Találatok a következő kifejezésre: Mikor veszem hogy terhes vagyok (21 db)

Fogamzásgátló mellett lehet valaki terhes? MI a véleményetek a "megszakított védekezésről"? Mikortól veszem észre azt hogy terhes vagyok?

MI a véleményetek a "megszakított védekezésről"? Mikortól veszem észre azt hogy terhes vagyok?? MIt nem szabad csinálnom ha tényleg terhes vagyok??

Legjobb válasz: megszakításos módszerrel "védekeztünk", így fogant meg a kisfiam. hogy mikor veszed észre a terhesség tüneteit, az változó, de kb az elmaradt mensi után jelentkeznek elõször. ha terhes vagy, nem kell mindent felborítani, egészségesen kell étkezni és élni, nem inni alkoholt, nem cigizni, de szerintem ezek egyértelmû dolog. nem szabad erõs fizikai munkát végezni, cipekedni stb...ésszerû dolgok, úgy gondolom. és fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha mondjuk kihagysz 1-2 szemet, vagy antibiotikumot szedsz.

megszakításos módszerrel "védekeztünk", így fogant meg a kisfiam. hogy mikor veszed észre a terhesség tüneteit, az változó, de kb az elmaradt mensi után jelentkeznek elõször. ha terhes vagy, nem kell mindent felborítani, egészségesen kell étkezni és élni, nem inni alkoholt, nem cigizni, de szerintem ezek egyértelmû dolog. nem szabad erõs fizikai munkát végezni, cipekedni stb...ésszerû dolgok, úgy gondolom. és fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha mondjuk kihagysz 1-2 szemet, vagy antibiotikumot szedsz.
A kérdező hozzászólása: És hogyha rendesen szedtem a gyógyszert?? És semmilyen más antibiotikumot nem szedtem??
a fogamzásgátló tablettára rá van írva hogy hány % a védelem. nincs 100%-os! csak ha minden módszert együtt alkalmazol. ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet. ennyi.

Szeretnék újabb babát decemberben kellene visszamennem dolgozni addigra kiveszem a 2honapnyi szabadságomat és mikor kezdenék dolgozni bejelentem hogy terhes vagyok újra táppénzre vesznek? Vagy milyen juttatás jár nekem?

Legjobb válasz: Igen, újra táppénz. De ezt nem a munkahelyednek kell bejelentened, és nem is õk vesznek táppénzre, hanem az orvos. És ha jó fej akarsz lenni, akkor ha hamarabb teherbe esel, akkor nem veszed ki a szabikat, mert akkor bárkit vettek fel a helyedre, el kell küldeniük, és a két hónapnyi szabid után meg vehetnek fel valakit ismét. Persze ez nem kötelezõ, csak könnyebb a munkáltatódnak.

