Találatok a következő kifejezésre: Mikorra várható, elmúlnak a (4 db)

Ha emlékeim nem csalnak akkor igen, lehet. Nekem 11 évvel ezelõtt volt egy vetélésem és nálam is így volt kaparás után.

Éjjel elment a nyákdugóm és egész nap fájogatok, néha órákra elmúlik, néha rendszeres és erős fájások. Tapasztaltatok hasonlót? Mikorra várhatom a picurt? Lehet még ma? Vagy reménytelen?

Legjobb válasz: Nekem több, mint egy hete elment, elõtt és azóta is érzek fájásokat és egyéb jeleket, de nem szülök, pedig már kellett volna. A nyákdugó szerintem semmit nem jelent.

Nekem több, mint egy hete elment, elõtt és azóta is érzek fájásokat és egyéb jeleket, de nem szülök, pedig már kellett volna. A nyákdugó szerintem semmit nem jelent.
Szia! Nekem este 8kor ment el és éjszaka 23.45kor elfolyt a magzatvíz.Reggel 7.55kor megvolt a kislányom!/ö már 13hónapos/Gyors és könnyü szülést kíváno neked!:)
kívánok. utolsó voltam
A kérdező hozzászólása: Hát egyelõre még semmi haladás :( Pedig már nagyon várnám...

Mikorra várható, hogy elmúlnak a mindennapi rosszullétek?

Október 6-án lépek a 12. hétbe. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Nekem már elég jol elmultak (13.hetes kismami) néha még este émelygek ,de most már sokkal jobb mint volt, azt is hallottam hogy valakinek ezek a tunetek eltartanak a terhesség végéig is... persze sok gyumolcsel zoldseggel mindent lehet korrigálni! (esténként egy langyos pohár tejjel)

Nekem már elég jol elmultak (13.hetes kismami) néha még este émelygek , de most már sokkal jobb mint volt, azt is hallottam hogy valakinek ezek a tunetek eltartanak a terhesség végéig is... persze sok gyumolcsel zoldseggel mindent lehet korrigálni! (esténként egy langyos pohár tejjel)
Nekem a 12. hét után mintha elvágták volna bár elõtte is csak émelygések voltak. Egyik ismerõsöm végighányta az elsõ három hónapot és még mindig nem múltak el a tünetei. Szerintem majd magadon észreveszed ezt elõre nem lehet tudni.
Szia! Ez egyénenként változó, (vagyis ki mennyire érzékeny:) )a szakirodalom úgy irja, hogy a második trimeszter közepétõl biztosan "elmúlnak" a kellemetlenségek.
Nekem fél évig tartott...ja de már nagy a babád :) )))

Mikorra várhatom, hogy rendszeressé váljanak a fájások? Most az elmúlt órában így jöttek: 20-15-10 percre.

Legjobb válasz: Szerintem figyeld továbbra is, hogy milyen idõnként jönnek a fájások. Ha nem csak "keményedés" hanem igazi fájás, akkor elképzelhetõ, hogy egyre sûrûbben fognak jönni a fájások, és nem is biztos, hogy rendszeres idõközönként. Nálam a kisebbik fiamnál bár burokrepesztés után, de 20, majd 15 utána 12 perc után, 8 perc után jöttek a fájások, és utána lett 5 perces. Mindenesetre, ha 5 percesek lesznek, vagy elfolyik a magzatvíz, akkor irány a kórház.

Szerintem figyeld továbbra is, hogy milyen idõnként jönnek a fájások. Ha nem csak "keményedés" hanem igazi fájás, akkor elképzelhetõ, hogy egyre sûrûbben fognak jönni a fájások, és nem is biztos, hogy rendszeres idõközönként. Nálam a kisebbik fiamnál bár burokrepesztés után, de 20, majd 15 utána 12 perc után, 8 perc után jöttek a fájások, és utána lett 5 perces. Mindenesetre, ha 5 percesek lesznek, vagy elfolyik a magzatvíz, akkor irány a kórház.
Szia! Nem tudom :) Nálam úgy volt, hogy a szülés elõtti 3 héttel volt kétszer olyan, hogy fájás - fél óra szünet - fájás - öt perc szünet - fájás - öt perc szünet - semmi. Milyen intenzitású a fájás, ha jól emlékszem 30-40mp-eseknek az igaziak. Vegyél egy fürdõt és nyugi :)
Ha már nem tudsz közben mozdulni, az biztató! Amikor nekem ilyen volt, akkor 1 órán belül már a kórházban voltunk, 3 ujjnyira nyitva:) 5 perceseknél irány a kórház:) Könnyû szülést és majd jelezd, hogy mi újság!
Nem tudom hol laksz, de a hóhelyzet miatt lehet, hogy érdemes lenne felhívni az orvosodat (ha van fogadott) vagy a kórházat, és ha messze van, akkor elindulni, ha azt javasolják.
Figyeld, hogy rendszeresek legyenek. Vegyel egy furdot, ha elmulik csak joslo volt, ha nem akkor igazi.
Á szerintem ez igazi. Szólj a párodnak húzzon el a kórházig!!!!!! És Gratula!!! De lennék a helyedben!!!! :) 4 hónapja szültem
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok! :)
Annyira jóóóóó! Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok mamának, papának, babának:)
Szívbõl gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Éjfélkor már ébresztettem a páromat, hogy menjünk, persze még akkor sem voltak rendszeresek a fájások, tehát arra is számítottam, hogy haza küldenek. Fél 1-re beértünk a kórházba, 2.46-ra már kint volt a kis Drága, 3000g, 52cm. :) ) Így gyorsnak tûnik, de valójában már szombaton hajnali kettõ óta voltak fájásaim. Hát fantasztikus érzés, a világ legcsodálatosabb dolga szülõnek lenni. :) ) Amikor odahozták mellém a kórházba, elkezdtem zokogni, nem tudtam elhinni, hogy ez a csoda végre velünk is megtörtént. Másfél évbe telt mire megfogant a szerelmünk gyümölcse. Szívbõl kívánom a próbálkozó pároknak, hogy õk is mihamarabb átéljék ezt a hihetetlen boldogságot! :) )
Mesélj!
A kérdező hozzászólása: Tényleg igaziak voltak! :) Mire beértünk, már eltûnt a méhszáj, és indult is a szülés. :) )
A kérdező hozzászólása: Hajnali 2 óta vannak rendszertelenül, már egyre erõsebbek, legalább 45mp-ig eltart egy fájás. Nem hinném, hogy jósló lenne, mert mozdulni sem bírok közben. 39+4hetes vagyok.
En is gratulalok! Sok boldogsagot es egeszseget mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!