Találatok a következő kifejezésre: Mikor voltak termékeny (6 db)

Mikor voltak a termékeny napjaim, akkor is úgy élveztünk el, hogy én voltam felül, mikor végeztünk, mentem is ki a fürdőbe. Mennyi az esélye, hogy így terhes legyek?

Legjobb válasz: nagy! sajnos ezkre az apró parktikákat csak mi vetjük be a gyermekvállalás érdekében. Ezek csak növelik az esélyt.

nagy! sajnos ezkre az apró parktikákat csak mi vetjük be a gyermekvállalás érdekében. Ezek csak növelik az esélyt.
hát akkor te terhes leszel. nemis értem hogy miért nemvédekezik az aki nemakar gyereket. ha a pasid belédélvez a spermák fele egyenesen a máhnyak eléjutnak. tehát amit te kimosol az a felesleg de nem az öszes. a többi már a méhedfelé vette az irányt
A kérdező hozzászólása: Nem írtam, hogy nem szeretnénk gyereket. Szeretnénk! Csak sok helyen olvastam, ha nõ van felül, akkor elég csekély az esély a megtermékenyülésre.
Nálam pont így jött létre a terhesség. Én voltam felül és egy 6 hós kisfiú anyukája vagyok!

A barátommal elterveztük, hogy lefekszünk és mivel eléggé "termékeny" időszakban voltam, spermicides óvszert vettünk. Lehet, hogy a spermicides anyag miatt nem tudtunk lefeküdni? Teherbe eshetek így?

Ezzel a fajtával a barátomnak nem nagyon sikerült és mivel nagyon kivántuk egymást behatolt óvszer nélkül. Keveset volt bennem de félek h teherbe lehet esni ett?l is.

Legjobb válasz: Ha nem élvezett beléd,akkor nem sok az esély rá,h terhes légy.Ne aggódj.Nem jönnek olyan könnyen a kisbabák!!!!

Ha nem élvezett beléd, akkor nem sok az esély rá, h terhes légy.Ne aggódj.Nem jönnek olyan könnyen a kisbabák!!!!
Ha elõváladék került beléd akkor lehetsz terhes de elég kicsi rá az esély!
A kérdező hozzászólása: És a másik kérdés?Vannak melékhatásai úgymond a spermicides óvszernek?
Szióka! Ne aggódj, nem lehetsz terhes. Nagyon kicsi rá az esély. A spermicidtõl semmi bajod sem lehet. Nyugi és sok sikert. Máskor a sima óvszert használjátok, az is elég, ha jól alkalmazzátok.

Hétvégén voltak a termékeny napjaim, voltunk is együtt. Mikor kellene legkorábban poz tesztemnek lennie?

30 napos cilusaim vannak, 19-re nem várom, most volt a napokban pé-m. 19-e el?tt nem is érdemes teszttel próbálkozni?

Legjobb válasz: Tesztelj a nemvárt napján, vagy késõbb! Akkor nem csalódsz.

Tesztelj a nemvárt napján, vagy késõbb! Akkor nem csalódsz.
Két hét múlva.
szerintem próbálkozni lehet, de a korai poz. tesztnek még lehet mensi a vége, tehát nem igazán érdemes... két hét nem olyan nagy idõ :)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a válaszokat, türelmes leszek!

Mit jelent? 2hete lefeküdtem a barátommal. Nem védekeztünk, de figyeltünk arra h ne menjen el bennem. Ki is vette, de mint kiderült termékeny állapotban voltam, ezért vettem be Escabelle tablettát rá kb.24órával.

2napja barna foltok, ma pedig rózsaszín hüvelyváladékot fedeztem fel a bugyimon, és nem tudom ez mit jelent. Negatív komikra nincs szükségem!

Legjobb válasz: Lehet nincs semmi gond és csak a gyógyszer egy általános "mellékhatása". Beszélj a nõgyógyászoddal, aki tud neked értelmes választ adni.

Lehet nincs semmi gond és csak a gyógyszer egy általános "mellékhatása". Beszélj a nõgyógyászoddal, aki tud neked értelmes választ adni.
A kérdező hozzászólása: én legalább vagyok olyan jó kapcsolatban az anyukámmal, hogy ezt megbeszéljem vele, nem úgy mint egyesek...nyilván kaptam tõle fejmosást, de ez nem hiszem, hogy rád tartozna
Látszik milyen értelmes vagy te is myjunk. Inkább ne szólaltál volna meg.
milyen anyuka az aki nem engedi, hogy fogamzasgatlot szedj, de helyesli, hogy kislanya terhesseg megszakito tablettat vegyen be? ja, hogy nem szedsz fogamzasgatlot, mert nem komoly a kapcsolat?! grat mindharmotoknak eszlenyek
A kérdező hozzászólása: hát sajnos ilyenkor ez szinte elkerülhetetlen, de azért megpróbálok:)
Az is lehet. :) Nincs biztos, de ne ijedj meg az a fontos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) anyukám azt mondta például, hogy szerinte meg fog jönni, mert ez annak a jele, de persze még mindig van bennem félelem.Rózsaszín...és ez nekem nagyon szokatlan!
Az a baj, hogy minden nõnek másként reagál a szervezete egy-egy gyógyszerre, és csak az orvosod tudhatja milyen mellékhatásokra számíthatsz a vizsgálatok alapján, amiket elkészített. Sajnos mást nem tudok mondani, ami segítene. 1-es voltam.
A kérdező hozzászólása: Még valakinek tapasztalat? vagy hasznos tanácsa?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az elõzõ válaszadótól ezt a választ, de azért figyelmébe ajánlom a helyesírási szótár használatát.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm:)
megerdemled qva
Késhet is tõle, hiszen magas a hormontartalma. De ha gondolod csinálj egy tesztet, aztán megnyugszol. :)

