Találatok a következő kifejezésre: Mikortól érdemes a babák (27 db)

Mikortol érdemes a babákat uszásra hordani? Valaki el tudná "mondani" részletesen hogyan is müködik? 1 éves lesz 3 hét mulva a babám

Legjobb válasz: Hááát mi már 3,5 hós kora óta hordjuk babaúszásra-ha erre gondolsz!Nagyon szereti de kellet 1 kis idõ míg megtetszett neki míg jól érzezte már magát!Sajna volt 1 kisfiú aki 1 éves volt és velünk kezdte de abba is hagyták mert nagggggyon nehéz volt vele!Nem csinált semmit,csak sírt,meg volt rémülve stb!Kívánom h nektek sikeresebb legyen!

Hááát mi már 3, 5 hós kora óta hordjuk babaúszásra-ha erre gondolsz!Nagyon szereti de kellet 1 kis idõ míg megtetszett neki míg jól érzezte már magát!Sajna volt 1 kisfiú aki 1 éves volt és velünk kezdte de abba is hagyták mert nagggggyon nehéz volt vele!Nem csinált semmit, csak sírt, meg volt rémülve stb!Kívánom h nektek sikeresebb legyen!
Mi is 2-3 hónapos kortól vittük õket. Ahol van babaúszás ott van a kicsit nagyobbaknak is általában. Neki már nem lesz búvárreflexe, tehát kicsit nehezebb lesz vele, de a tanfolyamokon segíteni tudnak.

Mikortól érdemes a babát ráültetni a bilire?

9 hónapos kislányom kb. 3 hónapja csak úgy kakil, ha kibontom a pelusból. Érdemes lenne már most elkezdeni a bilizést?

Legjobb válasz: Egy próbát megér. Anyum szerint én egy éves múltam és szinte teljesen szobatiszta voltam. Én majd a nyáron gondoltam, akkor elég lesz egy bugyi is ruhának, akkor könnyebb talán. Mi 10 hósak vagyunk.

Egy próbát megér. Anyum szerint én egy éves múltam és szinte teljesen szobatiszta voltam. Én majd a nyáron gondoltam, akkor elég lesz egy bugyi is ruhának, akkor könnyebb talán. Mi 10 hósak vagyunk.
Szia! Amikor már stabilan ül a baba, akkor nyugodtan meglehet próbálni, hátha sikerül bele valami:)
Szia! Igaz, 9-10 hónaposan még nem lesz egy kisbaba szobatiszta. egy próbát azonban mindenképpen megér. Ha sikerül, akkor lesz öröm, ha nem, akkor az sem baj. Még ráértek. Pici lányom 9 hónapos, egy hónapja stabilan ül és már ráteszem a bilire naponta háromszor. Sõt, ha látom, hogy éppen nagy dolgát végzi, akkor még többször is. Csodát nem szabad várni, és szerintem nyugodtan elkezdhetsz kísérletezni.
9 hónaposan még egy gyerek se lesz szobatiszta, fõleg, ami a kakilást illeti. Szerintem még teljesen felesleges ráültetni a bilire, maximum véletlenül sikerülhet valami. Legkorábban 1, 5 éves kor körül lesz egy gyerek önként szobatiszta.

Mikortol erdemes a babat uszasra vinni?

Minap hallottam a babauszasrol. 3 honapos a kisfiam es szeretnem elvinni. Nem vagyunk mar lekesve rola idoben?

Legjobb válasz: Remek dolog a babaúszás, és én még abba sem vagyok biztos, hogy amelyik baba ordít fürdetésközben, az ne élvezné a merülést a medencében.. mert hát óriási a különbség! úgyhogy hajrá!!

