Találatok a következő kifejezésre: Mikorra célszerű a (3 db)

Mikorra célszerű összepakolni a kórházi baba-mama pakkot?

Legjobb válasz: A 32. héten javasolják, de én amondó vagyok, abból még nem lett baj, hogy ha elõbb kész lett. Én váratlanul 29 hetesen kerültem kórházba, és jó volt, hogy anyum tudott segíteni páromnak összepakolni, mert egyedül gondjai lettek volna a betétekkel... :-))

A 32. héten javasolják, de én amondó vagyok, abból még nem lett baj, hogy ha elõbb kész lett. Én váratlanul 29 hetesen kerültem kórházba, és jó volt, hogy anyum tudott segíteni páromnak összepakolni, mert egyedül gondjai lettek volna a betétekkel... :-))
Szia én 32 hetes vagyok, és most hétvégére tervezem a pakolást.Hány hetes vagy?Az sem baj ha hamarabb minden elvan készítve.A páromra nemigazán bíznák ilyet.Boldog babavárást!!!
Szia! Én feküdtem 19 hetesen kórházban, és egy kapkodás volt az egész, mire összepakolt a párom és anyukám, és a fele csak másnap került be! :-) Így amikor hazakerültem nagyjából összepakoltam, biztos, ami biztos alapon, most meg már teljesen készen van a pakk! Szerintem inkább elõbb, mint utóbb, abból semmi baj nem lehet! :-) Minden jót: 33 hetes kismama
Szia. Én azt olvastam valahol, hogy a 30. hétre össze kell pakolni. Én most 27 hetes vagyok és nagyon furi a gondolat, hogy 3 hét múlva itt áll majd a pakk. Az elsõ terhességemnél a 41.hétre szültem. Ebben bízom most is, de azért összepakolok. Soha nem lehet tudni.... Boldog babavárást!

Mikorra célszerű megvenni a babának mindent, és kialakítani a babaszobát is?

Legjobb válasz: Mi kb 1 hónapja kezdtünk el vásárolgatni, szépen apránként veszünk meg mindent, de egyelõre a szüleimnél tartjuk a cuccokat. A babaágyat is majd csak akkor rakja helyére a párom, ha már meglesz a baba. 27 hetes kismami

Mi kb 1 hónapja kezdtünk el vásárolgatni, szépen apránként veszünk meg mindent, de egyelõre a szüleimnél tartjuk a cuccokat. A babaágyat is majd csak akkor rakja helyére a párom, ha már meglesz a baba. 27 hetes kismami
Szia. A lányom 11hetes, de még a mi szobánkban alszik, és még ott is fog.Neki is jobb, meg nekem is az éjszakai szopizásoknál.én a 7.hónapban kezdtem el megvenni a cuccokat babona miatt.utolsó hónapban a kiságyat, és babakocsit. Boldog babavárást.
Szerintem ahogy rádtör a vágy, hogy minden készen legyen, nyugodtan ess neki, úgyse lesz nyugtod :)
Szia! Én nem vagyok babonás, az elsõ hetektõl vásároltam mindhárom gyerekemnek. Most 30 hetesek vagyunk, már 2 hete teljesen kész minden. És mi úgy csináltuk, hogy a gyerekek az elsõ naptól fogva a saját szobájukba aludtak, mindig volt bent nekem egy ágy addig, amíg szoptak éjszaka. Mindkettõ átaludta az éjszakákat 2-3 hónaposan, remélem most is így lesz.
Nekem lassan 3 hónapos a kislányom, de még a babaszoba nincs kész. Egyelõre velünk alszik. 9 hónapig össze volt velem kötve, nem rakom külön helyiségbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Az egyetemi felvételihez mikorra lenne célszerű meglenni a nyelvvizsgámnak, hogy beszámítsák a pontjaimba?

... mert ugyebár a jelentkezési lapot még márciusig be kell küldeni, de az érettségi meg az alkalmassági pontokat még utánna adják hozzá ... szoval arra lennék kíváncsi, hogy még márciusig megcsináljam e a nyelvvizsgát, vagy elég kés?bb is ???

Legjobb válasz: Lesz egy adatpótlási idõszak ( tavaly július 10 volt a határidõ, idén nem tudom), addig kell beküldeni/feltölteni az addig megszerzett pontokat igazoló iratokat (pl. érettségi bizonyítvány, nyelvvizsga bizonyítvány). Tehát márciusig feltöltöd a már meglévõ dolgokat (pl. 11-es bizi) és amit késõbb szerzel meg, azt majd az adatpótlási idõszakban. Tehát a kérdésre válaszolva, elég késõbb is a lényeg, hogy a nyelvvizsga BIZONYÍTVÁNYt megkapd az adatpótlási idõszak végéig. Ez fontos, hogy a bizonyítványnak kell nálad lennie, nem elég ilyen igazoló izé vagy hogy neked neten kiírták, hogy megvan, hanem a bizonyítvány kell. Szóval úgy számolj, hogy nagyjából július elejéig kell meglennie.

Lesz egy adatpótlási idõszak ( tavaly július 10 volt a határidõ, idén nem tudom), addig kell beküldeni/feltölteni az addig megszerzett pontokat igazoló iratokat (pl. érettségi bizonyítvány, nyelvvizsga bizonyítvány). Tehát márciusig feltöltöd a már meglévõ dolgokat (pl. 11-es bizi) és amit késõbb szerzel meg, azt majd az adatpótlási idõszakban. Tehát a kérdésre válaszolva, elég késõbb is a lényeg, hogy a nyelvvizsga BIZONYÍTVÁNYt megkapd az adatpótlási idõszak végéig. Ez fontos, hogy a bizonyítványnak kell nálad lennie, nem elég ilyen igazoló izé vagy hogy neked neten kiírták, hogy megvan, hanem a bizonyítvány kell. Szóval úgy számolj, hogy nagyjából július elejéig kell meglennie.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!