Találatok a következő kifejezésre: Mikorra várható, elmúlnak (5 db)

Ciklus 29. napja és elmúlt az enyhe barna folyásom, sőt egyáltalán nincs már folyásom se. Ez miért van? Mikorra várható hogy megjön? 14L

:s 4 napig volt eddig fehéres-barna folyás,görcsök is vannak(nem biztos hogy a menzeszt?l). de a folyásom miért múlt el?

Legjobb válasz: Lehet,hogy a fehéres-barna folyás volt a menstruáció.Ilyen korban elõfordulhat,hogy csak barna.

Lehet, hogy a fehéres-barna folyás volt a menstruáció.Ilyen korban elõfordulhat, hogy csak barna.
ne zavarjon, ez telejsen természetes igy az elején. Szinte egy láynnak sem áll be rögötn. Amig nem élsz nemi életet nem kell aggódnod és törödnöd vele egyenlõre.
A kérdező hozzászólása: remélem :) mert megint harminc akárhanyadik napra jönne így :s pedig a második 28. napra jött, a harmadik 26.-ra és a múltkori a 36. napon érkezett.. furcsa és nagyon zavar ez, már most.
dolgoznak a hormonok ezért van mindenféle tüneted. A legtöbb nõnek vannak pre mens tünetei a mellfeszülés, fájás, has avgy derék fájás stb. Ezek teljesen normálisak. Valószinüleg meg fog jönni rendesen is hamarosan.
A kérdező hozzászólása: jó, de ma is fájt a derekam és hasam is egyszerre, folyásom is volt, de késõn néztem meg, hogy milyen színû szal nem láttam. már több mint egy hete fáj a has+derék:( és tegnap este úgy fájt a bal mellem, hogy ahh, pedig elõtte sosem fájt. minden szokványos jel megvan, de még sem jön meg és ezért nem értem az egészet... t.t
A te korodban még nincs semmi baj ezzel.
Teljesen rendben van minden, ne izgulj.. 16 éves korodig szinte minden elõfordulhat, kimaradésok is..
ennyi idõsen még telejsen normális hogy nem jön rendesen és nem volt niagzi vér vagy ha akér pár hónap kimarad. Amig nem élsz nemi életet egyenlõre nem kell aggódnod mikatta hogymért nem jön meg mert teljesen természetes.
A kérdező hozzászólása: de nem full barna. rendes fehér folyás barna darabokkal. és most fáj a bal mellem(pedig nem szokott) és begörcsöl a hasam, de szerencsére nem intenzíven csak pár másodpercre. most akkor mi van? azért köszi
A kérdező hozzászólása: köszi, de most már tényleg nem értem mert megint barna folyásom van. kész, feladom xDD

Éjjel elment a nyákdugóm és egész nap fájogatok, néha órákra elmúlik, néha rendszeres és erős fájások. Tapasztaltatok hasonlót? Mikorra várhatom a picurt? Lehet még ma? Vagy reménytelen?

Legjobb válasz: Nekem több, mint egy hete elment, elõtt és azóta is érzek fájásokat és egyéb jeleket, de nem szülök, pedig már kellett volna. A nyákdugó szerintem semmit nem jelent.

Nekem több, mint egy hete elment, elõtt és azóta is érzek fájásokat és egyéb jeleket, de nem szülök, pedig már kellett volna. A nyákdugó szerintem semmit nem jelent.
Szia! Nekem este 8kor ment el és éjszaka 23.45kor elfolyt a magzatvíz.Reggel 7.55kor megvolt a kislányom!/ö már 13hónapos/Gyors és könnyü szülést kíváno neked!:)
kívánok. utolsó voltam
A kérdező hozzászólása: Hát egyelõre még semmi haladás :( Pedig már nagyon várnám...

Mikorra várhatom, hogy rendszeressé váljanak a fájások? Most az elmúlt órában így jöttek: 20-15-10 percre.

Legjobb válasz: Szerintem figyeld továbbra is, hogy milyen idõnként jönnek a fájások. Ha nem csak "keményedés" hanem igazi fájás, akkor elképzelhetõ, hogy egyre sûrûbben fognak jönni a fájások, és nem is biztos, hogy rendszeres idõközönként. Nálam a kisebbik fiamnál bár burokrepesztés után, de 20, majd 15 utána 12 perc után, 8 perc után jöttek a fájások, és utána lett 5 perces. Mindenesetre, ha 5 percesek lesznek, vagy elfolyik a magzatvíz, akkor irány a kórház.

