Találatok a következő kifejezésre: Mikorra várható a következő (19 db)

Közel 7 hós babámnak kibújt az alsó középső két metszőfoga, mikorra várható a következő fogacska?

Legjobb válasz: A védõnõ szerint egy fog kibújásától számítva 3-4 hétre várható a következõ fog.De ez sem törvényszerû, nagyon sok az egyéni eltérés.Barátnõmmel egyidõsek a lányaink, egy nap van köztük.Az õ lányának 5 foga van, mindet nagyon megszenvedte, de azonnal kijöttek.Volt, hogy kettõ egyszerre.Õ be is lázasodott.Az én lányomnak egy foga van, egy hónapja kibújt, de még mindig csak a felsõ egy harmada van kint, mm-enként jön ki.Most jön a 2., de még csak nem is fehéredik.Viszont különösebben egyikkel se szenvedett.

A védõnõ szerint egy fog kibújásától számítva 3-4 hétre várható a következõ fog.De ez sem törvényszerû, nagyon sok az egyéni eltérés.Barátnõmmel egyidõsek a lányaink, egy nap van köztük.Az õ lányának 5 foga van, mindet nagyon megszenvedte, de azonnal kijöttek.Volt, hogy kettõ egyszerre.Õ be is lázasodott.Az én lányomnak egy foga van, egy hónapja kibújt, de még mindig csak a felsõ egy harmada van kint, mm-enként jön ki.Most jön a 2., de még csak nem is fehéredik.Viszont különösebben egyikkel se szenvedett.
Az enyémnek is kibújt pontosan 7 hónaposan az alsó két metszõ és azóta semmi:D 2 hét múlva 1 éves!!!!!!

Vasárnap született 1 kis degum, de meghalt szegény. ; ( Mikorra várhatom a következőt és mennyit? Most csak 1 volt.

Legjobb válasz: Miért halt meg, nem foglalkozott vele az anya? Ha az anyja volt a hibás benne, nem etette, megölte..akkor ne is szaporítsd többé, mert lehet, valószínû,hogy a következõ bébit sem fogja gondozni, csak jótanács.

Miért halt meg, nem foglalkozott vele az anya? Ha az anyja volt a hibás benne, nem etette, megölte..akkor ne is szaporítsd többé, mert lehet, valószínû, hogy a következõ bébit sem fogja gondozni, csak jótanács.
Hát, akkor lehet más baj volt, várj egy kicsit, és próbálkozz újra :) Balesetek elõfordulnak :)
A kérdező hozzászólása: Vigyázott rá. Amikor sírt rögtön oda ment hozzá az anya. Etetni etette-e aszt nem tudom nem figyeltem annyira.
szerintem megfázott a kicsi
Sok dolog történhetett!

Körülbelül mikorra várható a következő áremelés a cigarettákra vonatkozólag? És milyen mértékű lesz?

Tudtok mondani helyet hogy hol tudnék olcsón cigihez jutni Szegeden? Előre is köszönöm a válaszokat! :-)

Legjobb válasz: A második kérdésedre nem tudok válaszolni mivel nem arrafelé lakom. De az esetek nagyobb százalékában minden helyen ugyan annyiba kerül. Valahol csak drágább mert még ráteszi a saját hasznát. A következõ áremelés mindenképpen a nyári dömpingre lesz tehetõ. Strand idõszakokra úgy július környékén. Mérték? Szerintem nyugodtan számolhatunk 50-100 forintos emeléssel.

A második kérdésedre nem tudok válaszolni mivel nem arrafelé lakom. De az esetek nagyobb százalékában minden helyen ugyan annyiba kerül. Valahol csak drágább mert még ráteszi a saját hasznát. A következõ áremelés mindenképpen a nyári dömpingre lesz tehetõ. Strand idõszakokra úgy július környékén. Mérték? Szerintem nyugodtan számolhatunk 50-100 forintos emeléssel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! at olcsó cigi alatt másra gondoltam, de lényegtelen. Te amúgy milyen cigit szívsz?
Én Arany Marlboro-t vagy Fekete Dunhillt De mostanába szivart is szoktam. Nagyon finom és 20 perc egy szivar. Otthon szoktam mert akkor van idõm rá

Mikorra várható a következő világvége?

Az el?z? dec.21-ére volt téve, de arról lemaradtam. A következ? mikor van? Minden évben szokott lenni.

Legjobb válasz: Én itt vagyok. Tehát még nem volt egy világvége sem.

