Találatok a következő kifejezésre: Mikortól és kell inni (10 db)

Hogy és mikortól meddig kell inni a cickafark teát?

Legjobb válasz: Menszi utolsó napjától (amikor már nem erõs a vérzésed) a peteérésig. Naponta 1 csészével kell inni éhgyomorra. 15 percig hagyd állni. Peteérés után pedig palástfûteát kell inni, ami segíti a beágyazódást. Szintén naponta 1 csészével, éhgyomorra. 15 percig hagyd állni. Mellé ajánlom még a görbevezetést és az ovu tesztet is.

Menszi utolsó napjától (amikor már nem erõs a vérzésed) a peteérésig. Naponta 1 csészével kell inni éhgyomorra. 15 percig hagyd állni. Peteérés után pedig palástfûteát kell inni, ami segíti a beágyazódást. Szintén naponta 1 csészével, éhgyomorra. 15 percig hagyd állni. Mellé ajánlom még a görbevezetést és az ovu tesztet is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

Malnalevel teat mikortol kell kezdeni inni, hogy kell elkesziteni es mennyit kell inni belole?

Legjobb válasz: Szia! Én a 36.héttõl ittam napi 1bögrével, a 38.héttõl napi 2-vel. Simán felforralt vízbe teszel egy kis teatojásba málnalevél füvet és megiszod kb 10perc állás után. Én nem ízesítettem.

Szia! Én a 36.héttõl ittam napi 1bögrével, a 38.héttõl napi 2-vel. Simán felforralt vízbe teszel egy kis teatojásba málnalevél füvet és megiszod kb 10perc állás után. Én nem ízesítettem.

Mikortól és hogyan kell inni a málanlevél teát?

Legjobb válasz: 36. héttõl lehet inni. a neten ezt találtam: 2-3 teásknál szárított málnalevelet leforrázok 7.5dl vízzel 10-15 percig állni hagyom, leszûröm és ezt egész napra elosztom.

36. héttõl lehet inni. a neten ezt találtam: 2-3 teásknál szárított málnalevelet leforrázok 7.5dl vízzel 10-15 percig állni hagyom, leszûröm és ezt egész napra elosztom.
szia 36.héttõl lehet.én fél literhez teszek 2teáskanálnyit, szintén leforrázom, 5-10perc leszûröm, és én is egésznap iszogatom.

A málnalevél teáról kinek mi a véleménye? Valóban segít tágulni? És mikortol kell inni a 34 vagy a 36. héttől?

Legjobb válasz: Én nekem a szülésznõ a 36 héttõl ajánlotta a homeopátiás bogyókkal együtt. Este 11 kor elment a magzatvízem és éjfél után 18 percre megszületett a babám. Igaz egész nap voltak enyhe fájásaim 15 pecenként, de el lehet viselni. ja és egy varratom volt csak.! Sok sikert! HA kell a homosok akkor írj privátan. szívesen megmondom miket kellet szednem!

Én nekem a szülésznõ a 36 héttõl ajánlotta a homeopátiás bogyókkal együtt. Este 11 kor elment a magzatvízem és éjfél után 18 percre megszületett a babám. Igaz egész nap voltak enyhe fájásaim 15 pecenként, de el lehet viselni. ja és egy varratom volt csak.! Sok sikert! HA kell a homosok akkor írj privátan. szívesen megmondom miket kellet szednem!
14:48 vagyok. Nekem tuti hogy ezek segítettek! könnyû szülést kívánok neked!
Szia! Ittam a málnalevél teát a 36.héttõl, a szülés napján fél óránként szedtem a megfelelõ homeos bogyókat, 16 óra vajúdás után 5 perc alatt császárral kivették a babát mert nem tágultam... aki könnyen szül az bogyók nélkül is könnyen tágul-szül, akinek nehéz szülés van megírva az akármit is szedhet:) 14 hetes + 18 hós
Szia! Igaz én csak a 38. héttõl ittam a málnalevél teát, de sajna 9 óra alatt tágultam komoly fájásokkal 1 ujjnyit!!! Így kaptam oxitocint és 2 órájára szültem meg, nekem nem segített:( Kívánom, hogy neked segítsen! Nem tudom van e valami hatása... könnyû, gyors szülést!
Nekem sem hatott a málnalevéltea!36.héttõl ittam, mégis a magzatvíz elfolyása után, 15 óra vajúdás után született meg a pici fiam, császárral, mert nem tágultam!

