Találatok a következő kifejezésre: Mikortól érdemes vagy (20 db)

Első terhesség alatt mikortól érdemes vagy célszerű melltartót hordani, hogy a melleim ne nagyon ereszkedjenek meg, és terhesség után is szépek maradjanak?

Mivel nem vagyok egy er?s alkatú, így eddig nemigen viseltem az elmúlt évek alatt melltartót (most 27 vagyok).

Legjobb válasz: Szerintem akkor, amikor már úgy érzed, hogy nagyobbak, nehezebbek lettek. Én pl. csak most, a szoptatás alatt kezdtem el rendszeresen viselni. Korábban nekem sem voltak nagy melleim, nem is viseltem gyakran, de most jól jön, hogy valami tartja, mert bizony elég nehezek lettek.

Szerintem akkor, amikor már úgy érzed, hogy nagyobbak, nehezebbek lettek. Én pl. csak most, a szoptatás alatt kezdtem el rendszeresen viselni. Korábban nekem sem voltak nagy melleim, nem is viseltem gyakran, de most jól jön, hogy valami tartja, mert bizony elég nehezek lettek.
Én sosem szerettem a melltartót, ahol tudom, kerülöm. Most is csak inkább topokat hordok, mert nekem nem kicsik a melleim, és meg is nõttek. Szerintem amíg nem okoz fájdalat nagysága vagy súlya, addig nem kell hordani. Ezen amúgy is megoszlik a vélemény, de én inkább azon a párton állok, hogy ha természetesen mozognak, erõsödnek az izmok, míg a melltatóban "elpüttyednek" a tartóizmok. Kinek a pap-kinek a papné.. 11 hetes kismama
Szia.Èn kinem bírnám melltartó nélkül.(Mikor mész, eggyik jobbra lifeg, a ma´sik le meg fel.)De kinek hogyan.Ha eddíg nem hordta´l kezd el, mert ahogyan megnönek, nem bírja majd böröd, és az izmok, és attól fog lógni. Csak merevítö nélkülit vegyél fel, ne hogy elzáródjanak a tejcsatorna´k. 30 hetes kismama.
Sajnos a mell megereszkedése alkati kérdés is, mindegy, hogy elõtte kisebb vagy nagyobb volt. Ha már kényelmetlen a teher, vegyél pamut sport-topot, mert az jól szellõzik és nagyon jól tart is. Ha sokáig szoptatsz, akkor valószínû hogy jobban megnyúlik, megereszkedik a bõr, és már nem nyeri vissza az eredeti formáját. De szerintem ez egy elviselhetõ "áldozat" a gyermekért cserébe.
Szerintem alkati kérdés is, hogy kinek mennyire ereszkedik meg amelle. Eredetileg nekem is kis mellem van, a terhesség és a szoptatás alatt persze megnõtt. Végig hordtam melltartót, a mellizmaim alapból elég erõsek, mégis lóg egy kicsit, most, hogy kezd újra "összemenni".

Gyakornoki állást mikortól érdemes vállalni? Szociológus hallgató vagyok

Legjobb válasz: szerintem amikor találsz helyet, rögtön....de utolsó évben szerintem már mindenképp érdemes (ezt szaktól függetlenül írom)

szerintem amikor találsz helyet, rögtön....de utolsó évben szerintem már mindenképp érdemes (ezt szaktól függetlenül írom)
A kérdező hozzászólása: de így elsõ félévben még korai nem?:)
Ne röhögtess. Ugyan milyen munkát bíznának rád, ha most ez az elsõ féléved?
Hát igen. Korai
Majd pár év múlva-
Vannak lehetõségek elsõ éveseknek is egy pár helyen különbözõ ágazatokban. De sztem az elsõ évben inkább hagyd ki és a 2-tól már vállalhatsz nyugodtan, ha tudod csinálni suli mellett.
Maximum kérdezõbiztosnak mehetsz vagy adatbevitelre, aminek köze van a szociológiához. Esetleg valahová kávét fõzni, ebben az esetben max a cégnév fog jól kinézni az önéletrajzodban.

