Találatok a következő kifejezésre: Mikor veheto az (153 db)

Mit vehetnék az unokaöcsémnek?

A jövőhéten lesz 2 éves és szeretnék neki valami kis kütyüt venni. Lego-t meg egyéb kisebb tárgyakat nem, mert félek hogy lenyeli. Szóval valami ötlet?

Legjobb válasz: Egy nagy plüss az ágyára/ba. Így konkrét dolgot nem igazán tudok mondani, csak azt tudom ajánlani, hogy menj be a játékboltba, bevásárlóközpontba, és nézelõdj. Olyat vegyél, ami hasznos, készségfejlesztõ, és a te pénztárcádhoz is kíméletes. :) Ha van kedved, leírhatod majd, hogy mit vettél neki. :)

Egy nagy plüss az ágyára/ba. Így konkrét dolgot nem igazán tudok mondani, csak azt tudom ajánlani, hogy menj be a játékboltba, bevásárlóközpontba, és nézelõdj. Olyat vegyél, ami hasznos, készségfejlesztõ, és a te pénztárcádhoz is kíméletes. :) Ha van kedved, leírhatod majd, hogy mit vettél neki. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Hát vettem neki egy plüsselefántot, és ilyen autós faltapétát amit rálehet ragasztani az ágya fölé. Remélem tetszik majd neki... Még egyszer nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél!!:)

Mit vehetnék az anyósómnak? Virágon kivül, mit lehetne még?

1hónap múlva lesz az anyósóm szülinapja és szeretnék valamit venni a virágon kivül.sok mindent köszönhetek neki.a szüleimmel rosszba vagyok és ö meg a párom az akire számithattam eddig és mellettem áltak mindenbe.ugyhogy valami emlékezetes ajándékot szeretnék neki nem egy egyszerü ruha,parfük stb.várom a válaszokat

Legjobb válasz: Ha ismered az anyósod és szeret olvasni akkor a könyv remek választás. Tudsz bele írni kedves gondolatokat. Szerintem remek ajándék. :)

Ha ismered az anyósod és szeret olvasni akkor a könyv remek választás. Tudsz bele írni kedves gondolatokat. Szerintem remek ajándék. :)
Jegy színházba-operába-balettra a kedvenc darabjára?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! én gondoltam esetleg arany nyaklánc meg ilyesmire is vagy ez szerintetek túlzás lenne?
Arany nyakláncot órát stb azt nem! Azt vegye neki a férje ha van, mert az kicsit udvarlóskodós dolognak tünik..és a jelentése sem jó..pl sárga virágot sem szabad, mert az irigység és vöröset sem, mert az szerelmet jelent.. Anyósnak gerbera, de nem ez a lényeg..szerintem nézz körül a polcain, mi az ami érdekli és azzal kapcsolatban valami könyvet, ha olvasna, vagy esetleg egy festményt amit kitenne a falra, ha szereti a képeket, de vehetsz neki egy jegyet valami vellnesshétvégére, ahova elmehet a barátjával, férjével, barátnõjével..persze akkor mindkét jegyet illõ megvenned.
A kérdező hozzászólása: kösz:) vellnesshétvége szerintem a legjobb ezeket szereti.férje nincs meghalt nemrég.a testvérével tudom, hogy szokott ilyen hétvégéket csinálni.

Mit vehetnék az anyukámnak karácsonyra?

Legjobb válasz: készíts ajándékot saját kezûleg! Sokkal szívhez szólóbb és pénztárca kímélõbb. Tippeket itt találsz.: [link] [link] [link]

készíts ajándékot saját kezûleg! Sokkal szívhez szólóbb és pénztárca kímélõbb. Tippeket itt találsz.: [link] [link] [link]


Mit vehetek az iponnál a 16500 forint értékû kuponból?

Akármit vagy megvan szabva?

