Találatok a következő kifejezésre: Mikortól kb és (36 db)

Mikortól, hol, és kb. mennyiért tudok venni Project Natal-t az XBox 360-omhoz?

Legjobb válasz: 2010 március-áprilisától. Árat nem tok mondani, én úgy kb. 20-30e közé tenném:)

2010 március-áprilisától. Árat nem tok mondani, én úgy kb. 20-30e közé tenném:)
A kérdező hozzászólása: Köszi!:D Remélem olyan jó lesz mint amilyennek mondják!:D
hmm pontosítanék 2010 novemberében kerül a polcokra és 3 helyenis utánaolvastam kb 15 ezerforintos árralehet számítani(ezhihetetlenül olcsónak tûnik nekem de ha ténylegígyvan nagyon örül a fejem:D)
ááá de jó lenne :D
a neve Kinect, November 10, 41990 ---konzolbolt

Mikortól (kb) érezzük, és honnan tudjuk, hogy mocorog a baba?

Legjobb válasz: Én a 17. héten kezdtem érezni, apró buborékszerû érzések voltak. Van aki elõbb, van aki késõbb kezdi érezni. Kb a 20. héttõl már a férjem is érezte a kezével. 25 hetes kismami

Én a 17. héten kezdtem érezni, apró buborékszerû érzések voltak. Van aki elõbb, van aki késõbb kezdi érezni. Kb a 20. héttõl már a férjem is érezte a kezével. 25 hetes kismami
Az elsõ babánál nem kell megijedni, ha a 20.hét után érzed, én is így voltam vele.Az elején nem is igazán érzésnek nevezhetõ, inkább sejtésnek, én is sokszor azt hittem, h csak beképzelem, amikor meg már egyértelmû, az semmivel nem téveszthetõ össze. Sokan mondják, h eleinte bélmozgás-szerû, bugyborékolás, vagy mintha rebegtetné valaki a hasfaladat belülrõl.
Tenyleg nagyon valtozo, de ha figyelsz a testedre erezheted. Olyan kis buborekolo erzes eloszor, aztan kesobb biztosan egyertelmu rugassa vallik. En nemreg a 13heten ereztem eloszor ezt a kis buborekolast, es azt mondtak, hogy igen ez a baba, ugyhogy vard figyelmesen, de a 20.hetig nem keso. Kellemes babavarast, es sok egeszseget nektek! 14hetes kismama

Kb. mikortól járnak biztosabban és beszélnek, illetve mikortól tudják hogy mit szabad és mit nem? Attól függetlenül, hogy az ember egész életén át csinál olyat, amit nem szabad!

Legjobb válasz: Hogy mikortól járnak biztosan, az nagyon változó, átlagosan 12-15 hónaposan indulnak el, de 9-18 hónap között szórhat, az elsõ lépések után, gondolom, pár hét. Hogy tudják-e, mit szabad mit nem? Azt nem tudom, az tuti, hogy a 13 hónaposom érti, hogy nem, csak épp nem érdekli. Ha rászólok, huncut arcot vág. :) Azt nem hiszem, hogy elõre tudná még.

Hogy mikortól járnak biztosan, az nagyon változó, átlagosan 12-15 hónaposan indulnak el, de 9-18 hónap között szórhat, az elsõ lépések után, gondolom, pár hét. Hogy tudják-e, mit szabad mit nem? Azt nem tudom, az tuti, hogy a 13 hónaposom érti, hogy nem, csak épp nem érdekli. Ha rászólok, huncut arcot vág. :) Azt nem hiszem, hogy elõre tudná még.


Kb mikortol lehet elkezdeni egyfajta napirendre terni, szokni, a pici babaknal? Mi 4 hetesek vagyunk, korai lenne meg? Es mikortol varhato hogy ataludja az eszakat, ertem ezalatt, hogy tobbet mint 3 ora?

Legjobb válasz: Az a baj a napirendel ilyen kicsi korban, hogy gyorsan változik. Nekünk 6 hetesen volt elõször, de csak 1-2 hétig tartott. Akkor jó tartani, ha huzamosabb ideje már ugyanabban az idõben ébred, mert akkor tudsz mihez viszonyítani. Nálunk a miatt változtak, hogy nappal milyeneket aludt, mert áttértünk elõször az 5x evésre, most meg a 4x evésre. De ugyanakkor kel, ugyanakkor fekszik. Csak tovább bírja a kajával. Az, meg hogy mikor alussza át az éjszakát, sose lehet tuddni. Nekem már a kórházban is aludt 4-5 órát éjjel, örültem neki. Aztán napról napra kicsit többet, már 2 hónapja ugyanaz a napirendünk, és este 10-fél 10-ig alszik. 4 hónapos

