Találatok a következő kifejezésre: Mikorra lesz az a (40 db)

XX. Kerületben melyik bölcsődét ajánlanátok? Jelentkezéstől számítva kb. mikorra lesz helye a gyereknek? Úgy hallottam, hogy 2, 5 évesen már az ovit lehet kezdeni. Tud erről valaki valamit?

Legjobb válasz: konkrét bölcsit nem tudok ajánlani, nem arra lakunk, de azt tudnod kell, hogy 2,5 éves kortól akkor veszik fel oviba, ha már az összes 3 évest felvették, tehát Budapesten erre kevés az esély, egy kis vidéki oviba elõbb bekerülhetnek a 2,5 évesek. 5 éves kortól kötelezõ az ovi, addig csak a szerencsén múlik, hogy felveszik-e.

konkrét bölcsit nem tudok ajánlani, nem arra lakunk, de azt tudnod kell, hogy 2, 5 éves kortól akkor veszik fel oviba, ha már az összes 3 évest felvették, tehát Budapesten erre kevés az esély, egy kis vidéki oviba elõbb bekerülhetnek a 2, 5 évesek. 5 éves kortól kötelezõ az ovi, addig csak a szerencsén múlik, hogy felveszik-e.

Mikorra leszek védett a Lindynette 20-tól, ha a 2. szem után 2, 5 órán belül erős hasmenésem volt és az első szemek alatt különböző lázcsillapítókat is szedtem?

Elviekben 2 hét után védett vagyok, de így nem tudom, mikor válok teljesen védetté. Tovább kell várnom, mint 2 hét?

Legjobb válasz: Szedjed normálisan tovább a gyógyszert. De biztonságban csak a második levélnél leszel a leírtak alapján. Addig mindenképp védekezzetek máshogy is.

Szedjed normálisan tovább a gyógyszert. De biztonságban csak a második levélnél leszel a leírtak alapján. Addig mindenképp védekezzetek máshogy is.
az elso honap utan.

13hós kislányomnak kinnt van a 16foga! Mikorra várható az utolsó 4? Fájdalmas lesz?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet így behatárolni h mikorra kell kibújnia.Elvileg 3 éves korig mind kibújik.Az én lányom is foggyártó volt,20 hósan minden foga meg volt,minden gond nélkül,volt h egyszerre 4 jött.Ha eddig nem viselte nehezen,nem valószínû h gond lesz.:-)

Ezt nem lehet így behatárolni h mikorra kell kibújnia.Elvileg 3 éves korig mind kibújik.Az én lányom is foggyártó volt, 20 hósan minden foga meg volt, minden gond nélkül, volt h egyszerre 4 jött.Ha eddig nem viselte nehezen, nem valószínû h gond lesz.:-)
Szia! Nálunk most jön az utolsó 4 fog (18 hós a lányom).Persze egyszerre. Megkérdeztem, jobban fáj-e, mire azt mondta a doki, hogy a nagyõrlõ még azokat is meg tudja szenvedtetni, akiknél nem gond a fogzás, mert nagy és laposabb a felület.


Mikorra fog eljönni az az idő mikor már nem lehet majd élni? Mikorra lesz vege mindennek ha nem álítjuk meg a globalis felmelegedest?

Legjobb válasz: Nagyon pihent lehetsz ha ilyenekre érsz rá. A globális felmelegedés a Föld természetes klímájának változása miatt van.Régebben is voltak hidegebb-melegebb periódusok. Az utolsó ismert melegebb kor a középkor alatt a katedrálisok építésekor volt. Rá kéne már jönni, hogy nem az ember okozza.Amennyit az emberiség szén-dioxidból és egyéb üvegházhatású gázokból elõállít semmi ahhoz képest amennyit egy tenger sõt akár egy óceán produkál. Példával szemléltetve:egy tanteremben 20 gyerek mellett persze a hangya is levegõt lélegzik be de nem ölöd meg azért mert el fog fogyni a levegõ ha nem teszed meg.

