Találatok a következő kifejezésre: Mikorra várható a (586 db)

Mikorra várható a mensim, ha pont 23 napja volt missed ab. műtétem?

Nem érzek semmi jelét annak, hogy megjönne, pedig eddig másfél héttel el?tte már éreztem mindig. Cickafark teát iszok, hátha az segít.

Legjobb válasz: 4-6 héten belül várható.

4-6 héten belül várható.
Nekem mûtét után pont 28 napra jött meg, és elég hirtelen, semmi jelét nem éreztem. 4-6 hetet szoktak mondani.
Nekem is 4-6 hetet mondott a dokim. Neten még olyat is találtam, hogy 4-10 hét is normális... Kinek milyen gyorsan áll vissza a hormonrendszere...

Meddig fognak még filmeket gyártani szerintetek? Mikorra várható a filmre fényképezés teljes pusztulása?

Legjobb válasz: Soha nem várható. A hétköznapi felhasználásból már teljesen kikopott, de továbbra is kedvelt mûvészeti forma, és van rá érdeklõdés. Vannak, akik megengedhetik maguknak és szeretnek laborban löttyöket kavargatni, vagy élvezik azt, hogy minden egyes expozíciónak ára és tétje van. Egy minimális gyártókapacitást így el fognak tartani. Szextánsra is van kereslet, pedig mióta vannak már sokkal jobb és megbízhatóbb módszerek.

Soha nem várható. A hétköznapi felhasználásból már teljesen kikopott, de továbbra is kedvelt mûvészeti forma, és van rá érdeklõdés. Vannak, akik megengedhetik maguknak és szeretnek laborban löttyöket kavargatni, vagy élvezik azt, hogy minden egyes expozíciónak ára és tétje van. Egy minimális gyártókapacitást így el fognak tartani. Szextánsra is van kereslet, pedig mióta vannak már sokkal jobb és megbízhatóbb módszerek.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdem, mert ha jól tévedek, két éve a Kodachrome film gyártását is befejezték, ami azért egy mérföldkõ volt, plusz pont a Kodak eladásainak kevesebb, mint egy százalákát adják már csupán a tekercsek. Ebbõl nem következik az, hogy legfeljebb tíz éven belül nem éri majd meg filmeket elõállítani - senkinek sem?
Igen, de ezzel párhuzamosan pl. újra felfedezik a Holgákat. Nyilván nem éri meg már akkora tételben gyártani filmet és emiatt egyre drágább is lesz, de meg fog maradni a tehetõsebbek hobbijának. És amíg van igény, mindig lesz kiszolgálás is.
50 éve fényképezek folyamatosan, igényes technikával, amatõr szinten. Én is úgy vélem, a csökkenõ kereslettel párhuzamosan, egyre drágábbá válik a filmes eljárás és a kiváltságosok extrém hobbijává alakul át.. Én is áttértem a digitálisra 2007-ben, azóta pedig több , -köztük neves -idõs társam is "beadta a derekát". Nehéz megjósolni az idõponot.. A "pusztulás" kifejezést azonban stílustalannak és sértõnek találom....
A kérdező hozzászólása: Direkt az állóvíz felkavarása végett írtam a szót. Nyilván én sem szeretném, és a drágulást elfogadhatatlannak tartom, de ha így halad sajnos be fog következni, így a provokatív pusztulás elkerülhetetlen. Akár tetszik nekünk, akár nem.
A kérdező hozzászólása: Illetve utolsó: jelenleg milyen vázat (és objektíveket) használsz?
addig amíg nem lesz világvége ami soha nem lesz két szó hülye kérdés na jó annyira nem az mert lehet hogy a 22.század-ban már kamerázni sem kell de a teljes pusztulás lehetetlen
A kérdező hozzászólása: Miért is? Vagy te is azt mondod, hogy meg fog maradni, mint hobby?


Mikorra várható a farming szimulátor 2014 kiadása?

