Találatok a következő kifejezésre: Mikor veszem hogy terhes (26 db)

Fogamzásgátló mellett lehet valaki terhes? MI a véleményetek a "megszakított védekezésről"? Mikortól veszem észre azt hogy terhes vagyok?

MI a véleményetek a "megszakított védekezésről"? Mikortól veszem észre azt hogy terhes vagyok?? MIt nem szabad csinálnom ha tényleg terhes vagyok??

Legjobb válasz: megszakításos módszerrel "védekeztünk", így fogant meg a kisfiam. hogy mikor veszed észre a terhesség tüneteit, az változó, de kb az elmaradt mensi után jelentkeznek elõször. ha terhes vagy, nem kell mindent felborítani, egészségesen kell étkezni és élni, nem inni alkoholt, nem cigizni, de szerintem ezek egyértelmû dolog. nem szabad erõs fizikai munkát végezni, cipekedni stb...ésszerû dolgok, úgy gondolom. és fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha mondjuk kihagysz 1-2 szemet, vagy antibiotikumot szedsz.

megszakításos módszerrel "védekeztünk", így fogant meg a kisfiam. hogy mikor veszed észre a terhesség tüneteit, az változó, de kb az elmaradt mensi után jelentkeznek elõször. ha terhes vagy, nem kell mindent felborítani, egészségesen kell étkezni és élni, nem inni alkoholt, nem cigizni, de szerintem ezek egyértelmû dolog. nem szabad erõs fizikai munkát végezni, cipekedni stb...ésszerû dolgok, úgy gondolom. és fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha mondjuk kihagysz 1-2 szemet, vagy antibiotikumot szedsz.
A kérdező hozzászólása: És hogyha rendesen szedtem a gyógyszert?? És semmilyen más antibiotikumot nem szedtem??
a fogamzásgátló tablettára rá van írva hogy hány % a védelem. nincs 100%-os! csak ha minden módszert együtt alkalmazol. ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet. ennyi.

Lehet, hogy hülyeség de egyre jobban foglalkoztat, hogy mi van ha terhes leszek, és nem veszem észre, mivel szoptatok és a menstruációm még nem jelentkezett! Csak én vagyok ezzel így?

Óvszerrel védekezünk,de mivel mind a 3babám nagyon hamar megfogant (első baba:első hónapban,második a másodikban,harmadik első hónapban,ugy hogy csak egyszer voltunk együtt) én mindig attól tartok,hogy mi van ha terhes leszek,és észre sem veszem csak amikor már nő a pocakom!

Legjobb válasz: Szia! Én is mindig ezen aggódok, nagyon nem szeretnék még terhes lenni, 7 hónapja szültem. 2 napja megjött de ez nálam azzal egyenlõ, hogy megint idegeskedek majd, hogy meg fog-e jönni idõben vagy nem... Lassan minden hónapban csinálok egy tesztet, és nagyon figyelem a testem jelzéseit. Óvszerrel védekezünk mi is, sajna a szoptatás alatt szedhetõ gyógyszerek nem jöttek be. Alig várom, hogy megint szedhessek fog.gátlót.

