Találatok a következő kifejezésre: Mikor veszti az ember a szüzességet, (4 db)

Mikor veszti el az ember a szüzességet, ha ujjazás során szakad ki a szűzhártya vagy ha a pénisztől?

(vagy ebben az esteben nem a sz?zhártya a lényeg? ) F/16

Legjobb válasz: Akkor veszíti el egy lány a szüzességét, amikor a pénisz behatol, attól függetlenül, hogy megvan-e a szûzhártyája vagy sem. Ujjazás során a szûzhártyája szakadhat át, de attól a lány még nem a szüzességét veszíti el. Kicsit fura, de így van.

Akkor veszíti el egy lány a szüzességét, amikor a pénisz behatol, attól függetlenül, hogy megvan-e a szûzhártyája vagy sem. Ujjazás során a szûzhártyája szakadhat át, de attól a lány még nem a szüzességét veszíti el. Kicsit fura, de így van.
Egyértelmûen nem a szûzhártya a léyneg... Azt akár a tampon vagy egy erõs tornagyakorlat is átszakíthatja. Ettõl azonban még a lány szûz. Szerintem a szüzesség elvesztése egyértelmûen az elsõ szeretkezéskor történik.
Igazából ez nem egy olyan dolog, amit hû de pontosan definiálni kellene. Nincs róla papír, hogy most történt, nincsenek elvárások, meg semmi se. Az emberek általában arra mondják azt, hogy már nem szüzek, ha lefeküdtek egy férfival/nõvel, és aktus is volt. Ennyi.
Én azt szeretném megkérdezni hogy mikor velem tortent a ujjazás én elégé véreztem és azt mondták nem vagyok szüz! van aki azt mondja hogy szüz vagyok .most meg vagyok ijedve hogy mivan...? legyszii mondjáátokk má el hogy szüz vagyok-e még?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Utolsó válaszadónak: ameddig nem hatolt be pénisz a hüvelyedbe addig tulajodnképpen még szûz vagy. Persze van aki már ekkortól azt mondja magáról, hogy nem szûz. Ezt te döntöd el.

Manapság mikor vesztik el az emberek a szüzességüket? Hány éves korban?

Én már 27 vagyok és 10 éve nem aktuális a téma, csak érdekl?döm :)))

Legjobb válasz: Manapság nem ritka, hogy akár 13 éves korban. Az átlag szerintem 15-16 évesen. De nézd meg a kérdésed elõtt lévõ kérdést, ott azt írják le, hogy hány éves korukban vesztették el. Mondjuk nem éppen a tinik válaszolnak.

26 évesen...
Manapság nem ritka, hogy akár 13 éves korban. Az átlag szerintem 15-16 évesen. De nézd meg a kérdésed elõtt lévõ kérdést, ott azt írják le, hogy hány éves korukban vesztették el. Mondjuk nem éppen a tinik válaszolnak.
13 éves voltam. Szerintem ez attól is függ, ki milyen fejlett. (A suliban volt, aki 13 évesen még babával játszott. Persze lehet, hogy nekem is azt kellett volna. Mostmár úgy gondolom.)
pár hónapja vesztettem el. 16 vagyok.
14 évesen
A kornyezetemben ismerek pár csajt és fiút is aki már nem szuz és van olyan is aki terhes is (14-16 év kozottiek)
Hat manapsag a fiatalok tobbsege nagyon hamar elveszti a szuzesseget...sok olyat ismerek aki mar 12-13 evesen gyereket is szult ...de atlagban ojan 16 ev korul veszitik el
Az elõzõ kérdés is hasonló témáról szól. :)
Ja, amúgy én 15 voltam akkor. Most 21 éves vagyok, és majdnem egy éve anyuka. Elõzõ válaszoló.
én 13 voltam
majdnem 17 voltam
15 voltam.most 16 vagyok.. és még mindíg ugyanazzal a pasival vagyok..ennyi
ez nem problémázás, csak kíváncsiság, hogy manapság ez hogy megy. A 21 éves meg eléggé bepipult a kérdéstõl. Szerintem inkább õ problémázott.
Tökéletesen igaza van a 21 évesnek, hogy nem csinál belõle problémát. De ha elolvasta a kérdést és a válaszokat, akkor õt is érdekli a téma...
Köszike szivi, hogy így lehülyézel idegeneket. Csak kíváncsi volt a kérdésfeltevõ, hogy a mai világban ez hogy mûködik. Egyébként meg tanulj meg helyesen írni. Így egy nagy bunkónak tûnsz.
21 vagyok és még nem veszitetemel és nem agodok ijenen majd 1 szer eljõn anak is az ideje nem értem mijen hûjék vanak it hogy ijenen problémáznak
Nyáron a 19. szülinapomon.
Szerintem is a 15-16 éves kor az átlag.
Én most tizenhárom éves vagyok, és nem tervezem, hogy házasság elõtt elveszítsem, viszont a volt barátom már beleakart vinni. Természetesen szakítottam vele, õ meg ugyanennyi idõsen nemi életet él. Hát.. szerintem ennyi idõsen inkább önkielégítést végezzen valaki, hogy ah már kívánja a dolgot.. kevésbé veszélyes, meg hát mindegy... én furcsának találom ennyi idõsen elveszíteni, d eez mindenkinek a saját dolga.

Mikor szokták az emberek elveszteni a szüzességüket? Az baj ha vibrátorral veszted el a szüzességedet?

