Találatok a következő kifejezésre: Mikorra huzodik a has szules (2 db)

Mikorra huzodik vissza a has szules utan a normalis allapotba?

Szuleskor lement 10 kg de azota semmi 4 honapja mar a hasam mint aki 4hos terhes:( 10 kg felesleg meg mindig van. Nem szoptatok mar szoval dietat is probalom de semmi....:( Szerintem meg hizok is mint fogynek.

Legjobb válasz: Szia. Nekem szülés után 10kg ment le, haza mentünk rá 1 hétre 10kg. és mintha nem is szültem volna.Próbálj akkor tornázni ha nem megy le magátol.Természetes uton szültél?

Szia. Nekem szülés után 10kg ment le, haza mentünk rá 1 hétre 10kg. és mintha nem is szültem volna.Próbálj akkor tornázni ha nem megy le magátol.Természetes uton szültél?
hát az én hasam nem ment le :D és a babóm már 6 hónapos :D igaz nem is igen fogyókúrázok mert még mindig szoptatok :) sétálni meg megy a fene :D igaz jövö héten költözünk egy nagyobb városba ugy hogy abban bízok hogy majd sikerülni fog egy picit fogyni... azt is mondják hogy amikor befejezzük a szoptatást nagyon sok megy le. és amikor a gyerek járni kezd az is jó kis torna :D üdv brigi mama
Ez alkat függõ is. Én 21 kg-ot híztam a terhességem alatt. Szülés után 10 kg-al voltam kevesebb. Aztán mikor hazajöttünk 2 hét alatt lement a többi is. Viszont a has, ha nem tornázol és az étkezésekre sem figyelsz, akkor úgy marad! Most én is ezen dolgozom.
Szia!Én úgy hallottam, hogy aki szoptat az hamarabb fogy mert a kicsi sok mindent elszív az anyától.De szerintem ez alkatfüggõ is.

Hány kg plussz maradt rajtatok szülés után? A has mikorra húzódik vissza?

Legjobb válasz: Ez nagyon egyénfüggõ. Én összesen (babával, vízzel, lepénnyel stb együtt) 11 kiló plusszal mentem szülni, ebbõl 3 kg az, ami hájként rajtam maradt, de ez mind a hasamon/fenekemen van. 4 hónapja nem tudom ledolgozni sehogysem :( A hasam az elsõ kb 8 hétben még úgy nézett ki, mint 3 hós várandósan. Aztán visszarendezõdtem idõvel, de a bõr nekem is lazábban tûnik, mint korábban (de lehet, hogy ezt csak a hájacska miatt érzem így).

Ez nagyon egyénfüggõ. Én összesen (babával, vízzel, lepénnyel stb együtt) 11 kiló plusszal mentem szülni, ebbõl 3 kg az, ami hájként rajtam maradt, de ez mind a hasamon/fenekemen van. 4 hónapja nem tudom ledolgozni sehogysem :( A hasam az elsõ kb 8 hétben még úgy nézett ki, mint 3 hós várandósan. Aztán visszarendezõdtem idõvel, de a bõr nekem is lazábban tûnik, mint korábban (de lehet, hogy ezt csak a hájacska miatt érzem így).
20 kg-ot híztam, 1 hónap után most még van rajtam 5 kiló, a hasam már visszahúzódott, de a bõr elég laza rajta, remélem az is feszesebb lesz idõvel


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!