Találatok a következő kifejezésre: Mikorra fogom a (144 db)

Mikor fog mászni? Kisfiam azt csinálja, hogy előre teszi a kezét amennyire tudja, felemeli a fenekét, előre mászik lábaival, leteszi a fenekét és kezdi a műveletet elölről. Valyon mikorra fog a kis keze együtt mozogni a lábával?

7,5 hós baba anyukája

Legjobb válasz: Egy két nap vagy hamarább.Enyém seggen csuszkált a lamnáltlapon,csipõmozdulatokkal elõre haladva.Aki látta röhögött,hogy tegyem fel a you toub-ra:-)))))Azt hittem sosoem fog mászni.9 hónaposan csinálta amit a tiéd,és pikkpakk rájött a technikára hogyan hangolja össze a lábát a kezével hogy haladjon is.Én már alig érem utol.Versenyt futunk-mászunk a lépcsõig....

Egy két nap vagy hamarább.Enyém seggen csuszkált a lamnáltlapon, csipõmozdulatokkal elõre haladva.Aki látta röhögött, hogy tegyem fel a you toub-ra:-)))))Azt hittem sosoem fog mászni.9 hónaposan csinálta amit a tiéd, és pikkpakk rájött a technikára hogyan hangolja össze a lábát a kezével hogy haladjon is.Én már alig érem utol.Versenyt futunk-mászunk a lépcsõig....
A kérdező hozzászólása: De jó! :) Édes lehetett. Köszi a választ.

14vagyok. Már borotválkozom.1 héten 2x . Mikor fog a teljes arcomon nőni a szakáll? Mert szeretnék szakállas lenni, de van olyan hely ahol nem nő. Szóval a kérdés, hogy mikorra fog a teljes arcomon nőni szakáll?

Legjobb válasz: Hát ez sok mindentõl függ. 35 évesen nekem van szimmetrikusan egy-egy folt, ahol sokkal ritkábban nõ. Persze ha megnöveszteném 10 cm-re, akkor nem látszanak, de egy 1-2 hetes borostánál erõsen látszik, hogy ott ritkább.

Hát ez sok mindentõl függ. 35 évesen nekem van szimmetrikusan egy-egy folt, ahol sokkal ritkábban nõ. Persze ha megnöveszteném 10 cm-re, akkor nem látszanak, de egy 1-2 hetes borostánál erõsen látszik, hogy ott ritkább.

Szerintetek mikorra fog a Sony Xperia P ára lemenni körülbelül 60-65 ezerre?

Nagyon tetszik csak kissé drágának tartom és a közeljöv?ben szeretném megvenni.El?re is köszi. :)

Legjobb válasz: Szerintem még minimum 0,5-1 év.

Szerintem még minimum 0, 5-1 év.
Most 90 körül van. Talán 1 év. De használtan hamarabb vehetsz.. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! XD
Ha még nem vetted meg most már lehet 65000Ft-ért kapni.


Kb. mikorra fog a hajam a derekamig érni?

Most a lapockámig ér..nektek mennyi id? alatt n?tt meg? :)

Legjobb válasz: Én két éve növesztem ,de még nem ér le odáig, kb 5 centi hiányzik még, mondjuk a fodrász párszor megvágta, figyelni kell rá, hogy ne legyen törött, és akkor gyorsabban nõ.

Én két éve növesztem , de még nem ér le odáig, kb 5 centi hiányzik még, mondjuk a fodrász párszor megvágta, figyelni kell rá, hogy ne legyen törött, és akkor gyorsabban nõ.
Mondjuk akkor 15 centit kéne nõnie. Havi 1 centivel lehet számolni nagy átlagban, de 3-4 havonta úgyis vissza kell vágatni 1-2 centit, szóval olyan 1, 5-2 év szerintem, plusz mínusz pár hónap, attól függ, neked milyen tempóban nõ a hajad.

Most a számnál egy kicsit tovább ér a hajam. Mikorra fog a vállamig érni?

Legjobb válasz: 2-3 hónap! De függ a hajtípustól is, mindenkinek más.

2-3 hónap! De függ a hajtípustól is, mindenkinek más.
2-3 hónap? Annyi idõ alatt maximum 4 centit nõ, ha szedsz vmi immunerõsítõt, revalidod v vmi hasonlót. Alapjáraton havi 1, 1, 5 centit nõ a haj, sztem ahhoz hogy a válladig érjen kell még vagy 10centi, kb március áprilisra nõhet meg addig.
szerintem ez olyan 5-6 hónap legalább

1 hete felállt a babám és az ágy mellett próbál lépegetni 2-3 lépést, mikorra fog járni? Mikorra tud elesni úgy, hogy nem üti meg magát nagyon? Hány hónap szokott lenni, mire egyedül elindul?

