Találatok a következő kifejezésre: Mikortól érdemes járni (4 db)

Bp. -n jó kismama torna helyet ismertek? Mikortól érdemes járni? Átlag mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szent Imre kórházban kedd de.11 és 1/2 5 (azt hiszem). Gyógytornász tartja. 12. hét után lehet menni folyamatosan. Felajánlásos alapon kb.200ft.

Szent Imre kórházban kedd de.11 és 1/2 5 (azt hiszem). Gyógytornász tartja. 12. hét után lehet menni folyamatosan. Felajánlásos alapon kb.200ft.
Érdemes oda menned, ahol szülni fogsz, kórházakban általában ingyenes. Kérdezz utána, van, ahol kérnek orvosi igazolást arról, hogy tornázhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Mit gondoltok az otthoni torna videókról? Az is hasznos?

Mikortól érdemes nőgyógyászhoz járni?

Ha valaki nem él szexuális életet, és nincs panasza, akkor is menni kell? Más: vaginizmussal nődokihoz menjek, vagy szexuálpszichológushoz?

Legjobb válasz: azért 20 fölött akkor is kell ellenörzésre járni ha szûz vagy. A vaginizmussal meg pszichológushoz menjél.

azért 20 fölött akkor is kell ellenörzésre járni ha szûz vagy. A vaginizmussal meg pszichológushoz menjél.
Ha nem élsz szexuális életet és nincs semmi panaszod, akkor nem kell nõgyógyászhoz menned.

Mikortól érdemes rövidnadrágban járni?

Vannak akik már abban jönnek iskolába... Szerintem korai még.

Legjobb válasz: Kedves kerdezo! Amikor mar nem fazol. A tobbiek jegesmedvek? Udv R.

Kedves kerdezo! Amikor mar nem fazol. A tobbiek jegesmedvek? Udv R.
Amikor meleg van!
14 éves kor után
A kérdező hozzászólása: Azta, de vicces vagy.....
Én már több mint két hete rövidnadrágba járok suliba...
A kérdező hozzászólása: Az a baj, h én reggel szétfagyok :D

Mikortól érdemes védőnőhöz járni és hogyan kell kiválasztani? Pécsen kit válasszak?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a tényleges lakóhely (nem lakcímkártya) szerinti védõnõhöz kell bejelentkezni. Legalábbis nálam így volt. Vinni kell a papírokat, amit az orvos adott arról, hogy terhes vagy. (18 hetes kismama)

Én úgy tudom, hogy a tényleges lakóhely (nem lakcímkártya) szerinti védõnõhöz kell bejelentkezni. Legalábbis nálam így volt. Vinni kell a papírokat, amit az orvos adott arról, hogy terhes vagy. (18 hetes kismama)
Úgy emlékszem a doki ír egy papírt, hogy igen terhes vagy és a védõnõd állítsa ki a kiskönyved. Azért jó hamar elintézni, mert a kiskönyv felmutatásával már vizitdíj mentes leszel (de csak a terhességgel kapcsolatos vizsgálatokra, mint nálam kiderült). A védõnõ nem választható, csak oda mehetsz akihez a lakhelyed tartzik.
Szia En hetfon voltam vedononel.Sajnos nem valaszthatsz vedonot, ahoz a vedonohoz kell menned ahol laksz helyileg, nem kell, h bejelentett legyen ez a lakhely, de azert kell oda menni, mert majd onnan fog kimenni kornyezettanulmanyra, h hova is viszitek majd haza a babat, es szules utan ugy tudom par hetig hetente aztan kethetente meglatogat benneteket. Es avval a papirral tudsz hozza elmenni amit az orvosod allit ki, h babas vagy, igy tenyleg vizitdij mentes lesz a vizsgalat, de csak a terhesseggel osszefuggo vizsgalatok. 10 hetes kismama
Amikor megállapították a terhességet. Az orvos fogja megmondani, hogy kihez tartozol. Na, én pl. pécsi vagyok, kint lakom szellemvárosban, itt mindenki a Pál Gyulánéhoz jár, kedves meg minden, bár ha lehetne választani, akkor máshoz mennék. Egyet tudok, a Szekeres Zsuzsát, aki nagyon jófej, ha hozzá tartozol, akkor szerencsés vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!