Legjobb válasz: Farming Simulator 2014 - Új grafikus motor - Harmadik generációs Real Virtuality - Dinamikus talaj - 2 új licenszelt márka - New Holland, Claas - 10 új gép - Claas Xerion 5000, Class Lexion 780, New Holland T9 széria, stb.. - Alapnövények kiegészítése napraforgóval - Dinamikus idõjárás - Átdolgozott állattartás - Multiplayerben automatikus modletöltés a szervergéprõl Várható megjelenés: 2014. 02. 29. De ez nem biztos

Farming Simulator 2014 - Új grafikus motor - Harmadik generációs Real Virtuality - Dinamikus talaj - 2 új licenszelt márka - New Holland, Claas - 10 új gép - Claas Xerion 5000, Class Lexion 780, New Holland T9 széria, stb.. - Alapnövények kiegészítése napraforgóval - Dinamikus idõjárás - Átdolgozott állattartás - Multiplayerben automatikus modletöltés a szervergéprõl Várható megjelenés: 2014. 02. 29. De ez nem biztos
hazugság!
De mért nem lesz benne ló meg disznó? meg valami új növény?
Kecske lesz benne! És MTZ!
Ez érdekes.
2014.02.29?2014 nem is lesz szökõév, úgy hogy ez baromság
2009 , 2011, 2013 ez mind szokoev ugye ?? Csatlakozoma z elsohoz , ugyanis hamarosan jo Pc-re is mert mar kozolra kiadtam , nezzetek utana youtube-on ;)

Mikorra várható a Vámpírnaplók 4. évada?

Legjobb válasz: Szeptemberben kezdõdnek az évadok, a második hétre (péntek) várható. 1. évad - szeptember 10. 2. évad - szeptember 9. 3. évad - szeptember 15.

Szeptemberben kezdõdnek az évadok, a második hétre (péntek) várható. 1. évad - szeptember 10. 2. évad - szeptember 9. 3. évad - szeptember 15.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Az még jó messze van... :S
Iden csak oktoberre varhato az evad kezdete.
A kérdező hozzászólása: De hát miért? :(

Magyarországon mikorra várható a HD-s közvetítés?

Olvastam, hogy néhány országban idén már HD-ben lesz látható az F1. Nálunk ez mikorra várható?

Legjobb válasz: Akkor az F1-es közvetítés is csak ekkorra várható?

A kérdező hozzászólása: Akkor az F1-es közvetítés is csak ekkorra várható?
hát elvileg lehetne hamarabb is, de Magyarországon 2011-ben még tuti nem lesz HD F1. Majd talán 2012... reménykedjünk :D
Az átállást analóg adásról digitálisra 2012-re tervezték, de elhalasztották :/ Az EU-s határidõ elvileg 2015... HD-ben most az m2 fogható
A kérdező hozzászólása: Hát pedig nagyon jó lenne! Majd mondok érte egy Miatyánk-ot.
fúú sztem sokára lesz. addig nem is váltok 1080p-s tévére, marad a 'régi' (3éves) hagyományos dobozos tévém. mert a fullhd-s tévék a nem hd-s adást borzasztó mód csúnyítják. a monitorom egy 60centis LG full hd mpeg4 tunerral így megy rajta tévé is, de az rtlklub nem csak színvonalba még minõségben is trágyalék (a filmek, játékok viszont elképesztõen gyönyörûek rajta. szal nem a full hd-sokkal van a baj).
Szia. Hát nagyon úgy tûnik, hogy 2012-tõl újra az Mtv közvetíti az F1-t és akkor már talán. Bár nem biztos, hiszen idén még csak a BBC és a Sky közvetíti úgy.

Mikorra várható a Kínos (Awkward) című sorozat 3. évadja?

Legjobb válasz: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Awkward_episodes A korábbi mûsorrendet nézve ismét nyáron várható, nálunk õsszel.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Awkward_episodes A korábbi mûsorrendet nézve ismét nyáron várható, nálunk õsszel.
A kérdező hozzászólása: Ahhh. az még nagyon soká lesz :S köszi a választ :)

Mikorra várható a Sötét lovag trilógia megjelenése DVD-re? Egyáltalán várható, hogy valamikor kiadják itthon?

Legjobb válasz: http://www.xpress.hu/XP/prod.asp?PID=19759&VID=066-59565680-.. sztem ez nagyon jó forma :)) ja és van müanyag dobozos is csak a Rises bõl

http://www.xpress.hu/XP/prod.asp?PID=19759&VID=066-59565680-.. sztem ez nagyon jó forma :) ) ja és van müanyag dobozos is csak a Rises bõl

Ha 17-18 mm-es domináns tüszőt látott ma a doki, akkor mikorra várható a tüszőrepedés?

Szóval, az a helyzet,hogy ezt elfelejtettem megkérdezni t?le.Ma vagyok a ciklusom 10. napján és 28 napos a mensim.