Kismamák! Mikortól érdemes kismama nadrágot venni? Most vagyok 13 hetes. Még jó rám minden régi cuccom. Miből mennyit érdemes venni és miket a 9 hónap végéig?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: ez teljen egyén függõ,mert valakinek már 14htesen k.mama nadrág kell,de valakinek még 20hetesen sem. elsõként bandázst érdmes beszerezni,mertha még jók a nadrágok,d már nem tudod a zipzárat felhúzni akkor nagy hasznát veszed. aztán késõbb jöhetnek a különbözõ vastagságú nadrágok. hogy mibõl mennyit azt nehéz elõre megmondani.mert pl a felsõkbõl sok olyan fajta van amiben még bõven elfér a pocakod.

ez teljen egyén függõ, mert valakinek már 14htesen k.mama nadrág kell, de valakinek még 20hetesen sem. elsõként bandázst érdmes beszerezni, mertha még jók a nadrágok, d már nem tudod a zipzárat felhúzni akkor nagy hasznát veszed. aztán késõbb jöhetnek a különbözõ vastagságú nadrágok. hogy mibõl mennyit azt nehéz elõre megmondani.mert pl a felsõkbõl sok olyan fajta van amiben még bõven elfér a pocakod.
magyon ne vásárolj be mert csak akkor hordod (a tehesség után) ha mégegyszer pocis leszel.én szabadidõ nadrágokat vettem, annak össze lehet szûkíteni a derekát, most ezekben kertészkedek :) a lényeg, hogy semmi ne szorítson.
Én 6 hetesen vettem magamnak, gyorsan nött a pocim:D
létezik nadrágbõvítõ is, ez egy pánt szerû dolog, amit fel lehet aplikálni a nacidra és akkor nem esik le akkor sem, ha nem gombolod be, plusz hozzá bandázsokat, amik nem csak eltakarják a kigombolt nacit, hanem még kényelmesek is, mert tartják a pocidat. Nem beszélve arról, hogy nagyon szépek is vannak, és amikor már nem vagy terhes, akkor pl télen derékmelegítõnek lehet használni. Nem utolsó sorban pedig a nadrágbõvítõ meg a bandázs összesen fele annyiba kerül mint egy terhesnaci. Mondjuk nekem terhesnacijaim vannak kb a 8. hét óta, mert nekem nagyon hamar nõtt a pocim, ráadásul alapból is kezdtem kihízni a nadrágjaimat, amikor jött a baba, szóval elkerülhetetlen volt. 29 h km
Érezni fogod, amikor már nem jó a "régi".Nekem elég sokáig jó volt, talán23-24 hetesen vettem az elsõ kismama farmert.A régiek jók rám fenékben, meg comb részen, de a hasamat már nyomta.Én eddig egy farmert vettem, meg egy cicanacit, meg ugye eddig jó idõ volt/van és jók a laza gumis derekú szoknyáim.Remélem nem lesz nagyon hideg és még tudok egy darabig így öltözni.Felülre meg jók az nyári atléták, talán 3 db kismama felsõt vettem.Mondjuk te pont télen kezdesz el "növekedni", ott talán kicsit több dolgot kell majd venned. 30hkm
Szia! Bõven ráérsz akkor ha már látod, hogy kezdesz nem beleférni a régi nadrágjaidba.24 hetes vagyok most vettem az elsõ gatyót mert jön a hûvösebb idõ és a régi farmerom bár combban meg fenékben ok a hasamat nyomja. Ilyen korán még nem lehet megsaccolni, hogy milyen méretre lesz szükséged, hová mennyit hízol. Boldog Babavárást :-)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek!:) akkor majd késõbb kezdek a témával foglalkozni..amikor már érzem h nyomja a hasamat!:) bandázst is beszerzek mindenképp..jó ha melegen tart!:)