Igen, újra táppénz. De ezt nem a munkahelyednek kell bejelentened, és nem is õk vesznek táppénzre, hanem az orvos. És ha jó fej akarsz lenni, akkor ha hamarabb teherbe esel, akkor nem veszed ki a szabikat, mert akkor bárkit vettek fel a helyedre, el kell küldeniük, és a két hónapnyi szabid után meg vehetnek fel valakit ismét. Persze ez nem kötelezõ, csak könnyebb a munkáltatódnak.
Ha a legjobban akarsz járni anyagilag, akkor a teherbeesés elõtti 3 hónappal bejelented, hogy vissza akarsz menni dolgozni, 1 hónap várakozás, majd kiveszed a 2 hónap szabit. Ha ez lejárt, gyorsan terhes leszel, kiíratod magad veszélyeztetettnek, ezért mehetsz táppénzre 8-9 hónapig, majd Tgyás, stb. Ehhez mindennek klappolnia kell, vagyis percre pontosan meg kell fogannia a babának:) Ha elõbb teherbe esel, mondjuk a szabi alatt, az sem baj, de akkor azt figyelembe kell venned, hogy tilos eltitkolnod a terhességed, vagyis, ha már van róla nõgyógyászati papírod, akkor ezt a vissza akarok menni dolgot nehézkesebb eljátszani szerintem. Azért kérdezz meg mást is, de nekem egy ismerõsöm körülbelül így csinálta.:) Õ már terhes volt a szabi alatt, utána bejelentette, hogy most tudta meg, hogy megint terhes, nagyon sajnálja, ....
Nekem azt mondták, hogyha táppénzre akarok menni, kell a fõnököm beleegyezése is. Egyébként mi van akkor, ha dolgozol pár hónapot? Az elején még simán lehet. Anyagilag is jobban jársz, most már nem sok a táppénz terhesség alatt. Ezt is szigorították. Mellesleg, ha valaha vissza akarsz még oda menni, akkor legyél a munkahelyeddel is korrekt. Hamar lejár a 2 év, utána mit csinálsz?
2. vagyok. Igaza van a 3-nak, azt elfelejtettem odaírni, hogy ez abban az esetben éri meg, ha mondjuk tudja, hogy nem szívesen veszik már vissza, vagy a gyerekek után máshol akar majd elhelyezkedni. Ha ezt eljátszod, 2 év múlva már biztos, hogy nem várnak tárt karokkal, mérlegelni kell, hogy kinek mi éri meg jobban.
Harmadiknak: "Nekem azt mondták, hogyha táppénzre akarok menni, kell a fõnököm beleegyezése is." A fõnöködnek SEMMILYEN formában nincsen beleszólása abba, hogy te keresõképtelen vagy-e vagy sem, pláne nem kell a beleegyezése. Ez hatalmas tévedés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget ha minden jól alakul dec.re ujra terhes leszek :)

Honnan veszem eszre hogy allapotos vagyok? Mik az elso tunetek? Ugy 2 hete a mellem duzzadtabb es neha faj is lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Elõször is. Védekeztetek? Mert ha igen, és nem volt semmi probléma, akkor nem hinném, hogy terhes lennél.

Elõször is. Védekeztetek? Mert ha igen, és nem volt semmi probléma, akkor nem hinném, hogy terhes lennél.
nem lehet h csak meg fog jönni?
A gyakoribb vizelés jellemzõ jelenség terhesség esetén A mellbimbó udvarának sötétebbé válása Fáradtság, gyengeség Székrekedés Reggeli hányinger, hányás Érzékeny mellek, mellfeszülés Menstruáció elmaradása
Szia! Itt egy jó összefoglaló cikk róla: http://recept.paradicsom.info/index.php?menu=cikkek&rovat=Ba..

23 hetes vagyok a munkahelyemen még nem vették észre hogy terhes vagyok. Mondjuk elég pici a hasam. Tietek mekkora? mikor mondjam el ha nem veszi észre senki?

Legjobb válasz: 22 hetes vagyok, nekem már elég nagy, 95 cm kb a körfogat, le sem tagadhatnám. Nem vagyunk egyformák. :) Szép napot!