Pontosan miért is kell inni a Málna levél teát? Mire jó? És mikortól?

A dokimat kérdeztem szerinte nem kell de ha inni akarom csak 37.hétt?l .Eddig 36.ot tudtam!

Legjobb válasz: Szia! Én a 36.héttõl ittam, állítólag segíti a tágulást, azért írom, hogy állítólag, mert ittam ezerrel, csak éppen 15 és fél órát vajúdtam mire megszültem merthogy nem tágultam :( 4 hónapos baba anyukája :)

Szia! Én a 36.héttõl ittam, állítólag segíti a tágulást, azért írom, hogy állítólag, mert ittam ezerrel, csak éppen 15 és fél órát vajúdtam mire megszültem merthogy nem tágultam :( 4 hónapos baba anyukája :)
Bizony ám, hamarosan neked is ott lesz, kitartást ehhez a nagy meleghez, csodálom a nagy pocakos kismamikat hogy bírják...
Szia.Én is nagyon hittem benne, hogy segít, a 36.héttõl ittam napi két csészével, és 21órát vajúdtam, nagyon nehezen tágultam, mire megszületett a kisfiam.Remélem neked segít, próba szerencse, sokaknál segít:D A tágulást segítí, úgy, hogy felpuhítja a méhszájat. Üdv:10hós manó anyuja
A kérdező hozzászólása: Jaj szegényke :( de most már akkor is jó:) mert ott a pici:) !
A kérdező hozzászólása: Szia! Hú akkor lehet nem is olyan hatásos :(. A mandula oljaról mi a véleményetek? A gátat kell vele maszírozni állítólag az is nagyon jó!

PCO-s vagyok. Hogyan, mikortól kell inni, és alkalmazni a cickafark, palástfű, és barátcserje kapszulát?

Kérem, csak az írjon, aki tényleg tudja, és használt is neki!

Legjobb válasz: Szia! Én is PCOS vagyok, én a cickafarkat szedtem tablettában a menstruáció utántól egészen a peteérésig. Volt peteérésem, nekem mintha erõsítette volna. A multkor láttam a DM-ben a vitaminok között olyan készítményt amit kifejezetten a peteérési problémák hormonmentes kezelésére ajánlják.