12-14.dpon érdemes egy rendes terhes tesztel.
Szia! Az ovuteztet rendeltetésszerû használata, tehát ovuláció kimutatására délután kell használni, ezt gondolom tudod, de ha jósnak használod, akkor úgy mint a terhességit, reggel, elsõ vizeletbõl kell.Ez fontos, elmondom miért, és ki is próbálhatod.A reggeli elsõben alig van LH amire a teszt reagál, de ha HCG van, azzal is reakcióba lép.A nap múlásával, és az újjabb vizeléssel már megnõl az LH, ami a következõ ciklusra termelõdik.Próbáld ki, reggeli elsõ pisi, majd csinálj 2-3 óra múlva mégegyet.Szemmel láthatóan erõsebb lesz sokkal, persze még mindig halvány.Ezt azért írtam le, mert én sajnos jártam így, hogy erõsödik erõsödik, de sajnos az elsõt reggel, a többit pedig délelõttönként csináltam, és így az eredmény hamis lett.Ha hcgre reagál a teszt, az csakis reggeli elsõbõl derül ki.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor figyelek erre.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de menszi elõtt nekem erõsebb csíkom is volt és mégis menszi lett belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem keserítesz el, hisz annyira azért nem élem bele magam.Persze, rossz lesz ha megjön, de az így is úgy is rossz. :(( Ma is volt egy halványka vonalka, de szerintem nem igazán erõsödött vagy csak minimálisat.Úgyhogy valószínû szerintem, hogy meg fog jönni.:((( De amíg nem jön meg, csak reménykedek. Azt se tudom, hogy pontosan hanyadik dpo-n vagyok, mert a hõm se mértem, meg ovu testet se csinálta.Csak a hasszúrka alapján saccolta.
Sziasztok! Kivel mi újság? Kinek jött meg, ki tesztelt? Nekem még nem jött meg, elméletileg mára nem várom, de még 1-2 napot várok. Valahogy csak kibírom...
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is mára nem várom.Tegnapelõtt picit barnáztam, de nagyon minimálisat.Tegnap semmit.Ma megint volt egy pici a wc papíron.A hõm 37, 1 volt reggel.A hasam picit fájdogál, de nem mensi görcsösen.2 napja nagyon szédülök és rossz a közérzetem.Ma reggel - tesztem volt.De addig nem adom fel a reményt, amíg meg nem jön.És veled mi a helyzet? Hogy bírod ki tesztelés nélkül?
11:21-es vagyok. Nekem sajnos megjött :( De neked és a nem váróknak nagyon szorítok és mindenképp még visszanézek mi lett veled/veletek?!? Drukk!
Sziasztok! En is 26-ra nem vártam, nem is jott meg. Csináltam szombaton és hétfon is tesztet, de még nem mutat semmit. Csak pénteken fogok már tesztelni. Nekem még soha sem késett, reménykedek a dologban!
A kérdező hozzászólása: Nagyon drukkolok!Kívánok + tesztet!
Az elozo vagyok! Sajnos ma megjott! Majd legkozelebb!
10:45-ös vagyok. Hát igen, ott a csík de ez tényleg nem 100%. Biztosat majd pár nap mulva tudunk csak. Írni fogok én is, mi a helyzet! Megy a drukk addig is folyamatosan minden reménykedõnek!
