Találatok a következő kifejezésre: Mikortól érezhető baba (8 db)

Mellfeszülés. Baba? Sziasztok, kb. mikortol érezhetö a mellfeszülés ha sikerült a baba?

Ha sikerült akkor még nagyon nagyon korán van.....viszont pár napja elkezdet feszülni és fájni a mellem.Oldalt és a mellbimbo körül.Szerintetek ez lehet egy ugymond elsö jel???NA meg ha valaki igy vette észre kb..hány hetes lehetett a pici?Válaszaitokat elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Persze lehet terhesség jele, de sajnos ugyanúgy menstruáció elõjele is lehet. A mellfeszülés az egyik tipikus PMS. Ettõl függetlenül természetesen lehet terhesség elõjele is. Mikor kellene, hogy megjöjjön?

Szia! Persze lehet terhesség jele, de sajnos ugyanúgy menstruáció elõjele is lehet. A mellfeszülés az egyik tipikus PMS. Ettõl függetlenül természetesen lehet terhesség elõjele is. Mikor kellene, hogy megjöjjön?
Én a mellfájásból tudtam/éreztem, hogy sikerült a bébi. Kb 3-4 nappal a nemvárt elõtt kezdett fájni, de teljesen máshogy mint menstruáció elõtt (nekem mindig fájt elõtte, mindig ugyanúgy). Olyan érzés volt, mintha le akarna szakadni, nagyon-nagyon érzékeny volt és igen, oldalról fájt. Ez így hülyén hangzik, de nem lehet jobban megfogalmazni. Egyébként nekem a mellfájás és az aluszékonyság volt az összes tünetem, viszont az 3 három hónapig tartott. Volt, h úgy tudtam csak kiszállni az ágyból, h tartottam a melleimet (jó naggyal áldott meg az ég), mert azt hittem tõbõl leszakad, sírni tudtam volna...
Nekem a nemvárt elõtt két héttel már fájdogált. Kb 2-3 hetes lehettem. De nekem a menses elõtt is fájt, szinte ugyanígy, csak most nem múlt el. K
Én mnesielmaradás után pár nappal már éreztem. 2. válaszoló, jó hosszú ciklusaid lehettek és így is sikerült a baba, gratulálok!
40 napra jött meg általában. Hát igen, elég nehezen jött össze 2 évig vártunk rá. K
A kérdező hozzászólása: a mensim még nem most kell h jöjjön...majd február 4.-5.-én.Mindig pontosan jön meg és soha nem fáj elötte a mellem...közben amugy fájdogál a hasam is mintha megjönne na de most volt meg szinte és nagyon nincs itt az ideje még...na meg persze remélem meg se jön..:)
A kérdező hozzászólása: kb.én is a második válaszadohoz hasonlitanám az idömet ha minden igaz lehet.....
A mellfeszülés tipikus pms tünet, félidõ után már lehet érezni "üres" ciklusokban is. Nekem mindig volt menszi elõtt megfeszülés. Abban a hónapban is volt, amikor végül nem jött meg, mert teherbe estem. Szóval erre nem építenék. A korai terhestünetek és a PMS tünetek nagyrészt azonosak amúgy is.
Szia! Nekem minden hónapban már menses elõtt 10 nappal elkezdtek feszülni a melleim. Tehát PÉ után pár nappal. Ez nem volt másként "akkor" sem. Elkezdtek fájni, már megint elvoltam keseredve, hogy megint nem jött össze. Ráadásul a nem várt közeledtével újra száraz lett a hüvelyem, nálam ez egy tipikus megjön mensi tünet egyébként. Eljött a nem várt napja, de sehol semmi, a melleim majd szét robbantak ugyan úgy mint menstruáció elõtt, és közben. Majd késett egy napot, hát nem bírtam ki, hogy ne vegyek egy tesztet, és láss csodád pozitív volt!!!! Szóval a mellduzzadás, fájdalom mindenkinél változó, nekem ugyan úgy megmaradt a tünet, és biztos voltam benne, hogy megint nem jött össze! Tehát nem kell egybõl elkeseredni kedves leendõ kismamik, itt vagyok én a példa! :) Sok sikert kívánok!