Szia! Én is PCOS vagyok, én a cickafarkat szedtem tablettában a menstruáció utántól egészen a peteérésig. Volt peteérésem, nekem mintha erõsítette volna. A multkor láttam a DM-ben a vitaminok között olyan készítményt amit kifejezetten a peteérési problémák hormonmentes kezelésére ajánlják.
Bízzunk benne, mert egy egy negatív teszt után úgyérzem hogy mehasad a szívem és teljesen kiborulok, mert attól félek hogy a párom egyszer beleun és lelép. üdv: B
Szia! Én is gondoltam már erre, de szerintem errõl a ciklus második felében vérvizsgálattal meg lehet gyõzõdni. Bár azt mondják és az orvos is azt nézte, hogy a hõ emelkedik és fennmarad-e mert akkor volt állítólag volt tüszõrepedés. Egyébként ezen én is gondolkodtam, hogy van peteérésem és jókor is vagyunk együtt akkor miért nem sikerül?
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok. Én most kezdtem a clostit szedni, de már én sem bízom benne hogy sikerül. Ez lesz a 7. hónapja hogy próbálkozunk, most megyek a héten Uh-ra, de labort is kérni fogok.
A kérdező hozzászólása: Kedves B! Lassan fél éve próbálkozunk. Csak abban az a rossz, h a gyógyszer mellékhatásoktól, meg a sok sok negatív teszttõl már kivagyok! Én metfogammát szedek(olyan mint a metformin) attól az elsõ idõkban sokszor volt hányingerem, meg clostyt is. Ti?
Szia! A cickafark teát a mensi elsõ napjától a 14. napig kell inniutánna meg a palástfüvet a következõ ciklusig.Én is pcos vagyok és még nekem a doki írt fel closty-t, duphaston-t meg most kezdtem el a merckfornit szedni. De van akinet a metformint írják fel. Állítólag mind a kettõ jó. Elkeseredni meg nem szabad, igaz én beszélek aki már teljesen ki van bukva. De mindíg bízni kell a csodában. Ti mióta próbálkoztok? Üdv: B
A kérdező hozzászólása: Én is ettõl félek! Mert nega tesztek után általában sírok, és attól tartok, hogy a párom sem lesz mindig lojális! Félek attól is, hogy nem látja bennem a nõt, mert nem esenm teherbe, és ott hagy.. Elég sokat is sírok, és nem egy ilyen nõt kívánna magának sztem, csak hát ezek a sírások önkéntelenül jönek..
Azt nem tudom, hogy a metformin miért kell, nekem volt spontán peteérésem minden hónapban. 3 hónapig kellett mérnem a hõmet és azt értékelte ki, nézte az emelkedést és hogy megfelelõ ideig fennmarad-e a hõ, vagyis megfelelõ hosszú -e a lutherális fázis, és bekarikázta, hogy kb mikor van peteérés.
Utolsó vagyok. Még annyit hogy mi több mint egy éve próbálkozunk. Nem szabad feladni és elkeseredni. Én is nagyon sok fájdalmas beavatkozáson és sok negatív teszten vagyok túl. Tényleg szõrnyû, de meglátod mindegyikünknek jön a baba hamarosan. Ahol ennyire jó helye lesz, mert ennyire várjuk ott jönni fog. Tudom.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem neked is segítenek majda ateák, utolsó hozzászóló!
Szia! Nekem eddig nem voltak mellékhatások, remélem nem is lesznek. Mi szeptember óta próbálkozunk, eddig sikertelenül :( De próbálok türelmesen várni és nem mégjobban kiborulni. Jövõhéten csinálom meg az újabb tesztet. üdv: B
Sziasztok! Én nem vagyok PCOs, nekem endometriózisom van(egyik sem jó). De a dokim nekem is azt mondta ha fenn marad a hõ akkor tuti volt peteérésed és tüszõrepedés is volt. Nekem a múlt hónapban volt érés, de repedés nem egy ciszta lett belõle. A hõm egész hónapban 36, 5 és 36, 6 között ingadozott. Se feljebb se lejjebb. Úgyhogy lehet benne valami. Én most a palástfüvet iszom. Állítólag reggel és este kell egy egy csészével. A peteéréstõl a mensiig. Remélem bejön. Drukkolok mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Én nem mérem a hõmet, nem tudom, ez így alakult.. De én is megkérdezem, mert úgy tudom pont azért kell a metformin, ha tüszõ megrepedjen, mert az rendbe rakja a hormonokat.
Egyébként az õ javaslatára mérem a hõmet.
Én méreme a hõmet, és majd megírom!
A napokban megyek egyébként orvoshoz és meg fogom kérdezni, hogy ha a hõ megemelkedik akkor biztosan megreped-e a tüszõ.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt nem értem én se! A héten megyek a dokimhoz, és megkérdezem már ezt tõle. A hõmet viszont nem mérem.
A kérdező hozzászólása: Én sem tudom már, mert már arra is gondoltam, hogy nem reped meg a tüszõm! Mert megérni megérik, mert uh láttuk, és jó idõben is vagyunk együtt, még se jön össze. Lehet nem is reped meg a tüszõ? Ez metfogamma(metformin) mellett lehetséges?
Hogy álltok azóta????

Mikortól és hogyan kell inni a palástfű teát?

Legjobb válasz: http://fogamzas.mindenkilapja.hu/

A ciklus második felében. Peteéréstõl a menszeszig. Én napi két bögrével ittam, reggel és este.

Mennyit kell inni egy 6.5 hóapos babának? És baromfi virslit mikortól ajánljátok?