Szia! Én is mindig ezen aggódok, nagyon nem szeretnék még terhes lenni, 7 hónapja szültem. 2 napja megjött de ez nálam azzal egyenlõ, hogy megint idegeskedek majd, hogy meg fog-e jönni idõben vagy nem... Lassan minden hónapban csinálok egy tesztet, és nagyon figyelem a testem jelzéseit. Óvszerrel védekezünk mi is, sajna a szoptatás alatt szedhetõ gyógyszerek nem jöttek be. Alig várom, hogy megint szedhessek fog.gátlót.
Miért nem használsz spirált?
Én is szoptatok, de nekem van menstruációm, 8 hete szültem. Mennyi idõs a kicsi?Az hogy lehet hogy nincs menstruációd? Elvileg akkor peteérésed sincsen és akkor nem is tudsz teherbe esni.
Szoptatás alatt ha meg is jön a mensi, teljesen normális, hogy össze-vissza jön meg, vagy egy hónapban kimarad. Az óvszer teljesen megbízható, ha rendesen használják, nem kell parázni. Tehát már az aktus elején fel kell húzni. Ha nem szakad ki, nem lehet baj. Nekem az elsõ gyerek 6 hónapos volt, amikor megjött, aztán hol megjött, hol nem, pedig 1, 5 éves koráig szoptattam. 2. gyerek 8 hónapos volt, amikor megjött. Aztán tetettem fel Mirénát. A spirál tényleg nem a legjobb, mert petefészek-gyulladást lehet tõle kapni, meg gyakran elmozdul, és akkor terhes lehetsz. De a Mirena nem okoz ilyen gondot, esetleg kérdezz rá a dokinál. Én meg vagyok vele elégedve.
Utolsó: Nem csak akkor lehetsz terhes a spirál ellenére, ha elmozdul. Nekem jó helyen volt, mégis itt a lánykám. Egyébként mellékhatások tekintetében a mirena és a sima spirál között pont a mirena áll rosszabbul, mivel az hormont bocsát ki.
Honnan tudod, hogy jó helyen volt? Egy erõsebb mensi is elmozdíthatja. A spirál mellékhatása nem a hormon miatt van, hanem azért mert fémbõl van, és nagyon sokan allergiásak a fémre. Ami ki sem derül, amíg fel nem teszik a spirált. A Mirena hormontartalma töredéke a havi fogamzásgátló tablettáknak. Jelenleg ez a legmegbízhatóbb, és legkevésbé veszélyes védekezési forma. Nem mondom, hogy 100 %-ban veszélytelen, mert olyan nincs. A legnagyobb baj vele, hogy 50 e Ft.
1. Mivel volt pozitív terhességi tesztem, ezért egybõl uh-t csinált a doki. Jó helyen volt a spirál. 2. Mivel elég sok allergiám van, így én már kapásból plasticot rakattam fel. 3. Nem tudom a pontos számokat, de pl. a Nuvaring (hüvelygyûrû) is az alacsony hormontartalmú készítmények közé tartozik mégis van mellékhatása. Mellékhatás mindegyiknél van, a mértékében van eltérés. 4. Én egyébként pont az ára miatt nem próbáltam ki. Hát megmondom õszintén a guta kerülgetett volna, ha amellett "kapom be a legyet". 5. Igen, ez sem 100%-os. De nincs is 100% védekezési mód, csak az ha az ember nem él szexuális életet :)
Hát, én még a megszakítást tudom javasolni, de az pláne nem 100%, éshát olyan partner is kell hozzá, aki maximálisan kontrollálni tudja magát. Mondjuk nálunk teljesen jól mûködik/mûködött, igaz, kell hozzá egy kb. fixen beállt ciklus. Ill. még ennél is fontosabb, hogy te magad tudd, lásd magadon, hogy hol tartasz. De szoptatás alatt ugye minden elég "zûrös" tud lenni...
A kérdező hozzászólása: áá a megszakításos módszer önmagában nem védekezés , de lehet, hogy ezt fogom kombinálni az óvszerrel :) bár nemhiszem, hogy férjem belemegy.
A kérdező hozzászólása: Fiamnál is szedtem szoptatás alatt szedhetõ fogamzásgátlót, és valószínûleg terhes lettem meleltte. Azért mondom, hogy valószínûleg, mert kimaradt a menstruációm (de a doki mondta, hogy lehet, hogy a gyógyszertõl ki fog maradni), nagyon rozul voltam, mint amikor teherbeestem a fiammal de egyik nap "megjött".
Én ugyan csak 2-szer voltam terhes, de elég hamar éreztem, hogy a hasamban van valaki. Mellesleg mi 10 évig védekeztünk óvszerrel, és nem lettem terhes. Viszont mind a két baba elsõre összejött. Szerintem ne aggódj emiatt.
A kérdező hozzászólása: 9hetes a kislányom, még nem volt menstruációm, tudom, hogy ez azt jelenti, hogy nincs peteérésem, de pé az menstruáció elõtt két héttel van, szóval elõre nem tudhatom, hogy mikor lesz pé-m, mikor fog elõször megjönni!
Szoptatás + spirál + hébe-hóba menstruáció = ma már két éves kislány. Egyébként én onnan tudtam, hogy valami van, hogy leválasztotta a csemete magát. Annyira hamar, hogy még a doki sem látta egyértelmûen a tesót. Két hét után már gyönyörûen látszódott és volt szívhangja is.
spirál + óvszer?
Óvszer nem jó? Egyébként elég hamar tudni lehet általában szoptatás alatt is, hogy baba van. Néhány gyerkõc már akkor megérzi a változásokat (íz, összetétel, vagy egyszerûen csak az anyai "rezgések"), amikor még nagyon korai a terhesség, akár a teszt idején is. De késõbb is vannak jelek, megváltozik a tej íze, csökken a tejmennyiség, ami miatt sok gyerek elválasztja magát. Vagy pl. újra érzékeny lesz a melled, minden különösebb ok nélkül.
A kérdező hozzászólása: Én is ezen gondolkodom, hogy fogok csinálni tesztet! Ha meg már nem szoptatok akkor visszatérek a gyógyszerhez! Spirált nem szeretnék, mert sok rosszat hallottam róla!
Én ha aggódnék csinálnék 1-2 havonta egy tesztet.
Tény, hogy kevésbé praktikus.. De mondom, embere válogatja.

Szeretnék újabb babát decemberben kellene visszamennem dolgozni addigra kiveszem a 2honapnyi szabadságomat és mikor kezdenék dolgozni bejelentem hogy terhes vagyok újra táppénzre vesznek? Vagy milyen juttatás jár nekem?

Legjobb válasz: Igen, újra táppénz. De ezt nem a munkahelyednek kell bejelentened, és nem is õk vesznek táppénzre, hanem az orvos. És ha jó fej akarsz lenni, akkor ha hamarabb teherbe esel, akkor nem veszed ki a szabikat, mert akkor bárkit vettek fel a helyedre, el kell küldeniük, és a két hónapnyi szabid után meg vehetnek fel valakit ismét. Persze ez nem kötelezõ, csak könnyebb a munkáltatódnak.

