Találatok a következő kifejezésre: Mikorra, lehet valami (7 db)

C1100as értek mellett úgy hogy II fokban érett a lepény mikorra várható baba? Lehet valamit tenni hogy beinduljon a szülés?

Legjobb válasz: Hányadik hétben vagy,vagy mennyi voltál mikor ezt az értéket mondták?

Hányadik hétben vagy, vagy mennyi voltál mikor ezt az értéket mondták?

14 éves vagyok és még mindig nincs meg a menstruációm. Kb mikorra lehet várni h megjöjjön a melleim 10-12éves koromba kezdtek nőni, ha ez számít. És valamivel nem lehetne gyorsítani h megjöjjön? És van olyan h 1 nő egész életében nem fog menstruálni?

14 éves vagyok és még mindig nincs meg a menstruációm.Az osztályból már mindenkinek meg van csak nekem nincs.Kérlek segitsetek!Egy kétségbe esett lány :(

Legjobb válasz: Szia! Ne izgulj, minden no màs,mindenkinek màs a fejlodèsi ritmusa.èn 15 èves màr règ elmultam(16 mèg nem voltam),mikor eloszor megjott.13-14 èvesen èn is elkezdtem fèlni,mint most te,hogy uristen mi a baj velem.Elmentem anyu nogyogyàszàhoz,aki csinàlt ultrahangot,megmondta h minden okè,csak èn kèsobb èro tipus vagyok,kisebb volt a mèhem is pl,min az àtlag.A melleim nekem is elkezdtek noni,de a mai napig kismellu vagyok.De azt mondta a doki minden megvan,ami a menzeszhez kell.Utàna 15 èvesen meg is jott,ès azota is rendesen jon,ngyon pontos mensim volt addig is,amig fogamzàsgàtlot nem kezdtem el szedni,most plàne az.Szoval ne izgulj, èn ugyanolyan helyzeben voltam,mint te,engem is zavart h màr minden baràtnomnek megvolt,nekem meg nem.Ha az megnyugtat esetleg menj el te is egy ilyen ultrahangra.Ha 16-17 èves korodig nem jon meg,mindenkèpp vizsgàltasd meg magad,de sztem semmi baj,csak te is ilyen kèson èro tipus vagy,mint èn voltam. Remèlem sikerult kicsit megnyugtatni. Udv/ 21 èves làny

Szia! Ne izgulj, minden no màs, mindenkinek màs a fejlodèsi ritmusa.èn 15 èves màr règ elmultam(16 mèg nem voltam), mikor eloszor megjott.13-14 èvesen èn is elkezdtem fèlni, mint most te, hogy uristen mi a baj velem.Elmentem anyu nogyogyàszàhoz, aki csinàlt ultrahangot, megmondta h minden okè, csak èn kèsobb èro tipus vagyok, kisebb volt a mèhem is pl, min az àtlag.A melleim nekem is elkezdtek noni, de a mai napig kismellu vagyok.De azt mondta a doki minden megvan, ami a menzeszhez kell.Utàna 15 èvesen meg is jott, ès azota is rendesen jon, ngyon pontos mensim volt addig is, amig fogamzàsgàtlot nem kezdtem el szedni, most plàne az.Szoval ne izgulj, èn ugyanolyan helyzeben voltam, mint te, engem is zavart h màr minden baràtnomnek megvolt, nekem meg nem.Ha az megnyugtat esetleg menj el te is egy ilyen ultrahangra.Ha 16-17 èves korodig nem jon meg, mindenkèpp vizsgàltasd meg magad, de sztem semmi baj, csak te is ilyen kèson èro tipus vagy, mint èn voltam. Remèlem sikerult kicsit megnyugtatni. Udv/ 21 èves làny
igaza van az elõttem szólónak. ne aggódj. szerintem nicns betegség a háttérben hanem inkább késõn érõ tipus vagy. én is 14 vok és még nincs :S én meg azt mondom örülj ha késõbb jön meg... :)
Majd jön ha jönnie kell....Ne izgulj...:) Addig is örülj, nem a legnagyobb öröm elviselni a görcsöket stb...
Én is elmultam már 14 mikor elõször megjött. Nyugi, neked is meg fog :)
jujj..nekem 16 évesen jött meg elõszõr, és én is ugyanezeken gondolkoztam hogy biztos nekem soha nem fog megjönni, de persze az osztálytársaimnak már régóta megvan..neaggódj, ha jól emléxem akkor 15 éves korodig bõven ráérsz, utána meg ha gondolod elmehetsz nõgyógászhoz.
Van aki késõbb érõ típus, és csak 17-18 éves korában kezd menstruálni. Persze lehet hogy valami betegség van a háttérben, ha nagyon aggódsz menj el gyereknõgyógyászhoz.
Szia, én is ezzel a gonddal küzdök, és is elmúltam már 14 éves és õsszel leszek 15. Nekem sem jött még meg, de már minden lánynak megvan legalább 1 éve az osztályomból :( Viszont nõgyógyászhoz meg nem merek elmenni, pále azért nem mert a legközelebbi pont férfi.. :(
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek az együtt érzést
A kérdező hozzászólása: köszi a segitséget már kezdek megnyugodni :)
A kérdező hozzászólása: Nyugi szerintem neked is már nem sokára megjönn.Én télen töltöttem be a 15-öt és pár nappal elõtte meg is jött :) ).Fel a fejjel :) Én tudom mit érzel.