Az a baj a napirendel ilyen kicsi korban, hogy gyorsan változik. Nekünk 6 hetesen volt elõször, de csak 1-2 hétig tartott. Akkor jó tartani, ha huzamosabb ideje már ugyanabban az idõben ébred, mert akkor tudsz mihez viszonyítani. Nálunk a miatt változtak, hogy nappal milyeneket aludt, mert áttértünk elõször az 5x evésre, most meg a 4x evésre. De ugyanakkor kel, ugyanakkor fekszik. Csak tovább bírja a kajával. Az, meg hogy mikor alussza át az éjszakát, sose lehet tuddni. Nekem már a kórházban is aludt 4-5 órát éjjel, örültem neki. Aztán napról napra kicsit többet, már 2 hónapja ugyanaz a napirendünk, és este 10-fél 10-ig alszik. 4 hónapos
Anyatejes vagy tápis? A tápis babák hamarabb kezdik átaludni az éjszakát. Az én lányom 2 hetes korától tápis is volt, de 3 hós koráig még volt cici is. 6 hetes kora óta alussza át az éjszakát mai napig(most 6 hós), de 2 hós koráig még hasfájós volt. De az utána megszünt. Így nekünk 2 hós korától állt be a napirend.
A kérdező hozzászólása: Tapis az en babam is, mert sajna nem indult be a tejem. Minden reggel kb masfel hete reggel 6.30-7 korul kel utanna mar nem alszik vissza, es este 9 korul fekszik le, es 2x kel enni ejjel ekozott az ido kozott, ugyhogy az ejszakak kb egyformak, csak van amikor jobban faj a hasa, akkor nagyon sokat felsir es simizni kell a pocijat. Napkozben meg van mikor alig alszik egesz nap csak ilyen fel orakat, van mikor meg orakat alszik evesek utan.
Én kezdettõl fogva egy könyvbõl nevelek és próbálom úgy csinálni ahogy le van írva.Eddig minden rendben ment.Nappal egyáltalán nem alszik de a könyv erre is írt megoldásokat 2 és fél óránként eszik ilyenkor a köztes idõben játék és dajkálás van de többet van az ágyában.Éjjel viszont 1* ébred fel mindig ugyanabban az idõpontban.Nekem így jó és szerintem neki is.Most 2 hónapos.
Az én kisfiam 4 hetesen aludta át elõször az éjszakát, de soha nem kelt fel elõtte sem 1nél többször. 7 hetes kora óta kap minimális tápszeres pótlást(napi 180ml), de ez nem változtatott az éjszakáin. Nálunk szerintem ez alkati kérdés volt a kisfiamnál, nem rajtam múlt. Kb 2 hónapos volt, mikor azt lehet mondani, h kezdett kiszámítható napirendje lenni, persze mindig attól függ, h mikor ébred, mennyire fárasztó a játék, meg mindentõl, ami egy felnõttet is befolyásol(idõjárás, hangulat). A fürdési idõ elejétõl fogva közel azonos idõben történt, a séta lehetõség szerint szintén, mióta kanalasat eszik, az is ad egy fix pontot. Én magam se vagyok egy szigorú napirend szerint élõ egyén, a gyerekem is szeretném, ha rugalmas lenne, ez jelenleg még úgy látszik nála is mûködik, mondjuk, mindent elmondok neki elõre, ha valami szokatlan dolog várható, hiába lehet h nem érti.
Terhes vagy már egyáltalán?
fél évet kell dolgozni legalább, szóval akár már most is jöhet...
A kérdező hozzászólása: Nem, csak elgondolkoztunk rajta.Persze lehet h. nem sikerül, csak 2 gyerek mellett már nem mindegy mennyit kapnék.

Kinek milyen szinű és állagú folyása volt terhesség alatt? És kb. mikortól?

Legjobb válasz: Szia! Nekem kb a 9-10. héttõl végig sárga volt, és viszonylag sok. Sosem volt a terhesség alatt semmi bacim. Az orvos azt mondta "ez nálam a normális". Most 5 hetes a fiam.

Szia! Nekem kb a 9-10. héttõl végig sárga volt, és viszonylag sok. Sosem volt a terhesség alatt semmi bacim. Az orvos azt mondta "ez nálam a normális". Most 5 hetes a fiam.
Nekem az elején (kb a 12.hétig)halványsárga, bõvebb folyás, aztán a 3, hétig még bõvebb, de világosabb folyás, majd a végén sárgás színû.
Szia, 9 hetes vagyok, az elejétõl kezdve bõ sárgás folyásom van.Mondtam az orvosnak, de addig nincs gond, amig nem okoz csipõs, viszketõs tüneteket.
nekem alig van folyásom, ami van, az is elég híg és fehéres. Amit érdekesnek találtam, hogy a terhesség elõtt savanykás szaga volt, most meg olyan édeskés, tejes illata van. Szerencsére nekem is a laboreredményem teljesen jót mutat. 33hetes KM.
Nekem teljhesen feher es zselesebb allagu. Nincs szaga egyalltalan.Viszont talan ici picit tobb mostanaban (talan mert uj intim mosakodo zselet hasznalok). Nem talaltak fertozest szerencsere.
ja es 21 hetes multam :D

2 hós babátok hány kg-os? Mennyit eszik és kb mennyi időt van ébren egy nap? Mikor alszik el és mikor ébred? Mikortól alussza át az éjszakát?