Igen, újra táppénz. De ezt nem a munkahelyednek kell bejelentened, és nem is õk vesznek táppénzre, hanem az orvos. És ha jó fej akarsz lenni, akkor ha hamarabb teherbe esel, akkor nem veszed ki a szabikat, mert akkor bárkit vettek fel a helyedre, el kell küldeniük, és a két hónapnyi szabid után meg vehetnek fel valakit ismét. Persze ez nem kötelezõ, csak könnyebb a munkáltatódnak.
Ha a legjobban akarsz járni anyagilag, akkor a teherbeesés elõtti 3 hónappal bejelented, hogy vissza akarsz menni dolgozni, 1 hónap várakozás, majd kiveszed a 2 hónap szabit. Ha ez lejárt, gyorsan terhes leszel, kiíratod magad veszélyeztetettnek, ezért mehetsz táppénzre 8-9 hónapig, majd Tgyás, stb. Ehhez mindennek klappolnia kell, vagyis percre pontosan meg kell fogannia a babának:) Ha elõbb teherbe esel, mondjuk a szabi alatt, az sem baj, de akkor azt figyelembe kell venned, hogy tilos eltitkolnod a terhességed, vagyis, ha már van róla nõgyógyászati papírod, akkor ezt a vissza akarok menni dolgot nehézkesebb eljátszani szerintem. Azért kérdezz meg mást is, de nekem egy ismerõsöm körülbelül így csinálta.:) Õ már terhes volt a szabi alatt, utána bejelentette, hogy most tudta meg, hogy megint terhes, nagyon sajnálja, ....
Nekem azt mondták, hogyha táppénzre akarok menni, kell a fõnököm beleegyezése is. Egyébként mi van akkor, ha dolgozol pár hónapot? Az elején még simán lehet. Anyagilag is jobban jársz, most már nem sok a táppénz terhesség alatt. Ezt is szigorították. Mellesleg, ha valaha vissza akarsz még oda menni, akkor legyél a munkahelyeddel is korrekt. Hamar lejár a 2 év, utána mit csinálsz?
2. vagyok. Igaza van a 3-nak, azt elfelejtettem odaírni, hogy ez abban az esetben éri meg, ha mondjuk tudja, hogy nem szívesen veszik már vissza, vagy a gyerekek után máshol akar majd elhelyezkedni. Ha ezt eljátszod, 2 év múlva már biztos, hogy nem várnak tárt karokkal, mérlegelni kell, hogy kinek mi éri meg jobban.
Harmadiknak: "Nekem azt mondták, hogyha táppénzre akarok menni, kell a fõnököm beleegyezése is." A fõnöködnek SEMMILYEN formában nincsen beleszólása abba, hogy te keresõképtelen vagy-e vagy sem, pláne nem kell a beleegyezése. Ez hatalmas tévedés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget ha minden jól alakul dec.re ujra terhes leszek :)

Honnan veszem eszre hogy allapotos vagyok? Mik az elso tunetek? Ugy 2 hete a mellem duzzadtabb es neha faj is lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Elõször is. Védekeztetek? Mert ha igen, és nem volt semmi probléma, akkor nem hinném, hogy terhes lennél.

Elõször is. Védekeztetek? Mert ha igen, és nem volt semmi probléma, akkor nem hinném, hogy terhes lennél.
nem lehet h csak meg fog jönni?
A gyakoribb vizelés jellemzõ jelenség terhesség esetén A mellbimbó udvarának sötétebbé válása Fáradtság, gyengeség Székrekedés Reggeli hányinger, hányás Érzékeny mellek, mellfeszülés Menstruáció elmaradása
Szia! Itt egy jó összefoglaló cikk róla: http://recept.paradicsom.info/index.php?menu=cikkek&rovat=Ba..

Nagyon karos a babara ha korulottem cigiznek es beszivom? Rosszabb tenyleg mintha cigiznek? Nemtom mit tegyek hogy diszkret legyek, mert o (ok) nem veszi eszre magat hogy en terhes vagyok! Nem akarok senkit megserteni!

Legjobb válasz: NYUGODTAN!! ha nem veszik eszre magukat nyugodtan szoljal rajuk hogy elotted meg ahol te vagy mellozek a cigit!!! es legyenek tekintettel arra hogy babat varsz!!!

NYUGODTAN!! ha nem veszik eszre magukat nyugodtan szoljal rajuk hogy elotted meg ahol te vagy mellozek a cigit!!! es legyenek tekintettel arra hogy babat varsz!!!
Szia! Káros hát, szólj nekik, hogy kisbabát vársz és kezeljék õk diszkréten a helyzeted!:D Sok sikert!
Én néhány alkalommal bocsánatot kértem, hogy arrébb megyek, mert terhesen zavar a cigifüst. Aztán már a többiek kérdezték meg, hogy zavar-e, arrébb menjenek-e, illetve figyeltek arra, hogy ne jöjjön rám a füst.
Én sem tudnám, hogyan kérjem õket. Inkább feltûnõen, nagyon sajnálatra méltón arrébb húzódnék (bocsánat, hogy élek-típusúan), elvileg egy-két ilyen eset után le kell, hogy essen nekik a húszfillér, és õk fognak bocsit kérve arrébb menni. Ha meg nem, hát az efféle bunkóságra nincs orvosság.
A kérdező hozzászólása: koszonomszepen a gyors valaszokat!!!
igen, a passziv dohanyzas artalmasabb. vagy menj arrebb, vagy szolj. batran. szegyelljek magukat, ez nem sertes nem sertes, ez egy igen fontos dolog, egeszsegugyi, es nem udvariassagi kerdes
A kérdező hozzászólása: igen igazatok van!!Szegyelhetnek is magukat sokan!!Na mindegy...(nem az en szuleim, es az en csaladom akik teszik)
Még ha nem vársz babát akkor is bunkóság más orra alá füstölni. Nyugodtan szólhatsz nekik, ha maguktól nem jönnek rá.