22 hetes vagyok, nekem már elég nagy, 95 cm kb a körfogat, le sem tagadhatnám. Nem vagyunk egyformák. :) Szép napot!
elsõ vagyok, nem értek egyet a 3. válaszolóval, mert a terhesség legelejétõl védve vagy, nem függ össze azzal mikor mondod el!
Mért nem mondod el? Onnantól él a védettség, nem rúghatnak ki, ha határozatlan s szerzid.
Én 25 hetesen szóltam:)
én 9 hetes vagyok, kezd látszani. szerintem szólj, h terhes vagy, úgysem úszod meg, és korrektebb is szerintem, mintha észreveszik rajtad
Én 14 hetesen mondtam el a fönökömnek, de aki nem tudja az még nem vette észre most 25 hetes kismama vagyok.
szerintem is mondd el! szemrehányást fognak tenni, talán már így is, ha normálisak, merthogy kíméltek volna, stb, mondom, ha normálisak.mit dolgozol amúgy? -mert ha fizikai terheléssel is jár, akkor fõleg mondd el, nehogy gond legyen, hogy olyat csinálsz, , amit nem kéne!
Hmmm...Nem mindenkinek kell tudnia, de a fönöködet mindenképp tájékoztasd.Sok esetleges bonyodalomtól és kinos percektõl kiméled meg magad, ha a fönököd minél hamarabb tudja.Már túl vagy a félidõn:) Megillet a könnyitett munka, és nem tudom hány alkalommal de az orvosi vizsgálatokra is igazoltan tudsz elmenni, ha az munkaidõbe esik, jobb lenne ha utána néznél milyen jogai vannak a dolgozó kismamának.Arról meg nem is beszélve, hogy ha ne adj isten rosszul lennél, akkor is megértõbben néznének rád, ha tudják babát vársz.Ez nem szégyen.
Ezzel a mikortól jár a védettség dologgal vigyázni kell. A munkáltató érvelhet azzal, hogy nem tudott a terhességrõl ....aztán lehet vele pereskedni. Nem egy ilyen eset van. A legbiztosabb egy szemétláda cégnél, ha írásba adod. Gondolom, ha normális cégnél dolgoznál, már szóltál volna. Magyarországon kevés a normális cég. Ismerõsömet pld kirúgták, pedig ügyvédnél dolgozott és közölték vele, hogy nem ezt várták tõle és ez egy nagyon szemét húzás volt és nem nézte a cég érdekeit.....
A kérdező hozzászólása: 14:19 es ..és mit szóltak hozzá hogy olyan késõn

Mikor veszem eszre hogy terhes vagyok? Lehet olyan gyogyszert kapni amitol "elmegy" a baba?

Legjobb válasz: Nem, nem lehet olyan gyógyszert kapni, amitõl "elmegy" a baba. Hogy hogy mikor tudod meg?Mondjuk, késik a menstruáció, hányinger, szédülés, kinek mi, változó, de a leggyakoribb jel a menzesz kimaradása. Ha gyanakszol, vegyél tesztet, az kb az együttléttõl számítva 2-3 héten belül ki kell mutassa. Hogy érzem azt, nem lehetsz több 15-nél???