Legjobb válasz: ilyen melegben úgy 7-8 dl-t kábé nem ajánlom a virslit... a füstlit is csak egy éves korban adtam elõször. most is csak egy- két hetente kap nem hiszem hogy bármi köze van a baromfihoz....

ilyen melegben úgy 7-8 dl-t kábé nem ajánlom a virslit... a füstlit is csak egy éves korban adtam elõször. most is csak egy- két hetente kap nem hiszem hogy bármi köze van a baromfihoz....
Carmen: ez a 7-8 dl folyadék vagy anyatejjel/tápszerrel együtt értetted? Mert az én dokim szerint 800 ml folyadék kell, ami nem feltétlenül csak anyatej, tehát teával/vízel együtt. Nem mindegy! Szerintem ritka az a 6 hós baba, aki még plus 8 dl-t megiszik (lehet, hogy tévedek!!). A tej/tápszer szerintem meg nem ital, hanem étel.
Szerintem ki van zárva hogy egy 6-7 hónapos gyerek megigyon napi 7-8 dl csak folyadékot (vizet). Az én fiam 7 hónapos, a tápszerén kívül napi max 2 dl vizet iszik meg apránként.
Az "ellentmondást" a két utolsó válaszolónak írtam.
A kérdező hozzászólása: Szia! Ez aztán bõséges válasz volt, köszönöm! :-)

Hol lehet venni Homeopátiás bogyókat és málnalevél teát? mikortól kell elkezdeni inni? Mennyibe kerülnek ezek a termékek?

Köszönöm a válaszokat. 34 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia. Patikába veszem õket. Itt tudsz kérni tájékoztató füzetet is minden homeopátiás termékrõl.De a neten is megtudod õket nézni.A teát nem ismerem.Én amióta babós vagyok csak homeopátiás szereket szedek. 40 hetes kismama

Szia. Patikába veszem õket. Itt tudsz kérni tájékoztató füzetet is minden homeopátiás termékrõl.De a neten is megtudod õket nézni.A teát nem ismerem.Én amióta babós vagyok csak homeopátiás szereket szedek. 40 hetes kismama
A málnalevél teát úgy tudom, hogy a 36. héten kell elkezdeni, napi 1 csészével kell inni. A homeopátiás bogyók közül van olyan, amit pár héttel elõtte, van, amit vajúdás alatt kell szedni. (A nevüket sajnos nem tudom). Én még nem vettem, de szerintem gyógynövényboltban, gyógyszertárban lehet kapni.
A málnalevél tea bioboltban kapható, én úgy tudom, a 32-34. héttõl lehet inni, mert az izmokat lazítja, nem a szülést indítja meg. De a boltban ezt tudják, segítenek. A homeopátiás szereket patikában lehet megvenni, ott is tudnak segíteni, de nekem a szülésznõm ajánlotta. Arnica Montana az egyik, ez a sebgyógyulást segíti elõ. Van mégegy, amit szedni kell, de errõl pontosabbat a szülésznõk mondanak. A málnalevél tea 190 Ft és 1-2 hétig elég, a bogyók 500-700 Ft körül vannak. Állítólag nagyon jók, én az elõzõ szülésem alkalmával nem szedtem, errõl meg még nincs tapasztalatom. :-(
A homeopátiás szerek közül a legtöbb gyógyszertárban csak a komplex szerek kaphatók, az ún. monokomponensû szerek (amik a szüléskor segíthetnek és sok más is) olyan gyógyszertárakban vannak, ahol van olyan patikus, aki tanult homeopátiát is. NAgyobb gyógyszertárakban tudnak segíteni valószínûleg. Azt javaslom, itt nézz körül, sztem a legtöbb kérdésedre megtalálod a választ: http://www.homeopatia.info.hu Málnalevélteát pedig patikában, vagy gyógynövényboltban tudsz venni.
Én vettem homeós golyócskákat is gyógyszertárban. Igaz, valóban nincs úgy, hogy csak úgy bemész és azt mondod, ez meg ez kell, hanem meg tudják rendelni neked, ha elmondod mit szeretnél milyen hígításban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!