Mikor veszem eszre hogy terhes vagyok? Lehet olyan gyogyszert kapni amitol "elmegy" a baba?

Legjobb válasz: Nem, nem lehet olyan gyógyszert kapni, amitõl "elmegy" a baba. Hogy hogy mikor tudod meg?Mondjuk, késik a menstruáció, hányinger, szédülés, kinek mi, változó, de a leggyakoribb jel a menzesz kimaradása. Ha gyanakszol, vegyél tesztet, az kb az együttléttõl számítva 2-3 héten belül ki kell mutassa. Hogy érzem azt, nem lehetsz több 15-nél???

Nem, nem lehet olyan gyógyszert kapni, amitõl "elmegy" a baba. Hogy hogy mikor tudod meg?Mondjuk, késik a menstruáció, hányinger, szédülés, kinek mi, változó, de a leggyakoribb jel a menzesz kimaradása. Ha gyanakszol, vegyél tesztet, az kb az együttléttõl számítva 2-3 héten belül ki kell mutassa. Hogy érzem azt, nem lehetsz több 15-nél???
Gyszertõl nem megy el a baba.Ha nem jön meg a menstruációd, rá egy hétre tesztet lehet venni a gyszertárban, ami kimutatja(vizeletbõl), ha terhes vagy.Vannak tünetek is de az nem mindenkinél jelentkezik egybõl, hányinger, mellfeszülés, fáradtság, idegesség, émelygés, stb. Ha terhes vagy és nem akarod megtartani, orvos tud segíteni, keress fel egy jó nõgyógyászt, és mûvi úton befejezi a terhességet, BÁR EZT ÍGY LEÍRTAM, DE A KÉRDÉSEDBÕL ÍTÉLVE NAGYON FIATAL VAGY.REMÉLEM A KISBABA ÉRDEKÉBEN, HOGY NEM VAGY TERHES. Hány éves vagy?
Van olyan gyógyszer ami megszakítj a terhességet, de asszem nálunk még nem kapható.
Mikor voltatok együtt? A 72 órán belüli tabletta még segíthet, ha idõn belül... :(
Igenis van gyógyszer amitõl elmegy a baba! Úgy tudom, Magyarországon (még) nem lehet kapni, de sok külföldi országban igen. Legkorábban akkor veszed észre, ha nem jön meg a menzeszed. De elõbb kellett volna gondolkodni! Tanulj belõle. A menstuáció kimaradása után 1-2 héttel csinálj tesztet, addig pedig reménykedj, hogy nem vagy terhes. Arra én is kíváncsi lennék, hány éves vagy...
Szia! Létezik tabletta magzatelhajtásra, de külföldön is betiltották, mert sokan elvéreztek tõle, orvosi felügyelet nélkül alkalmazták.Nálunk pedig soha nem is volt engedélyezett.Pont ezért, hogy a felelõtlen tinik ne tegyék vele kockára az életüket.Ha terhes vagy semmiképp nem tudod elkerülni az orvost, de ez így van rendjén.Ha megtartod azért, ha nem akkor azért.Ha kimarad a mensid 1-2 nap múlva már tesztelhetsz, nekem már a napján kimutatta mind három gyerekemet.Persze ez attól függ, milyen magas a hcg hormon a szervezetbe.Ha neg, és nem jön meg, pár nap múlva ismét teszt, aztán orvoslátogatás. Drukkolok neked, hogy ne legyél terhes, aztán meg többet ne kockáztass ha nem akarsz gyereket még.Tényleg mennyi idõs is vagy?Ma már nagyon könnyen megoldható a fogamzásgátlás. Szinte mindenhol van tinédzserambulancia.
Egyébként, ha magától megy el a baba, akkor is orvoshoz kell menni, mert valószínû, hogy megkaparnak így is, de ha nem akkor is ellenõrizni kell, hogy minden rendben van-e. Szerintem mindenképp keress fel egy orvost.Ha elég nagylány vagy már a nemi élethez, akkor ez sem okozhat gondot, hogy felnõtt módjára orvoshoz menj. Ne kockáztasd fiatalon az egészséged.Most lehet, hogy mindent megtennél, hogy ne legyen gyereked, de eljön még az idõ, amikor azért tennél meg mindent, hogy legyen. Ne lehessen a mostani felelõtlenséged az oka, ezt jobb, ha megelõzöd.