A kérdező hozzászólása: Nem bírok magammal!!!Elõbb csináltam egy másik jóstesztet.Ezen már én is határozottabban látom a 2. remény csíkot.:) Íme: http://kepfeltoltes.hu/view/100224/PICT0038_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/100224/PICT0039_www.kepfeltoltes.. Én csak így hívom, mert ez ugye nem 100%.
Szia! En is 26-ra nem várom! En nem merek korábban tesztelni, ha nem jon meg, akkor vasárnap reggel fogok tesztelni 10-es tesztel!
Jóstesztbõl egy teszt nem teszt, legalább három egymás utáni napon (reggel) kell tesztelni, és azt kell figyelni, hogy a msodik csík erõsödik-e apról napra, vagy sem. Szóval te még nem jósteszteltél normálisan, csak ellõttél egy ovutesztet feleslegesen. Így kellene csinálni: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!Azt tudom, hogy jóstesztelni több napon keresztül kell.Tegnap rosszul fogalmaztam, akkor csak elkezdtem.Ma ellöttem egyet megint.Szerintem a tegnapi szellemcsíkos volt, mert ma nem volt második csík.:(Azért reménykedem még.
A kérdező hozzászólása: MA megintjósteszteltem, szerintetek ez halvány + számít vagy csak bebeszélem magamnak?http://kepfeltoltes.hu/view/100224/DSC00021_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/100224/PICT0036_www.kepfeltoltes..
szia! én látok valamit...holnap is csinálj egyet és hasonlítsd össze õket, ha erõsödik több napon keresztül az elvileg jó. De sokan mondják, hogy nem szabad jós-tesztelni, mert nem ad mindig valós eredményt. Kívánom Neked a legjobbakat :D
A kérdező hozzászólása: Óóó, nagyon köszönöm!Megnyugodtam hogy nem kattantam be, és van ott vmi.Tudom, hogy csak 70%, hogy bejön, de az is egy kis remény és nem élem bele magam teljesen.Mégegyszer köszi!
Szia! 26-ra nem várom! Ma volt egy olyan álmom, hogy terhes vagyok! Felkeltem és orommel tesztelte, de sajnos csak 1 csík volt! Remélem, hogy csak korán teszteltem és még baba lesz a dologban! Nagyon letort az egész! Nem kellett volna tesztelnem! Ne tesztelgess, lesz ami lesz!
Sziasztok! Én is 26-ra nem várom. De én nem merek 26-a elõtt tesztelni. Egy ismerõsömnek pl. 1 héttel a nemvárt után lett csak pozi a tesztje. Addig meg úgy volt hogy tuti nincs baba mert negatív. És tessék! Nehéz türelemmel várni, de már csak 2 nap csajok! Szorítok nektek is és magamnak is! Aztán írjátok ám meg, mi lett!?!
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem bûn ha tesztelgetek.Mert ha esetleg + lett, nem könyvelem el, hogy terhes vok.Tudom, hogy csk 70%.De reményt ad.Ha esetleg mégis megjön, akkor kicsit elkeseredem, de új hónap, új remény.A fontos, hogy apával szeretjük egymást és nem adjuk fel.
A kérdező hozzászólása: 10:45ös!Én is szorítok Neked! Majd Te is írd meg mi lett.Én holnap vagy holnapután tesztelek, ha addig nem barnázgatok, nem jön meg és az ovu teszten is sötétedik a csík, (már ha van).
kérdezõ! hogy alakult a hónapod?