Legjobb válasz: Ha az nvidiás izére gondolsz, az nem konkrétan egy ipon-nál levásárolható kupon, hanem 3 online játékban felhasználható játékpénz forintban kiszámított értéke. Ezekben a játékokban lehet venni igazi pénzért játékpénzt és te voltaképpen ezt kapsz, nem valódi pénzt és fõként nem ipon-ban levásárolható pénzt :D

Ha az nvidiás izére gondolsz, az nem konkrétan egy ipon-nál levásárolható kupon, hanem 3 online játékban felhasználható játékpénz forintban kiszámított értéke. Ezekben a játékokban lehet venni igazi pénzért játékpénzt és te voltaképpen ezt kapsz, nem valódi pénzt és fõként nem ipon-ban levásárolható pénzt :D
A kérdező hozzászólása: akkor hova való?
Bán én konkrétan nem ismerem, de sztem errõl van zó: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16800995.. tehát a következõ 3 játékban kapsz 25$ értékû játékpénzt: Hawken, World of Tanks, and PlanetSide 2
Ahogy a 3# hsz mondja, szóval ha játszol azokkal, akkor fel tudod használni.

1000 ft-ból mit vehetnék az egyik barátnőmnek? (valami olyanra gondoltam aminek hasznát is veszi pl háztartási dologra) 21/L

Legjobb válasz: Nézz szét a 100-as boltokban. Esetleg 2 db. teásbögrét, vagy valami müa. tálcát, nem sokat. Arra vigyázz, hogy ne legyen szúrós, éles, vágós része: elvágja, elszúrja stb. a barátságot. :))))

Nézz szét a 100-as boltokban. Esetleg 2 db. teásbögrét, vagy valami müa. tálcát, nem sokat. Arra vigyázz, hogy ne legyen szúrós, éles, vágós része: elvágja, elszúrja stb. a barátságot. :) )))
Bizsu ékszereket már egész jókat lehet kapni 1000 ft körüli összegbõl is, nézz szét az ilyen boltokban.
körömlakkok..xd
Tavaly kaptam a húgomtól egy csipeszt, amit a megbontott kaják csomagolására lehet rárakni. Nagyon szeretem, tök hasznos. Láttam az intersparban 600ft, gondoltam veszek még egyet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Mit vehetnék az anyukámnak szülinapjára?

Holnap lesz a harminckilencedik szülinapja, és alig van valami pénzem xddd Csóróóó vagyok..help

Legjobb válasz: szerintem nem muszáj pont boltban venni. rajzolj, varrj, fonj,ragassz vagy hajtogass neki valamit... annak biztos nagyon örülne :)

szerintem nem muszáj pont boltban venni. rajzolj, varrj, fonj, ragassz vagy hajtogass neki valamit... annak biztos nagyon örülne :)
Csinálj egy floráriumot, szerintem az tök jó. Én most csináltam egyet, olcsón össze lehet rakni és olyan jópofa.
Az anyukák nem az ajándék pénzbeli értékét nézik.. A szeretetet, a megemlékezést.. Mindegy mit adsz, mennyi pénzbõl, csak szívbõl add ! egy anya
apró szobadísz ami illik a szobához.

Mit vehetnék az unokaöcsémnek a 18-ik szülinapjára?

Ne olyan drágát.köszi mindenkit?l

Legjobb válasz: Már nem kell mert már megvttük

A kérdező hozzászólása: Már nem kell mert már megvttük

Mit vehetnék az egyik legjobb barátnőmnek aki most ballag nemsoká?

valami oylan ajándékre gondoltam amire ha ránézz eszébe jutok és megmarad örökké vagy legalábbis josokáig..Segitsetek kérlek

Legjobb válasz: szép nyakláncot vagy karkötõt. nagyon szépeket lehet venni 1-2ezerért

szép nyakláncot vagy karkötõt. nagyon szépeket lehet venni 1-2ezerért

Mi ez az árfolyamgát? Ki veheti igénybe? Mit lehet róla tudni?

Legjobb válasz: A részletek még nem teljesen ismertek, de kb. arról van szó hogy 5 évig a fix árfolyamon kell törleszteni. A felgyülemlett különbözetet pedig az adós, a bank és az állam megossza valamilyen arányban. Azok vehetik majd igénybe, akiknél a hitel fedezete lakóingatlan.

