Találatok a következő kifejezésre: Mikor van vérzés a (206 db)

Nem tudom mi van velem! A ciklusom átalában 30napos, ma vagyok a 21-ik napon és pecstelő vérzésem van. Megfog jönni ennyivel elöbb? Peteérésem hétfőn hajnalban volt. Szerdán már pecsételtem, tegnap semmi nem volt, ma megint. Mitől lehet ez?

Valaki tudna segíteni, aki esetleg már volt igy, vagy esetleg tudja mit?l lehet? Ciszta? Vagy?

Legjobb válasz: Elõfordulhat idõnként 1-2 rendellenes vérzés, anélkül, hogy bármi betegség lenne a háttérben. Persze kizárni nem lehet.

Elõfordulhat idõnként 1-2 rendellenes vérzés, anélkül, hogy bármi betegség lenne a háttérben. Persze kizárni nem lehet.

Július 14-én kezdtem pecsételgetni, de csak 18-án jött meg rendesen. Mikor van peteérés? A pecsételés kezdetétől számoljam a 14 napot, vagy csak az igazi vérzés kezdetétől?

Legjobb válasz: 18. kell számold a ciklust amikor rendesen meg jött. Nekem mindég azt mondja a dokim hogy az az elsõ nap amikor rendes vérzés van.

18. kell számold a ciklust amikor rendesen meg jött. Nekem mindég azt mondja a dokim hogy az az elsõ nap amikor rendes vérzés van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Sokkal okosabb lettem. Az én dokim azt mondta, hogy elmondás alapján nem tudja megítélni, hogy mennyire pecsételés a pecsételés és mikortól ítélem én vérzésnek. Szóval kitét a válaszadás elõl. Úgy látszik a Te orvosod sokkal "értelmesebben" tud válaszolni. Köszönöm, hogy megírtad!

Lányok, a 12. heti genetikai UH, kombinált teszt mikor van pontosan? A 12. terhességi héten (utolsó vérzéshez számolva), vagy amikor a baba 12hetes?

Az én dokim soha nem az utolsó menzesz szeinti kort írja a papírra,hanem a magzat korát,a genetikai UH-is kb.akkorra lőtte be,amikor a baba 12 hetes lesz,és most meg vagyok zavarodva,mert ez így 2 hetes eltérést jelentene. Remélem,érthetően fogalmaztam:)

Legjobb válasz: a magzat pontos korát nehéz megmondani, ezért szoktak terhességi korral számolni. a vizsgálatok is a terhességi korhoz igazodnak, azaz a dokidnak az utolsó vérzés elsõ napja alapján meghatározott idõ szerint kellene elvégeztetnie a különbözõ vizsgálatokat

a magzat pontos korát nehéz megmondani, ezért szoktak terhességi korral számolni. a vizsgálatok is a terhességi korhoz igazodnak, azaz a dokidnak az utolsó vérzés elsõ napja alapján meghatározott idõ szerint kellene elvégeztetnie a különbözõ vizsgálatokat
A betöltött 12. hét utáni pár napon kell elvégezni a vizsgálatot, amit sz utolsó menses elsõ napjától számolnak. Fura a dokid... Én pl. 06.27-én leszek 12 hetes, 28-án megyek az UH-ra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, én is így sejtettem.
Nekem az elmaradt mensitõl számított 12. héten csinálták meg a genetikai uh-ot, pedig egy normál 10. heti uh alapján a babám 10+6 napos volt.Mégsem ezt vették figyelembe, hanem a menstruációs kort. Aztán a genetikai uh már csak +1 nappal mondta idõsebbnek a mentruációtól számított kornál. Azért a 12. heti un egy ultra csúcsszuper gépezet volt, és egy nagyon jó orvos csinálta. Ott már 95%-ra mondták a nemét is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is:)

Az előző hónapban 31. napra "jött" meg Ami 2 nap barna és 2 nap enyhe vérzés volt! Most nem tudom mi van? Sikerült a baba? Tesztet vegyek?

9-én, és 23-én voltunk együtt. ritka hogy így kitolódik a mensim. Most 6-án voltunk együtt de az korai volt mensim után 3 nappal. Most mikor akciózzunk?

