Találatok a következő kifejezésre: Mikorra lesz az (65 db)

Mikorra lesz az iphone 4s olyan 35-40eFt körül?

Mert 40e-nél többet nem adok ki 1 telefonért

Legjobb válasz: Annyiért biztos nem találsz.A IPhonok olyan 150 ezertöl indulnak(itt külön csak a 4 S re gonolok)

Annyiért biztos nem találsz.A IPhonok olyan 150 ezertöl indulnak(itt külön csak a 4 S re gonolok)
Használtan 2 év és 50 körül lesz.
ráadásul még a kinti nem is játszik
Megjegyezném, 60 ezer az az iphone, amit kinrõl hoztak be nem sokkal többért, és ebben az árban cserél tulajokat.
3 év kevés, inkább 5, de legyen 8. Az iphone az egyetlen telefon, ami tartja az árát, és kis mértékû az amortizáci- ója.
soha:D a 3is még csak 60ezer..
az iphone 3g és 85 ezer körül van újonnan szóval kb 4-5 év mire annyi lesz az iphone 4s de addigra már elég elavult lesz :D de ha 40e nem adsz ki többet 1 telóért akkor ne iphone vegyél :D
A kérdező hozzászólása: akkor remélem kibír a telefonom még 3 évet :D
A kérdésedre válaszolva: kb. 3 év múlva
Hát ha többet nem adsz telefonért, akkor vegyél xperia mini-t. Igaz kisebb, mint az iphone ( 3 collos), de legalább bivalyerõs, modern hardver van alatta...
Mirõl beszéltek...? Aki itt mondta , hogy 5-6-8 év vagy nem is tudom már...LOL Az Apple igycsinálja a telefonjait , hogy most már nem is gyártja a Iphone 4 -et csak a 4ST, 3 év múlva ujjonan már nemnagyon fogsz kapni Iphone 4 -et ha fogsz akkor se megy 70 ezer alá, de 4-5-6 év múlva már csak használtan fogsz kapni az Iphone 3G 2008 ban jött be és már nemlehet kapni ujjonan , azt olvastam , hogy lassan a 3GS is elfog fogyni és 2009 es teló, a helyedben vennék egy jó állapotban lévõ "használt" Iphone 3G-3GS , 3G láttam kiváló állapotban semmi karc , 39Ezer forintért, GSM boltba , .De szinte minden GSM boltba van!

13hós kislányomnak kinnt van a 16foga! Mikorra várható az utolsó 4? Fájdalmas lesz?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet így behatárolni h mikorra kell kibújnia.Elvileg 3 éves korig mind kibújik.Az én lányom is foggyártó volt,20 hósan minden foga meg volt,minden gond nélkül,volt h egyszerre 4 jött.Ha eddig nem viselte nehezen,nem valószínû h gond lesz.:-)

Ezt nem lehet így behatárolni h mikorra kell kibújnia.Elvileg 3 éves korig mind kibújik.Az én lányom is foggyártó volt, 20 hósan minden foga meg volt, minden gond nélkül, volt h egyszerre 4 jött.Ha eddig nem viselte nehezen, nem valószínû h gond lesz.:-)
Szia! Nálunk most jön az utolsó 4 fog (18 hós a lányom).Persze egyszerre. Megkérdeztem, jobban fáj-e, mire azt mondta a doki, hogy a nagyõrlõ még azokat is meg tudja szenvedtetni, akiknél nem gond a fogzás, mert nagy és laposabb a felület.

15éves vagyok nem szeretek edzőterembe járni. Otthon vannaka kézisulyzóim! Milyen otthoni edzést ajánlatok és rendszeres edzés után mikorra lesz láthato az otthoni edzés?

Legjobb válasz: Ez kimondottan egy otthoni edzésterv. http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=61#2 Mikorra lesz látható?? Akkor ha normálisan eszel melette, és eleget pihensz.