Mikortól érdemes lányommal nőgyógyászról beszélni? Vagy esetleg el is vinni? Csak akkor vagyem ha ő is benne van vagy van egy korosztály miótán muszáj?

Legjobb válasz: Hány éves? Ha fiatal mondjuk 12 és nincs semmilyen problémája odalent akkor szerintem nem szükséges. Elég akkor ha valami baj történik, vagy mielõtt nemi életet kezd élni. :) Abból viszont baj nem lehet ha beszélgetsz vele errõl a témáról, elmeséled,hogy mi történik. :)

Hány éves? Ha fiatal mondjuk 12 és nincs semmilyen problémája odalent akkor szerintem nem szükséges. Elég akkor ha valami baj történik, vagy mielõtt nemi életet kezd élni. :) Abból viszont baj nem lehet ha beszélgetsz vele errõl a témáról, elmeséled, hogy mi történik. :)
Ha nincs semmi egészségügyi problémája vagy kifejezetten nõgyógyásszal nem akar beszélni, és nem él még nemi életet, akkor ilyen korban még felesleges nõgyógyászt felkeresni. Fel kell világosítani, hogy ha el akar menni, hol talál normális nõgyógyászt és mi a menete, kell-e idõpont, esetleg magánorvos stb. Orvosok azt ajánlják, hogy fiatalok esetében a nemi élet megkezdése elõtt érdemes felkeresni orvost - de legkésõbb a szexuális élet megkezdése után -, hogy elbeszélgessenek a védekezési módokról, vizsgálatot csináljanak, hogy kiderüljön minden rendben van-e és természetesen évente megcsinálják a vérvételt és citológiát. Ha nem él a nõ nemi életet, akkor is azt mondják, hogy legkésõbb 20 éves korban el kellene kezdeni az éves szûrést.
Akkor amikor el kezd nemi életett élni :)
soha nem muszáj. de ha már él nemi életet, akkor ajánlott elmenni egy évben egyszer, meg ugye megbeszélni vele hogyan szeretne védekezni.
A kérdező hozzászólása: 15 éves lesz most nyáron.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszön a válaszokat.beszélgettünk s fogunk is errõl beszélgetni.
24 éves korban érdemes elkezdeni a rákszûréseket, ha nem él addig nemi életet. Ha él, akkor annak kezdése után kb 1 évvel kellene. És persze, ha valami rendellenesség, panasz felmerül, akkor is.