Legjobb válasz: Vehetsz tesztet, hogy megnyugodj, de sztem nem baba. Jó lenne mérni a hõdet, hogy megbizonyosodj róla, mikor van pé.-d pontosan. Elvileg a következõ menstruáció 1. napjától visszafelé számolva a 14.-15. nap. (persze ha tudod mikor lesz a következõ) Sok sikert neked! :)

Vehetsz tesztet, hogy megnyugodj, de sztem nem baba. Jó lenne mérni a hõdet, hogy megbizonyosodj róla, mikor van pé.-d pontosan. Elvileg a következõ menstruáció 1. napjától visszafelé számolva a 14.-15. nap. (persze ha tudod mikor lesz a következõ) Sok sikert neked! :)
A kérdező hozzászólása: Az az igazság hogy eddig 28 napos volt a ciklusom, de mióta próbálkozunk összevissza van! Átlagban 27 nap, de volt már 31 nap is! Úgyhogy csak tippelni tudok!
A kérdező hozzászólása: Akkor ha a legkorábbiból indulok ki az 12-én lesz de ha így számolgatok az 11-16-áig bármikor lehet! DE gáz! Mi nem tudunk sûrûn együtt lenni!
A kérdező hozzászólása: igen de ha valóban 10én volt a beágyazódás azóta eltelt 13 nap nem?
Szia! Én vagyok az elsõ válaszoló, nem tudom, hogy a 2. miért írta, hogy õ az elõzõ????? na, mindegy... Szóval én azt javasolnám még mindig, hogy menj orvoshoz, mert már igen sok idõ eltelt, mindentõl számítva (ut. menzesz, akár beágyazódás). Az is igaz, hogy a hcg késõbb kezdhet el termelõdni, de megnyugtatásképpen én mindenféleképpen orvoshoz mennék. Minden jót!
Szia! Irány a doki! 43 nap az sok. Ha baba van, azért nézzen meg, ha nincs akkor azért, szóval mindenféleképpen orvos!
elõzõ vagyok. a e3 napos terhesség még nem termel annyi terhességi hormont hogy kimutassa a babaát, várj és tesztelj majd 1 hét mulva,

Mikor van a vérzés a szüzesség elvesztésekor, az aktus közben vagy az aktus után?

Legjobb válasz: Az elsõ közösülés során a hüvelybemenetet eltakaró vékony szövethártya, a szûzhártya beszakad, ez okozhat enyhe vérzést. A késõbbiekben is kialakulhat vérzés, ha a szûzhártya nem teljesen szakadt át. Legtöbbször a vérzés nem igényel semmilyen beavatkozást. Súlyosabb vagy rendszeresen jelentkezõ vérzés esetén nõgyógyászhoz kell fordulni. A panaszok hátterében az esetek többségében nincs komolyabb elváltozás. Azonban a többszöri vérzések hátterében fertõzés, vagy akár a nemi szervek rosszindulatú daganata is állhat. Ilyenkor a kórjóslatot ezek határozzák meg.

Az elsõ közösülés során a hüvelybemenetet eltakaró vékony szövethártya, a szûzhártya beszakad, ez okozhat enyhe vérzést. A késõbbiekben is kialakulhat vérzés, ha a szûzhártya nem teljesen szakadt át. Legtöbbször a vérzés nem igényel semmilyen beavatkozást. Súlyosabb vagy rendszeresen jelentkezõ vérzés esetén nõgyógyászhoz kell fordulni. A panaszok hátterében az esetek többségében nincs komolyabb elváltozás. Azonban a többszöri vérzések hátterében fertõzés, vagy akár a nemi szervek rosszindulatú daganata is állhat. Ilyenkor a kórjóslatot ezek határozzák meg.
ezt honnan írtad ki?:D amikor átszakad a szûzhártya, onnantól kezdõdik a vérzés.de valószínüleg csak akkor veszed észre amikor kiveszi...
Sõt, ha jól emlékszem, nekem nem volt semmilyen vérzésem. Legalábbis olyan parányi lehetett, hogy még észre se lehetett venni a lepedõn, akkor valóban talán nem is volt. Ez is normális szerintem. Majd ha szülök, na akkor majd.
Ha szerencséd van is-is.

Szuka kutya tüzelése? Milyen jelei vannak? Mikor kezd dagadni a péra? Hanyadik napon kezd el vérezni, meddig tart a vérzés? Ha elmúlik attól még tovább tüzel? Mikor a legtermékenyebb?

Mielőtt bárki félreértene, csak informálódni szeretnék, hogy erről is mindent tudjak. Gyanitom, hogy nem soká kezd tüzelni a kutyusom és vigyázni szeretnék rá. Az ivartalanitás pedig tervben van.

