Találatok a következő kifejezésre: Mikor vegyük véglegesen a cumit (1 db)

Mikor vegyük el véglegesen a cumit?

Legjobb válasz: Te ne vedd el tõle csak legyél cseles:)Néhány tipp.:Kezd el a cumit minden nap picit forrázni attól,majd jó puha lesz.A szopizástó egyszer csak elkezd igazán durván undorítóvá válni a cumi és akkor kéri vegyél neki másikat.Menj a boltba vedd meg a legkeményebb cumit és add oda neki.Törni fogja kemény lesz és kényelmetlen a régit fogja követelni.Add oda neki,de az már túl undorító és õ adja,majd oda,hogy ez már nem jó.És le is szokott róla erõszak és sértés nélkül.3 gyermekem szokott így le róla.:)

Te ne vedd el tõle csak legyél cseles:) Néhány tipp.:Kezd el a cumit minden nap picit forrázni attól, majd jó puha lesz.A szopizástó egyszer csak elkezd igazán durván undorítóvá válni a cumi és akkor kéri vegyél neki másikat.Menj a boltba vedd meg a legkeményebb cumit és add oda neki.Törni fogja kemény lesz és kényelmetlen a régit fogja követelni.Add oda neki, de az már túl undorító és õ adja, majd oda, hogy ez már nem jó.És le is szokott róla erõszak és sértés nélkül.3 gyermekem szokott így le róla.:)
A válasz orvostól függ, de nagy az egyetértés abban, hogy körülbelül a gyerek 1 éves koráig le kell szoknia róla. Ez az az idõszak, amikor a gyerekek nagyrésze leszokik a cumisüvegrõl, és mikor megjelennek az elsõ szavak. Magától értetõdõ, hogy az a gyerek akinek nem lóg a szájában a cumi aktívabban fogja utánozni a felnõtteket, próbálgatni a szavak formálását. Ha egy gyerek egy éves kora után is ragaszkodik a cumihoz, próbáljuk ezt alvásidõre korlátozni. A gyerek 2 éves korára viszont a cuminak el kell tûnnie. Csak megszokásból egy elégedett gyereknek ne adjunk cumit!
nekunk 1eves koraban fogja elvinni a nyuszi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen körülmények, okok miatt fordulhat elő, hogy a védőnő nem engedi haza az újszülöttet?

11

Hogyan tudom fejleszteni 8 hós babámat, aki ugyan kúszik és mindenhova eljut, de csak az egyik lábával löki magát? Lehet, hogy gond van?

7

Mikor vittétek először "közösségbe" a babátokat? A nagyobb gyermekem ovis és nekem kellene reggel vinnem oviba, de nem tud senki vigyázni addig a kicsire, míg elbuszozunk a naggyal.

7

Már 8 hetesen tudtam, hogy mi lesz a kislányom neve. Direkt SEMMIT nem olvastam róla a neten, hogy ne tántorítson el. Eltelt már több, mint 1 év és utólag kiderült, hogy nagyon gyakori. Ez nagyon zavar engem. Mit csináljak?

Már nincs olyan nap,hogy ne gondolnék arra,hogy miért nem kutakodtam utána és megmondom őszintén zavar,hogy gyakori. Hülye vagyok?

22

Normális, hogy egy 11 hónapos 1 órát alszik napközben?

Már csak egyszer alszik,de csak 1 órát.Éjszaka is többször ébred,ilyenkor ringatni kell,úgy alszik vissza.Megszakításokkal 12 órát alszik éjszaka.

2

Miért nem akar enni?

11 hós fiam eddig olyan jó evő volt ebédre megevett kb 350-400 grammnyi főzeléket és egy 200-250et vacsira,most kb 50-100at egy óra alatt tudok adni neki,pedig már nem is főzelék,hanem olyan,amit mi eszünk,kézzel,villával,kanállal,de csak a hiszti van,mit csináljak?
még anyatejes is

3

Hány napig elég 1 üveg Infacol?

Egy nagyon hasfájós gyermeknél.

5

Most aludná ki a betegséget?

Tegnapelőtt magas láza volt, tegnap már csak hőemelkedése, az lehet hogy ma is van neki, de nem mértem mert egyáltalán nem érzem melegnek. Viszont elég nyűgös és jóval többet alszik mint szokott. Az étvágya már kezd visszajönni csak ez az "aluszékonyság" idegesít. Nem vagyok paramami, csak most volt először lázas a gyerek. 14 hós

5

Valéria vagy Vanda? Melyiket adnád születendő kislányodnak?

11

10 hónapos a kislányom, de még nem akar mászni csak kúszik, igaz azt nagyon gyorsan és ügyesen, nem vagyunk elmaradva?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!