Legjobb válasz: Hát konkrétan nem lehet tudni, de a legjobb, ha mától 5 napig együtt vagytok, aztán majd lehet még tovább is, általában kétnaponta elég-szerintem holnapra várható pé, de nem hagynék ki egy alkalmat sem..Hajrá!

Hát konkrétan nem lehet tudni, de a legjobb, ha mától 5 napig együtt vagytok, aztán majd lehet még tovább is, általában kétnaponta elég-szerintem holnapra várható pé, de nem hagynék ki egy alkalmat sem..Hajrá!
Hát abból kiindulva, hogy a tüszõ 1-2 mm-t nõ naponta, akkor kb. 3-4 nap múlva lesz tökéletes. Sok sikert!

Mikorra várható a Naruto Shippuuden magyar szinkronos vetítése az Animax-en?

Még két hét és véget ér a sima Naruto!Azon tűnődtem hogy ha véget ér rögtön folytassák a Shippuuden-al? de nem találok semmi infot róla!

Legjobb válasz: Február 8.-án újraindul a 4. epizódcsomag. Ha menet közben nem változik a vetítés, akkor szeptember 19.-én ér véget. Ez alapján a Shippuuden-bõl az 1. epizódcsomag õszre várható.

Ki van zárva. Heti 5 vagy 7 résszel nem vetítenek premiert. Júliustól újra Naruto vagy más ismétlés lesz.
*Ero-sennin
A hegyi kéjenc, az Eros-sennin bõl jött, ami hasonlút jelent (kéjenc remete)
Február 8.-án újraindul a 4. epizódcsomag. Ha menet közben nem változik a vetítés, akkor szeptember 19.-én ér véget. Ez alapján a Shippuuden-bõl az 1. epizódcsomag õszre várható.
megnéztem hogy július 9-én a 213.résznél tart és még lesz 7.rész 9+7 kiszámoltam és 16.án vége a simának és lehet már július 17-én már lesz a shippuuden az animaxon magyarul
mikor lesz a naruto shippuden és ha sokkára is mért nem csinálják át angolról magyarra úgy sokkal könnyebb vagy vannak az interneten magyar felirattal
Ha kiváncsiak vagytok rá miért nem nézitek meg felirattal ? Az egész sima Narutot elkurták aval az öszevisza forditott szinkronnal . Hagyukmár Jirayát Hegyi Kéjencnek hivják .. uristen. Persze csak saját vélemény , de az a másik tény hogy sokkal jobb eredeti japán szinkronnal nézni.
Régebben az AXN-tõl jött annyi válasz, hogy se az Animaxra, se az AXN Sci-fi adására nem várható. Az Animax "haldoklásáról" és az AXN Spin-rõl még mindig hírzárlat van. Szerintem tavaszra várható valamilyen fejlemény.
Az áprilisi mûsor beosztást elnézve, már semmilyen újdonság nem lesz :(
Semmi hír. Az Animaxosok már réges-rég felhagytak a válaszolgatással, és máshol se nagyon segítõkészek.
Tudtok valami új fejleményt errõl? A neten fent van az összes, de az nem ugyanaz, mint tv-ben!
Az Animax vagy az AXN Sci-fi átalakul AXN Spin-né, és majd azon lesznek újdonságok. Arról nem tudunk, hogy ez mikor történik meg, mert hírzárlat van.
Érdemesebb nem várni rá. A magyar Animax látszólag csõdközeli helyzetben van, és már egy ideje nem tettek semmiféle bejelentést semmilyen új anime sorozatról. A rajongók a 2012 vége/2013 eleje környéki mûsorbeosztást várják, de igen valószínûtlen, hogy bármely jelenleg nem mûsoron lévõ anime levetítésre kerülne.
jól mondod 2012. Decemberére v. 2013 tavaszára vérható
2012. decemberre vagy 2013 tavasza.
Ha nem kezdik elõlröl (mint általában -.-) de remélem hogy nem így lesz akkor február 8.-án lehet megnézni negyed tíztõl.
Az nem így megy. Ami az interneten van, az illegális. A TV-társaságnak komoly szerzõdést kell kötnie. Jelenleg még a programfelelõs sem tudja, hogy pontosan mikor fog kezdõdni a Shippuuden.
A PORT.hu elõrejezése szerint isméltés lesz.
tavasz van és nincs itt :c


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!