Találatok a következő kifejezésre: Mikortól érdemes a babák szájápolását (1 db)

Mikortól érdemes elkezdeni a babák szájápolását?

Csak ha már van foga, vagy el?tte is? Mivel tisztítsam? Jó a brendonos szájkend?, vagy elég egy sima bórax glicerines gézlap?

Legjobb válasz: Azt mondják már a fogak elött is lehet a babák száját áttörölni.textil pelust benedevesíteni,e´s áttörlni.E`n eddíg nem tettem,mert amint benyúlok a babám szájába összszorítja:)

Azt mondják már a fogak elött is lehet a babák száját áttörölni.textil pelust benedevesíteni, e´s áttörlni.E`n eddíg nem tettem, mert amint benyúlok a babám szájába összszorítja:)
Nekem is megfordult ez a kérdés már a fejemben, de én addig nem törölgetem míg a foga nem jött ki. Az én babám 1 hét múlva lesz 6 hónapos. Még nem jön a foga, de be szoktam kukkantani a szájába és nem hiszem, hogy törölgetnem kéne. Azért ha valakinek van tuti tippje én is szívesen venném.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Alma után vizet lehet adni a babának?

hozzátáplálással kapcsolatos a kérdésem.ha a babám reggel 7-8körül eszik,-és utána meg 11-12között ebédel,a kettő között ,ha nem alszik,lehet-e adni a gyümölcsöt-és meg kell e szoptatni utána,vagy kóstolhatja pl,mielőtt leteszem aludni?ti hogy vezettétek be a gyümölcsöt?inkább délután?

3

Káros a babyhordozó a babára nézve ha sokat van benne?

Sokat autózunk most, főleg h jönnek az ünnepek, ajándékokat kell venni stb... Visszük mindig magunkkal a 3,5 hónapos kislányunkat, ugye babyhordozóban. Meg van h a babakocsira is ezt tesszük amikor csak sétálni megyünk, mert a mózesben mindig csak ordít, mert nem lát ki, a babyhordozóban meg szépen elvan, nagyokat alszik benne. Ez mennyire káros neki?

5

Mikortól mondják a babákra, hogy elindulnak, járnak? Ti mikor jelentettétek ezt ki?

Napokon belül egy éves lesz a fiam.

8

Mivel lepitek meg 16 hónap körüli babátokat Mikulásra?

6

Ez mitől lehet?

Kb.3 hete néha beszúr a méhem és a petefészkem egyszerre , de nem olyan vészes.

2

8 Hónapos, stabilan ülő fiamat beleültethetem a Tescos bevásárlókocsi ülőkéjébe?

9

Baba hintaló van valakinek? Mennyi idős kortól? Vélemények?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

0

8-9 hónapos babának karácsonyi ajándékötletek?

Kisfiú, valamilyen fejlesztő játék kellene, 5-10 ezer körüli összegért.

1

Szaliciles alkohol helyett bórsav a köldökcsonkra? Biztos, hogy használhatom?

Most jöttünk haza a kórházból szülés után. :)

4

Mikortól alszanak kétszer a babák?

hogy alakult az ébrenlét-alvás rendszere ilyenkor?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!