban. A Yasminelle szedését a ciklus elsõ napján (azaz a menstruáció elsõ napján) kezdje el. Ha a Yasminelle szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia." http://www.egeszsegkalauz.hu/gyogyszer-adatai.xhtml?tid=15409
szija, én is szedtem ilyet és nekem a doki azt mondta h a 3. héttõl nyújt biztonságot, persze a tájékoztatóban hamarabbi idõ volt írva, de szeretett volna biztosra menni amikor elkezdtem :)

Szülési szabira ki ír ki, a védőnő, vagy a doki? És mikortól, ha minden rendben van?

Legjobb válasz: táppénzre gondolsz? ha semmi gond nincs ez töled függ. ezt úgy tudom a körzetinek kell kiírnia. pl ha föleg sokat kell utaznod, most meg itt a meleg akkor már 6-7 hónaptol nem túl kényelmes órákat utazni. de ha nincs túl messze a munkahely és még nem is stresszes vagy nehéz akkor érdemesebb amíg csak bírod dolgozni, mert aztán majd csak az otthon ülés és a stressz lesz a gyerekkel. a szülési szabadság nem az apának jár az az 5 nap amikor újszülöttje van?

táppénzre gondolsz? ha semmi gond nincs ez töled függ. ezt úgy tudom a körzetinek kell kiírnia. pl ha föleg sokat kell utaznod, most meg itt a meleg akkor már 6-7 hónaptol nem túl kényelmes órákat utazni. de ha nincs túl messze a munkahely és még nem is stresszes vagy nehéz akkor érdemesebb amíg csak bírod dolgozni, mert aztán majd csak az otthon ülés és a stressz lesz a gyerekkel. a szülési szabadság nem az apának jár az az 5 nap amikor újszülöttje van?
a tgyásra gondolsz, ugye, ami 180napig jár? én úgy tudom a doki ad igazolást azt kell a munkahekyedre bevinni.a szülés várható idõpontja elött 4héttel kivehetõ. 34hetes kismama, boldog babavárást
A második válaszolót kiegészítve még annyit, hogyha elõtte táppénzen voltál ráérsz szülés után intézni. Hogyha kifizetõhely a munkahelyed akkor oda kell vinni az igazolást.
Olvasd el a papírját, rajta van minden!
Elárulom, hogy elsõ 3 hónapban tilos!!! csúsztatni, mivel többet vszeg végig pecsételõ vérzed az egész hónapot.
Csak ezért ne kezd el szedni. ez nem aszpirin. ha elkezded aztán utána abba hagyod nagyon felboríthatod a hormonrendszered és egy ideig tényleg nem lehet ezt a tologatást, sokaknak évek szedése után bezavar ez az eltolom játék....
a legelsõ bogyót a menstruáció elsõ napján kell bevenni, szóval ezzel a módszerrel nem tudsz csúsztatni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!