Ha valaki rendesen menstruál, de mégis terhes akkor mik lehetnek a tünetek? És, ha nincsenek mikor veszi az ember észre, hogy állapotos?

Legjobb válasz: Nem biztos,hogy vannak tünetek. Bár az,hogy valaki ugyanúgy menstruál, mint elõtte, nagyon ritka.

Nem biztos, hogy vannak tünetek. Bár az, hogy valaki ugyanúgy menstruál, mint elõtte, nagyon ritka.
akkor kicsi a terhesség esélye!!én is jártam már így!!más volt kevesebb volt kevesebb napot volt meg!ja és a menszi még nem jött meg elõtte (egy napon)teszteltem negatívot!!te teszteltél már??hol tartasz a ciklusban??
"Ha valaki rendesen menstruál, de mégis terhes " Na már ez a mondat nem helyes. Ha valaki terhes, akkor nem menstruál rendesen! Lehet, hogy jelentkezik mensihez hasonló dolog, de nem ugyanolyan, tehát nem rendes. Mert ha rendes menstruáció jelentkezik, akkor leválik a méhnyálkahártya, és azzal a baba is. Szóval van olyan, hogy nagyjából abban az idõben jelentkezik "vérzés", de az ilyen esetben általában rövidebb ideig tart, sokkal gyengébb, esetleg csak barnázgatás. Gyanakodni már ez alapján is lehet, plus jelentkezhetnek terhes tünetek, amiket nem sorolok fel, mert elég közismertek. De ha ilyenek nincsenek, és a menstruáció másságával sem foglalkozik az illetõ, akkor lehet, hogy csak abból jön rá, hogy nõ a hasa.
ez most kíváncsiság vagy terhességre gyanakszol??
Ha nem haragszol leírom az én történetem: Nagyon vágytunk egy babára már fél éve nem védekeztünk 2003 Novemberben 23-ára nem vártam reménykedtem benne, hogy nem jön meg 22-én megvettem a tesztet , de "sajnos" még aznap este megjött nem volt erõs vérzés de azért volt: felváltva vérzés és barnázás 8 napig. Totál elkeseredtem , hogy megint csak nem sikerült nem is reménykedtem benne hogy terhes lehetek következõ hónapban kimaradt a vérzésem csak 1 napig barnáztam gyorsan elõttem a tesztet ami pozitív lett (december22-én) nagyon boldog voltam januárba mentem orvoshoz ahol kiderült 8 hetes terhes vagyok csak lestem hisz nekem megvolt novemberben Úgyhogy létezik ilyen de azért ez nem átlagos
Igen, azért az általában nem olyan. Egy ismerõs mondta, hogy neki két hónapig megjött. Na aztán azért kiderült, hogy ez a megjött, mindössze két napig tartott a szokásos 5 helyett és jóval kevesebb volt.
az a (menszesz)vérzés nem ugyan olyan mint a rendes meenszi!!se állagába se mennyiségébe se a napok száma nem annyi!!
A kérdező hozzászólása: Elég erõs vérzésem volt most is, csak nem voltak olyan erõs görcsök, de általában, ha meg is jön gyenge a mensi. Párom szerint várjunk ki még 1 ciklust.
Azért egy tesztet nem árt ha csinálsz és akkor kizárhatod a babát, vagy ellenkezõleg. Ismerõsömnek is volt az elején vérzése, neki családban öröklödhetett, ugyanis az anyja az õ várása idején állitólag végig menses szerü vérzésekkel volt. ha pozitív menj dokihoz aki megvizsgál és pontosat tud neked mondani.
Nekem elsõ hónapban csak pár csepp barna folt volt, de másodikban 5 napos vérzés, bõséges, élénk, alvadékos, harmadikban pedig 1 napig tartó erõs, alvadékos. Menetrend szerûen. Az orvos azt mondta, hogy sajnos elképzelhetõ, hogy 10 év fogamzásgátló szedés után a testem természetesnek veszi a vérzést a terhességi hormonok jelenléte ellenére. (a tabletta is ezt tartalmaz)
se menszi se teszt eredmény??hát még én se tudok semmit!!majd reggel!!írj ha van új fejlemény!!
A kérdező hozzászólása: Eddig semmi.
kedves kérdezõ!!van valami fejlemény??teszt eredmény??netti!!
Ez a pseudo-menstruáció a legritkább esetben ugyanolyan, mint a rendes menstruáció. Nyálkahártya darabok pl. nem jellemzõek, görcsök lehetnek, de erõs vérzés sem igazán van.
Ebben az esetben nem valószínû, hogy terhes vagy, de csinálj tesztet, hogy biztos légy benne.
A kérdező hozzászólása: Én két esetet is ismerek.
A kérdező hozzászólása: Ugyanaddig tartott, nagyjából ugyanolyan erõs volt csak a görcsök voltak gyengébbek.
A kérdező hozzászólása: Is-is. :-)
hány napja van meg??hát nem tudom!!szerintem is csak jövõ hónap lesz belõle!!de ne add fel!!majd csak össze jön nektek is!!

Mi veszi rá apukát, hogy elhagyja a terhes feleségét vagy az éppen szült feleségét, ha nem másik nő van a dologba és nem is a babával járó felelősségtől ijedt meg? S a nő nem is egy elviselhetetlen hárpia.