12 eves vagyok, lany, es nagyon zavar a nemi szervemen a szor. Lesz valami bajom ha leborotvalom vagy korai meg? Mikortól érdemes?

Legjobb válasz: Hát általában a nõk akkor kezdik el borotválni (már aki), amikor elkezdenek nemi életet élni. Gondolom te még nem teszel ilyet. De ha zavar, szerintem nyugodtan, bajod nem lesz tõle. Biztos borotválod a hónaljadat is, attól se lett bajod, akkor ettõl miért lenne? Vagy miért lenne most jobban, mint ha késõbb kezdenéd el? Szóval én azt mondom, nyugodtan, csak vigyázz, meg ne vágd magad.

Hát általában a nõk akkor kezdik el borotválni (már aki), amikor elkezdenek nemi életet élni. Gondolom te még nem teszel ilyet. De ha zavar, szerintem nyugodtan, bajod nem lesz tõle. Biztos borotválod a hónaljadat is, attól se lett bajod, akkor ettõl miért lenne? Vagy miért lenne most jobban, mint ha késõbb kezdenéd el? Szóval én azt mondom, nyugodtan, csak vigyázz, meg ne vágd magad.
Minden tapasztalat a borotva ellen van ! Eredméyne dzsungel !! Amugy az intim tisztaság miatt ajánlatos rövöditeni mert ahol szõr van ott izzadás van és ott büdös is van... A másik a gyanta.. nem kell vele annyit kínlódnod... havi egy gyanta és nincs bajod belõle. Van érzékeny bõrre rózsaszin gyanta is ! (és gyantázás utáni olaj ami szintén nyugtatja a bõr. De errõl kozmetikus illetve fodrászkellék boltos jobban tud beszélni. Ne szégyelld, majdnem mindenki ezt csinálja !
jah, nem ugy kell megoldani mint a betét vásárlást. Irulva pirulva, "nem is nekem lesz hanem a kutyámnak" szöveggel. Mindenki szedi a szõrét, majdnem mindenhol... lassan már a hajunkat is szedetni kell hogy ""nõiesek legyünk""
A kérdező hozzászólása: Koszi hogy valaszoltatok!:*:*:*
A Te puncid, Te döntsd el, hogy borotválod-e!
engem is zavar és igen is lehet erõsebb a szörzet nekem pl néh akilog abugyimbol és egyszerüen csak átmegy rajta(a bugyimun és látszik xd) én is próbálgattam ollóval de hát nem nagyon ment de próbáld meg elöször ollóval aztán 4 szemközt beszéljetek anyukáddal és mond meg hogy nagyon zavar és kérdezd meg hogy leborotválhatod-e, de mindeképp beszélj vele mert könnyen belevághatsz, csak egy irányba és hazsálj borotva haobot vagy tusfüdõ is jó én hónajhoz azt szoktam :)
nem igaz hogy kicsi és alig van nekem KILOG A FÖRDÕRUHÁBÓL!!!!!!
én is 12 éves vok én csak a végéböl szoktam vágni ollóval!:)
Aki borotválja mind k*va. Gondolom szilikon mellet is akarsz és kitetováltatni magadat?
A kérdező hozzászólása: Koszonom hogy valaszoltatok!:*
Én is 12 éves korom óta borotválom, engem is ugyanúgy zavart, mint téged. És még élek + nem erõsödött meg a szörzet szóval szerintem nyugodtan borotváld, de persze az ollóval sincs semmi baj. Viszont ha borotválod akkor szerintem csórj egy picid apukád borotvahabjából, attól sokkal könnyebb lesz leborotválni!! + persze vigyázz, hogy nehogy elvágd magad!
És ha érzékeny a bõröd, akkor bizony be is gyulladnak a szõrtüszõid... :S Sztem is inkább csak vágd még!!
Ha zavar a szûr, akkor sem muszály teljesen leborotválni, szerintem az is elég ha megnyírod egy kisollóval, és csak pici szõrt hagysz rajta.
12 évesen még kicsi és gyenge a szöröd, ha most leborotválod akkor 14 éves korodra egy egézs dzsungel lesz ott.
Szia! Szerintem nyugodtan borotváld le, ha úgy gondolod jobb lesz neked. Az viszont nem igaz, hogy "dzsungel" lesz késõbb. Csak akkor, ha nem húzod le rendszeresen. Van akinem el is vékonyodik.
Beszélj anyuddal, hogy ez téged zavar és vigyen egy egy kozmetikushoz aki legyantázza pár havonta.
Szerintem nem kell leszedned a szört ilyen korán!még nem olyan erõs szörzeted kicsit megrövídíted de ne borotváld le semmiképp.Gondolom még nem élsz nemi életet szóval ilyen téren nem zavar. Én is korán elkezdtem leszedni elég gyakran és ott is megerõsödött a ször ahol nem kellett volna ami felnõt korban kellemetlen.
Ha teheted minnél késõbb!De ha nagyon szörös vagy akkor nincs mit tenni. de nem hiszem hogy a te korodban olyan erõs a szörzet.
Sszia! Én mindenképpen azt ajánlatom, hogy vágd ollóval! Ráérsz még pár évet, amíg nincs állandó partnered vagy ilyesmi. Nehogy leborotváld! Remélem nem írtam túl késõn. Egyrészt nagyon korai még, és felesleges is. Tényleg felesleges. Engem is zavart, és megkérdeztem anyutól, h most mit kezdjek mégis vele.. borotváljam? Õ azt mondta, hogy õ is csak ollóval szokta vágni. Így levághatod a nagy részét, és nem fog zavarni. És egyáltalán nem is olyan ártalmas ez, mint egy borotva :S Azzal amúgy is meggyûlne a bajod, folyton kipattogna, meg minden bajod lenne...
Meg szúr is (engem legalábbis....)
borotváld ha zavar, de lehet gyantázni jobb :)