Ez kimondottan egy otthoni edzésterv. http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=61#2 Mikorra lesz látható?? Akkor ha normálisan eszel melette, és eleget pihensz.
Ezt a programot csináld olyan 4 hónapig. 4 hónap alatt is lehet ám szépen fejlõdni. Ha elérted azt a súlyt, alkatot hogy neked az úgy jó akkor jó :) HA nem, akkor viszont edzõterem, ahol minden van, és jól felszereltek. DE! csak akko lesz hasznos az edzés, ha megfelelõen kajálsz. Szerintem 15 évesen, elég a napi 3 étkezés, + az edzés utáni TURMIX KÖZVETLEN és rá 1 órára szilárd kaja. A turmix lehet tömegnöveõ vagy fehérje is. Így a kiegészítõvel együt napi 4 kajád van. Ja és pihenj eleget. Tehát az étkezésen , múlik minden. Nem úyg hogy edzek azt madj nõ valahogy. KAJA az arcba és menni fog ;) csáó
A kérdező hozzászólása: Kb 3-4hónap?
Szia! Nem akarlak elkeseríteni de otthoni edzéssel, pláne egy kézi súlyzó szettel semmilyen változást nem fogsz elérni! 15 évesen elég ha megpróbálsz egészségesen étkezni! De nyugodtan lemehetsz terembe is nagyon sok korodbeli srác jár. (Nem fognak kinézni) Aki meg ilyen hülyeséget ír -> "A turmix lehet tömegnöveõ vagy fehérje is" az inkább ne szóljon hozzá!
gyurni akarsz egy sett kézi sulyzoval?xdmeny konditerembe sztem tom elsönek ciki még a nagy dömperek 100kg dobálnak adig te csak 40 -et de hid el ez nem szégyen .ök is elkezték valamikor.ha igazán nagy akarsz leni akor szteroidokat is szerezbe
14:25-ös Te Istenbarma. "A turmix lehet tömegnövelõ vagy fehérje" hsz-t, arra értettem hogy ha az edzés utáni Ch-t, elegendõ mennyiségben megtudja oldani szilárd kajából is, akkor elég egy fehérje turmix is. De akkor nagyon jó minõséígût. Ha nem, akkor tömegnövelõ. A helyedben megse szólaltam volna. És igen, az otthoni súlyzókkal is jó eredményeket lehet elérni, nem kellenek a gépek. Persze nem versenyzõi szintre gondolok, de egy 15 évesnek tökéletes.
te Idétlen! A tömegnövelõben mi van a nagyobb mennyiségû ch és a többi vitamin stb stb mellett?? FEHÉRJE! Vagy netán a tömegnõvelõ az semmi másból nem áll csak chból?? A fehérje meg csak fehérjébõl?? Fogalmatlan vagy de nagyon... Jah és otthoni edzéssel nem lehet eredményt elérni! Egy személyi edzõ


Mikorra fog eljönni az az idő mikor már nem lehet majd élni? Mikorra lesz vege mindennek ha nem álítjuk meg a globalis felmelegedest?

Legjobb válasz: Nagyon pihent lehetsz ha ilyenekre érsz rá. A globális felmelegedés a Föld természetes klímájának változása miatt van.Régebben is voltak hidegebb-melegebb periódusok. Az utolsó ismert melegebb kor a középkor alatt a katedrálisok építésekor volt. Rá kéne már jönni, hogy nem az ember okozza.Amennyit az emberiség szén-dioxidból és egyéb üvegházhatású gázokból elõállít semmi ahhoz képest amennyit egy tenger sõt akár egy óceán produkál. Példával szemléltetve:egy tanteremben 20 gyerek mellett persze a hangya is levegõt lélegzik be de nem ölöd meg azért mert el fog fogyni a levegõ ha nem teszed meg.

Nagyon pihent lehetsz ha ilyenekre érsz rá. A globális felmelegedés a Föld természetes klímájának változása miatt van.Régebben is voltak hidegebb-melegebb periódusok. Az utolsó ismert melegebb kor a középkor alatt a katedrálisok építésekor volt. Rá kéne már jönni, hogy nem az ember okozza.Amennyit az emberiség szén-dioxidból és egyéb üvegházhatású gázokból elõállít semmi ahhoz képest amennyit egy tenger sõt akár egy óceán produkál. Példával szemléltetve:egy tanteremben 20 gyerek mellett persze a hangya is levegõt lélegzik be de nem ölöd meg azért mert el fog fogyni a levegõ ha nem teszed meg.
A globális felmelegedésnek köze nincs ahhoz, hogy mikor jön el az az idõ amikor már nem lehet élni a földön. Ez a napunkkal van összefüggésben úgy 10-20 milliárd év múlva - ha jól tudom - amikor is a nap elveszíti, elégeti hidrogén készletének nagy részét és elkezd növekedni, tágulni és a mostani méretének az 1 milliószorosára is nõhet. Ekkor belekerül a föld vonzáskörzetébe, de elõtte elpárolognak a tengerek, óceánok és több száz fokos lesz a föld légkörének helyén lévõ hõmérséklet...na ez lesz a vég.

Egyetemi felvételinél mikorra lesznek feltéve az e-felvire a pontszámok? Ha valamelyikkel nem értek egyet, lesz elég időm, hogy fellebbezzek a pontjaim számítása ellen?