Nem, nem lehet olyan gyógyszert kapni, amitõl "elmegy" a baba. Hogy hogy mikor tudod meg?Mondjuk, késik a menstruáció, hányinger, szédülés, kinek mi, változó, de a leggyakoribb jel a menzesz kimaradása. Ha gyanakszol, vegyél tesztet, az kb az együttléttõl számítva 2-3 héten belül ki kell mutassa. Hogy érzem azt, nem lehetsz több 15-nél???
Gyszertõl nem megy el a baba.Ha nem jön meg a menstruációd, rá egy hétre tesztet lehet venni a gyszertárban, ami kimutatja(vizeletbõl), ha terhes vagy.Vannak tünetek is de az nem mindenkinél jelentkezik egybõl, hányinger, mellfeszülés, fáradtság, idegesség, émelygés, stb. Ha terhes vagy és nem akarod megtartani, orvos tud segíteni, keress fel egy jó nõgyógyászt, és mûvi úton befejezi a terhességet, BÁR EZT ÍGY LEÍRTAM, DE A KÉRDÉSEDBÕL ÍTÉLVE NAGYON FIATAL VAGY.REMÉLEM A KISBABA ÉRDEKÉBEN, HOGY NEM VAGY TERHES. Hány éves vagy?
Van olyan gyógyszer ami megszakítj a terhességet, de asszem nálunk még nem kapható.
Mikor voltatok együtt? A 72 órán belüli tabletta még segíthet, ha idõn belül... :(
Igenis van gyógyszer amitõl elmegy a baba! Úgy tudom, Magyarországon (még) nem lehet kapni, de sok külföldi országban igen. Legkorábban akkor veszed észre, ha nem jön meg a menzeszed. De elõbb kellett volna gondolkodni! Tanulj belõle. A menstuáció kimaradása után 1-2 héttel csinálj tesztet, addig pedig reménykedj, hogy nem vagy terhes. Arra én is kíváncsi lennék, hány éves vagy...
Szia! Létezik tabletta magzatelhajtásra, de külföldön is betiltották, mert sokan elvéreztek tõle, orvosi felügyelet nélkül alkalmazták.Nálunk pedig soha nem is volt engedélyezett.Pont ezért, hogy a felelõtlen tinik ne tegyék vele kockára az életüket.Ha terhes vagy semmiképp nem tudod elkerülni az orvost, de ez így van rendjén.Ha megtartod azért, ha nem akkor azért.Ha kimarad a mensid 1-2 nap múlva már tesztelhetsz, nekem már a napján kimutatta mind három gyerekemet.Persze ez attól függ, milyen magas a hcg hormon a szervezetbe.Ha neg, és nem jön meg, pár nap múlva ismét teszt, aztán orvoslátogatás. Drukkolok neked, hogy ne legyél terhes, aztán meg többet ne kockáztass ha nem akarsz gyereket még.Tényleg mennyi idõs is vagy?Ma már nagyon könnyen megoldható a fogamzásgátlás. Szinte mindenhol van tinédzserambulancia.
Egyébként, ha magától megy el a baba, akkor is orvoshoz kell menni, mert valószínû, hogy megkaparnak így is, de ha nem akkor is ellenõrizni kell, hogy minden rendben van-e. Szerintem mindenképp keress fel egy orvost.Ha elég nagylány vagy már a nemi élethez, akkor ez sem okozhat gondot, hogy felnõtt módjára orvoshoz menj. Ne kockáztasd fiatalon az egészséged.Most lehet, hogy mindent megtennél, hogy ne legyen gyereked, de eljön még az idõ, amikor azért tennél meg mindent, hogy legyen. Ne lehessen a mostani felelõtlenséged az oka, ezt jobb, ha megelõzöd.
még semmi! irány 72 órás tabiért
elsõ 7-8 szexem párommal beleélvezõs volt nem tudtam hogy szed gyógyszert vagy nem kiderült nem szedet de nem lett akkor terhes csak rá egy hónapra mikor ismét nem szált le
Mivel a babák még véletlenül sem a hüvelybe jutó spermából fogannak, így semmi.
Lejössz kecsóra 10ezerért megcsinálom az abortuszt.
Babakocsit tudok olcsón eladót.
hogy fogják hívni?
Rátok nem vonatkozik a szeretkezz ne háborúzz dolog, ti háborúzzatok!
Esemény utána, de rohadt gyorsan, pasidat meg dobd ki... ha nem veszed be a 72 órást, ebbõl bizony baba lesz.
TABI SE????? Mert akkor NAGY!
ezért nem szabad nõben bízni.

Lehet, hogy hülyeség de egyre jobban foglalkoztat, hogy mi van ha terhes leszek, és nem veszem észre, mivel szoptatok és a menstruációm még nem jelentkezett! Csak én vagyok ezzel így?

Óvszerrel védekezünk,de mivel mind a 3babám nagyon hamar megfogant (első baba:első hónapban,második a másodikban,harmadik első hónapban,ugy hogy csak egyszer voltunk együtt) én mindig attól tartok,hogy mi van ha terhes leszek,és észre sem veszem csak amikor már nő a pocakom!

Legjobb válasz: Szia! Én is mindig ezen aggódok, nagyon nem szeretnék még terhes lenni, 7 hónapja szültem. 2 napja megjött de ez nálam azzal egyenlõ, hogy megint idegeskedek majd, hogy meg fog-e jönni idõben vagy nem... Lassan minden hónapban csinálok egy tesztet, és nagyon figyelem a testem jelzéseit. Óvszerrel védekezünk mi is, sajna a szoptatás alatt szedhetõ gyógyszerek nem jöttek be. Alig várom, hogy megint szedhessek fog.gátlót.