Nagyon pihent lehetsz ha ilyenekre érsz rá. A globális felmelegedés a Föld természetes klímájának változása miatt van.Régebben is voltak hidegebb-melegebb periódusok. Az utolsó ismert melegebb kor a középkor alatt a katedrálisok építésekor volt. Rá kéne már jönni, hogy nem az ember okozza.Amennyit az emberiség szén-dioxidból és egyéb üvegházhatású gázokból elõállít semmi ahhoz képest amennyit egy tenger sõt akár egy óceán produkál. Példával szemléltetve:egy tanteremben 20 gyerek mellett persze a hangya is levegõt lélegzik be de nem ölöd meg azért mert el fog fogyni a levegõ ha nem teszed meg.
A globális felmelegedésnek köze nincs ahhoz, hogy mikor jön el az az idõ amikor már nem lehet élni a földön. Ez a napunkkal van összefüggésben úgy 10-20 milliárd év múlva - ha jól tudom - amikor is a nap elveszíti, elégeti hidrogén készletének nagy részét és elkezd növekedni, tágulni és a mostani méretének az 1 milliószorosára is nõhet. Ekkor belekerül a föld vonzáskörzetébe, de elõtte elpárolognak a tengerek, óceánok és több száz fokos lesz a föld légkörének helyén lévõ hõmérséklet...na ez lesz a vég.

S. O. S.! Sárga lett a hajam! Fodrász leszívatta, majd befestette. Hamvasító sampon használatával mikorra lesz szép szőke az eredmény? Vagy fessem be hamvas szőke festékkel?

Amúgy még mindig szép egészséges, nem töredezett stb. a festést?l.

Legjobb válasz: szivatás után nem lesz hipp-hopp gyönyörû szép szõke hajszíned! kell ahhoz még 2-3alkalom míg igazán szép lesz!

szivatás után nem lesz hipp-hopp gyönyörû szép szõke hajszíned! kell ahhoz még 2-3alkalom míg igazán szép lesz!
elõzõ vok. nem arra értem a 2-3alkalmat h újabb és újabb szivatás kellene. nem csak sima festés.
A kérdező hozzászólása: és az ki a faxt érdekel te kis xar? Hol nem xarom én le, h kibaxott unalmas barna a hajad, te pózer barom.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen. Ment a zöld pipa, akkor marad a festés.
Jajj ezzel az x-ezéssel húzzál vhova! :@ nem az elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: azért "X", mert már egyszer kidobtak innét, mert ooo jaj véletlen megsértettem valaki törékeny lelkét az obszcén szavakkal.
Hát nem tudom milyen anyagokkal dolgoznak abban a szalonban meg azt sem, hogy mennyire sötét az eredeti hajszíned, de az én fodrászom miután leszívatja és befesti a lenövésemet, pont olyan gyönyörû hamvas lesz, mint a többi rész...
Szia! az én hajam se szívta le, csak sárgára pedig volt h 2x is le lett szívatva, és mégsem, meg ilyen 2 órákat volt rajta a szõkítõ..:S:S Szerintem ez a hajadtól is függ..
A kérdező hozzászólása: jesszus 2 óráig? Hát nekem már a szívatás-festés majd még 1xi szívatás után is sárga. Mondjuk ilyen vöröses árnyalata volt szivatás után, mert nekem a barna festéktõl vörösödött a hajam, ezért gondoltam akkor a szõkére, de hát ez sem jött be. A vörössel meg nagyon idiótán nézek ki, meg nem is tetszik. Szóval azt tudom, hogy a vörösödés miatt ez az eredmény most. De köszi a válaszokat. U.I.: Amúgy a hamvasító sampont kipróbáltam és az alatt a kevesebb, mint 5 perc alatt, egészen kivitte belõle a vöröset, de attól még hajazok 1 beteg mandarinra.

Egyetemi felvételinél mikorra lesznek feltéve az e-felvire a pontszámok? Ha valamelyikkel nem értek egyet, lesz elég időm, hogy fellebbezzek a pontjaim számítása ellen?