Mikortól érezhetek "valamit", ha megfogant a baba?

És mik lehetnek ezek a tünetek?? 7 nap múlva kéne megjönnie, esetleg lehet már valami tünet??Erős nyilalást érzek a hüvelyemben, néha cici fájdalmat és izomláz szerű fájdalmat a derekamban és a hasamban....beképzelem??

Legjobb válasz: A türelem elõbb utóbb babát terem. A nem várt napjáig általában nincs tünet. Már csak azért sem nagyon lehet tünet mert addigra fejezõdik be a beágyazódás. Ha van is az sem jelent semmit mert elég gyakori a korai spontán vetélés. A tünetek már a csapból is folynak: hányinger, szédülés, mellfeszülés, nem várt napján pecsételõ vérzés, izomláz szerû fájdalmak stb.

A türelem elõbb utóbb babát terem. A nem várt napjáig általában nincs tünet. Már csak azért sem nagyon lehet tünet mert addigra fejezõdik be a beágyazódás. Ha van is az sem jelent semmit mert elég gyakori a korai spontán vetélés. A tünetek már a csapból is folynak: hányinger, szédülés, mellfeszülés, nem várt napján pecsételõ vérzés, izomláz szerû fájdalmak stb.
Ne figyeld ennyire a tested! Ezek lehetnek a menses jelei is! Ha 7 nap múlva nem jön meg, akkor tesztelj, addig ne idegeskedj ezen!

Hány hetes kortol csuklik a baba? Mikortól érezhető? 22 hetes vagyok de azt még nem érzem

Legjobb válasz: szia, én 30 hetes vagyok, és most éreztem elõször, mondjuk van aki elõbb érzi, van aki egyátalán is érzi. Ne aggódj, nem jelent semmit. :)

szia, én 30 hetes vagyok, és most éreztem elõször, mondjuk van aki elõbb érzi, van aki egyátalán is érzi. Ne aggódj, nem jelent semmit. :)
A kérdező hozzászólása: :) :)
Elsõ babámmal 19 hetesen éreztem elõször, másodikkal talán olyan 26 hetesen, de onnantól is nagyon ritkán és halványan... (Mindkétszer mellsõ falon volt a méhlepény.) Nem egyformán érzi mindenki és még a terhességek is különböznek! Semmi gond, ha nem érzed, van aki egyáltalán nem érzi egész terhesség alatt.
Elsö lányomnál szinte mindig éreztem amikor már éreztem öt. A másodiknál nagyon ritkán csuklott így ritkán éreztem, szinte havonta 1x csak. De a külömbség meg is van. Az elsö lányom kisbabaként is rengeteget csuklott, a második nagyon ritkán.
onnantól hogy folyadék van a gyomrában, tud csuklani -dokim mondta. Más kérdés h ki mikor érzi ezt.
30 hét körül
Az elsõ két lányom csak akkor csuklott, mikor már megszületett :-) A harmadiknál a 24. hét után, a negyediket pedig a 20. héttõl érzem csuklani. Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 24hkm
30 hetes vagyok, most kezdett el a drága :) .

Baba mozgást az apa és az ismerősök, rokonok, barátok mikortól érezhetik? 19hetes vagyok ma :D