A részletek még nem teljesen ismertek, de kb. arról van szó hogy 5 évig a fix árfolyamon kell törleszteni. A felgyülemlett különbözetet pedig az adós, a bank és az állam megossza valamilyen arányban. Azok vehetik majd igénybe, akiknél a hitel fedezete lakóingatlan.
A legnagyobb csapda, ami létezhet!
Amúgy a különbözet egy gyûjtõszámlán gyûlik, amit nem vállal át senki! Neked kell majd 5 év után azt is fizetni! Itt a kamatok egy részét vállalja a bank és állam. De arról ugye nem szól senki, hogy így a házon lévõ hitel összege hogy változik. Lehet-e, s hogy ezt a hitelt kifizetni, végtörleszteni, ha valaki pl. el akarja adni a házát. S akkor mi alapján számolják ki a tõkét???? Csapda ez, nagy csapda!
Nem tudom, hogy ez átvállalás hogyan lesz, mert ahány helyen olvastam, annyifélét írtak: a) a teljes összeg x %-át vállalja át a bank/állam. b) a teljes összeg kamatának x %-át vállalják át c) az összegyûlt kamatrészt x %-át vállalják át d) az összegyúlt kamatrész kamatának x %-át vállalják át Kb. ezeket a variációkat olvastam...

Mikor veheti igénybe a munkáltató az alkalmazottat megillető adójóváírást?

Csak akkor veheti igénybe a jogosultsági hónapokban, ha arról az alkalmazott az adott évre, év elején nyilatkozik, hogy kéri az adójóváírás alkalmazását, és ha nem nyilatkozik róla, akkor a munkáltató köteles befizetni az adót havonta, és így a következ? évi adóbevallásnál, ezt a fel nem használt adójóváírást visszaigényelheti az alkalmazott a befizetett adóból?

Legjobb válasz: 1. A munkáltató nem veheti igénybe az alkalmazottakat megilletõ adójóváírást. 2. Az adójóváírást a munkáltató csak akkor érvényesítheti,ha a munkáltató az év elején kéri. 3. A munkáltató az adóelõleget köteles havonta levonni,és a havi -kötelezõ- adóbevallással együtt befizetni. Az adóévben igénybe nem vett, de a munkavállalót megilletõ adójóváírás az éves adóbevalláskor a visszaigényelhetõ.

1. A munkáltató nem veheti igénybe az alkalmazottakat megilletõ adójóváírást. 2. Az adójóváírást a munkáltató csak akkor érvényesítheti, ha a munkáltató az év elején kéri. 3. A munkáltató az adóelõleget köteles havonta levonni, és a havi -kötelezõ- adóbevallással együtt befizetni. Az adóévben igénybe nem vett, de a munkavállalót megilletõ adójóváírás az éves adóbevalláskor a visszaigényelhetõ.
Az adójóváírás az alkalmazottat illeti. Semmiképp sem a munkáltatót. Akkor szokták nem visszaigényelni, ha valaki önbevalló, tehát a saját maga fizeti az adóját. Az adójóváírás sohasem illeti a munkáltatót. A munkáltató nem fizethet kevesebbet, tehát nem veheti figyelembe a a jóváírást. Ha alkalmazott vagy akkor kérd vissza az adódat, az neked jár.
19:15 vagyok. Bocs' 2.pont akkor veheti igénybe, ha a MUNKAVÁLLALÓ kéri az év elején(nyilatkozik)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, én is így tudtam, de nem voltam teljesen biztos benne. Így most már tiszta minden. Még annyi, hogy én úgy tudom, ha a munkavállaló úgy nyilatkozik, hogy a munkáltató érvényesítheti évközbe az adójóváírást, akkor annyival viszont több lesz az adott hónapokban a munkavállaló bére, vagyis ilyen formában kapja meg, amit köv. évben igényelne vissza!
Közalkalmazott voltam, eleve nem az év elejétõl dolgoztam, hanem szeptembertõl. Kértem az adójóváírás alkalmazását (õk tanácsolták, és õk is adták hozzá a nyilatkoztatot, nekem csak alá kellett írnom), így a bruttó fizetésembõl csak párezer forintot vontak le, a többit nettóban megkaptam. Az adójóváírás lényegében azt jelenti, hogy kevesebb adót vonnak le a fizetésedbõl, többet kapsz kézhez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!