Legjobb válasz: Szerintem ugyanúgy júl. 24-én este, hiszen korábban az smst is akkor küldték. Nem hiszem, hogy ezen változtatnak. Úgy hogy biztosan lesz idõd fellebbezni, már ha lesz rá okod. :)

Szerintem ugyanúgy júl. 24-én este, hiszen korábban az smst is akkor küldték. Nem hiszem, hogy ezen változtatnak. Úgy hogy biztosan lesz idõd fellebbezni, már ha lesz rá okod. :)
Mi az, hogy nem értesz egyet a pontszámoddal? Ilyen nincs. Úgy számítják a pontokat, hogy a lehetõ legjobban jöjj ki, de ez ellen nem lehet fellebbezni, hiszen Te hoztad össze a saját pontjaidat. Egy vizsgaeredményért fellebbezhetsz, de magad ellen nem nagyon.
A kérdezõ arra gondolt, hogyha esetleg elszámolták valahol... :) Simán elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Így van, arra gondoltam, hogy esetleg valami egyetemen elszámolják valami okból kifolyólag.. pl: nem számítanak be egy nyelvvizsgát többletpontként Egyébként mesterképzésrõl van szó és olvastam valami olyasmit, h lehet kérvényt írni, ha nem értek egyet a kiszámolt pontjaimmal. Ezért lenne fontos, h tudjam a saját pontjaimat, mert az egy dolog, hogy magamnak kiszámolom. Fontos lenne, ha véletlenül így alakul, akkor még tudjak fellebbezni 24-e elõtt.
Szia! E-felvételi, "Jelentkezések és pontszámok", oldalt az elsõ "Súgó" ablakban: "...Elõreláthatólag 2013. július közepétõl szintén itt ellenõrizheti majd felvételi összpontszámát, azok részleteit jelentkezési helyenként...." Szóval nyugi, biztos, hogy 24-e elõtt felvezetésre kerül a pontszámod az E-felvételi rendszerbe. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A ponthatárok kihirdetése elõtt 1 héttel már fent lesznek a pontjaid minden szakhoz hozzárendelve amihez beadtad a jelentkezést, úgyhogy ezen ne parázz.

2 napja volt a második randim egy fiúval, aki nekem nagyon tetszik. Szerintetek ha volt 2. randi, mennyi esélye van hogy lesz még folytatás? És ha mindketten félénkek vagyunk mikorra számítsak az elsõ csókra ( ha lesz egyáltalán)? 16/L

csak mert a 2. randin én eléggé zavarban voltam és hülyeségeket beszéltem és még késtem is ( amiért persze bocsánatot kértem), de most félek hogy rossz benyomást tettem. nagyon tetszik a srác. Õ 17 éves

Legjobb válasz: Ha te is nagyon tetszel neki, nincs miért félned, és izgulnod, hogy hülyeséget mondasz, add önmagadat. Én is nagyon félénk voltam, és csak 3. randi végén mertem megcsókolni a barátnõmet :)

Ha te is nagyon tetszel neki, nincs miért félned, és izgulnod, hogy hülyeséget mondasz, add önmagadat. Én is nagyon félénk voltam, és csak 3. randi végén mertem megcsókolni a barátnõmet :)
Nyugodtan ismerkedj vele tovább. Ha már nagyon hiányzik majd a csók, te is kezdheted.

Ha a barátom ma eszik ananászt, mikorra lesz ízes az ondója?

Mennyi időn belül hat? Egy konzerv ananász 340 g.

Legjobb válasz: minden órába ellenõrizd le...

minden órába ellenõrizd le...
idióta..
Ha az elkövetkezendõ egy hónapban minden nap eszik és nem iszik alkoholt /kávét és nem dohányzik akkor a hónap végén esetleg nem lesz annyira savanyúúúú.
Én 2 hétig próbálkoztam a 100%-os ananász lével. Nem volt eredmény. Viszont 1 hétig nem ittam kávét és csak alig ettem húst. Ez viszont állítólag bevált.
Ha napi több liter 100%-os ananászlevet iszik, az is hasznos. De drága.
Nem konzervet kell enni, mert annak nem lesz hatása, rendeset egyen. Ha egész nap mást sem eszik csak ananászt, akkor "elvileg" már 1 nap után érezhetõ valamelyest.
A konzervbõl hiányzik a lényeg, "rendes" ananászt kell az egészet, fahéjjal. Semmi cigi, semmi sör... Aztán rendszeres kontroll! ;)
holnapra
pár óra múlva:)
Figyu, én egy Mátészalkai konzervüzemes vagyok, tavalyról rám maradt több vagon meggy, nem lehetne elhinteni, hogy a meggytõl is finom lesz?!? Köszönöm!