Legjobb válasz: Az enyém ekkor volt kb 4800 gramm, 3200 grammal született. egy nap ilyenkor még 17 órát aludt. az éjszakát 6 hetes kora óta átalussza, fél 10tõl reggel 8ig. most már 3 hónapos, annyi változott, hogy most már 5500 gramm, olyan 14-15 órát alszik, 10tõl csak 7ig alszik :) egyébként újszülött korától alussza át az éjszakát, akkor csak enni kelt fel, hat hetes kora óta nem kér enni éjszaka.

Az enyém ekkor volt kb 4800 gramm, 3200 grammal született. egy nap ilyenkor még 17 órát aludt. az éjszakát 6 hetes kora óta átalussza, fél 10tõl reggel 8ig. most már 3 hónapos, annyi változott, hogy most már 5500 gramm, olyan 14-15 órát alszik, 10tõl csak 7ig alszik :) egyébként újszülött korától alussza át az éjszakát, akkor csak enni kelt fel, hat hetes kora óta nem kér enni éjszaka.
Az én babám 3450 grammal született, 2 hónaposan 6 kiló volt. Este 8-9-tõl aludt reggel 7-8-ig, éjszakai ébredés és evés nélkül. Naponta kb 7-8 alkalommal evett és rajtaütésszerûen idõnként aludt 20-30 percet.
Az én lányom 4890 gramm volt 2 hónaposan (sz: 3950), de az éjszakákat csak mostanában 3, 5 hóanposan aludja át. Bár tegnap meg tegnapelõtt, felkelt éjjel is enni. Este 1/28- 8 körül alszik el és reggel 7-8 között ébred. Eszik egyszer 4-5 körül és ahogy írtam, vam amikor még éjjel is.
4980 elõzõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Egy kicsit aggódom, mert mi már 6 kg-osak vagyunk. Nagyon sokat alszik, szinte egész nap, és az éjszakát is végigalussza. Lehet h túletetem? Vagy vmi baj van?? Nálatok mennyi kaki volt/van egy nap? Nekünk még minden peluban van, a doki azt mondta, már ritkánnan kellene lennie.
A kérdező hozzászólása: Ja, és normál súllyal születtünk, 3400 g-mal.

36. hét után tényleg lentebb száll a has és könnyebb lesz lélegezni, enni stb? Kb. mikortól könnyebb?

Legjobb válasz: Szia én tegnap voltam 37 hetes és pár napja észre vettem,hogy könnyebb a lélegzés meg az evés.Nézegetem a tükörben a hasamat és igen lehet,hogy egy kicsit lentebb van!

Szia én tegnap voltam 37 hetes és pár napja észre vettem, hogy könnyebb a lélegzés meg az evés.Nézegetem a tükörben a hasamat és igen lehet, hogy egy kicsit lentebb van!
Szia!Nekem nem ment lejjebb!61vm-is babát szültem, szóval szerintem neki nem volt hova lejebb menni :) Mikor elfolyt a vizem a szülésznõm megvizsgált, hogy be van e ékelõdve a feje, mert hogy nagyon fent van a feneke!ugyanúgy a mellem alatt volt!És akkor mondta, tuti hosszú kiscsaj lesz! Mostvárom a második kiscsajt, de a dokim szerint még hosszabb lesz, mint a 2 évesem volt!
Enyémnek is ott van a feneke és lány lesz.37 hetes vagyok de szerintem nem szállt le a hasam.
igen

Az Ocolus Rift-et mikortól lehet majd Magyarországon megvásárolni, és kb mennyiért?

Legjobb válasz: Megvette a facebook, tehát arra a célra, amire használni akarnád (gondolom, játék), halott. "Videotelefonálásra" lesz majd alkalmas, az ismeretlen jövõben valamikor.

Megvette a facebook, tehát arra a célra, amire használni akarnád (gondolom, játék), halott. "Videotelefonálásra" lesz majd alkalmas, az ismeretlen jövõben valamikor.
Elsõ válaszolónak: Még mindig a játék az elsõdleges célja az OR-nek. A végleges verzió 2015-ben jelenik meg, azt nem tudom, hogy akkor jön-e ide is. A fejlesztõi verzió kb. 80.000 Ft (szállítással 90-100). Elvileg a végleges verzió ettõl olcsóbb lesz talán olyan 50-70 ezer Ft. Olyat is hallottam, hogy maga a szemüveg ingyenes lesz majd a jövõben, viszont beépítik az árát a játékokéba szóval azok lennének drágábbak, de kétlem hogy ez megvalósulna.
Szerintem nincs hivatalos megjelenés, ami azért fura, mert pedzegettek olyan infókat, hogy VAN végleges prototípus és annak a felbontása is jobb a Dev2-nél, meg a késleltetések is kisebbek már. Ez számomra azt jelentené, hogy simán kijöhetne karácsonyi szezonra, nyilván a többi kiegészítõt meg az elsõ pár húzónév játékot be akarják várni vele. Viszont ugye lassan kijön az AntVR is, meg a Totem is esedékes 2015 elejére, abból már volt végsõ verzióról pár fotó. Szerintem a YouTube-on érdemes a TheVr és TheVR Tech csatornákra feliratkozni mert a két srác elég sok elsõ kézbõl való infót oszt meg és nemsokára megkapják õk is a Dev2-öt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!