Találatok a következő kifejezésre: Mikortól érezheti kezével (4 db)

Kb hanyadik héttől lehet érezni hogy rúgdos a baba? Mármint úgy értem hogy ha a párom ráteszi a kezét a pocakomra akkor mikortól érezhető?

Legjobb válasz: Mára 18.hétnél kis rángást lehet szerintem, de a 20.nál biztos. Erõsek ám a kicsik , kibírnak egy születést, csak úgy uszkálnak a magzatvízbe, mejd kirugják az anyák oldalát.Hány hetes vagy? várj csak érdekes lesz.

Mára 18.hétnél kis rángást lehet szerintem, de a 20.nál biztos. Erõsek ám a kicsik , kibírnak egy születést, csak úgy uszkálnak a magzatvízbe, mejd kirugják az anyák oldalát.Hány hetes vagy? várj csak érdekes lesz.
Szia! Én a 17. héttõl érzem a picit, apukája a 20. héttõl. Boldog babavárást!
Én aa 16. héttõl érzem aktívan, bár volt egy másfél hetes szünete, de azóta beindult, férjem 20. hetesen érezte elöször már õ is nagyon be volt sózva, de nagyon boldog volt, azóta az agyamra megy állandóan piszkálja a hasam meg dumál neki meg énekel meg stb..... :) )) Boldog babavárást, könnyû szülést!!!!!!
Szia En is a 15. hettol erzem, h mocorog, de a parom eddig meg csak 2x erezte.En is mar nagyon varom, h O is tudja elvezni, de ma mar En is lattam nem csak ereztem a pocakom kituremkedeset, ahogy rugott, de ahogy odaszaladtam a paromhoz rogton abbahagyta. Boldog babavarast kivanok 23 hetes kismama
Én a 15, héten éreztem az elsõ mozgást, és a 21.en tudtam megmutatni apának, hogy õ az, aztán a 26. környékén lettek látványos hasremegtetõ akciói, és most a 38. on minden mozgást lehet látni is:)
Én 50kilórol indultam, és igy is csak a 20hétre tudtam rámondani biztosra hogy Ö az:)
Szia, ez alaktól is függ, én kicsit duci vagyok és a párom csak a 24- 25 héttõl érezte kívûlrõl.Most 35 hetessen már láttni ahogyan akciózik, néha fájdalmas.Kitartás már nemsokká érezni fogjátok!!!!Boldog babavárást!!!
Én 16 hetes ikermami vagyok, edidg konkrét mozgásokat nem éreztem, inkább "bugyborékolást" a pocimban. Este lefekvésnél, mikor már teljesen nyugodt vagyok akkor mintha éreznék valmait, de azok sem egyértelmûek. Szóval kitartás, de nemsokára ti is érezni fogjátok. Egyébként én is be vagyok sózva már! :)
A kérdező hozzászólása: 19hetes vagyok, én már pár hete érzem hogy mocorog(és nagyon élvezem még:) ) csak a párom már nagyon be van sózva!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mindenkinek boldog babavárást!:)

Mikortól érezheti a kezével a férjem is a babánk mozgását?

Legjobb válasz: Én sem tudom sajnos de engem is nagyon érdekelne!!!

Én sem tudom sajnos de engem is nagyon érdekelne!!!
Szia! Ha már elég erõsen érzed a mozgását, akkor már biztosan érezni fogja párod is. Az én párom csak a 7. hónapban érezte, de nekem akkor volt nagyon aktív a kislányom anno. Ha elég erõs a mozgása a kicsinek, akkor már jóval korábban is.
Szia. Èn a 24.héten járok.A babám már elég aktív, és erösebben mozog.Mikor nagyobbakat mozdul látszik a pocakoman.Csak az a gond, mikor a férjem ra´teszi a hasamra a keze´t, abba hagyja a mozgást.Eljön az idö, mikor ma´r ele´g nagy lessz, nem lessz akkora heje, és akkor fogja a pa´rod is érezni.Kb.7.hónapto´l.

Mikortol lesz kivulrol lathato vagy kezzel erezheto a babamozgas?

18. hetesen ereztem elsonek. Azota mindennap erzem. Ma vagyok 19 hetes.

Legjobb válasz: nálunk a 20. héttõl volt érezhetõ de nekem ikreim lesznek

nálunk a 20. héttõl volt érezhetõ de nekem ikreim lesznek
Nekem is a 20. hét körül láttam a hasamon a mozgást minden terhességnél. De az gondolom függ a hasfal vastagságán is. Kétlányos 31hkm.
Én is kb. 20. héten tapasztaltam ilyet.
Mast elsõ babámat 60 kilóval kezdtem, 20 hetesen érezte a férjem ha rúgott. Most a másodiknál 18 hetesen már lehetett látni, ha a hasam aljában, vagy egyik másik oldalt kinyomta magát! Most 25 hetesen már akkorákat rúg, látni, Nem csak érezni!
Pont 23 hetes voltam, amikor kívülrõl is lehetett látni. Páromnak végre meg is tudtam mutatni, tök jó volt.


Mikortól kezd érezhetően kevesebbet mozogni a baba? Én 31 hetes vagyok, és rengeteget ficereg. Néha kellemetlen rúgásokat kapok, amik sokszor belenyilallnak az oldalamba.

Legjobb válasz: Szia! Jó hír:még fog is ficeregni. Én örültem neki, mert tudtam, hogy van, hogy mozog:) Úgy a 35-36. hét táján kezdenek hely szûke miatt lelassulni.

Szia! Jó hír:még fog is ficeregni. Én örültem neki, mert tudtam, hogy van, hogy mozog:) Úgy a 35-36. hét táján kezdenek hely szûke miatt lelassulni.
Nekem még mindig nagyon sokat mozog, szinte egész nap érzem, és igen erõteljesen, mivel már valóban szûkös a hely.:-))) Szerencsére éjjel alszik, akkor nem szoktam érezni, így aludhatok. Szóval még igen sok idõd van õt érezni. Minden jót! (35+3 hetes mami)
ÁÁÁ, nekem szó sem volt lassulásról. Még a szülõágyon is szét akart rúgni balülrõl. Most is egy kis sajtkukac! :) Imádom!
Nekem most is nagyon aktív, csütörtökre vagyok kiírva. Én is örülök, hogy ennyit mozog, még ha az alvásom rovására is megy, mert legalább tudom, hogy jól van.
Nekem is az utolsó napig fürgék voltak, az a jó, tudod, hogy rendben van.
A kérdező hozzászólása: Én is örülök neki hogy izeg-mozog, csak néha eltalál vmi ideget, aludni nem hagy...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!