Én itt vagyok. Tehát még nem volt egy világvége sem.
2014 és 2016-ra mondják. De én nem hiszek benne!
Mióta legutóbb itt jártam már frissen olvastam, hogy lemond a pápa és az utánjövõ pápa idején várható egy világvége!
A legújabb kitûzött idõpont: 2014. 04. 14 Állítólag a yellowstone nemzeti parkban ekkor fog kitörni egy szupervulkán.
Én hallottam egy februáriról is, arra az esetre, ha feélreszámolták volna a maja naptárat. A pontos dátumra nem emlékszem.
2013 február 31! :)
kamu, 2014- ben 2pac tér vissza, akkor nem lehet világvége, azt hittem egyértelmû:)
Én nem is tudtam róla :) máskor szóljatok elõre hogy ott lehessek. Nem igaz má hogy mindent lekések.
Ha minden évben lenne világvége akkor évente elpusztulna a Föld. Igaz hogy még csak 20 éves vagyok, de szerintem még nagyon is egyben van a bolygónk.
Holnap.
A kérdező hozzászólása: Szinte minden évben van világvége, legtöbbször dec.31-én. Egész biztos vagyok benne, hogy idén is lesz.
Kérdezõ tudom, hogy csak poén de ne kezdjük már elölrõl ezt a baromságot plz. ;)
2014-ben
2101 21 21-én.Logikus.
tegnapra

Ez normális? és szerintetek mikorra várható a következő menstruációm?

Én egy 12 lassan 13 éves lány vagyok kb fél éve menstruálok és eddig szinte mindig csak késett max 5 napot de volt egyszer hogy hamarabb jött kb 3 nappal de akkor csak 1-2 napig tartott most viszont szintén 2-3 napot késett de a kett? között megjött! Kb.4-5 napig tartott de szinte alig volt valami!

Legjobb válasz: Lehet, hogy az idõjárás is befolyásolja.

Lehet, hogy az idõjárás is befolyásolja.

Szerintetek mikorra várható a következő háború?

És Magyarország kiknek az oldalán lesz?

Legjobb válasz: Magyarország Nato tag , szóval velük.

Magyarország Nato tag , szóval velük.
Az olaj földgáz- és kõszén készletek szépen fogynak, 20 év múlva már nem lesz mit égetni. 7 milliárd ember él a földön, (ez a szám sacc/kb. 50 évente duplázódik) már most éhezik a fele. Nyakig taposunk a szemétben, arról a hangyányi ózonlikacskáról már ne is beszéljünk. Az õserdõket gyakorlatilag kiirtottuk, az óceánok élõvilága sem a régi. És ha ez nem elég, itt van a felborult korfa, szóval senki nem dolgozik, csak néhányan, akik alig bírják eltartani a nyugdíjasokat, cigány "testvéreink" pedig csak szaporodnak. Reménykedni lehet, csak nem biztos, hogy érdemes. Mikor lenne háború, ha nem most?
Az egyik valaszolonak uzenem, aki irta , , dehat Afganisztaban nincs is olaj" . Valoban.Olaj az biza nincs .De van ott mas...opium, kokain, makultetveny. Az is am nagy uzlet arra fele!
A kérdező hozzászólása: Köszia a válaszokat!:)
aranykor.freeblog. hu- ezt olvasgasd. Nincs már messze sajnos.
ugy 2017-2018ba lesz europa foldjen ujra haboru
A hidegháború utáni világban már nemigen vannak nagy totális háborúk. Most nem úgy néz ki, hogy a közeljövõben Magyarország (szövetségeseivel vagy azok nélkül) nyílt háborúba keveredne egy másik országgal. A 21. századi háborúk nem országok között zajlanak, hanem országokon belüli frakciók (ld. Szíria) vagy nemzetközi terroristaszervezetek (pl. Al-Kaida) és országok között. Ezek pedig a polgárháború, valamint a nem-hagyományos hadviselés kategóriába tartoznak. (Afganisztánban sem háború zajlik az afgán haderõk ellen (az a 2001-es invázió elsõ néhány hete volt csak), hanem NATO-csapatok állomásoznak, hogy stabilizálják az törékeny rendet, amire az afgán erõk önállóan nem lennének képesek.) Egy szíriai beavatkozás valószínûleg a líbiaihoz lenne hasonló. A nyugati hatalmak felfegyvereznék a rezsim ellenzékét, és esetleg logisztikai és légi támogatást nyújtanának nekik, de szárazföldi invázióra biztosan nem fog sor kerülni. Ha nagyon messzire akarunk menni a rémfantáziálással, akkor elképzelhetõ, hogy Irán szárazföldi invázióba fog szövetségese, az Asszad-rezsim megmentése érdekében. Erre azért nem fog sor kerülni, mert ez nagyon rövid idõn belül nagyon széles körû eszkalációhoz vezetne: Izrael és Szaúd-Arábia (a nyugati hatalmak támogatásával) biztosan totális háborút indítana Irán ellen. Ha világháborút akarunk vizionálni, akkor elképzelhetjük, hogy diplomáciai baklövésekkel valahogy annyira félremenedzselik a helyzetet, hogy Oroszország (amely eddig is akadályozta szövetségese, a szíriai rezsim elleni szankciók meghozatalát) Iránt és Szíriát kezdi támogatni, akik mellé a síita többségû Irak is belép. Néhány napos csetepaté után Izrael ledobja az elsõ atombombát csak úgy demonstrációképpen, amit Moszkva (vagy mindenki legnagyobb meglepetésére Teherán) hasonló gesztussal viszonoz. De mint mondtam, ez egy apokalipszis-vízió, amire nagyjából odáig van esély, hogy a NATO a líbiaihoz hasnló módon megsegíti a szír felkelõket. Totális háború még Észak- és Dél-Korea között képzelhetõ el, ami nem hinném, hogy eszkalálódna és Magyarország számára közvetlen következményekkel járna, illetve (ahogy néhány éve Oroszország és Grúzia között a hatnapos háború) a Kaukázuson, valamint Szudán és Dél-Szudán között. Arra szinte semmi esély, hogy Magyarország nyílt háborúba keveredjen és hogy magyar földön harcok legyenek.
21:43 "Egyértelmû, hogy csak az olajért voltak... " Afganisztánban nincs olaj.
Itt a közelben szerintem a legnagyobb veszélyforrás Görögország, ha bekövetkezik az államcsõd. Nagyon remélem, hogy Mo. nem lesz bent semmi balhéban.
USA szépen provokáltatni fog Izraellel, és a NATO lesz a segítsége! Afganisztánban 2014-ben végeznek. Nem értek el semmit, csomó hely tálib ellenõrzés alatt van. Amint kivonulnak az afgánokat egybõl leverik a tálibok! Egyértelmû, hogy csak az olajért voltak... Megrakták magukat, mennek tovább! Afganisztán és Irak kész van. Ott van Szíria, tökéletes ok a polgárháború! Vagy Irán az atom miatt! Bár az nagy falat lenne, és õket Kínának meg csomó más országnak is támogatnia KELL, ezen kívül még a Kaukázusiak vannak, de ott az oroszok miatt nem lesz semmi. Szóval Szíria
Most is van háború elég, Afrikában, Közel - és Közép-Keleten pl. Szíriában is egyfajta polgárháború van. De egyébként szerintem max egy-két év. Vagy egy szíriai NATO akciónak lehetünk majd tanúi, vagy a Kaukázusban ugranak mondjuk egymásnak az azeriek és az örmények(akkor meg az oroszok is), vagy az azeriek az irániakkal, esetleg a zsidók az irániakkal. Észak és Dél Korea is konfliktusforrás, tehát van elég "forró pont" és akkor még a török-görög ellentétrõl (a görög államcsõd, választások után ott is meginoghat a helyzet, ha puccs lesz) nem is beszéltem.
Szíriát támogatja Orosz o., India?Irán ott ezé nem lesz semmi