Legjobb válasz: Lehet úgy gondolja, hogy õ még nem készül fel az apaságra, hogy õ még élni akarja az életét. Ismerek egy ilyet. Az a baj ha észhez kap az "úriember" lehet már késõ lesz. Sajnálom az ilyen embereket.:(

Lehet úgy gondolja, hogy õ még nem készül fel az apaságra, hogy õ még élni akarja az életét. Ismerek egy ilyet. Az a baj ha észhez kap az "úriember" lehet már késõ lesz. Sajnálom az ilyen embereket.:(
Vagy egyszerûen csak már nem akar a nõvel együtt lenni amúgy sem? Elmúlt szerelem, stb.
egy msáik nõ. akkor is, ha azt hazudja, hogy nincs másik nõ. tapasztalat.
érintett vagy a dologban?
esetleg rájött, hogy meleg? :) Bármennyire kizárod a lehetõségeket, de akkor is vagy egy 3. jött a képbe, vagy megijedt, vagy a feleséggel van gond. Te ezeket soroltad fel...miért zárod ki ezeknek a lehetõségét?
Negyedik opció: nem tõle van a gyerek.
Hát olyan emberrel nem lehet kellemes együtt élni, aki egy komoly beszélgetéstõl sokkot kap. Szóval olyan nincs hogy csak az egyik fél hibája a dolog. De én még mindig úgy gondolom, hogy az ember bármikor elhagyhat valakit, ha már nem akar vele lenni, még csak komoly indok sem kell, ha egyszerûen már nem érzi azt amiért együtt érdemes maradni.
depresszió
Utolsóval nem igazán értek egyet...Törvényszerû, h kiábrándul, csak az intelligencia miatt nem csalja meg ilyenkor a párját?? A férjem soha olyan szerelmes nem volt belém, mint állapotosan, imádta a hasamat és engem is, és a sex sem jelentett gondot egészen a végig, szóval szerintem az, h törvényszerû, az elég erõs. VISZONT, elsõ vagyok és még mindig tartom a depressziót, nem történt valami olyan az életében, ami nagyon kihat a mindennapokra?Nem vesztette el az állását, lett kevesebb a fizuja, tûntek el mellõle a barátok, stb?Ez azzal, h nõ a pocid, kevesebb a sex, kiadhatja számára, h "biztos már nem is szeret" Kb ugyanezt a sztorit néztem végig élõben nem is olyan régen...Ott a kismama nagyon erõs volt, és annyit mondott, h oké, akkor itt az idõ, h apuka(leendõ apuka)döntsön, nem kell szeretni és vele maradni, de akkor mondja ki, h vége, és vállalja a következményeket.Így éltek együtt néhány hétig, h kb. nem is beszéltek egymással, puszi, simi meg aztán pláne nem, idõt adott a párjának.Aztán egy külsõ ember felvilágosította apukát, h az, h nem kívánja úgy a párját, nincs annyi sex, nem azt jelenti, h nem szerelmes, hanem azt, h félti a babát, és ez nagyon sokakkal elõfordul.Valamint arról is "felvilágosították"h mennyi segítségre van szüksége asszonykának...Szép lassan pedig elkezdett minden rendbe jönni...Úgy tûnik ezek mindenkinek egyértelmû dolgok, de ha éppen valamiért el van borulva az agya, nem veszi észre a legegyértelmûbb dolgot. Lehet bennem van a baj, de nem hiszem, h egybõl a legrosszabbra kell gondolni, pláne nem 3-4 mondatból, amit a kedves kérdezõ leírt, így szerintem lehetetlen reális véleményt alkotni.. Kedves Kérdezõ, Neked pedig nagyon sok kitartást, és sok sikert a kapcsolatotok helyrehozásához! szép estét
Depresszió, pánik, vagy másik f*szi (neki, nem a feleségnek).
lehet hogy kiábrándult belõled? én hallottam hogy van olyan pasi aki fél a terhes nõktõl...mármint hozzáérni fél. van ilyen fóbia. lehet esetleg amiatt. meg van olyan pasi is, aki nem bírja elviselni hogy a feleség akár 1-2 kilót hízzon. a barátnõm férje pl. állandóan piszkálja a barátnõmet ha felszalad 1-2 kiló. vagy lehet hogy úgy érzi, nem lesz jó apa, hogy kirekesztõdik a hármasból és elhanyagolva érzi magát? sok oka lehet...
Amíg nincs család, kisgyerek, addig nyitott a kapu arra, hogy ha már nem kell, lelépek. Utána nem. Utána nem szabad úgy gondolni, mert vállaltam valamit, amibõl nem szabad kilépni. A gyereknek család kell. Attól, hogy a szerelem elmúlik, még nem kell sz.rban hagyni a másikat és a gyerekemet.Ha egy kapcsolatban eljön a pont, hogy gyereket vállalunk, az végleges döntés kell legyen, ha nem érzi valaki így, ne házasodjon, pláne ne vállaljon gyereket. Az érzelmeket meg hogy ne lehetne befolyásolni?!Ne gondoljunk a másik rossz tulajdonságaira, hanem arra, amiért õt választottuk. Jézus sem fecseghetett hülyeségeket...