Mikor menjek orvoshoz? A naptáram szerint nov.1. és nov.7 között voltam a termékeny szakaszban. Peteérést nov.6-ra írta. De csak hetedikén éreztem valamit. A párom nov.1-tõl 6-ig volt itthon.

Csak 1-jén ment el bennem, a többi napon megszakítottuk. a netes kalkulátor szerint. 5 hetes vagyok.6.-ára valószínûsíti a fogantatást. Ja és az én ciklusaim nem 28 naposak, hanem kb 37. Ha október 14-tõl (az utolsó mensi elsõ napja) számolnom akkor viszont jövõhéten leszek 7-hetes. de elvileg 6-án fogant. és mivel 37naposak a ciklusaim átlagban ezért a kalkulátorok szeint 6hetes leszek. ezért vagyok megzavarodva.

Legjobb válasz: Teszteltél pozit? Ha igen akkor utolsó mensid elsõ napjától számolj 7 hetet és akkor menj. Elõtte felesleges.

Teszteltél pozit? Ha igen akkor utolsó mensid elsõ napjától számolj 7 hetet és akkor menj. Elõtte felesleges.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom. De ha az utolsó mensitõl számolom akkor jövõhéten leszek 7 hetes. De nem 28 hanem 37 naposak a ciklusaim és csak kb 6-án fogant azaz kb 2, 5 hete. És ha a kalkulátorba a 37napot írom be akkor viszont 6 hetes leszek. ezért zavaros az egész.
Ne foglalkozz vele! A doki csak az utolsó menzeszed elsõ napját fogja kérdezni. Nem fog abból gondot csinálni, hogy hány hetes vagy. Megnéz majd ultrahangon és megmondja, hogy körülbelül mikor fogsz szülni. Amúgy ez a dátum még ezerszer fog változni :-) Nekem 28 naposak a ciklusaim, pont félidõben fogant a baba, mégis minden vizsgálatkor mást mondanak, de a kiskönyvembe csak a február 13 szerepel, mert akkor lesz 40 hét a vérzéskimaradás ideje :-)
De van pozitív teszted? Mert anélkül nem számít a kalkulátor mit ír.A teszt mutatja bekövetkezett e a terhesség. Mikor kellett volna megjöjjön?
A kérdező hozzászólása: van öt darab pozi tesztem. nov. 20-án kellett volna megjönnie.
most akkor mi a gondod? és 1 héten szerintem ne variálj úgyis a doki mondja meg uh. alapján!

Vettem PG53 tesztet. Jövőre babát szeretnénk. A gond csak az, hogy nekem nem egyértelmű a teszt. Én kis köröket látok folyamatosan, párom szerint pedig egyértelműen termékeny voltam. Mennyire megbízható ez a mikroszkóp? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Hát,nekem sosem volt egyértelmû,sosem láttam azt amit kellett volna,úgyhogy ovutesztre váltottam.Amikor teherbe estem,direkt megnéztem a PG-t hogy na most látnom kell valamit,de nekem akkor is csak ugyanaz a minta volt kivehetõ,mint addig.Sajnálom ha nem tudtam segíteni,de szerintem az ovutesztek (vizeletes) sokkal jobbak.

Hát, nekem sosem volt egyértelmû, sosem láttam azt amit kellett volna, úgyhogy ovutesztre váltottam.Amikor teherbe estem, direkt megnéztem a PG-t hogy na most látnom kell valamit, de nekem akkor is csak ugyanaz a minta volt kivehetõ, mint addig.Sajnálom ha nem tudtam segíteni, de szerintem az ovutesztek (vizeletes) sokkal jobbak.
Nekem tiszta zavaros volt ez a PG53.Sose mutatott rendesen semmit.Hagytam porosodni a polcon.Amíg figyelgettem magam, nem jött a baba.Mikor nem érdekelt, egybõl összejött.
Ez egy semmire való "mikroszkóp"!! Térj át inkább az OVU tesztre mert az egyértelmû. Vizeletbõl kimutatja. Én Gabrielt használok. Nekem Bejött!
Szia.Én azt javaslom, hogy dobd el és vegyél ovulációs tesztet, mi a mikroszkóppal 1évig bénáztunk, mert mindig össze vissza mutatott mindent, míg az ovutesztel 2hónap alatt sikerült , és már van egy 14hós nagyfiunk:D Üdv
Elsõ vagyok.Ne riadj meg a drága 5000 Ft-os ovulációs tesztektõl, amiben van vagy 5 db, lehet a neten venni 90/db-ért akár 10db-ot, de 50db-ot is vehetsz.Pl. vatera.Ha ezzel kapcsiban segítséget szeretnél, szólj, és priviben megírom, miként vásárolhatsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!