Remek dolog a babaúszás, és én még abba sem vagyok biztos, hogy amelyik baba ordít fürdetésközben, az ne élvezné a merülést a medencében.. mert hát óriási a különbség! úgyhogy hajrá!!
Én 7 hósan vittel elsõ alkalommal. Imádja a medencét, merülni is szeret. sosem ordít, még csak egy picit sem picsog.
Szia. 3 hónapos kor után szabad vinni, és 6 húnapos kor elõtt, mert ha betölti a fél évet, akkor már nem mûködik a búvárreflex. Úszópelus mindenképp kell, úszósapka, azt hogy úszónadrág, úszósapka kell-e hely válogatja. Itt nálunk, Miskolcon 2 helyen van babaúszás, egyik helyen kell, másik helyen nem. Az elsõ néhány alkalommal szoktatják a babát a vízhez, utána merülnek csak. Itt nálunk 1800 ft 1 óra. Érdemes otthon fürdetésnél szoktatni a vízhez, arcocskáját, fejét locsolgatni, mert leginkább az okozhat gondot. Annál a babánál, aki otthon is ordít fürdés közben, nem biztos hogy bejön a babaúszás. Remélem tudtam segíteni.


Mikortol játszanak a babák a csörgövel ugy hogy már megfogják? A rágokát mikortol érdemes adni a babáknak?

Legjobb válasz: Az enyém kb 4 hónapos kortól kezdte megfogni a tárgyakat. Rágókát is kb akkortól érdemes adni, akkor indul be a fogzás is legtöbbször. Bár az enyém rág mindent, csak a rágókát nem.

Az enyém kb 4 hónapos kortól kezdte megfogni a tárgyakat. Rágókát is kb akkortól érdemes adni, akkor indul be a fogzás is legtöbbször. Bár az enyém rág mindent, csak a rágókát nem.
Nekem 3 hónaposan kezdett el fogni látványosan. Most 4 hónapos múlt és mindenért nyúl amit meglát. És persze minden a szájában köt ki. Rágóka is van a játékai között azt is a szájába veszi. Bár fogacskája még nincsen.
A kisfiam 3-3, 5 hónaposan kezdte el fogni a csörgõket és rágókákat és rögtön mindent a szájába gyömöszöl. Én már azóta adok neki rágókát is, néha azzal játszik, néha a csörgõkkel. 4 és fél hós kisfiú anyuja

Mikortól érdemes a fogzásra bármit is alkalmazni? 4 hós a babám, néha ömlik a nyál a szájából. De nem egész napos, rágcsál, szerintem viszket az ínye.

Tudom hogy kés?bb fog csak kibújni a foga, csak vannak már el?jelek. Kicsit lett ny?gösebb, mikor rájön akkor nagyon tud nyöszörögni, mindent töm a szájába. Ez napközben többször is el?fordul. Vettünk egy rágókát, de szerintem még túl nagy neki, nem tudja két kézzel rendesen megtartani, venni akarok egy kisebbet, amivel egy kézzel is boldogul. Néha éjszaka is felébred (amúgy átaludja az éjszakát), de könnyen vissza lehet altatni. Vegyek valamit a gyógyszertárban hogy ha igazán beindul a dolog, vagy ráérek majd akkor? Természetesen homeópátiás dologra gondoltam.

Legjobb válasz: nálunk a Dologél vált be, ez csak gyógynövényes, tehát akárhányszor használható. amikor nem volt egyértelmû, hogya foga miatt nyûglõdik, akkor is be tudtuk vele kenni gond nélkül, mindig megnyugodott. ha nagyon fog fájni az ínye, akkor Dentinox a legjobb, ebben van fájdalomcsillapító, tehát csak ritkán használható. szerintem a Dologélt már most érdemes megvenni.

nálunk a Dologél vált be, ez csak gyógynövényes, tehát akárhányszor használható. amikor nem volt egyértelmû, hogya foga miatt nyûglõdik, akkor is be tudtuk vele kenni gond nélkül, mindig megnyugodott. ha nagyon fog fájni az ínye, akkor Dentinox a legjobb, ebben van fájdalomcsillapító, tehát csak ritkán használható. szerintem a Dologélt már most érdemes megvenni.
Én nyügire még nem használtam semmit. Sokszor játszottunk együtt, vagy próbáltam lekötni, ha nem sírt, csak nyöszörgött, tömködött a szájába, akkor nem adtam. Akkor kezdtem, mikor 4 és fél hósan nem akart enni, bármi az ínyéhez ért, ordított. Majdnem 6 hós volt, mikor kibújt az elsõ foga. Chamomillát kap rá egyébként. Dentinoxot csak elalvásnál használok, ha nem bír elaludni a fogától. Nagyon vész esetén viburcol kúpot kapott, de akkor már nagyon szenvedett, akkor tört át.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Lehet azért bekészülök, hogy ha igazán beindul a dolog akkor kéznél legyen az amivel segíteni tudok neki.