Mikorra, lehet belőle valami?

A múlt hónapban 1 hetet késett majd megjött. 16-ra van kiirva az ovum, de már tegnap is meg ma is olyan egyhe rosszullétek jöttek rám és gyorsan el is multak. A múlt havi mensimnek 24-én kellett volna megjönnie, de csak 31-én jött meg. 7-e óta viszont minden este együtt voltunk.Mika reális esélyeink a babára?

Legjobb válasz: Minden másnap szexeljetek, ne minden nap, mert így jóval kevesebb és nem elég gyors sperma képzõdik csak. Elvileg ha ezt alkalmazzátok, nagy esély van a babára, de 100%-os garanciát ez sem ad. Sok sikert!

Minden másnap szexeljetek, ne minden nap, mert így jóval kevesebb és nem elég gyors sperma képzõdik csak. Elvileg ha ezt alkalmazzátok, nagy esély van a babára, de 100%-os garanciát ez sem ad. Sok sikert!

Nőgyógyászhoz szeretnék menni. Móri kórházban van nőgyógyászat? Ha igen hogyan lehet bejelentkezni? Telefonszám vagy valami? Fontos Kb mikorra fogok kapni időpontot? Sokan járnak?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs :) de minden kórháznak van honlapja (google), hívd fel õket (ha más nem központi számról biztos kapcsolnak), kérdezd meg mi a járás és kérj idõpontot.

Fogalmam sincs :) de minden kórháznak van honlapja (google), hívd fel õket (ha más nem központi számról biztos kapcsolnak), kérdezd meg mi a járás és kérj idõpontot.

XX. Kerületben melyik bölcsődét ajánlanátok? Jelentkezéstől számítva kb. mikorra lesz helye a gyereknek? Úgy hallottam, hogy 2, 5 évesen már az ovit lehet kezdeni. Tud erről valaki valamit?

Legjobb válasz: konkrét bölcsit nem tudok ajánlani, nem arra lakunk, de azt tudnod kell, hogy 2,5 éves kortól akkor veszik fel oviba, ha már az összes 3 évest felvették, tehát Budapesten erre kevés az esély, egy kis vidéki oviba elõbb bekerülhetnek a 2,5 évesek. 5 éves kortól kötelezõ az ovi, addig csak a szerencsén múlik, hogy felveszik-e.

konkrét bölcsit nem tudok ajánlani, nem arra lakunk, de azt tudnod kell, hogy 2, 5 éves kortól akkor veszik fel oviba, ha már az összes 3 évest felvették, tehát Budapesten erre kevés az esély, egy kis vidéki oviba elõbb bekerülhetnek a 2, 5 évesek. 5 éves kortól kötelezõ az ovi, addig csak a szerencsén múlik, hogy felveszik-e.

Lehet ez a nyákdugó? Barnás nyúlos valami. és ha az kijött akkor mikorra várható, hogy beindul a szülés? 37hetes km

Legjobb válasz: a múlt héten már nyitva volt a méhszájam 1 ujjnyira de a baba még nem fordult be sajna ezért készített fela doki programozott császárra.

A kérdező hozzászólása: a múlt héten már nyitva volt a méhszájam 1 ujjnyira de a baba még nem fordult be sajna ezért készített fela doki programozott császárra.
attól, hogy ez kijött, még nem biztos, hogy megindul a szülés, ne aggódj! inkább a fájásokra figyelj, ha azok is vannak, akkor várható. addig nincsen, de most már még óvatosabban a zuhanyozással, fürdeni semmiképpen ne fürödj már szerintem. és azért pakolj össze:-) Boldog Babázást! Egy 8 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: köszi;) még annyit elfelejtettem, hogy a szemáremcsontom annyira fáj, hogy alig bírok menni.
Nekem 37 hetesen és 2 naposan reggel távozott a nyákdugó (barnás-rózsaszínes nyúlós-kocsonyás izé) és én este már szültem is. Pontosabban császár volt nekem is farfekvés miatt. Programozott lett volna két héttel késõbb, így viszont sürgõsségi lett belõle.
Legfeljebb 2 hetet mondanak. A csontfájás nem számít, nekem 4 hete megvan, 40-et kezdem most.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!