Anyukák, babátok mikorra nőtte ki a hasfájást? És hogy bírtátok vele az éjszakázást? Mire kibüfizi magát, szinte megint éhes lesz?

Volt így más is?Hogy bírta?És meddig tart?6hetes babó anyukája

Legjobb válasz: szia!3 hósan-mintha elvágták volna. elötte hiába kapott bármit rá

szia!3 hósan-mintha elvágták volna. elötte hiába kapott bármit rá
Mi is görcsös babák voltunk.Én espumizánt és 30 milli köménymag teát adtam szopizás elött.5hosan maradt ki.
Szia.Mi az esõ hónapot nagyon nehezen éltük át majd lehet neki adni neki Grip Water -t és volt a gyógyszertári készítmény haskrém ezt használtam egybe.Az sokat segített , de igazából 3 hónapos volt , most 5 és néha még most is fáj neki.Nekem az anyatejtõ fájt a hasa , mert sok tejet ittam , de utólag okos az ember.Õ csak rajtam aludt el és se éjszakám se nappalom nem volt , nem lehetett letenni.Borzasztó látni, hogy szenved és nem tudsz segíteni neki.Kicsi segítségem sem volta, pici mosolya adott erõt a másnapokhoz.Most már jó.Csak nyugi mert megérzi rajtad a baba , hogy ideges vagy és attól is sírhat
Az én babám nagyon szenvedett a hasfájástól, mikor a 4. hónapot betöltötte, elmúlt.Egyik napról a másikra.A büfizés nálunk ment 10 perc alatt, ugyhogy errõl nem tudok nyilatkozni...
A kérdező hozzászólása: nekünk az infacol van, de az sem igazá vált be, mert az meg meghajtja és egész éjjel ordít:( annyira nem vészes, de mégis fársztó hosszútávon:(
Nálunk 2 hónapig tartott a kemény pocakfájás, plusz összekeverte a nappalt az éjszakával. Szóval elég nehéz volt. Aztán 2 hónaposan mintha õt is elvágták volna, eltûnt a pocakfájás. Igaz én arra fogtam, hogy nekem alig volt tejem, 2 hóra elapadtam és átálltunk teljesen tápszerre. Én is sokkal nyugodtabb lettem, mert beletörõdtem hogy nem megy. És ezzel bizony õ is megnyugodott. A büfiztetéssel nálunk sem volt gond, arról én se tudok nyilatkozni. Egyébként az infactolt kapta õ is, de hát szerintem nem sokat ért. Ment a pocimasszír, meg a kézben riszálás. Ja van egy osztrákoknál kapható kúp, pocakfájásra van. Az jó volt.
A kérdező hozzászólása: nekünk azért már volt 10-tõl 5ig átaludt éjjelünk, úgyhogy azt nem hinném, hogy keveri!De most is csak a hintába képes aludni, ahogy rakom az ágyba felkel:(
A kiságyundor nálunk is meg volt egy idõben. Az majd elmúlik. De próbálkozni kell, mert ha feladod és csak magatok közt altatod, akkor tényleg odaszokik és a kiságyba szokatás nem lesz könnyû. Iszonyat, hogy milyen rafkósak tudnak már lenni pár hetesen. Az én fiam is kitanulta, hogy ha úgy sír, mint mikor fáj a pocak, akkor kikapkodjuk. Mire rájöttem... :D Amit még esetleg a könnyebb kiságyba szokatásért tehetsz, hogy a kis birodalámt biztonságosabbá teszed. Úgy értem, hogy neki a pocid, vagy most a karjaitok biztonságot jelentenek. Szorosan van. Én a kságyba betettem a szopipárnát, így kevesebb helye lett, épp amire szüksége volt. A nagy tér megriasztja. Nagyon sok kisbaba emiatt nem szereti a kiságyat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!