Találatok a következő kifejezésre: Mikortól és érdemes szedni (2 db)

Mikortól és meddig érdemes szedni a vastablettát?

Ha esetleg nem bírom a tablettát, akkor milyen ételeket érdemes enni, aminek magas a vastartalma?

Legjobb válasz: Nekem a doki azt mondta, hogy a 3. trimeszterben van a legnagyobb szükség rá és szoptatás alatt. A legközelebbi vérvételnél kérjél vasmeghatározást is, és ha nagyon alacsony akkor ugy is írni fog a doki.

Nekem a doki azt mondta, hogy a 3. trimeszterben van a legnagyobb szükség rá és szoptatás alatt. A legközelebbi vérvételnél kérjél vasmeghatározást is, és ha nagyon alacsony akkor ugy is írni fog a doki.

Mikortól kell/érdemes/ajánlott vasat és kalciumot szedni?

Els? babámnál nem mondta a doki, hogy kellene bármit is szednem, kalciumot azt ettem magamtól a második félid?ben, de vasat sajna nem... fiamat fél éves koráig kétszer kellett vinnem vérvételre, mert vérszegény lett, ezt szeretném most elkerülni!

Legjobb válasz: Vasat kb. a 20. héttõl szedtem, orvos automatikusan felírta, mert a terhes nõknek általában szükség van vaspótlásra. Kálciumot én is magamtól szedtem, azt is a 20-as hetektõl kb.

Vasat kb. a 20. héttõl szedtem, orvos automatikusan felírta, mert a terhes nõknek általában szükség van vaspótlásra. Kálciumot én is magamtól szedtem, azt is a 20-as hetektõl kb.
A vasat a 26-28-heti vérvétel eredménye alapján fogja javasolni a doki, ha kell. szerintem csak úgy ne szedjetek semmit. a sok kálcium, az túlcsontosodást is okozhat. Nem árt ha átbeszélitek a dokival.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!