Legjobb válasz: Szerintem ugyanúgy júl. 24-én este, hiszen korábban az smst is akkor küldték. Nem hiszem, hogy ezen változtatnak. Úgy hogy biztosan lesz idõd fellebbezni, már ha lesz rá okod. :)

Szerintem ugyanúgy júl. 24-én este, hiszen korábban az smst is akkor küldték. Nem hiszem, hogy ezen változtatnak. Úgy hogy biztosan lesz idõd fellebbezni, már ha lesz rá okod. :)
Mi az, hogy nem értesz egyet a pontszámoddal? Ilyen nincs. Úgy számítják a pontokat, hogy a lehetõ legjobban jöjj ki, de ez ellen nem lehet fellebbezni, hiszen Te hoztad össze a saját pontjaidat. Egy vizsgaeredményért fellebbezhetsz, de magad ellen nem nagyon.
A kérdezõ arra gondolt, hogyha esetleg elszámolták valahol... :) Simán elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Így van, arra gondoltam, hogy esetleg valami egyetemen elszámolják valami okból kifolyólag.. pl: nem számítanak be egy nyelvvizsgát többletpontként Egyébként mesterképzésrõl van szó és olvastam valami olyasmit, h lehet kérvényt írni, ha nem értek egyet a kiszámolt pontjaimmal. Ezért lenne fontos, h tudjam a saját pontjaimat, mert az egy dolog, hogy magamnak kiszámolom. Fontos lenne, ha véletlenül így alakul, akkor még tudjak fellebbezni 24-e elõtt.
Szia! E-felvételi, "Jelentkezések és pontszámok", oldalt az elsõ "Súgó" ablakban: "...Elõreláthatólag 2013. július közepétõl szintén itt ellenõrizheti majd felvételi összpontszámát, azok részleteit jelentkezési helyenként...." Szóval nyugi, biztos, hogy 24-e elõtt felvezetésre kerül a pontszámod az E-felvételi rendszerbe. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A ponthatárok kihirdetése elõtt 1 héttel már fent lesznek a pontjaid minden szakhoz hozzárendelve amihez beadtad a jelentkezést, úgyhogy ezen ne parázz.

S. O. S.! Sárga lett a hajam! Fodrász leszívatta, majd befestette. Hamvasító sampon használatával mikorra lesz szép szőke az eredmény? Vagy fessem be hamvas szőke festékkel?

Amúgy még mindig szép egészséges, nem töredezett stb. a festést?l.

Legjobb válasz: szivatás után nem lesz hipp-hopp gyönyörû szép szõke hajszíned! kell ahhoz még 2-3alkalom míg igazán szép lesz!

szivatás után nem lesz hipp-hopp gyönyörû szép szõke hajszíned! kell ahhoz még 2-3alkalom míg igazán szép lesz!
elõzõ vok. nem arra értem a 2-3alkalmat h újabb és újabb szivatás kellene. nem csak sima festés.
A kérdező hozzászólása: és az ki a faxt érdekel te kis xar? Hol nem xarom én le, h kibaxott unalmas barna a hajad, te pózer barom.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen. Ment a zöld pipa, akkor marad a festés.
Jajj ezzel az x-ezéssel húzzál vhova! :@ nem az elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: azért "X", mert már egyszer kidobtak innét, mert ooo jaj véletlen megsértettem valaki törékeny lelkét az obszcén szavakkal.
Hát nem tudom milyen anyagokkal dolgoznak abban a szalonban meg azt sem, hogy mennyire sötét az eredeti hajszíned, de az én fodrászom miután leszívatja és befesti a lenövésemet, pont olyan gyönyörû hamvas lesz, mint a többi rész...
Szia! az én hajam se szívta le, csak sárgára pedig volt h 2x is le lett szívatva, és mégsem, meg ilyen 2 órákat volt rajta a szõkítõ..:S:S Szerintem ez a hajadtól is függ..
A kérdező hozzászólása: jesszus 2 óráig? Hát nekem már a szívatás-festés majd még 1xi szívatás után is sárga. Mondjuk ilyen vöröses árnyalata volt szivatás után, mert nekem a barna festéktõl vörösödött a hajam, ezért gondoltam akkor a szõkére, de hát ez sem jött be. A vörössel meg nagyon idiótán nézek ki, meg nem is tetszik. Szóval azt tudom, hogy a vörösödés miatt ez az eredmény most. De köszi a válaszokat. U.I.: Amúgy a hamvasító sampont kipróbáltam és az alatt a kevesebb, mint 5 perc alatt, egészen kivitte belõle a vöröset, de attól még hajazok 1 beteg mandarinra.