Legjobb válasz: fiammal kb 24-25héten érezte apa is. most 20hetes vagyok, én már nagyon intenziven érzem, kivülrõl még nem lehet:)

fiammal kb 24-25héten érezte apa is. most 20hetes vagyok, én már nagyon intenziven érzem, kivülrõl még nem lehet:)
Igazán nekem most kezdet el mozogni a héten.Reggel meg a tudomásomra hozta , hogy nem kéne hason feküdni ezentúl. 19+4h
Ja és én már a 16. héttõl éreztem.
Nekem 20-22 hetesen már lehetett érezni.
Aranyos dolog, hogy meg akarod osztani másokkal is a babádat, de bizony lehet, hogy még egy kerek hónapig sem fog a külvilág érezni magzatmozgást. DE ha elfogadsz egy tippet: Nálunk apuci elõszeretettel hallgatta meg a kislányát, hogyha a fülét a hasam megfelelõ részére tapasztotta. A mozgást nem is igazán, de a szívhangját csodálatosan hallotta, teljesen el volt alélva, próbáljátok ki :) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó, de szivhang figyelõnk van.
Szia én már 16és fél hetesen intenzív rugdosást éreztem! És már a kezemmel is! Apa már 18 hetesen érezte! Vékony hasfalam van és hátsó fali a lepény.
Utolsó vagyok! Elsõ baba és fiú!:) 19+4 hkm
Szia! A lányomat 16 hetesen éreztem elõször. Kívülrõl én 17 hetesen éreztem, apa 19 hetesen. 9 hós kislány anyukája
Nekem a fiam csak apának mozog a 21. héttõl:) (18+5 hetes voltam amikor én elõször éreztem, mellsõ fali lepénnyel)

Mikortól érezhető kívülről a baba mozgása? Lehetséges, hogy 18 hetesen amikor megéreztem valamit, akkor egyből a hasamon is tapintva érezni lehet? Vékony alkat vagyok.

Legjobb válasz: Nálam is érezték a családtagok az elsõ babánál most a másodiknál nem. Úgyhogy szerintem igen!

Nálam is érezték a családtagok az elsõ babánál most a másodiknál nem. Úgyhogy szerintem igen!
Az elsõ babámat 14 hetes korom óta érzem mocorogni, kívülrõl pedig 19 hetes korom óta érzem.,
én egybõl kívülrõl is éreztem. én is vékony vagyok, lehet, hogy ezért.

Kb hanyadik héttől lehet érezni hogy rúgdos a baba? Mármint úgy értem hogy ha a párom ráteszi a kezét a pocakomra akkor mikortól érezhető?

Legjobb válasz: Mára 18.hétnél kis rángást lehet szerintem, de a 20.nál biztos. Erõsek ám a kicsik , kibírnak egy születést, csak úgy uszkálnak a magzatvízbe, mejd kirugják az anyák oldalát.Hány hetes vagy? várj csak érdekes lesz.

Mára 18.hétnél kis rángást lehet szerintem, de a 20.nál biztos. Erõsek ám a kicsik , kibírnak egy születést, csak úgy uszkálnak a magzatvízbe, mejd kirugják az anyák oldalát.Hány hetes vagy? várj csak érdekes lesz.
Szia! Én a 17. héttõl érzem a picit, apukája a 20. héttõl. Boldog babavárást!
Én aa 16. héttõl érzem aktívan, bár volt egy másfél hetes szünete, de azóta beindult, férjem 20. hetesen érezte elöször már õ is nagyon be volt sózva, de nagyon boldog volt, azóta az agyamra megy állandóan piszkálja a hasam meg dumál neki meg énekel meg stb..... :) )) Boldog babavárást, könnyû szülést!!!!!!
Szia En is a 15. hettol erzem, h mocorog, de a parom eddig meg csak 2x erezte.En is mar nagyon varom, h O is tudja elvezni, de ma mar En is lattam nem csak ereztem a pocakom kituremkedeset, ahogy rugott, de ahogy odaszaladtam a paromhoz rogton abbahagyta. Boldog babavarast kivanok 23 hetes kismama
Én a 15, héten éreztem az elsõ mozgást, és a 21.en tudtam megmutatni apának, hogy õ az, aztán a 26. környékén lettek látványos hasremegtetõ akciói, és most a 38. on minden mozgást lehet látni is:)
Én 50kilórol indultam, és igy is csak a 20hétre tudtam rámondani biztosra hogy Ö az:)
Szia, ez alaktól is függ, én kicsit duci vagyok és a párom csak a 24- 25 héttõl érezte kívûlrõl.Most 35 hetessen már láttni ahogyan akciózik, néha fájdalmas.Kitartás már nemsokká érezni fogjátok!!!!Boldog babavárást!!!
Én 16 hetes ikermami vagyok, edidg konkrét mozgásokat nem éreztem, inkább "bugyborékolást" a pocimban. Este lefekvésnél, mikor már teljesen nyugodt vagyok akkor mintha éreznék valmait, de azok sem egyértelmûek. Szóval kitartás, de nemsokára ti is érezni fogjátok. Egyébként én is be vagyok sózva már! :)
A kérdező hozzászólása: 19hetes vagyok, én már pár hete érzem hogy mocorog(és nagyon élvezem még:) ) csak a párom már nagyon be van sózva!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mindenkinek boldog babavárást!:)

