Találatok a következő kifejezésre: Mikorra várható a következő mensim (1 db)

Mikorra várható kb a következő mensim?

2007.aug.22.-én hagytam abba a gyógyszert, 5 évig szedtem. Az els? mensim 32 napra jött meg, szept.22.-én. A második 41 napra, nov.6.-án. A harmadik 29 napra, dec.10.-én. Ha 28-29 napos ciklst számolok, akkor a hétvégén kéne megjönnie. Terhességi tünetem is van. Tesztet mikor érdemes venni, hiszen azt sem tudom pontosan, hogy mikor - hány napra fog majd megjönni a mensim! :))

Legjobb válasz: ha dec.10-én volt,akkor a peteérésed kb 23-25 között lehetett.ha megfogant,akkor jan.elsõ 2-3napjában beágyazódott.szerintem ha hétvégén csinálsz egy tesztet,kimutatja ha terhes vagy.ha bizonytalan vagy a teszt eredményében,menj el a nõgyógyászodhoz,ott vétvétellel biztos eredményt tudnak mondani.ha nem birod kivárni,nyugodtan menj el hamarabb ha van rá lehetõséged.

ha dec.10-én volt, akkor a peteérésed kb 23-25 között lehetett.ha megfogant, akkor jan.elsõ 2-3napjában beágyazódott.szerintem ha hétvégén csinálsz egy tesztet, kimutatja ha terhes vagy.ha bizonytalan vagy a teszt eredményében, menj el a nõgyógyászodhoz, ott vétvétellel biztos eredményt tudnak mondani.ha nem birod kivárni, nyugodtan menj el hamarabb ha van rá lehetõséged.
Szerintem azért ilyen ingadozó a cilusod hossza, mert a fogamzásgátló miatt még nem állt vissza a rendes ütembe, és ezért elég nehéz kalkulálni, korai még a teszt. Én megvárnám a 28. napot és plusz még legalább egy hetet, azért mert volt itt 41 napos ciklus is és nem lenne jó, ha csalódnál.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Normális ha folyásom van a terhesség legelején? Nagyon aggódom.

2 napja lett pozitív a tesztem, viszont még mindig van folyásom. Ez normális? Kicsit aggódom. A másik pedig az hogy folyamatosan azt érzem hogy mindjárt megjön? Sajnos csak másfél hét mulva tudok menni orvoshoz. Előre is köszönöm.

2

A ciklusom 12. napján voltunk együtt a férjemmel védekezés nélkül (6 napja). Tegnap-tegnapelőtt fájdogált alul a hasam, mondhatni görcsölt. Folyamatosan. Szerintetek peteéréses vagy ovulációs fájdalom ez?

Ciklusaim 26-29 naposak,de múlt hónapban(már szintén nem védekeztünk),mensi előtt 10 napig fájt ugyanígy a hasam,fehér,sűrű folyásom volt,majd 32 napra,tehát kb 4 nap késéssel megjött:(
Nem igazán értem hogy most akkor mi ez a folyamatos fájdalom. Szerintetek? A teszt már ott figyel a fürdőszobában bevetésre készen.

0

Ha 5 napja fogant meg a babám, elépzelhető, hogy tényleg érzem (menstruációs görcsökhöz hasonlót érzek), vagy csak bedumálom magamnak?

6

Ha az ötödik-hatodik héten üres petezsakot látnak, van meg esély, hogy kifejlodik a baba?

Kaáliba 10 és 9 sejtes petesejteket kaptam vissza kb 2 és fel hete. Visszahívtak még egy uhra, de félek.

9

A hétre nem várom! És ti? Izgulunk együtt?

Sajnos nekem ha nem várom, nagyon sokat szokott késni is. :(

104

Van akinek a jósteszt jóvolt de a terhességin semmit sem látott és mégis babás lett?

Én tegnap meg ma probáltam ezt az ovus tesztet jósként,de halvány 2csikos lett mindkettő:/..a terhességin meg semmi.Viszon pém az 9-11körül lehetett mert a 9én csinált teszten joobban kivehető volt a 2csik.szerdán vagy pénteken kéne megjönie a nemvártnak:(

2

Nem védekeztünk de időben kihúzta, akkor mennyi esély van a terhességre?

Nos, megosztott véleményünk van ha sikerült, és arról is ha nem.

Õ még várna vele egy évet, én pedig ha sikerülne, akkor megtartanám.

A kérdésem az, hogy múlthét péntektől-vasárnapig történtek köztünk szexuális dolgok, nem védekeztünk, nem szedtem fogamzásgátlót sem, de mindig időben kihúzta, bár kétszer lefolyt a hüvelynél, de akkor le töröltem.

Mennyi lehet az esélye, hogy így sikerült összehoznunk a babát?
Mikor érdemes tesztet csinálni, ami biztosan kimutatná?

Válaszokat előre is várom

25/L

6

Ha menstruáció előtt barnázok akkor honnantól kell számolni a ciklust?

3

Hányas érzékenységű teszt a legjobb? Ami esetleg menszesz előtt is kimutat valamit? +1kérdés lennt

Nekem One stepjeim vannak itthon,de nincs rájuk irva hányas:/!Vagyis egy apró hőmérőcskés jel van rajt amin 4-30 vagy 4-25 van ráirva..ezt nemigen értem.Érdekelne melyik jobb.És még kiváncsi lennék arra hogy esetleg lehet e bab,ha párnapja érzek hasszurkákat?A héten kéne megjönnie a nemvártnak:( 28-30napos ciklusaim vannak.Együtt voltunk 5-6-8-9-10-11-14-15-18-20.án is.9-ei ovu tesztem biztatóis volt.Viszont tegnap is meg mais kiváncsiságbol ovuteszteltem,hát a második csík elég halvány de még ott van.Most ez mit jelenthet-?!Jólenne ha sikerült volna elcsipni a babámat:$

3

Szerintetek mennyire normális, hogy 5 nappal az lh csúcs után az ovulációs teszt még mindig ennyire erős? (egy tesztről készültek a képek, de minden nap ilyen erős).

http://kepfeltoltes.hu/view/131022/teszt1_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!