Ha megjelent az első fogacska (kibújt), mikorra várható a következő?

1 éves lesz a kisfiam,1 kibújt kis foggal.

Legjobb válasz: ez nagyon változó. Kisfiamnak az elsõ foga 7 hósan jött ki, utána jöttek 1-2 havonta.

ez nagyon változó. Kisfiamnak az elsõ foga 7 hósan jött ki, utána jöttek 1-2 havonta.
Változó, nálunk kijött az elsõ kettõ egy-két nap különbséggel, aztán két hónapig semmi, és aztán két hét alatt négy...Ja, és még csak kilenc hónapos...
A kislányomnak 10 hónaposan kibújt az elsõ foga. 1 héttel késõbb pedig a második. Most 11 hónapos, és még mindig az a kettõ van. Be van ugyan duzzadva az ínye, de ebbõl még nem lesz fog egy ideig.
Gyerekfüggõ nagyon.Kislányomnak 7 hónaposan jött ki az elsõ, 9 hónaposan a 2.Egy éves koráig 2 foga volt, most 16 hónapos, és 10 van neki.Szóval 4 hónap alatt kibújt 8.Nem szenvedett vele nagyon, csak többször volt megfázva, állandóan szívtuk az orrát.:(( De az elsõ 4 fog után már nem sorrendben jönnek.Pl. felül hiányzik a 3-as, 4-es, viszont van 2 rágófog..
Az én fiam most 4 hónapos és 2 foga van kint.Pénteken kibújt az egyik, szombaton meg a másik. Ez teljesen gyerekenként változik.

Mikorra várható a következő ovuláció? Több lejjebb.

Sokáig rendszertelen volt a menstruációm, de 2 éve már rendszerez?d?tt....5 napos menszesz után 6 héttel kés?bb jön meg a következ? menszesz. Ma jött meg. Ilyen esetbe mikorra várható a következ? ovuláció?

Legjobb válasz: Ilyen hosszú ciklusnál közel sem biztos, hogy van ovud. Én azt ajánlom, hogy vezess hõgörbét, vagy vegyél ovu tesztet.

Ilyen hosszú ciklusnál közel sem biztos, hogy van ovud. Én azt ajánlom, hogy vezess hõgörbét, vagy vegyél ovu tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!