hiába mondod kedves utolsó, igeis vannak olyan férfiak akik nem tudnak kibékülni a terhes hassal. emögött állhat az tényleg hogy féltik a babát, de az is hogy undort kelt bennük. sokáig én is undorodtam a terhes has látványától pedig nõ vagyok. kiskoromban pl. kifejezetten féltem, fõleg a kiálló köldöktõl. igen, VAN ilyen. és le lehet pontozni meg nem elhinni de attól még létezik. nem azt mondom hogy feltétlenül ez a gond, de akár ez is lehet. lehet hogy szimplán csak elmúlt a szerelem. lehetnek valóban itt a többek által írt dolgok. erre a kérdezõnek kell rájönnie a körülményekbõl, hogy mi kizárható és mi nem.
és ami lemaradt hogy szerintem sem valami gerjesztõ a nagy has. persz vannak terhes-fetisiszták, de sok pasi tényleg azért nem csalja meg a feleségét mert mondogatja magának hogy na, már csak pár hetet bírjak ki. és a környezetemben is sokan mondták hogy a terhesség vége felé nem nagyon ért hozzájuk a párjuk.
én nem mondtam, h nincsenek, sõt ha végigolvasod, én is olyan sztorit írtam le, ahol kb. megszûnt a szex, de az, h TÖRVÉNYSZERÛ, nekem az volt erõs.. Egyébként nekem is van mindenféle ismerõsöm, volt olyan férfi, aki teljesen kiakadt, mikor egy házibuliban én is ott voltam nagy hassal, mert kb."félt"tõle, de volt olyan is, akinek természetes volt, odajött, megsimogatta, nem csinált belõle ügyet.. Szóval nem tudom érted-e, mi a problémám, h írásod alapján kb. "aberrált", akinek semmi problémája a terhes hassal...Mert, hogy is nevezted? terhes nõ fetisiszta?
Az, hogy tagadja, nem jelenti azt, hogy nem úgy van. Van aki még akkor is tagad, mikor a szemét vered ki a bizonyítékkal, nem még akkor, mikor úgy se tudsz semmit.
A kérdező hozzászólása: Hétvégén sort kerítek a beszélgetésre, mert így nem mehet tovább. Egyébként én a felelõségre gondolok. Az anyukája egyedül nevelte, az apja csak a nevét adta neki, nem tartották a kapcsolatot. Egyébként nem érte mostanság trauma, hacsak az nem, hogy az élete megváltozik a baba miatt.
A kérdező hozzászólása: Szerintem az nem hiszti, ha egy terhes nõ elbõgi magát, ha közlik vele, hogy lehet nem kéne együtt lenni. Lehet rosszul fejeztem ki magam, hogy azt írtam, hogy sokkolt. Csak egyszerûen feltörtek az érzelmek és jöttek a könnyek. Basszus maguktól. Mindegy. Miért ide írom, csak talán jó volt kiírnom magamból. A pici születése óta nem volt lehetõség megbeszélni a dolgokat. Nem, a karácsony nem lesz ok, de nyilván egy több éves kapcsolat után figyeljünk már oda, hogy mikor adjuk ki a másik útját.
Szia, félre ne érts, tényleg nem akarlak bántani, az utolsó válaszoló vagyok!!!Tényleg azért mondom a beszélgetést, mert neked is jobb lesz így, tisztán látsz, tudod, hogy mi a baja és könnyebb lehet megoldani!!!Borzasztó most Neked, megértem!Beszéljétek meg tényleg.
Szerintem akkor a terhes feleséggel lehet baja, ha a másik kettõ ki van zárva. Ha én lennék a feleség akkor inkább nevelném a gyerekem egyedül, mint valakivel aki el akar hagyni, pont terhesen...
A pánik. A férfiak erõsnek képzelik magukat, hogy õk mindig mindent jobban tudnak, aztán kiderül hogy ennek a fele sem igaz. Úgy megrémülnek az új helyzettõl, hogy hanyat homlok menekülnek. Féltik az önállóságukat a szabadságukat. Maradj nyugodt még ha nehéz is. Beszélj vele õszintén, kérdezd meg szeret e és hogy mi az amitõl menekülni akar. Remélem észhez tér.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok az anyuka. Még nincs kimondva a dolog, hogy vége vagy vége lesz, csak valahogy szóba jött. Pár hónapja elhidegült. Tagadja mind a három okot. Eddig nem beszéltük meg a dolgokat, mert terhes voltam, s ha valami is szóba került sokkot kaptam, s már így is magas vérnyomással küzködtem. Azóta meg nem beszéltünk róla. Gondoltam hátha van valakinek valami jó ötlete. Tudom egyszerûbb lenne megbeszélni, csak...
A kérdező hozzászólása: 14:55 s erre pont akkor kell rájönni, ha jön a baba?
Erre bármikor rá lehet jönni (de lehet hogy a gyerek miatt fokozottabban), az érzelmeket nem lehet irányítani.
Vagy teljesen félreérted és valami más van a dolog mögött.