2 napja volt a második randim egy fiúval, aki nekem nagyon tetszik. Szerintetek ha volt 2. randi, mennyi esélye van hogy lesz még folytatás? És ha mindketten félénkek vagyunk mikorra számítsak az elsõ csókra ( ha lesz egyáltalán)? 16/L

csak mert a 2. randin én eléggé zavarban voltam és hülyeségeket beszéltem és még késtem is ( amiért persze bocsánatot kértem), de most félek hogy rossz benyomást tettem. nagyon tetszik a srác. Õ 17 éves

Legjobb válasz: Ha te is nagyon tetszel neki, nincs miért félned, és izgulnod, hogy hülyeséget mondasz, add önmagadat. Én is nagyon félénk voltam, és csak 3. randi végén mertem megcsókolni a barátnõmet :)

Ha te is nagyon tetszel neki, nincs miért félned, és izgulnod, hogy hülyeséget mondasz, add önmagadat. Én is nagyon félénk voltam, és csak 3. randi végén mertem megcsókolni a barátnõmet :)
Nyugodtan ismerkedj vele tovább. Ha már nagyon hiányzik majd a csók, te is kezdheted.

Legközelebb mikorra lesz várható nagy kiárusításos akció az árkádokban?

Mikor szoktak nagy akciók lenni? (a győri árkád érdekelne leginkább)

Legjobb válasz: most hétvégén, mert glamour napok lesznek. kb mindenhol 20% kedvezmény.

most hétvégén, mert glamour napok lesznek. kb mindenhol 20% kedvezmény.

39+5 kismama vagyok. Az elmúlt három napban délután fájásaim kezdődtek, 5-10 percesek voltak, órákon keresztül eltartottak, aztán lefekvéssel el is múltak. Tapasztaltatok már ilyet? Másnál is volt így? Mikorra lesz ebből szülés?

Pedig mindhárom alkalommal úgy feküdtünk le, hogy lehet, hogy néhány órán belül kelünk.

Legjobb válasz: Könnyen lehet, hogy jóslófájás. Ha ilyen van, célszerû meleg vízzel lezuhanyozni, ha a fájások rendszeresebbek lesznek, erõsebbek, akkor valszeg nem jósló, de ha elmúlik, akkor az. A jóslófájás akár két héttel is lehet a szülés elõtt, sõt korábban is, szóval nem lehet tudni. De az is lehet, hogy már holnap meglesz a baba. :) Két ismerõsöm is járt így.

Könnyen lehet, hogy jóslófájás. Ha ilyen van, célszerû meleg vízzel lezuhanyozni, ha a fájások rendszeresebbek lesznek, erõsebbek, akkor valszeg nem jósló, de ha elmúlik, akkor az. A jóslófájás akár két héttel is lehet a szülés elõtt, sõt korábban is, szóval nem lehet tudni. De az is lehet, hogy már holnap meglesz a baba. :) Két ismerõsöm is járt így.
A 3. babám nekem is ezt csinálta, annyira durva volt :o Egy héten keresztül ment ez. És nyílt is a méhszáj ezektõl a jóslóktól, csak mindig abbamaradtak pár óra múltán. Meg nem sûrûsödtek, és nem is tartott elég hosszú ideig egy fájás. Tehát nem volt egy perc, csak mondjuk 20-30 másodperc egy. 2 ujjnyi méhszájjal elvoltam így egy hetet. Aztán egy ilyen fájdogálós napon pont mentem reggel ctg-re, és látva a fájásokat mondták, hogy szülünk. 3 ujjnyi volt a méhszáj már. Burkot repesztettek, 2 óra múlva meg is volt a leányzó. Ha nem repesztik meg a burkot, lehet megint abbamaradtak volna a fájások egyébként.
A kérdező hozzászólása: Két napot toltak a kiíráson, így végül 40+1 naposan született meg a kisfiunk. Az utolsó héten konkrétan kb. 4-szer gondolkodtunk, mikor ugrasszuk a Nagyszülõket babavigyázásra... de minden alkalommal abba maradtak. :) Az egyik ilyen fájássorozat viszont már végleges volt. :)

Mikorra várható az SGS3 megjelenése és kb mennyi lesz az ára?

Valóban olyan szép vékony "kerámia" házas lesz és az összeszerelés minősége is nagyon jó lesz?

Legjobb válasz: Május 5-én (vagy 2-án?) lesz hivatalos bejelentés, mindent megtudni róla. Most még mindig csak pletykák vannak, addig várd meg. Ha tényleg nagyon minõségit akarsz HTC-t vagy Apple-t vegyél, de ha már csúcskategória akkor valószínûleg most Samu-nál is belehúznak. Ára minimum 150k, és max olyan 180k.

Május 5-én (vagy 2-án?) lesz hivatalos bejelentés, mindent megtudni róla. Most még mindig csak pletykák vannak, addig várd meg. Ha tényleg nagyon minõségit akarsz HTC-t vagy Apple-t vegyél, de ha már csúcskategória akkor valószínûleg most Samu-nál is belehúznak. Ára minimum 150k, és max olyan 180k.
Majd kiderül, hogy milyen lesz. Még korai találgatni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!