Mikortól érezhető a baba mozgása? Én 14 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én rendesen (tehát nem bugyogást) a 19 héttõl érezetem, tehát durván a felétõl.

Szia! Én rendesen (tehát nem bugyogást) a 19 héttõl érezetem, tehát durván a felétõl.
Szia!Ha elso baba, akkor kb.a 20.-ik het korul, ha a 2.-ik baba, akkor kb.a 16.-ik het korul.En a 2.-ik bebimet varom es mar a 16.-ik heten ereztem.Jo egeszseget, boldog babavarast!Udv.egy 26 hetes kismami.
Szia! Nekem elsõ terhességem, és olyan igazi mozgolódásokat, ami nem csak sejtés, én a 22. hét után éreztem.
Nekem elsõ baba, de a 16. héttõl éreztem pici bubikat, 18. héttõl már egész nagyokat rúgott!
Szia!Elsõ baba és pont 15 hetesen mozdult meg elõször.Egy hétig naponta csak egyszer éreztem, majd egyre többször.
Nekem elsõ terhességem, és a 17. héttõl éreztem, de erre csak késõbb jöttem rá. Nagyon finom érintés belül, olyan, mintha valaki finoman végighúzná rajtad a kezét.
Szia én elsõ babánál 20 hetessen, a másiknál 18 hetessen, de mindenkinél más.üdv 35 hetes kismama
Szia, én a 20 héten éreztem és azóta nagyon aktiv ahogy leülök vagy lefekszem folyamatosan mozog. 21 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Mindenkinek boldog babavárást.

Mikortól kezd érezhetően kevesebbet mozogni a baba? Én 31 hetes vagyok, és rengeteget ficereg. Néha kellemetlen rúgásokat kapok, amik sokszor belenyilallnak az oldalamba.

Legjobb válasz: Szia! Jó hír:még fog is ficeregni. Én örültem neki, mert tudtam, hogy van, hogy mozog:) Úgy a 35-36. hét táján kezdenek hely szûke miatt lelassulni.

Szia! Jó hír:még fog is ficeregni. Én örültem neki, mert tudtam, hogy van, hogy mozog:) Úgy a 35-36. hét táján kezdenek hely szûke miatt lelassulni.
Nekem még mindig nagyon sokat mozog, szinte egész nap érzem, és igen erõteljesen, mivel már valóban szûkös a hely.:-))) Szerencsére éjjel alszik, akkor nem szoktam érezni, így aludhatok. Szóval még igen sok idõd van õt érezni. Minden jót! (35+3 hetes mami)
ÁÁÁ, nekem szó sem volt lassulásról. Még a szülõágyon is szét akart rúgni balülrõl. Most is egy kis sajtkukac! :) Imádom!
Nekem most is nagyon aktív, csütörtökre vagyok kiírva. Én is örülök, hogy ennyit mozog, még ha az alvásom rovására is megy, mert legalább tudom, hogy jól van.
Nekem is az utolsó napig fürgék voltak, az a jó, tudod, hogy rendben van.
A kérdező hozzászólása: Én is örülök neki hogy izeg-mozog, csak néha eltalál vmi ideget, aludni nem hagy...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!