tervezett baba?
A kérdező hozzászólása: Ki az akit nem sokkol, ha közlik vele 7 hónapos terhesen, hogy lehet nem kéne együtt lenni. Mikor rádöbbentik, hogy hú anyukám lehet egyedül maradsz ebben az új helyzetben, egy rád bízott élettel. Úgy, hogy egy tervezett babáról beszélünk, akit talán õ akart jobban. Nem tudom kedves 14:57-es válaszoló, hogy te voltál e már terhes.
Hát terhes nem voltam. Csak éltem 20 évet az utálkozó szüleim alatt akik a 'gyerek miatt' együtt maradtak...
A kérdező hozzászólása: Az igaz, hogy az érzelmeket nem lehet irányítani, de nem lehet figyelemmel lenni a másikra. még ha csak egy kis idõre is. Amíg megszülik a gyereket, amíg letelik a gyerekágyas idõszak, amíg az anyuka újra megerõsödik. Nem magam miatt, hanem a pici miatt. Nyilván kihatnak rá ezek a dolgok. Egy több éves kapcsolat nem érne ennyit? Vagy nincs már egy pici szeretet sem az emberbe? Vagy csak ennyire önzõek az emberek?
Hát, ha sokkot kaptál a komoly beszélgetésektõl, az biztos nem tett jót. Ne ess nekem, de nem voltál a terhesség alatt nagyon hisztis? (Mert tudom, hogy sok nõ ilyenkor ezen a címen elég elviselhetetlenné válik.) Amúgy meg kb. mindent kizártál, ami magyarázat lehet, szóval passz. Persze, van még, amit itt leírtak többen is, hogy vagy egyszerûen nem szereti már a nõt, vagy megijedt a felelõsségtõl, stb. Gondolom, egyiket sem akarod hallani, meg felesleges is mondnunk, hiszen úgysem tudjuk mi, hogy a te párodnak mi a baja. Szerintem próbálj vele beszélni, hiszti és sírás nélkül - veszekedés nélkül. Hátha akkor kiderül.
azért ha minden úgy van, ahogy elmondod, ez így nagyon nem fain :(. igen, maradnia kellene, ha nem is érted, de a gyerekéért. még mielõtt a torkomnak ugranak a a hszólók: nem örökre, csak addig, amíg stabilizálódik a helyzet. a kérdésed viszont nem értem, mert ezek szerint a férjed csak kibökte, h úgy érzi, nektek nincs tovább. ekkor nem kérdeztél rá ott a helyszínen, h miért gondolja így?
De a gyerek megérzi ha baj van. És vajon az anyuka képes lenne nyugodt lenni ha tudja, hogy mindez csak színjáték amíg nem lesz nagyobb a gyerek?
Én azt mondom, ne hagyd magad. Némelyik pasi annyira semmibe veszi a párját, mert azt gondolja, mindent eltûr neki, hisz annyira kiszolgáltatott. Ugyan kinek kéne egy frissen szült nõ, kicsi gyerekkel? Tudja ezt õ is, ezért nem értékel. Ha menni akar, menjen. Ne érezze magát rabságban. Sõt, tõlem még a gyereket is megkapná...de mindegy, ez nem szokott tetszeni az anyukáknak, most majd jól lepontoznak. Csak elegem van abból, hogy némelyik ffi tényleg azt gondolja, semmi dolga a megszületett gyerekével. Én biztos nem fogom hagyni, hogy ne csináljon semmit a kölyökkel. El fogok menni kutyát sétáltatni, vagy csak úgy kiruccanni, aztán kezdjen valamit a kölykével, ha már megcsinálta. Aztán majd megnézem, jut-e ideje hülyeségeken gondolkozni. Ha igen, akkor meg kinyitom neki az ajtót, még össze is csomagolok. Onnan kezdve hogy van egy gyerek, még a házat is elszedhetem a feje fölül.
Lehet, hogy csuklik a baba...
Nyugi, nem mintha, hanem csuklik a babád. nekem a kisfiam volt olyan hogy napi 5x is csuklott. Amiatt van hogy nyelnek a magzatvízbõl. Ne aggódj:)
Az én fiam is kb ennyi idõsen kezdett csuklani. Ne aggódj, nem árt n
Az én kisfiam is sokat csuklott! állítólag ha bent sokat csuklik akkor születése után is sokat fog, nálunk bejött!
még semmi! irány 72 órás tabiért
elsõ 7-8 szexem párommal beleélvezõs volt nem tudtam hogy szed gyógyszert vagy nem kiderült nem szedet de nem lett akkor terhes csak rá egy hónapra mikor ismét nem szált le
Mivel a babák még véletlenül sem a hüvelybe jutó spermából fogannak, így semmi.
Lejössz kecsóra 10ezerért megcsinálom az abortuszt.
Babakocsit tudok olcsón eladót.
hogy fogják hívni?
Rátok nem vonatkozik a szeretkezz ne háborúzz dolog, ti háborúzzatok!
Esemény utána, de rohadt gyorsan, pasidat meg dobd ki... ha nem veszed be a 72 órást, ebbõl bizony baba lesz.
TABI SE????? Mert akkor NAGY!
ezért nem szabad nõben bízni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!