Találatok a következő kifejezésre: Mikorra várjam mensit (15 db)

Nov. 28-án kellett volna megjönnie, de dec. 19-én 1 napig volt meg. Mikorra várjam a kovetkezo mensit?

osszevagyok zavarodva nagyon.

Legjobb válasz: TEsztet csináltál már? Máskor pontos a mensid? Ha késett 22 napot, akkor szinte egy mensi kimaradt, és az utolsó is barnás volt, akkor ez utalhat terhességre. Miért nem mentél már orvosohoz? Lehet baba, de sajna más is, járj utána!!Nekem sem volt és most sincs semmi tünetem a mellfájdalmon kívül és 18 hetes vagyok

TEsztet csináltál már? Máskor pontos a mensid? Ha késett 22 napot, akkor szinte egy mensi kimaradt, és az utolsó is barnás volt, akkor ez utalhat terhességre. Miért nem mentél már orvosohoz? Lehet baba, de sajna más is, járj utána!!Nekem sem volt és most sincs semmi tünetem a mellfájdalmon kívül és 18 hetes vagyok
Nekem is egy napig volt valami barnázás és terhes voltam. 6 hetes akkor.Tesztelj mindenképpen. Nem mindenkinek vannak tünetek. Nekem az elején fáradákonyság és alvászavar volt csak. Most vagyok 9 hetes és semmi hányás/nem is hiányzik:) /csak émelygés, éhségérzet. Szorítok!:) Sok pisilés.

Mikorra várjam a mensim closi mellett?

Mensim április 11.-én jött meg 5.-ik ciklusnaptól szedtem a clostit a 10.-ik ciklusnapig egy szemet. Mikorra várjam a mensim? Légyszi segítsetek. A normális válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Nekem 28 napra jött meg sajnos. A 13. ciklusnapon repedtem, napi 1 Clostitól 4 tüszõm érett, aztán csak napi felet kaptam 5 napig (én a 3. ciklusnaptól szedtem), attól 2. Nem lett baba, elvékonyította a nyálkahártyám -erre figyelj!!!-, most Merionalt kapok. Sok sikert, mielõbbi pozi tesztet!!!

Nekem 28 napra jött meg sajnos. A 13. ciklusnapon repedtem, napi 1 Clostitól 4 tüszõm érett, aztán csak napi felet kaptam 5 napig (én a 3. ciklusnaptól szedtem), attól 2. Nem lett baba, elvékonyította a nyálkahártyám -erre figyelj!!!-, most Merionalt kapok. Sok sikert, mielõbbi pozi tesztet!!!
Kedves kérdezõ! Gondolom menned kell/ kellet uh ra hogy megnézzék a pé det és ha igen akkor mikor volt peteérésed? onnantól számolva 14. napra kellene meg jönnie!De szurkolok hogy ne jöjjön meg :)
Nekem annyira elrontotta a clostil, hogy 2 hónapig meg se jött, most meg mint akibõl öntik.....de remélem neked rendben lesz.Szedj mellé e vitamint mert a clostyl megeszi a nyálkahártyádat és az e vitamin vastagítja....

Mikorra varjam a mensim, ha 2 tuszo repedt meg ebben a honapban, de kulonbozo napokon?

Clostit szedtem ebben a honapban. Az ultrahang 2 erett tuszot mutatott. A nagyobb valoszinu 2 hete szerdan repedt meg a masikat kb. 1-2 napra ra ereztem. Szerintetek mara varhatom a mensit, vagy csak 1-2 nap mulva?

Legjobb válasz: Szerintem ma.

Szerintem ma.

Missed ab után mikor lehet először peteérés? Mikorra várjam az első mensit?

Nekem az els? clostys hónapban jött a baba, csak sajnos missed ab lett a vége. Nem tudom, hogy egy adag clostybegytnek lehet hatása a kés?bbiekre is.

Legjobb válasz: Missed ab, clostys szerinted ezeket a szavakat érti egy laikus?

Missed ab, clostys szerinted ezeket a szavakat érti egy laikus?
Aki át esett rajta érti. Nekem 5 hét után jött meg mûtét után. A második menstruáció volt az utolsó. Azóta 7 hónapos a fiam.
Szia! Nekem 6. hétre jött meg a vérzésem a mûtét után.