Szia! Én is mindig ezen aggódok, nagyon nem szeretnék még terhes lenni, 7 hónapja szültem. 2 napja megjött de ez nálam azzal egyenlõ, hogy megint idegeskedek majd, hogy meg fog-e jönni idõben vagy nem... Lassan minden hónapban csinálok egy tesztet, és nagyon figyelem a testem jelzéseit. Óvszerrel védekezünk mi is, sajna a szoptatás alatt szedhetõ gyógyszerek nem jöttek be. Alig várom, hogy megint szedhessek fog.gátlót.
Miért nem használsz spirált?
Én is szoptatok, de nekem van menstruációm, 8 hete szültem. Mennyi idõs a kicsi?Az hogy lehet hogy nincs menstruációd? Elvileg akkor peteérésed sincsen és akkor nem is tudsz teherbe esni.
Szoptatás alatt ha meg is jön a mensi, teljesen normális, hogy össze-vissza jön meg, vagy egy hónapban kimarad. Az óvszer teljesen megbízható, ha rendesen használják, nem kell parázni. Tehát már az aktus elején fel kell húzni. Ha nem szakad ki, nem lehet baj. Nekem az elsõ gyerek 6 hónapos volt, amikor megjött, aztán hol megjött, hol nem, pedig 1, 5 éves koráig szoptattam. 2. gyerek 8 hónapos volt, amikor megjött. Aztán tetettem fel Mirénát. A spirál tényleg nem a legjobb, mert petefészek-gyulladást lehet tõle kapni, meg gyakran elmozdul, és akkor terhes lehetsz. De a Mirena nem okoz ilyen gondot, esetleg kérdezz rá a dokinál. Én meg vagyok vele elégedve.
Utolsó: Nem csak akkor lehetsz terhes a spirál ellenére, ha elmozdul. Nekem jó helyen volt, mégis itt a lánykám. Egyébként mellékhatások tekintetében a mirena és a sima spirál között pont a mirena áll rosszabbul, mivel az hormont bocsát ki.
Honnan tudod, hogy jó helyen volt? Egy erõsebb mensi is elmozdíthatja. A spirál mellékhatása nem a hormon miatt van, hanem azért mert fémbõl van, és nagyon sokan allergiásak a fémre. Ami ki sem derül, amíg fel nem teszik a spirált. A Mirena hormontartalma töredéke a havi fogamzásgátló tablettáknak. Jelenleg ez a legmegbízhatóbb, és legkevésbé veszélyes védekezési forma. Nem mondom, hogy 100 %-ban veszélytelen, mert olyan nincs. A legnagyobb baj vele, hogy 50 e Ft.
1. Mivel volt pozitív terhességi tesztem, ezért egybõl uh-t csinált a doki. Jó helyen volt a spirál. 2. Mivel elég sok allergiám van, így én már kapásból plasticot rakattam fel. 3. Nem tudom a pontos számokat, de pl. a Nuvaring (hüvelygyûrû) is az alacsony hormontartalmú készítmények közé tartozik mégis van mellékhatása. Mellékhatás mindegyiknél van, a mértékében van eltérés. 4. Én egyébként pont az ára miatt nem próbáltam ki. Hát megmondom õszintén a guta kerülgetett volna, ha amellett "kapom be a legyet". 5. Igen, ez sem 100%-os. De nincs is 100% védekezési mód, csak az ha az ember nem él szexuális életet :)
Hát, én még a megszakítást tudom javasolni, de az pláne nem 100%, éshát olyan partner is kell hozzá, aki maximálisan kontrollálni tudja magát. Mondjuk nálunk teljesen jól mûködik/mûködött, igaz, kell hozzá egy kb. fixen beállt ciklus. Ill. még ennél is fontosabb, hogy te magad tudd, lásd magadon, hogy hol tartasz. De szoptatás alatt ugye minden elég "zûrös" tud lenni...
A kérdező hozzászólása: áá a megszakításos módszer önmagában nem védekezés , de lehet, hogy ezt fogom kombinálni az óvszerrel :) bár nemhiszem, hogy férjem belemegy.
