Találatok a következő kifejezésre: Mikorra várható mensim, ha (4 db)

Mikorra várható a mensim, ha pont 23 napja volt missed ab. műtétem?

Nem érzek semmi jelét annak, hogy megjönne, pedig eddig másfél héttel el?tte már éreztem mindig. Cickafark teát iszok, hátha az segít.

Legjobb válasz: 4-6 héten belül várható.

4-6 héten belül várható.
Nekem mûtét után pont 28 napra jött meg, és elég hirtelen, semmi jelét nem éreztem. 4-6 hetet szoktak mondani.
Nekem is 4-6 hetet mondott a dokim. Neten még olyat is találtam, hogy 4-10 hét is normális... Kinek milyen gyorsan áll vissza a hormonrendszere...

Mikorra varhatom az elso mensimet ha csak szoptatok?

4 honapos a babam.

Legjobb válasz: nekem 6héttel szülés után megjött... van akinek (állítólag )1-1 1/2évig sem ja egy teljes évet szopizott a fiam, után 2hónapig még fejtem

nekem 6héttel szülés után megjött... van akinek (állítólag )1-1 1/2évig sem ja egy teljes évet szopizott a fiam, után 2hónapig még fejtem
Szia! 4 hónapos a kisfiam és sajna a múlthéten megjött... :/ Várhatott volna még. A barátnõm fia 8 hónapos volt amikor neki elõször jött meg szülés után.
Megjósolhatatlan... Lehet, hogy holnap után, de az is lehet, hogy majd csak a szoptatás befejezése után. A skála elég tág és még több köztes megoldás is lehetséges.
Nekem is megjött 6 héttel szülés után. Most 13 hónapos a kislányom, még szoptatok... nem voltam túl szerencsés :)
az elsõ fiamnál kb. 5 hónap után, de másodiknál 11 hónap után, igaz õ mindig hosszasabban szopizott, és sokszor reggel a ciccimen aludt még órákig, így én is ki aludhattam magam :-)
Szia! Két éves volt a fiam, mikor szülés után elõször megjött. Szopizott.
Ez is mindenkinél más, sõt szülésenként is. Mind a 3 nagy gyerekemet szoptattam, az egyiknél 3, a másiknál 9 a harmadiknál 7 hónap után jött meg. Most a picinél az 5. hónapig még semmi..
nekem 7 es fel honapos volt a kisfiam, amikor megjott... nem bantam volna, ha meg par honapig nem jon a mikulas... :(

Mikorra várható a mensim, ha múlt hónapban december 5-e helyett 14-én jött meg, azaz 9 napot késett, de előtte 27 napra szokott megjönni?

Akkor most mikor kellene megjönnie?Ja és a doki se tudta megmondani miért késett ennyit,amikor nem szokott.Mindig van mensim,és mindig 26-27 napra,csak most decemberben nem.Amugy babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Akkor ez egy ilyen hónap volt, nekem 16 napot késett, szintén nem tudta a doki, hogy miért. Szerintem 9-e körül kellene megjönnie vagyis 14-étõl számold a 27 napot.

Szia! Akkor ez egy ilyen hónap volt, nekem 16 napot késett, szintén nem tudta a doki, hogy miért. Szerintem 9-e körül kellene megjönnie vagyis 14-étõl számold a 27 napot.


Ha a ciklus 4.napján kezdtem el szedni a clostyt, és a ciklus 12.napján voltam uh-n, ahol megérett egy szép nagy tüsző(18mm-es), akkor mikor lehetett a tüszőrepedésem? És mikorra (nem) várhatom a mensim?

Babát tervezünk.

Legjobb válasz: Szia! Én a 3. naptól szedtem ebben a hónapban a clostit. Egyébként a 15. napon volt peteérésem, a clostis hónapban ez egy napot tolódott. Nem méred a hõdet? Mikor emelkedett?

Szia! Én a 3. naptól szedtem ebben a hónapban a clostit. Egyébként a 15. napon volt peteérésem, a clostis hónapban ez egy napot tolódott. Nem méred a hõdet? Mikor emelkedett?
nem kaptál closti mellé tüszõrepi szurit?
Ki tudja, hogy az a 18-as tüszõ akart-e még tovább nõni?!Mert ha igen akkor az még plussz napok. De 2-3 napon belül valószínû megrepedt. a tüszõrepedéstõl 14 nap a következõ mensi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Azt tudom, hogy a tüszõ repitõl kb 14napra jön meg a mensi, de a jelen esetben tanácstalan vagyok...
A kérdező hozzászólása: 2válaszolónak:nem mérem a hõmet. 3.válaszolónak nem kaptam tüszõ repit, mert e mellett szedek még metfogammát a PCO-m miatt, és ugye ezek a tabik arra jók, h legyen ciklus, peteérés, meg tüszõ repi spontán.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!