Egy hetes késésnél, ha - a teszt, reménykedhetek még? És a következő mensim mikorra várjam? Szokott időben?

Legjobb válasz: A remény hal meg utoljára, de 1 hetes késést már ki kéne mutatnia a tesztnek. Ha nincs baba, akkor meg fog jönni. Nekem volt, hogy 2 hetet késett. :(

A remény hal meg utoljára, de 1 hetes késést már ki kéne mutatnia a tesztnek. Ha nincs baba, akkor meg fog jönni. Nekem volt, hogy 2 hetet késett. :(

Fokozatosan esik a hőm, mikorra várjam a mensit? Kb. ma a 4. nap és már teljesen lent van. Viszont ha a pé-t veszem akkor csak péntekre várnám.

Vagy ez egyénfügg?, hogy kinek hány nap után jön meg esés után? Vagy mikor már totál lent van csak akkor jön meg?

Legjobb válasz: Úgy tudom, elég nagy egyéni különbségek vannak. Nekem pl. elõbb megjön, majd a 2. napon esik le.

Úgy tudom, elég nagy egyéni különbségek vannak. Nekem pl. elõbb megjön, majd a 2. napon esik le.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Többiek?http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9665c850fc153b1f75bc49..
Szia! Minden hónapban ilyen kevés ideig van fenn a hõd ovu után? Mert ez csak 5 nap, legalább 10-12 napig fenn kellene lennie, h a baba meg tudjon tapadni. Én megmutatnám dokinak a görbédet, sárgatest elégtelenségre utalhat.
Változó, van akinek a mensi végén esik csak a hõje. Szerintem is mutasd meg orvosnak. Lehet hogy még nem volt pé, csak próbálkozik a szervezet, a hõd nem marad fent , de idõszakonként leeseik, és azt olvastam , hogy ilyenkor tüszõrepsztõ hormon termelõdik, de ha nem elegendõ akkor nem szakad ki. a te görbéd hasonló. légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: Igazából ez az egyetlen hõmérõs hónapom. 2 hónappal vagyok spontán vetélés után, és valószinû nagyon bezavart nekem, mert múlt hónapban is majdnem két hetet késett. Azelõtt 28 napos volt. Amúgy 5-ször voltam terhes, nem volt gond soha a teherbeeséssel, úgy néz ki, hogy most nem igy lesz. :-( Sárgatestelégtelenség az mi? Mert most pár éve L-Thyroxint szedek, de annak ugye nincs hozzá köze? Amúgy két gyerekem van, és most szeretnénk 3-at.
A kérdező hozzászólása: Ja, és még annyi, hogy 1-2 órával késõbb mindig fent van a hõm, vagy ez nem jelent semmit?
Szia, 2. vagyok. Nem, az nem számít, h késõbb mennyi a hõd, a lényeg, hogy ébredéskor mennyit mérsz. A sárgatest elégtelenség az, amikor a pete kiszabadul a tüszõbõl a visszamaradt tüszõ sárgatest hormont (progeszteront) termel, aminek hatására megemelkedik a hõ, és ennek a hormonnak a hatására vastagszik meg a méhnyálkahártya. Ha nem termel elég progeszteront a szervezet, nem elég vastag a méhnyálkahártya, a megtermékenyített pete nem tud (vagy nem tud rendesen) beágyazódni, nem jön létre a terhesség, vagy elvetélõdik nagyon korán. Nem tudom mi az a gyógyszer, amit szedsz, de sztem mutasd meg nõgyogyinak a görbéd, õ majd elküld vérvizsgálatra, és akkor kiderül, h rendben vannak-e a hormonjaid.
A kérdező hozzászólása: Köszike! Képzeld ma reggel megint felugrott 36, 65-re. Akkor most ez mi lehet? Amúgy L-Thyroxint szedek pajzsmirigy alul mûködésre, és pont most válaszoltak a kérdésemre, hogy jó az eredményem. Nem lehet ez esetleg beágyazódás? Olyan jó lenne!

Mikorra várjam a mensit? Itt a görbém, légyszi nézzétek meg.

a dokim azt mondta hogy 2 napo mulva lesz tüszörepedésem onnan, amikorra beirtam a megjegyzésbe. szoval nem akkor volt amikorra behuzta meg az lh tesztek is jeleztek.. most akkor mikorra ne várjam? honnan számoljam a 14 napot?