Most állandóan mellette vagyok, még nagyon bizonytalan és így is 2-szer már eld?lt, nem voltam elég gyors.

Legjobb válasz: Nem lehet megmondani mikor fog elindulni, ez rengeteg dolgotól függ. A fiam 6.5 hósan állt fel elõször és 11 hósan indult el. Néhány hétbe beletellett azt hiszem, mire fenékre pottyant és nem esett hanyatt. Én soha nem álltam mögötte, hogy elkapdossam. Meggyõzõdésem, hogy ha ezt teszed, akkor nem lesz érdeke megtanulni esni, hisz úgysem üti meg magát. Amikor meg nem vagy ott és nyugodtan eldõl és megüti magát, nem fogja érteni, hogy most mi a frász van... Persze nem azt mondom, hogy ha látod, hogy épp esik neki az asztal sarkának, ne fogd meg, de azért ne állj mögötte h. bármely pillanatban elkaphasd- hangsúlyozom, szerintem!

Nem lehet megmondani mikor fog elindulni, ez rengeteg dolgotól függ. A fiam 6.5 hósan állt fel elõször és 11 hósan indult el. Néhány hétbe beletellett azt hiszem, mire fenékre pottyant és nem esett hanyatt. Én soha nem álltam mögötte, hogy elkapdossam. Meggyõzõdésem, hogy ha ezt teszed, akkor nem lesz érdeke megtanulni esni, hisz úgysem üti meg magát. Amikor meg nem vagy ott és nyugodtan eldõl és megüti magát, nem fogja érteni, hogy most mi a frász van... Persze nem azt mondom, hogy ha látod, hogy épp esik neki az asztal sarkának, ne fogd meg, de azért ne állj mögötte h. bármely pillanatban elkaphasd- hangsúlyozom, szerintem!
A kérdező hozzászólása: Úgy dõlt el eddig, mint a léc 2-szer, rossz volt nézni. Annyira sírt, hogy alig vett levegõt, amikor eleesett, biztos nagyon fájt neki és persze meg is ijedt.
Szerintem esni viszonylag gyorsan megtanul majd, de hogy mikor indul el, az azért még odébb van szerintem. Az én fiam 7 hónaposan kezdett bútorok mellett járni, és 13 hónaposan indult el egyedül. De tudok olyant, aki szintén 7 hónaposan már járt kapaszkodva, egyedül pedig 'csak' közel 15 hónaposan.
Egy-két hétbe is beletelhet, amikor már biztosan jár. De ne legyél mellette, nem baj, ha elesik, mert azt is megkell tanulnia. Nem ütik meg nagyon magukat, csak arra vigyázz, hogy ne legyen éles tárgy, amibe a fejét beverheti.Ha nem veszed észre, hogy elesett, akkor egyedül is felfog állni. Ha viszont állandóan elkapod, akkor elõször körülnéz, hogy látod-e? Ha igen, akkor sír, de ha nem törõdsz vele, sírás nélkül kel fel. Vagy éppen négykézláb folytatja. A babák nincsenek porcelánból.

Mikorra fog eljönni az az idő mikor már nem lehet majd élni? Mikorra lesz vege mindennek ha nem álítjuk meg a globalis felmelegedest?

Legjobb válasz: Nagyon pihent lehetsz ha ilyenekre érsz rá. A globális felmelegedés a Föld természetes klímájának változása miatt van.Régebben is voltak hidegebb-melegebb periódusok. Az utolsó ismert melegebb kor a középkor alatt a katedrálisok építésekor volt. Rá kéne már jönni, hogy nem az ember okozza.Amennyit az emberiség szén-dioxidból és egyéb üvegházhatású gázokból elõállít semmi ahhoz képest amennyit egy tenger sõt akár egy óceán produkál. Példával szemléltetve:egy tanteremben 20 gyerek mellett persze a hangya is levegõt lélegzik be de nem ölöd meg azért mert el fog fogyni a levegõ ha nem teszed meg.