A kérdező hozzászólása: Fiamnál is szedtem szoptatás alatt szedhetõ fogamzásgátlót, és valószínûleg terhes lettem meleltte. Azért mondom, hogy valószínûleg, mert kimaradt a menstruációm (de a doki mondta, hogy lehet, hogy a gyógyszertõl ki fog maradni), nagyon rozul voltam, mint amikor teherbeestem a fiammal de egyik nap "megjött".
Én ugyan csak 2-szer voltam terhes, de elég hamar éreztem, hogy a hasamban van valaki. Mellesleg mi 10 évig védekeztünk óvszerrel, és nem lettem terhes. Viszont mind a két baba elsõre összejött. Szerintem ne aggódj emiatt.
A kérdező hozzászólása: 9hetes a kislányom, még nem volt menstruációm, tudom, hogy ez azt jelenti, hogy nincs peteérésem, de pé az menstruáció elõtt két héttel van, szóval elõre nem tudhatom, hogy mikor lesz pé-m, mikor fog elõször megjönni!
Szoptatás + spirál + hébe-hóba menstruáció = ma már két éves kislány. Egyébként én onnan tudtam, hogy valami van, hogy leválasztotta a csemete magát. Annyira hamar, hogy még a doki sem látta egyértelmûen a tesót. Két hét után már gyönyörûen látszódott és volt szívhangja is.
spirál + óvszer?
Óvszer nem jó? Egyébként elég hamar tudni lehet általában szoptatás alatt is, hogy baba van. Néhány gyerkõc már akkor megérzi a változásokat (íz, összetétel, vagy egyszerûen csak az anyai "rezgések"), amikor még nagyon korai a terhesség, akár a teszt idején is. De késõbb is vannak jelek, megváltozik a tej íze, csökken a tejmennyiség, ami miatt sok gyerek elválasztja magát. Vagy pl. újra érzékeny lesz a melled, minden különösebb ok nélkül.
A kérdező hozzászólása: Én is ezen gondolkodom, hogy fogok csinálni tesztet! Ha meg már nem szoptatok akkor visszatérek a gyógyszerhez! Spirált nem szeretnék, mert sok rosszat hallottam róla!
Én ha aggódnék csinálnék 1-2 havonta egy tesztet.
Tény, hogy kevésbé praktikus.. De mondom, embere válogatja.
Egyébként felfázás is lehet, azt is könnyen kap terhesen az ember. Monural a legjobb rá, de csak az orvos véleménye után
valami gomba, nekem is ez volt. kaptam rá kúpot
bõvebb a folyásod. ennyi. :)
a gomba viszketne. a múltkor én is épphogy kiértem a wc-re, annyira folyott. amúgy fehéres, és nagyon folyós állagú, szaga pedig nálam legalábbis nincs. max. ha nagyon beizzadtam nap közben. ha viszket, vagy fáj pisilés közben, akkor menj dokihoz. második voltam
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem fáj és nem viszket, és a gombát a doki észrevette volna
akkor nem értem mi a probléma :) használj tisztasági betétet, cserélgesd nap közben és kész.
Szia!Egy picit kijavítanám az egyik válaszadót.Attól, mert nem viszket, még lehet gomba.Sajnos nekem is az van, állandóan kúpot kell használnom.Nem is múlik sajnos, de arra jó, hogy ne terjedjen tovább és ne legyen már annyira súlyos, hogy viszket is meg ilyenek.Terhesség alatt mindenkinek több a folyása.Lehet, hogy csak errõl van szó nálad.23 hetes km Linda
Nekem azt tanácsolta a doki, hogy ne használjak tisztasági betétet, mert mûszálas, inkább, ha tudom, napközben sûrûbben cserélgessem a pamutbugyimat. Öszintén szólva, a "bugyicserélgetés macerás, de miután aloés tisztítókendõvel megtörlöm magam és tiszta bugyit húzok, sokkal jobban érzem magam, mint a tisztasági betéttel, ami összegyûrõdik. Természetesen ez csak akkor használható megoldás, ha nincs extra nagy folyásod.