Legjobb válasz: hol a görbéd?

hol a görbéd?
A kérdező hozzászólása: ja bocsi:9 itt van.. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469..
21-21én volt a PÉ-d, onnantól számítva 14 nap, vagyis júni 4-5.
Elõzõ vagyok. Ha a dokit követjük, akkor 23-24-én volt, onnan a 14 nap -> 6-7-e.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, már sazt hittem én értek valami t rosszul.. akkor 6-n tesztelhetek ha addig nem jön meg?
Szerintem igen (utolsó kettõ vagyok). Szorítok!
Ha nem hormonális probléma, vagy gyógyszer okozza a csúszást, akkor lehetsz babás! :)

Ha hétfőn kellett volna megjönnie a mensimnek, de csak ma jött meg akkor a következőnél mikorra várjam?

Mert elvileg a következ? 22-én lenne, de így hogy késett 28-án lenne, akkor most melyik lesz?

Legjobb válasz: Nagy a valószínûsége, hogy a késõbbi idõpontban fog megjönni, de elõre sosem lehet pontosan megmondani. Nekem általában 1-2 nap ingadozást leszámítva pontosan szokott megjönni az elõzõ havihoz képest, de volt már rá példa, hogy 22 vagy éppen 33 nap múlva volt kedve megérkezni. A ciklus hosszát több tényezõ is befolyásolhatja (pl. stressz), úgyhogy bármikor elõfordulhatnak a szokottnál hosszabb vagy rövidebb ciklusok.

Nagy a valószínûsége, hogy a késõbbi idõpontban fog megjönni, de elõre sosem lehet pontosan megmondani. Nekem általában 1-2 nap ingadozást leszámítva pontosan szokott megjönni az elõzõ havihoz képest, de volt már rá példa, hogy 22 vagy éppen 33 nap múlva volt kedve megérkezni. A ciklus hosszát több tényezõ is befolyásolhatja (pl. stressz), úgyhogy bármikor elõfordulhatnak a szokottnál hosszabb vagy rövidebb ciklusok.
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszi a választ.Nekem is rendesen megszokott jönni, nem volt még ilyen, hogy ennyit csúszott volna.

Ha szept. 22-én, nov. 6-án, és dec. 10-én volt meg a mensim, akkor most januárban mikorra várjam, és mikor lesz a következő peteérésem?

Nyár végén hagytam abba a gyógyszert.

Legjobb válasz: Nem lehet kiszámolni mivel túl hosszú a ciklusod és nem adja ki a gép.Egyépként a keresõbe be ütöd ovulációs kalkulátor és ki add vagy 6 félét amin ki lehetne számolni elvileg a peteérés idõpontját.

Nem lehet kiszámolni mivel túl hosszú a ciklusod és nem adja ki a gép.Egyépként a keresõbe be ütöd ovulációs kalkulátor és ki add vagy 6 félét amin ki lehetne számolni elvileg a peteérés idõpontját.
36 napos a ciklusod, ez szerintem nagyon hosszú, lehet, hogy a fogigátló abbahagyása miatt még nem állt be rendesen. Szerintem a reggeli ébredési hõmérsékleted pontos választ ad, ha minden nap pontosan méred, akkor az ovu elõtti napon 2-3 tizedfokot leesik és utána pedig szépen elkezd emelkeni 5-6 tizedfokkal. Na ezt a leesést kellene megfognod! A babáttervezõk otthona c. honalpon tudsz rendelni olyan homeopátiás szert, ami beállítja a ciklusod hosszát, de kiváló erre a cickafarkfû tea is. Számításaim szerint, persze nehéz így látatlanba bármi mondani a peteérésed decmber 27 és január 2 között lehetett.
Szia, ciklus.hu neked is a javaslatom.De ha ovulálsz rendszerint megérzed, mert mensi szerû kis görcsök, és az egyik petefészked jobban fájogathat.De a legjobb ha 3 naponta szeretkeztek, akkor összejöhet.A "gyere édes, most ovulálok" csak nagy ritkán jön be.A spontaneitásra törekedjetek, és SZERESSÉTEK EGYMÁST NE GYEREKET CSINÁLJATOK!!!!!Egy öreg(24 éves) róka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!