Szerintem figyeld továbbra is, hogy milyen idõnként jönnek a fájások. Ha nem csak "keményedés" hanem igazi fájás, akkor elképzelhetõ, hogy egyre sûrûbben fognak jönni a fájások, és nem is biztos, hogy rendszeres idõközönként. Nálam a kisebbik fiamnál bár burokrepesztés után, de 20, majd 15 utána 12 perc után, 8 perc után jöttek a fájások, és utána lett 5 perces. Mindenesetre, ha 5 percesek lesznek, vagy elfolyik a magzatvíz, akkor irány a kórház.
Szia! Nem tudom :) Nálam úgy volt, hogy a szülés elõtti 3 héttel volt kétszer olyan, hogy fájás - fél óra szünet - fájás - öt perc szünet - fájás - öt perc szünet - semmi. Milyen intenzitású a fájás, ha jól emlékszem 30-40mp-eseknek az igaziak. Vegyél egy fürdõt és nyugi :)
Ha már nem tudsz közben mozdulni, az biztató! Amikor nekem ilyen volt, akkor 1 órán belül már a kórházban voltunk, 3 ujjnyira nyitva:) 5 perceseknél irány a kórház:) Könnyû szülést és majd jelezd, hogy mi újság!
Nem tudom hol laksz, de a hóhelyzet miatt lehet, hogy érdemes lenne felhívni az orvosodat (ha van fogadott) vagy a kórházat, és ha messze van, akkor elindulni, ha azt javasolják.
Figyeld, hogy rendszeresek legyenek. Vegyel egy furdot, ha elmulik csak joslo volt, ha nem akkor igazi.
Á szerintem ez igazi. Szólj a párodnak húzzon el a kórházig!!!!!! És Gratula!!! De lennék a helyedben!!!! :) 4 hónapja szültem
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok! :)
Annyira jóóóóó! Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok mamának, papának, babának:)
Szívbõl gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Éjfélkor már ébresztettem a páromat, hogy menjünk, persze még akkor sem voltak rendszeresek a fájások, tehát arra is számítottam, hogy haza küldenek. Fél 1-re beértünk a kórházba, 2.46-ra már kint volt a kis Drága, 3000g, 52cm. :) ) Így gyorsnak tûnik, de valójában már szombaton hajnali kettõ óta voltak fájásaim. Hát fantasztikus érzés, a világ legcsodálatosabb dolga szülõnek lenni. :) ) Amikor odahozták mellém a kórházba, elkezdtem zokogni, nem tudtam elhinni, hogy ez a csoda végre velünk is megtörtént. Másfél évbe telt mire megfogant a szerelmünk gyümölcse. Szívbõl kívánom a próbálkozó pároknak, hogy õk is mihamarabb átéljék ezt a hihetetlen boldogságot! :) )
Mesélj!
A kérdező hozzászólása: Tényleg igaziak voltak! :) Mire beértünk, már eltûnt a méhszáj, és indult is a szülés. :) )
A kérdező hozzászólása: Hajnali 2 óta vannak rendszertelenül, már egyre erõsebbek, legalább 45mp-ig eltart egy fájás. Nem hinném, hogy jósló lenne, mert mozdulni sem bírok közben. 39+4hetes vagyok.
En is gratulalok! Sok boldogsagot es egeszseget mindenkinek!
Ha emlékeim nem csalnak akkor igen, lehet. Nekem 11 évvel ezelõtt volt egy vetélésem és nálam is így volt kaparás után.

Mikorra várható, hogy elmúlnak a mindennapi rosszullétek?

Október 6-án lépek a 12. hétbe. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Nekem már elég jol elmultak (13.hetes kismami) néha még este émelygek ,de most már sokkal jobb mint volt, azt is hallottam hogy valakinek ezek a tunetek eltartanak a terhesség végéig is... persze sok gyumolcsel zoldseggel mindent lehet korrigálni! (esténként egy langyos pohár tejjel)

Nekem már elég jol elmultak (13.hetes kismami) néha még este émelygek , de most már sokkal jobb mint volt, azt is hallottam hogy valakinek ezek a tunetek eltartanak a terhesség végéig is... persze sok gyumolcsel zoldseggel mindent lehet korrigálni! (esténként egy langyos pohár tejjel)
Nekem a 12. hét után mintha elvágták volna bár elõtte is csak émelygések voltak. Egyik ismerõsöm végighányta az elsõ három hónapot és még mindig nem múltak el a tünetei. Szerintem majd magadon észreveszed ezt elõre nem lehet tudni.
Szia! Ez egyénenként változó, (vagyis ki mennyire érzékeny:) )a szakirodalom úgy irja, hogy a második trimeszter közepétõl biztosan "elmúlnak" a kellemetlenségek.
Nekem fél évig tartott...ja de már nagy a babád :) )))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!