Legjobb válasz: A jele az, hogy vérzik. A dagadás változó, van akinek elõtte már kezd egy kicsit, van akinek csak az utolsó napokban. Az elsõ napon kezd vérezni. Általában 3 hétig tart, ebbõl 2 hét erõsebb vérzés, utána csak egy kis maszatolás. Az erõs vérzés elmúlásakor a legveszélyesebb az idõszak. De ezeket mind kutyája válogatja, van aki már a 3. napon termékeny, van aki a 26. napon is. Gyakorlatilag az elsõ vércseppektõl kezdve addig vigyázni kell rá, amíg teljesen vissza nem húzódik a pérája.

A jele az, hogy vérzik. A dagadás változó, van akinek elõtte már kezd egy kicsit, van akinek csak az utolsó napokban. Az elsõ napon kezd vérezni. Általában 3 hétig tart, ebbõl 2 hét erõsebb vérzés, utána csak egy kis maszatolás. Az erõs vérzés elmúlásakor a legveszélyesebb az idõszak. De ezeket mind kutyája válogatja, van aki már a 3. napon termékeny, van aki a 26. napon is. Gyakorlatilag az elsõ vércseppektõl kezdve addig vigyázni kell rá, amíg teljesen vissza nem húzódik a pérája.
Még vérzik a kutya addig agresszív a kannal és nem engedi. Viszont a 9.naptól önfeledten fogja állni a kan kutyusnak. És attól, hogy sokkal kisebb még ne reménykedj abban hogy nem fog nekik sikerülni. Õk megoldják. Csukd be olyan helyre ahonnan nem tud megszökni nem férnek hozzá a kanok. Ilyenkor nagyon leleményesek tudnak lenni
Annyival könnyebbé teheted ezt az idõszakot, hogy veszel az állatkereskedésben dezodoráló tablettát. Ugyanúgy vigyázni kell rá, de a kan nem õrül úgy meg, és nem lesz díszkíséretetek séták közben.
Ha megjelentek a vércseppek akkor az már a tüzelés.Még vérzik a szuka nem is fogja magához engedni a kant és még a péra sincs kellõképpen felpuhulva. Mikor már nem vérzik onnantól kell rá nagyon vigyázni mert ha akkor összeragadnak tuti lesz egy rakat kölyök.
A kérdező hozzászólása: Mondom, hogy nem bizok abban...:)
Ebben ne bízz, a szuka simán lefekszik a kisebb kannak, hogy felérje.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen segitséget. mindenkit felpontozok. Van neki külön hely épitve, direkt erre az idõszakra szóval nem lesz gond, vigyázok rá. Amúgy nem reménykedem, abban hogy az könnyit a dolgon, hogy a kan jóval kisebb..
Amikor az én kutyum tüzelt (9 hónapos volt), elõtte pár nappal már megdagadt, kb 2X akkora lett, és utána kezdett vérezni, de nem olyan vészesen, mint az emberek, csak pár csepp, fel is takarította maga után általában. Aztán elmúlik a vérzés, és asszem 1-másfél hétig termékeny marad, olyankor hagyja magát a kanoknak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! A napokban kicsit ingerlékenyebb volt, fõleg sétáknál mikor láttunk egy önsétáltató kutyát, aztán ma láttam pár vércseppet. Akkor nagy valószinûséggel elkezdõdött? A kan kutyus még nem foglalkozik vele, akkor ez érdekes. De akkor mától vigyázunk rá. Szerencsére a lány a nagyobb termetû, a fiú pedig kicsi, de bármi megtörténhet és ezt véletlenül sem szeretnénk. Akkor a mai naptól kezdve 3 hétig is eltarthat, és nem sokára intenzivebben is fog vérezni, aztán lesz a legtermékenyebb. Köszönöm még egyszer az információt. És egyébként a kan kutya megérzi, hogy mikor engedné rá a nõstény? mert hallottam olyat, hogy volt mikor próbálkozott a kan, de a szuka agressziv volt vele, elzavarta.
az en kiskutyam is a egnap kezdett tuzelni. arepuloteren voltunk, es csak lattam, hogy a fold alatta kiss veres, meg a pérája is megfeketedett es 2x akkor lett. eleg nehez nap lehetett neki, mert egesz ejjel nyala magat.

Ez minek a jele? Másfél hónapja kb, hetente vagy másfél hetente megjön, közte vagy 1-4 nap szünet van, vérzés és folyás mentesen, ha épp nincs vérzés akkor barnás folyás van, ami nem volt idáig sose.

Dokinál még nem voltam, pedig a héten is el akartam menni kérni akartam időpontot, de megjött megint a vérzésem. És előzőleg is így jártam h akkor kértem és mikor ott volt a nap hogy megyek, megjött. Csináltatnom kellene rákszűrést is, de ahhoz ugye az lenne jó ha nem véreznék. Másik dolog ami zavar hogy egész héten fel voltam, vagyok fújódva, nem eszek, alig eszek puffasztó kajákat. Nem vagyok elhízva, a hasamon kicsi fölösleg van. Úgy nézek ki mintha terhes lennék. Hetente 2x edzek.

