Találatok a következő kifejezésre: Mikor vegyük véglegesen a cumit (1 db)

Mikor vegyük el véglegesen a cumit?

Legjobb válasz: Te ne vedd el tõle csak legyél cseles:)Néhány tipp.:Kezd el a cumit minden nap picit forrázni attól,majd jó puha lesz.A szopizástó egyszer csak elkezd igazán durván undorítóvá válni a cumi és akkor kéri vegyél neki másikat.Menj a boltba vedd meg a legkeményebb cumit és add oda neki.Törni fogja kemény lesz és kényelmetlen a régit fogja követelni.Add oda neki,de az már túl undorító és õ adja,majd oda,hogy ez már nem jó.És le is szokott róla erõszak és sértés nélkül.3 gyermekem szokott így le róla.:)

Te ne vedd el tõle csak legyél cseles:) Néhány tipp.:Kezd el a cumit minden nap picit forrázni attól, majd jó puha lesz.A szopizástó egyszer csak elkezd igazán durván undorítóvá válni a cumi és akkor kéri vegyél neki másikat.Menj a boltba vedd meg a legkeményebb cumit és add oda neki.Törni fogja kemény lesz és kényelmetlen a régit fogja követelni.Add oda neki, de az már túl undorító és õ adja, majd oda, hogy ez már nem jó.És le is szokott róla erõszak és sértés nélkül.3 gyermekem szokott így le róla.:)
A válasz orvostól függ, de nagy az egyetértés abban, hogy körülbelül a gyerek 1 éves koráig le kell szoknia róla. Ez az az idõszak, amikor a gyerekek nagyrésze leszokik a cumisüvegrõl, és mikor megjelennek az elsõ szavak. Magától értetõdõ, hogy az a gyerek akinek nem lóg a szájában a cumi aktívabban fogja utánozni a felnõtteket, próbálgatni a szavak formálását. Ha egy gyerek egy éves kora után is ragaszkodik a cumihoz, próbáljuk ezt alvásidõre korlátozni. A gyerek 2 éves korára viszont a cuminak el kell tûnnie. Csak megszokásból egy elégedett gyereknek ne adjunk cumit!
nekunk 1eves koraban fogja elvinni a nyuszi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyire törvényszerű az, hogy ha egy nagy kanál tejpépet adok a gyerek szájába, akkor a másodperc törtrésze alatt HÁROMSZOR telibe tüsszent vele az izzadtságos munkával csillivillire takarított nappali közepén?

15

20-as cipő kb hány hónapos babának kell?

13

Ti hogyan méritek éjszaka a babátok testhőjét ha lázas?

Nem akartam felébreszteni mindig és nem akarom megsérteni véletlen a végbelét vagy ilyesmi a "harcok közben",kézrátéttel meg nem tudom,hogy mi van pontosan. Sőt! Utálja a hőmérőzést és mindig hiszti meg sírás volt amikor mértem ezért vettem fülhőmérőt. Az pedig nem igazán pontos mindig. Éjszaka tökéletes lenne,hogy ne ébresszem fel(és amugy a doktornőnk és az ügyeletes doki is azt használja,akkor csak nem olyan rossz). Mekkora eltérés fogadható el szerintetek éjszakai mérésnél? Inkább ébresszem fel vagy pár fok eltérés nem baj? hány fok?

9

1 éves kisfiam elesett, nagyon sírt és hányt is. Lehetséges, hogy a sírástól és az íjedtségtől hányt, vagy előfordulhat, hogy agyrázkódása van?

Amúgy reagál mindenre, és nem bágyadt.

15

Fehér, túrószerű darabok vannak a kakiban! Ez baj?

5 hónapos. Mostanában a sütőtököt kóstolgatjuk.

3

Az összegyűjtött vizeletet hol tároljam reggelig?

tegyem hűtőbe vagy szobahőn jó? kémcsőbe van, reggel visszük laborba

2

Mást is "zaklatja" a gyerekdokija a fejlődési görbével?

Szóval...kisfiam 13 hós. .havi szinten 20-30 dekákat hízik.
Most 8,6 kg
Női gyerekdokink van..állandóan azzal jön hogy ez kevés,meg miket eszik,meg így meg úgy
Eszik a fiam szinte egész nap...nagyon jó evő..viszont rengeteget mozog.megnem áll ha ébren van
Most tényleg olyan rossz hogy ennyiket hízik ?
Szerinte ajánlatos ultrahangra vinnem,meg vérvételre..stb.stb
Rossz anya vagyok hogy ezt nem akarom ???

17

Kell-e aggódnom a majdnem 10 hós babám miatt? Kis híján 8 kg. Keveset eszik.

A gyerekorvos gasztrora küldött, mondván lehet hogy nem szívódik fel a tápanyag. Vizsgálják ki, de csak januárra van időpontunk. Mitől tudna egy kicsit hízni?

14

1, 5 - 2 éves babáitokat mennyit engeditek tv-t (mesét) nézni?

10

Mennyit van el egyedül 4-5 hónapos babátok?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!