Találatok a következő kifejezésre: Mikorra várható első fogacska (2 db)

Ha megjelent az első fogacska (kibújt), mikorra várható a következő?

1 éves lesz a kisfiam,1 kibújt kis foggal.

Legjobb válasz: ez nagyon változó. Kisfiamnak az elsõ foga 7 hósan jött ki, utána jöttek 1-2 havonta.

ez nagyon változó. Kisfiamnak az elsõ foga 7 hósan jött ki, utána jöttek 1-2 havonta.
Változó, nálunk kijött az elsõ kettõ egy-két nap különbséggel, aztán két hónapig semmi, és aztán két hét alatt négy...Ja, és még csak kilenc hónapos...
A kislányomnak 10 hónaposan kibújt az elsõ foga. 1 héttel késõbb pedig a második. Most 11 hónapos, és még mindig az a kettõ van. Be van ugyan duzzadva az ínye, de ebbõl még nem lesz fog egy ideig.
Gyerekfüggõ nagyon.Kislányomnak 7 hónaposan jött ki az elsõ, 9 hónaposan a 2.Egy éves koráig 2 foga volt, most 16 hónapos, és 10 van neki.Szóval 4 hónap alatt kibújt 8.Nem szenvedett vele nagyon, csak többször volt megfázva, állandóan szívtuk az orrát.:(( De az elsõ 4 fog után már nem sorrendben jönnek.Pl. felül hiányzik a 3-as, 4-es, viszont van 2 rágófog..
Az én fiam most 4 hónapos és 2 foga van kint.Pénteken kibújt az egyik, szombaton meg a másik. Ez teljesen gyerekenként változik.

Mikorra várható az első fogacska? Milyen előzményei vannak?

Legjobb válasz: nyáladzás, nyugtalanság, nyûgösség, nem aludt, csak a levegõn:-)éjjel felsírt.

nyáladzás, nyugtalanság, nyûgösség, nem aludt, csak a levegõn:-)éjjel felsírt.
Nálunk a kisfiamnak, még csak most, 7hónaposan bújt ki a fogacskája, de már mi is éreztük az elõzményeit, elég korán, úgy 3hónaposan.Nekünk a Dentinox nem vállt be.Õ is sokszor felsír éjjel, de még nappal sem hajlandó aludni, mindezek mellett, nem eszik.
Gyermekenként változó, hogy mikor bújik ki. Elõzmények, amiket mi megfigyeltünk: - étvágytalanság - nyáladzás - mindent a szájába tesz
Lányomnál 6 hónaposan bújt ki, de már 2 hónaposan nyáladzott, rágott. Be volt dagadva az ínye.
A szomszéd kislány 1 éves 4 hónapos és még csak 2 fogacskája bújt ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!