Találatok a következő kifejezésre: Mikortól, hány koruktól (3 db)

Mikortól, hány hetes koruktól hallanak a babák bent a pocakban?

Legjobb válasz: Én úgy tudom hogy 20 hetesen már hallanak na de nem biztos,erre én is kíváncsi lennék hogy pontosan mikor!!

Én úgy tudom hogy 20 hetesen már hallanak na de nem biztos, erre én is kíváncsi lennék hogy pontosan mikor!!
Én is úgy tudom, hogy kb. a 20. hét környékétõl
"Kb. a 16. hét környékétõl hallja jól a szívverésünket és hallja az édesanyja hangját, ami mindennél többet jelent neki. Az édesanya hangja a magzat számára, olyan mint egy megnyugtató simogatás. A szakemberek 24. hétre rakják azt, amikorra már kifejlõdött annyira a magzat hallása, hogy hallja az édesapja hangját vagy pl. a TV-bõl áradó hangokat."

Mikortól, hány hetes koruktól lehet már leszoktatni a babákat az éjszakai evésről? Hogyan?

Legjobb válasz: Szia!Nekem két gyermekem van az elsõ fiam 5hónapos koráig evett éjszaka a második pedig 2hónapos koráig.Nem erõltettem õket maguktól szoktak le.

Szia!Nekem két gyermekem van az elsõ fiam 5hónapos koráig evett éjszaka a második pedig 2hónapos koráig.Nem erõltettem õket maguktól szoktak le.
sajnos fárasztó dolog az éjszakai evés , de azt csak a baba tudja eldönteni mikor nincs rá szüksége. Talán a második hónaptól növelheted az etetések közti idõt, de nem szabad a babát éheztetni.
Ezt sosem értettem, h lehet az idõt növelni?:) Mindig 5 perccel tovább hagyom sírni?:) Én is felkelek éjjel, kibírom, rábízom a kislányomra, h meddig kell neki az éjszakai evés. Amúgy olvass utána, miért nagyon fontos az éjszakai szopi a babáknak és a mamáknak, talán úgy könnyebb lesz elviselni. Kitartást!
Szerintem nem kell leszoktatni, magától fogja elhagyni, de 1 éves kora körül, mikor már elég sok mindent eszik, akkor már valóban el lehet hagyni. Én 8.5 hónapja szoptatok még éjjel is. Hozzá szoksz. Az én babám is 9-kor eszik vacsiként aztán kel 2 felé, majd 6-kor. Egyáltalán nem jelent gondot. Persze az elején nehéz belerázódni, de megéri. És tényleg olvass utána, rengeteg elõnye van, ha szopiztatod éjjel. Semmiképp ne adj neki teát éjjel, és pláne ne siratsd!
Az én kisfiam magától szokott le az éjszakai evésrõl, úgy hogy átaludta az éjszakát és nem keltette fel a pocija, hogy éhes.Néha van, hogy hajnali 2-3-kor felsír, ilyenkor cumi és egy kis simike után pár perc és visszaalszik.Ezt õk döntik el sajna, hogy mikortól nem akarnak éjszaka enni.
Most el fogtok ítélni, de én egy idõ után teát adtam neki, mert azt vettem észre, hogy csak kb. kt kortyot szopizik, utána csak cumizik. Oké, tudom, szívtelen vagyok biztos, de szerintem így is nagyon sok szretetet kap, egész nap vele vagyok, de nekem nincs férjem, meg senkim, aki napközben akár csak öt percre is mentesítene. Szóval egy idõ után már teljesen ki voltam készülve, muszáj volt ezt így.
Szia.A lányom 2 éves koráig cicizett, és éjjel is felket .Mikor leszokott 3 nap után végigaludta az éjjszakát.
kisfiam 6, 5hónapig szopizott utána sajna tápszereztem de 9hónapos koráig felkelt éjjel is enni 2x.azután meg teázni 1x.de 10hónapos korra ota átalusza az éjszakát.és most 14hónapos

A kiskutyák hány napos korukban nyitják ki a szemüket és hány napos koruktól kezdenek hallani? Mikortól próbálnak menni?

Legjobb válasz: 10 napos korra kb kinyitják a szemüket, 2 héttõl kezdenek mászkálni, hallani pedig szerintem hallanak rögtön. De ezt nem tudom pontosan.

10 napos korra kb kinyitják a szemüket, 2 héttõl kezdenek mászkálni, hallani pedig szerintem hallanak rögtön. De ezt nem tudom pontosan.
hallani a 21. naptól hallanak
Születésüktõl hallanak. Összerezzennek a zajokra és hangokat adnak ki. Látni a szemük kinyílása után 2-3 nappal tudnak. A szemük 2 hetes kor körül nyílik ki. Hogy mikor kezdenek mászkálni, az fajtafüggõ. A huskyjaim még 3 hetesen is inkább hason gurulgatnak, botladoznak. Az agaraknak meg még ki sem nyílt a szemük de már szaladnak a ládában.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!