Legjobb válasz: Szia elmondom az én történetem. 20 évesen még szûz voltam, és cikinek éreztem, vágytam a szexre is, gondoltam akkor veszek egy vibrátort, ez volt tavasszal. Én is tettem fel hasnló kérdéseket több helyen is, és kiröhögtek, hogy mennyire hülye vagyok. Letettem róla, azon a nyáron jött is a nagy szerelem, a fiúval el is vesztettem a szüzességem, és nagyon örült neki, hogy szûz voltam. Együtt vagyunk azóta is, és most együtt tervezzük a vibri vásárlást, hogy együtt játszadozhassunk vele. Szerintem ebbõl a történetbõl minden kérdésedre választ kapsz. ;)

Szia elmondom az én történetem. 20 évesen még szûz voltam, és cikinek éreztem, vágytam a szexre is, gondoltam akkor veszek egy vibrátort, ez volt tavasszal. Én is tettem fel hasnló kérdéseket több helyen is, és kiröhögtek, hogy mennyire hülye vagyok. Letettem róla, azon a nyáron jött is a nagy szerelem, a fiúval el is vesztettem a szüzességem, és nagyon örült neki, hogy szûz voltam. Együtt vagyunk azóta is, és most együtt tervezzük a vibri vásárlást, hogy együtt játszadozhassunk vele. Szerintem ebbõl a történetbõl minden kérdésedre választ kapsz. ;)
Szia, Fizikailag elszakítod a szûzhártyádat, tehát ha így vesszük nem vagy szûz, DE! addig szûz(érintetlen) valaki amíg egy ellenkezõ nemû meg nem rontja, vagyis nem lesz a nõ hüvelyében pénisz valódi, férfiben végzõdõ!!!! Amúgy egy két tornászlány a spárgától levesztheti, vagy lovaglástól, katéterezéstõl... szóval ha így érted fizikailag nem szüzek, mert kiszakadt a szûzhártyájuk... de még ha nem éltek nemi életet akkor igenis szüzek... Jó, hogy úgy gondolják a szüzesség elvesztése valóban az a "hártya" elszakadása, és annyi...
Azzal nem vesztheted el a szüzességedet, de tanulja meg már végre ezt mindenki! Azt majd akkor fogod, ha egy FIÚVAL leszel együtt. És ilyenkor szoKták elveszíteni a szüzességet, nem egy vibrátorral, uborkával, meg mittudomén még mivel. És kiegészítsként: Tanulj meg írni!
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a választ

Szerintetek kb mi az a kor, ami után már nem gáz ha az ember prostival veszti el a szüzességét?

Ami után már úgyis mindegy.

Legjobb válasz: 8-as, a megítélés egy dolog, a másik pedig az, hogy hogyan érzi magát az ember! Szerinted milyen érzés lehet az valakinek, hogy mellette tizenévesek agyba-fõbe kefélnek, õ meg még puncit se látott?

8-as, a megítélés egy dolog, a másik pedig az, hogy hogyan érzi magát az ember! Szerinted milyen érzés lehet az valakinek, hogy mellette tizenévesek agyba-fõbe kefélnek, õ meg még puncit se látott?
30. Bár szerintem onnantól nem gáz, ahonnan túl kínosnak érzi az illetõ.
Én is azt mondom, hogy a 25 az, ami már vízválasztónak tekintendõ. Nem lesz tõle jobb az ember a csajoknál, de legalább õ is átélheti azt az élményt, amit szexnek neveznek.
Huszonöt (25)
25
100.
Ez minden korban gáz...
Rendszeresen járok hozzájuk, mivel évek óta nincs barátnõm. A 16.03-as hozzászólóval ellentétben teljesen egyenrangú embernek tekintem õket és úgy viszonyulok hozzájuk, mintha barátnõ/szeretõ státuszban lennének nálam.Az meg, hogy szánalmas vagy sem, nem érdekel! Ha egy nõnek nem tetszik, akkor feküdjön le õ velem vagy hallgasson!
sztem mindig gáz
Nem gáz! Semmi sem gáz! amíg jól hazudsz, és a többi moslék jószág nem tud róla! Ne foglalkozz ezekkel a szerencsemen majmokkal, akik erre döngetik magukat, hogy már összepakolták a nemiszervüket. Húde nagy cucc. A lényeg, elmész, és senkinek nem szolsz róla. A prosti lánnyal ne foglalkozz, csak egy kis nemi rabszolga, neki szerencsétlennek ugyanolyan égõ társadalmi szempontból, hogy a palkók a faszukat törlik bele okból járnak hozzá, szóval nála a lúzerek "wlcome" kategoriába tartoznak. Szard le háT! Egyébként szeretjük, imádjuk a prostikat, õk a magányos férfiak védõangyalai! Menj, egy jó lucskosik meg se állj! A sznobokat pedig leszarni!
Szerintem inkább szánalmas, bármilyen korban is történjen... de ha már végképp nem látja valaki a kiutat, akkor azt mondanám 30 körül.
50
szerintem nincs ilyen kor. Nem lesz jobb attól ha túl leszel rajta. Az ok ami miatt nem tudsz kialakitani normális társas kapcsolatot ugyanúgy fenn áll attól hogy nem vagy már szûz. Nem is lesz nagy élmény.....
Szerintem gázabb egy hivatásosal elveszteni bármilyen korban, mint szûznek lenni, akkor inkább hazudj úgysem tudja senki mi Az igazság
A kérdező hozzászólása: Jól van gáz, de azért elõbb-utóbb mindenképpen el kell nem?
Nem kor fügvénye, de mindenképp legyél nagykorú! És legyél tisztában azzal, hogy ez egy szolgáltatás, amit igénybe veszel. Személy szerint én 21 voltam, amikor elõször kipróbáltam. Nem volt nagy szám, de elment. Azóta párszor voltam és hála az égnek, voltak köztük egész kedves és ügyes lányok. De mindenek elõtt, talán az a legfontosabb, döntsd el mit és miért akarsz csinálni! Elkeseredettségbõl ne tegyél olyat, amit késõbb megbánsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!