Mikortól esznek a babák darabos ételt? Melyik étel vált be ilyen formában, mivel érdemes kísérletezni?

Legjobb válasz: Ez nagyon gyerekfüggõ.A párom finnyás gyerek volt,én még a fogmosástól is öklendezem.A babám 10 hós és van 7 foga,de neki mindent mixelni kell,mert a pici darabos kajától is öklendezik vagy akár el is hányja magát.Neki a 7-8 hós-nak való darabos bébiételt is le kell mixelni.

Ez nagyon gyerekfüggõ.A párom finnyás gyerek volt, én még a fogmosástól is öklendezem.A babám 10 hós és van 7 foga, de neki mindent mixelni kell, mert a pici darabos kajától is öklendezik vagy akár el is hányja magát.Neki a 7-8 hós-nak való darabos bébiételt is le kell mixelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megpróbálom majd az együtt evés ötletet!
A kérdező hozzászólása: És köszi a második válaszolónak is, megnyugodtam, hogy nem csak nálunk probléma a darabos étel.

Mikortól vegyek a babámnak játékot, és mit érdemes, ami leköti?

most 1 hónapos, eddig dajkáltam,ringattam, zenét hallgattam vele és beszéltem hozzá...

Legjobb válasz: Most már erösen néz, az elsö dolgok az ágyfölé szerelhetö zenés forgók. ezeket általában nagyon szeretik. elég a legegyszerübb is, csak szines legyen. Olyat vegyél ami neked tetszik. Aztán 3-4 hós kora körül kezd el fogni, akkortól lehet mindenféle csörgöket, zörgöket, rágókáta venni neki.

Most már erösen néz, az elsö dolgok az ágyfölé szerelhetö zenés forgók. ezeket általában nagyon szeretik. elég a legegyszerübb is, csak szines legyen. Olyat vegyél ami neked tetszik. Aztán 3-4 hós kora körül kezd el fogni, akkortól lehet mindenféle csörgöket, zörgöket, rágókáta venni neki.
Nekem ekkor még aludt éjjel-nappal. De ha mindenképpen szórakoztatni akarod, akkor vegyél játszószõnyeget.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) forgót meg már csináltunk neki kis plüssökbõl
Hát igazából a játékok olyan négy hónapos kora körül fogják érdekelni:) Akaszthatsz a kiságy szélére ilyen szines figurákat..hátha elnézegeti:)
Nekünk az elsõ játék a babakocsiban volt.Egy sor színes maci, ami forog a saját tengelye körül. Eleinte csak nézte, aztán amint hadonászott, hangot adott, mert csörgõ is van benne, aztán már direkt ütött bele, aztán már meg is tudta fogni.Most 5 hós lett ma, s még mindig nagyon leköti.

Mikortól érdemes a bilire ültetni a babát? Tudom, majd ha csak már beszél akkor lehet szobatiszta. De előtte próbálgatni?

Legjobb válasz: Szia.Egy ismerõsöm mesélte,hogy a fia 4 hónapos korától nagyon szorulásos volt. Amikor látta rajta,hogy erõlködik ráültette a bilire. Egy idõ után a pisilésnél is ezt csinálta,így 1 éves korára szobatiszta lett. A lánya 1,5 éves koráig volt csak pelenkás. A srác már 22 éves,úgyhogy nem a neten olvasta a módszert,teljesen magától szoktatta.

Szia.Egy ismerõsöm mesélte, hogy a fia 4 hónapos korától nagyon szorulásos volt. Amikor látta rajta, hogy erõlködik ráültette a bilire. Egy idõ után a pisilésnél is ezt csinálta, így 1 éves korára szobatiszta lett. A lánya 1, 5 éves koráig volt csak pelenkás. A srác már 22 éves, úgyhogy nem a neten olvasta a módszert, teljesen magától szoktatta.