Jövő áprilisban vagy májusban lesz az eljegyzésünk! Mikortól érdemes készülődni rá?

Nem nagyon értek az ilyesmihez. Mikor érdemes a kajáról, a virágokról gondoskodni? Aki már túl az övén az írjon! Köszi

Legjobb válasz: Ne haragudj, tudom nem ide tartozik, de hova valosi vagy?

Ne haragudj, tudom nem ide tartozik, de hova valosi vagy?
Attól függ a kajálás hol lesz.NEkünk étteremben volt kb egy hónappal elõtte foglaltuk le.....Virágokat tessék kikukucskálni megbeszélni a virágossal.Minél elõbb elkezditek annál nyugodtabb lesz a készülõdés.Szerintem legkésõbb február eleje amikor el kéne kezdeni.MEghívni mindenkit, ruhát választani...menüt egyeztetni meg amiket akartok.Érdemes listát írni:) Sok boldogságot.
fél év, attól is függ mekkora volumenû és hogy igéánybe veszed e szervezõ segítségét, meg hogy mikre van szükséged sok apró dologra oda kell figyelni... nem vagyok tl rajta, csak tanulom :)
Egy "sima" eljegyzés nem kis lakodalom. Tehát megszervezni sem tart olyan sokáig. elég ha elõtte való hónapban veszel magadnak ruhát, a võlegényed keres egy virágkötõt, közösen kerestek egy éttermet és lefoglaljátok kb 20 fõre. Úgy mint egy ballagás esetén. Nem kell túl lihegni.
Én se értem, egy eljegyzésen mi szervezni való van... Vagy akkor jelezd, hogy hány fõs lesz ez az eljegyzés. Nálunk felmentünk anyuékhoz, ott megtörtént az eljegyzés, kaptam virágot és meghívtuk a családot egy étterembe, ahová kb. 1 héttel elõtte szóltunk, hogy jönnénk 10 fõvel... Ennyi. Ráérsz a lakodalmat szervezgetni majd, az eljegyzés csak egy belsõséges ceremónia kellene legyen, nem egy mini lakodalom!
A kérdező hozzászólása: Nem akarok lakodalmat, csak azt h jól érezze magát mindenki meg hát szép is legyen. Mégiscsak az eljegyzésem lesz:) Nem írom meg hol lakok mert hát ez direkt egy anonim oldal. De annyit írok azért h dunántúli vagyok. Köszi aki írt, még írhattok.
1 hónap elég rá még akkor is, ha semmi elképzelésed nincs jelenleg, tehát fogalmad sincs, melyik étterem legyen, stb. A lényeg, hogy ne menj a környezted agyára majd azzal, hogy másról se tudsz beszélni... mert akkor lesznek, akik csak azért fogadják el a meghívást, hogy aztán jól kibeszélhessenek. Csak nyugi!
vendéglátásban dolgozom. a szokás 1-6 hónappal elõtte elkezdeni szervezni.
Fú, 1 hónappal elõtte foglalj asztalt, vegyél ruhát, virág mindig van a virágosnál...

A barátcserjét bárki elkezdheti szedni, recept nélkül kiadható? Vagy mikortól érdemes szedni?

Legjobb válasz: Vény nélküli,bármikor elkezdheted szedni! Sok sikert!

Vény nélküli, bármikor elkezdheted szedni! Sok sikert!

A GYES igénylését a munkahelyem intézi, vagy nekem kell megigényelnem? Nemsoká lejár a GYED-em, mikortól érdemes intézkedni?

Persze holnap megkérdezem a munkahelyem is,de aki már most tudja,megirhatja:-)köszi:-)

Legjobb válasz: A GYES-hez semmi köze nincs a munkahelyednek, természetesen neked kell intézni. Akár 2-3 héttel a gyed lejárta elõtt elkezdhetsz intézkedni, hogy gördülékeny legyen a kifizetés és ne maradj pénz nélkül.

A GYES-hez semmi köze nincs a munkahelyednek, természetesen neked kell intézni. Akár 2-3 héttel a gyed lejárta elõtt elkezdhetsz intézkedni, hogy gördülékeny legyen a kifizetés és ne maradj pénz nélkül.
GYES a lakóhelyszertini illetékes MÁK-nál kell intézni.
A kérdező hozzászólása: ok, köszi a választ.

Mikortól használjam a játszószőnyeget? 4 hetes a kislányom. Már érdemes, vagy még felesleges?

Legjobb válasz: Szerintem még nagyon pici ehhez. Négy hetesen még alig érzékelne bármit is az egészbõl, nem tudna még játszani vele.

Szerintem még nagyon pici ehhez. Négy hetesen még alig érzékelne bármit is az egészbõl, nem tudna még játszani vele.
érdemes, tedd rá hasra, hátra hagy nézegesse, lehet, hogy már tetszik neki, ártani nem árthat.
Csak nézegetni fogja még, de az is fejleszti :)
Tedd rá, hogy szokja. Mi 3 hónaposan tettük rá de már késõ volt, nem szereti.
A kérdező hozzászólása: Akkor ki fogom próbálni! Köszönöm!
Kicsit még talán korai, de tehetsz egy próbát. Ráteszed és kiderül, érdekli-e egyáltalán. A kisfiamat kb. 2 hónapos korától kezdte érdekelni.
Szia! Nyugdtan ráteheted. Az én kislányom ennyi idõsen már szívesen nézelõdött rajta. Ha van rajta piros szín, az még jobban felkelti figyelmét. Hamar kinõttük, mert hamar fordult a babám, és legurult róla, már 3, 5 hóposan.
Nekünk is 2 hónapos korától volt érdemes használni, elõtte nem érdekelte. Viszont onnantól kezdve imádta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!