Legjobb válasz: Sokmindennek lehet a tünete, ezt doki tudná megmondani. Az, hogy ilyen össze-vissza, ráadásul elég sûrûn jön meg, szerintem elég nyomós ok arra, hogy vérzéssel is felkeresd az orvost. Ráadásul ha túl sokáig vérzel, vérszegénység is felléphet. Szóval inkább menj el orvoshoz így is, mielõtt még nagyon nem viccesre fordul a helyzet.

Sokmindennek lehet a tünete, ezt doki tudná megmondani. Az, hogy ilyen össze-vissza, ráadásul elég sûrûn jön meg, szerintem elég nyomós ok arra, hogy vérzéssel is felkeresd az orvost. Ráadásul ha túl sokáig vérzel, vérszegénység is felléphet. Szóval inkább menj el orvoshoz így is, mielõtt még nagyon nem viccesre fordul a helyzet.
A kérdező hozzászólása: elmentem, nem talált semmit, rendben találta a méhemet és a petefészkeimet. Viszont írt fel norcolut tablettát amit 2 hétig kell szednem és ahogy elmúlik a vérzésem el kell mennem rákszûrésre. ha beszedtem ezt, akkor utána lesz egy ahogy mondta egy jó erõs vérzésem és az ha elmúlik onnan ha megint újra kezdõdnek a panaszaim akkor menjek el újra. A felfújódásra pedig belgyógyászatot ajánlott ahova a napokba el is megyek.

A terhesség alatti vérzés mennyiben különbözik a normális menszesztől? Úgy hallottam vannak akik a terhesség alatt is menstruálnak. De miben más az a vérzés?

Legjobb válasz: Valóban létezik olyan eset, - hogy egy pár hónapig még mintegy "emlékezik" a szervezet, ez általában a szokott idõben jelentkezõ, gyenge pecsételõ vérzést jelent - amikor ez nem kóros eredetû. Azonban az a gyakoribb, hogy komoly problémára hívja fel a figyelmet. Ez a fajta vérzés is lehet gyenge, de lehet erõsebb is, vagyis semmiképp ne hagyatkozz a saját megítélésedre, azonnal fordulj orvoshoz.

Valóban létezik olyan eset, - hogy egy pár hónapig még mintegy "emlékezik" a szervezet, ez általában a szokott idõben jelentkezõ, gyenge pecsételõ vérzést jelent - amikor ez nem kóros eredetû. Azonban az a gyakoribb, hogy komoly problémára hívja fel a figyelmet. Ez a fajta vérzés is lehet gyenge, de lehet erõsebb is, vagyis semmiképp ne hagyatkozz a saját megítélésedre, azonnal fordulj orvoshoz.
Bocsi a választ nem tudom, de ez engem is érdekel.
Abban, hogy terhesség alatt minden( vérzés kóros (egy csepp is), míg a másik egy természetes folyamat. A mennyisége jóval kevesebb.
Ha terhes vagy és vérzel, azonnal ügyelet! Ez nem játék! Az életedbe is kerülhet! Nem a levegõbe beszélek, sajnos átéltem ezt...
A kérdező hozzászólása: De hallottam hogy valaki menstruál alatta még az elsõ egy két hónapban. Amúgy nem vagyok terhes, csak érdeklõdöm. :)

Mikor van a beágyazódási vérzés? Milyen színû meddig tart és ez járhat erõs görcsökkel?

Tegnap jött meg a vártnál 1nappal hamarabb.. Eléggé erõteljes és nagy mennyiség normális vöröses piros színe van és nagy Vanon görcsölök is.. Van Okom Aggodalomra?

Legjobb válasz: hmmm... beágyazódási vérzés? Az mi? Mikor azért vérzel, mert beágyazódott a magzat? A menstruáció azért van, mert leszakad a méhfalad és új nõ.

hmmm... beágyazódási vérzés? Az mi? Mikor azért vérzel, mert beágyazódott a magzat? A menstruáció azért van, mert leszakad a méhfalad és új nõ.
A kérdező hozzászólása: Nem az volt a kérdés hogy miért menstruálok..
ez menstruáció!. a beágyazódási "vérzés" igazából nem is vérzés hanem rózsaszínû folyás nagyon kicsi mennyiségbe. és ez se mindenkinél jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Rendben.. Köszönet a válaszér!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!