Találatok a következő kifejezésre: Mikortól és van hőemelkedés (4 db)

Mennyi a normál testhőmérséklete egy 2 évesnek? Mikortól van hőemelkedés és mikortól láz?

Legjobb válasz: 37 foktól van hõemelkedés,38 foktól pedig láz.

37 foktól van hõemelkedés, 38 foktól pedig láz.
Ez amit elöttem írtak hónaljban. fenékben kb 0, 5 fokkal magasabb vagy is fenékben (nekünk a fülben mérös is elég jól mér) 36, 5-37, 5 normál 37, 5-38, 5 höemelkedés 38, 5- láz szerintem ha 37, 5 fölött van akkor mérd neki gyakoribban vagy nézzed neki, ha 38 fölött van és gyorsan emelkedik akkor csillapítsd ha épp hogy elérte várhatsz még egy kicsit. de ha nagyon ynügös a láztól akár elöbb is csillapíthatod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!!!4

Mikortól és meddig van hőemelkedés a terhesség alatt?

Legjobb válasz: Többnyire csak az elsõ trimeszterben.(kb 12.hét végéig)Nekem csak a 6hét környékén jelentkezett elõször.

Többnyire csak az elsõ trimeszterben.(kb 12.hét végéig)Nekem csak a 6hét környékén jelentkezett elõször.
Én most vagyok 6 hetes terhes és reggel 37.1 volt a hõmérsékletem. Kívácsiságból ellenõriztem le a hõmérsékletemet és igazolta azt a tényt, hogy az 1. trimeszterben magasabb marad a hõmérsékleted.
Nekem ma kezdõdött el a hõemelkedésem (37, 2), 7 hetes terhes vagyok, a fejem is eléggé fájt, de semmi más tünetem nem volt (torokfájás, orrfolyás).Vélhetõen ez a terhesség velejárója, az elõbbi válaszokból én is erre gondolok, azért remélem nincs valami más oka a dolognak.Sok tea, pihenés, citrom, az elõvigyázatosság nem árt.
hát akkor tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Megvettem a tesztet, Gábrilet, de nem szeretnék csalódni. Máskor is késett már 3-4 napot, de nem fájt 10 napot elõtte a cicim. Viszont a hõm nem emelkedik :(
Szia! A teszt mond biztosat, sõt még az sem. Várj 1-2 napot, ha nem jön meg tesztelj nyugodtan, és ne foglalkozz a hõddel. Hõemelkedés nem úgy jelentkezik terhesség esetén, hogy mindenképp 37 felett van, ami orvosilag már hõemelkedésnek minõsül, hanem ha például 35, 4 az alaphõd, akkor egy 36-36, 6-ra felmegy terhesség esetén. Persze vannak kirívó példák, ahol nem emelkedik a testhõmérséklet. A testhõ napi pontos méréséhez nagy önfegyelem és türelem szükséges, ezért is csalóka. Szurkolok és várom az eredményed :) :)
Tesztelj nyugodtan, bármi is legyen úgy is kiderül. Egy tesztel semmit se veszítesz. Remélem babás vagy! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok, várok egy-két napot és megcsinálom a tesztet :)


Terhes vagyok (3. trimeszter) és hőemelkedésem van, mert megfáztam. (37, 4) Mikortól kellene csillapítani, hány foktól?

Legjobb válasz: Szia Én ugy tudom,hogy 38 foktól kell bevenni lázcsillapitót. Nyugodtan vegyél be,mert a magas láz többet árt a babának,mint az orvosság! Jobbulást neked!!!!!

Szia Én ugy tudom, hogy 38 foktól kell bevenni lázcsillapitót. Nyugodtan vegyél be, mert a magas láz többet árt a babának, mint az orvosság! Jobbulást neked!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ha felmegy addig, akkor beveszem. Remélem megúszom, mert utoljára gyerekkoromban voltam lázas.
Szia! Én a háziorvost kérdeztem meg pont a héten ez ügyben. Azt mondta 37.5-tõl kell csillapítani a babó miatt. Amit bevehetsz: Panadol, és Rubophen. Mielõbbi jobbulást! 30h.
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!