Nagyon karos a babara ha korulottem cigiznek es beszivom? Rosszabb tenyleg mintha cigiznek? Nemtom mit tegyek hogy diszkret legyek, mert o (ok) nem veszi eszre magat hogy en terhes vagyok! Nem akarok senkit megserteni!

Legjobb válasz: NYUGODTAN!! ha nem veszik eszre magukat nyugodtan szoljal rajuk hogy elotted meg ahol te vagy mellozek a cigit!!! es legyenek tekintettel arra hogy babat varsz!!!

NYUGODTAN!! ha nem veszik eszre magukat nyugodtan szoljal rajuk hogy elotted meg ahol te vagy mellozek a cigit!!! es legyenek tekintettel arra hogy babat varsz!!!
Szia! Káros hát, szólj nekik, hogy kisbabát vársz és kezeljék õk diszkréten a helyzeted!:D Sok sikert!
Én néhány alkalommal bocsánatot kértem, hogy arrébb megyek, mert terhesen zavar a cigifüst. Aztán már a többiek kérdezték meg, hogy zavar-e, arrébb menjenek-e, illetve figyeltek arra, hogy ne jöjjön rám a füst.
Én sem tudnám, hogyan kérjem õket. Inkább feltûnõen, nagyon sajnálatra méltón arrébb húzódnék (bocsánat, hogy élek-típusúan), elvileg egy-két ilyen eset után le kell, hogy essen nekik a húszfillér, és õk fognak bocsit kérve arrébb menni. Ha meg nem, hát az efféle bunkóságra nincs orvosság.
A kérdező hozzászólása: koszonomszepen a gyors valaszokat!!!
igen, a passziv dohanyzas artalmasabb. vagy menj arrebb, vagy szolj. batran. szegyelljek magukat, ez nem sertes nem sertes, ez egy igen fontos dolog, egeszsegugyi, es nem udvariassagi kerdes
A kérdező hozzászólása: igen igazatok van!!Szegyelhetnek is magukat sokan!!Na mindegy...(nem az en szuleim, es az en csaladom akik teszik)
Még ha nem vársz babát akkor is bunkóság más orra alá füstölni. Nyugodtan szólhatsz nekik, ha maguktól nem jönnek rá.

Terhes vagyok? Kb 5napja együtt voltunk a párommal a 14 napon és nem védekeztünk. Azóta úgy veszem észre, hogy többet eszem. Hányingerem az még nincs, mikor kellene jelentkeznie?

Legjobb válasz: Nem tudom,lelombozlak,vagy megnyugtatlak,de ha 5 napja voltatok együtt,akkor nem igazán érezhetsz még semmit,mivel kb. mostanság lesz majd a beágyazódás,ami 7-10 nap az együttlét után...Ha nagyon hamar jelentkeznek a tünetek,akkor is kb. 2 héttel az együttlét után...Nekem kb. akkor jelentkeztek elõször,amikor olyan 4 hetes lehettem (valójában olyan 2 héttel a fogantatás után).Persze ha középidõben voltatok együtt,akkor lehet baba,csak a tünetek szerintem még koraiak.

Nem tudom, lelombozlak, vagy megnyugtatlak, de ha 5 napja voltatok együtt, akkor nem igazán érezhetsz még semmit, mivel kb. mostanság lesz majd a beágyazódás, ami 7-10 nap az együttlét után...Ha nagyon hamar jelentkeznek a tünetek, akkor is kb. 2 héttel az együttlét után...Nekem kb. akkor jelentkeztek elõször, amikor olyan 4 hetes lehettem (valójában olyan 2 héttel a fogantatás után).Persze ha középidõben voltatok együtt, akkor lehet baba, csak a tünetek szerintem még koraiak.
Ha 5 napja voltatok együtt, akkor ne várj még tüneteket. Kb 2 hét a beágyazódás, ha sikerült, és csak azután jönnek a tünetek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
semmit nem jelent hogy többet eszel :D ne a tüneteket keresd 5 nap után a petesejt még be se ágyazódott, így semmit nem is érezhetsz! nekem az együttlét után 1 hónappal jöttek csak elõ a tünetek, addig semmi bajom nem volt, csak a mensim nem jött meg a szokott idõben
Szeretnétek a babát?
A kérdező hozzászólása: akkor lehet h a magzatvédõ vitamintól nõtt meg az étvágyam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!