Mekkora babának érdemes fiser price tanulo kutyust venni? Mikortol köti le igazán a babákat?

Legjobb válasz: Szerintem 10 hónapos kortól érdemes, de minden baba más. Tehát nem biztos, hogy a Te babádat leköti már. Mennyi idõs?

Szerintem 10 hónapos kortól érdemes, de minden baba más. Tehát nem biztos, hogy a Te babádat leköti már. Mennyi idõs?
szia! az 5 hónapos fiam most kapott egy ilyen kutyust a barátnõimtõl. persze egyedül nem tud vele játszani, de ha az ölembe veszem, akkor már nyomogatja, tapogatja és tetszik neki, hogy dumál a szerkezet. késõbb remélem maga is használja majd :)

Érdemes venni pihenöszéket, olyat néztem ami rezgős és zenél is, mikortol köti le a babát és meddig ül meg benne? A játszoszönyegre mikor rakjam a babámat 3 hetes, mikortol lát és fog?

Legjobb válasz: az utolsotol kérdezném :te hol vetted a pihenöszéket szerintem én is olyat néztem ami neked van,de én drágábban láttam.Légyszi ird meg hol vetted enyiér?Köszi.

A kérdező hozzászólása: az utolsotol kérdezném :te hol vetted a pihenöszéket szerintem én is olyat néztem ami neked van, de én drágábban láttam.Légyszi ird meg hol vetted enyiér?Köszi.
szia! én innene rendeltem a fisher-prince.st: http://www.gyerekalom.hu/ remélem segítettem neked az énkislányomis szewreti
4 hetes korától játszószönyegre teszem a Lányomat imádja. Most 20 hetes múlt és már elõszeretettel tépi a figurákat lefelé. A 3-4 hónap táján nyúl utána a tárgyaknak. Pihenõszék a miénk nem ilyen extra és arra használjuk hogy etetem belõle vagy tv-t nézi néha akkor ül benne huzamasabb ideig ennyi idõsen ha ott vagyok vele, kisebb korában több idõt töltött fekvéssel benne. 20hetes Kislány anyukája
igen nagyon praktikus dolog, én születése ota abba rakom.az enyém sem rezgõs de azt hallottam az jo a hasfájos babáknak.de ha csak simát veszel az is jo és megéri
Én a játszószõnyeget is javaslom, mivel ott nem csak ül és néz, hanem aktívkodhat is. Ez minden téren fejleszti, nálunk nagyon bevált. 1, 5 hónapos korában kapta, órákig játszott vele. most 6 hónapos, de kb 2 hónapja már az ívet nem használjuk, mert olyan erõs hogy ledönti meg eltörte :) no meg elkezdett mászni, ezért még a zörgõket meg a tükröt még így is sokat nézegeti.
nekünk a fisher price-s van, ami rezeg és 18 kg-ig jó, hintáztatni is lehet benne. naon szereti a fiam, van játszohidja is a széknek, azt szokta nézegetni, vagy csak leveszem és nézeget. a rezgõs funkciója segit neki, ha nem tud kakilni. kb.12.000ft volt, de mindenhol más ára van, nézz körül alaposan, mert ezt a fajtát én láttam 20, 000ft-ért is...
azt tudom h interneten rendeltem, ausztriából hozták, de magyar a honlap, jatsszvelem.hu-n is van, nézd meg még az intersparba is, mert ott pl. néztem a fisher price játékokat, és a tanulókutyus ott csak 7700ft, mindenhol máshol pedig 8800ft-ról indul és kb 12.000ft.ig van árban, lehet ez a rezgõszék is olcsóbb...de mindenképpen megkeresem a honlap cimet neked, én egy hónapos korától ültettem bele, akkor még beletettem a babahordozóból az ujszülött fejszükitöt és ugy, már akkor naon élvezte..
na megtaláltam, arzuhanas.com, de most nincs olyan, nem láttam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, sokat segitettetek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!