Nagyon pihent lehetsz ha ilyenekre érsz rá. A globális felmelegedés a Föld természetes klímájának változása miatt van.Régebben is voltak hidegebb-melegebb periódusok. Az utolsó ismert melegebb kor a középkor alatt a katedrálisok építésekor volt. Rá kéne már jönni, hogy nem az ember okozza.Amennyit az emberiség szén-dioxidból és egyéb üvegházhatású gázokból elõállít semmi ahhoz képest amennyit egy tenger sõt akár egy óceán produkál. Példával szemléltetve:egy tanteremben 20 gyerek mellett persze a hangya is levegõt lélegzik be de nem ölöd meg azért mert el fog fogyni a levegõ ha nem teszed meg.
A globális felmelegedésnek köze nincs ahhoz, hogy mikor jön el az az idõ amikor már nem lehet élni a földön. Ez a napunkkal van összefüggésben úgy 10-20 milliárd év múlva - ha jól tudom - amikor is a nap elveszíti, elégeti hidrogén készletének nagy részét és elkezd növekedni, tágulni és a mostani méretének az 1 milliószorosára is nõhet. Ekkor belekerül a föld vonzáskörzetébe, de elõtte elpárolognak a tengerek, óceánok és több száz fokos lesz a föld légkörének helyén lévõ hõmérséklet...na ez lesz a vég.

Az normális, hogy az 5.5 hós babámnak még mindig pattanásos a szája körül? Mikorra fog elmúlni?

(Anyatejesek vagyunk)

Legjobb válasz: Az én babámnak az egész pofija anyatej-kiütéses lett... ezek szerint csak akkor fog ez elmúlni, amikor már nem fog szopizni? A hozzátáplálás sem fog segíteni? Na és most, hogy jön a jó idõ, mehetünk napra? Nem fog "beleégni" a bõrébe, nem marad heges?

Az én babámnak az egész pofija anyatej-kiütéses lett... ezek szerint csak akkor fog ez elmúlni, amikor már nem fog szopizni? A hozzátáplálás sem fog segíteni? Na és most, hogy jön a jó idõ, mehetünk napra? Nem fog "beleégni" a bõrébe, nem marad heges?
Ha már nem lesz anyatejes, akkor múlik el, ugyanis a te hormonjaid okozzák.
Szerintem meg nem normális, én sok anyatejes babát láttam már és egynek sem volt pattanásos a bõre. Az anyai hormonok pedig kiürülnek pár hetesen a babából.
Nem igaz, mert amíg szopik, addig jelen lesznek az anyai hormonok a baba szervezetében.Ez egyértelmû! A barátnõm lánya 6 hónapos és az anyai hormonok miatt lett tiszta pattanás a feje búbja a babának, bõrgyógyászilag bizonyítottan. elsõ válaszoló
Amikor már hozzátáplálsz, akkor már enyhül majd, mivel már nem egész nap szopizik a baba. A nap pedig inkább jó hatással van rá, hamarabb gyógyul.

Ha a fogacska mar sert, de meg epp csak megjelent, mikorra fog kibujni, es fog meg fajni, vagy addig faj, mig nem erezni?

Legjobb válasz: A metszõfogak (tehát egyesek és kettesek alul fölül egyaránt) mindig két nap alatt kibújtak, teljesen áttörték az ínyét. Utána már nem fájt neki. A négyes fogak, a rágók már más tészta... ott az egész fog négy csücske töri át egyszerre az ínyt, ráadásul a teljes fogfelület mire kijön.... már lassan két hónapja szenvedünk a négy rágóval. :(

A metszõfogak (tehát egyesek és kettesek alul fölül egyaránt) mindig két nap alatt kibújtak, teljesen áttörték az ínyét. Utána már nem fájt neki. A négyes fogak, a rágók már más tészta... ott az egész fog négy csücske töri át egyszerre az ínyt, ráadásul a teljes fogfelület mire kijön.... már lassan két hónapja szenvedünk a négy rágóval. :(
A kérdező hozzászólása: 3 hós kora ota nem alszunk, ejjel se, nappal fel orakat, ma reggel vegre also ketto kibujt, aludt 1, 5 orat napkozben, hurraaaa. Szamithatok egy nem ebredos ejszakara? 5, 5 hós...

Tobb mint 2 honapja kijott kislanyom elso foga alul. Azota semmi. Masnak is volt mar ilyen? Mikorra varhato a kovetkezo? Eleg erdekesen nez ki igy egy foggal.

Legjobb válasz: Szia! Az en fiamnak mar 4 es fel honapja hogy kibujt az also ketto, azota semmi, csak gyotri! Most 11 es fel hos

Szia! Az en fiamnak mar 4 es fel honapja hogy kibujt az also ketto, azota semmi, csak gyotri! Most 11 es fel hos


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!